Gravidutele noastre dragi - 50
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Wednesday, April 3, 2019 12:48 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Burtici mai tre ceva la listuta completat? Simmo nu doreste sa o notez, alte burtici mai mici nu am vazut sa se fi anuntat.
Sunteti fix 10 cucuiete dance
blu88
Scris: Wednesday, April 3, 2019 1:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/22/2018
MaryPoppins wrote:
Patut am luat din gama Hensvik de la IKEA, 50 euro am dat pe el la IKEA Bratislava. Noi facem co-sleeping de la inceput, insa nu a fost tocmai o investitie inutila. Cat era mica isi mai facea somnurile de peste ziua in el, mai statea se joace in el in siguranta iar acum il folosesc pe post de laterala de siguranta la patul mare, sa nu se rostogoleasca noaptea si sa cada din pat :)) seara il trag langa pat si dimineata il pun la loc :D pt co-sleeping e ideal un babynest, mai ales la inceput cand e bebe mic si fragil :)

si eu vreau sa iau baby nest
AlexandraRr
Scris: Wednesday, April 3, 2019 1:12 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2017
blu88 wrote:

si eu vreau sa iau baby nest

eu pe asta il am si sunt multumita de el https://pernegravide.ro/product/baby-nest-0-6-cu-fluturi-mov-delux/ , acum doarme in patutul ei insa a fost folosit intens si ei i-a placut sa doarma acolo, o adormeam in el apoi o mutam cu totul in patut sau dormea cu mine si sotul si stateam linistita stiind ca nu intra sub asternutul nostru si se sufoca sau nu o lovim Lol , foarte util mi-a fost mie. Acum l-am desfacut si il folosesc pe o masa pe post de saltea de schimbat scutecul Lol insa ar incapea si acum sa doarma in el fara probleme ras
Alle.p
Scris: Wednesday, April 3, 2019 1:51 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Noi avem caruciorul asta 3 în 1. Sper sa ne descurcam cu el.
https://youtu.be/H1wAj2zmhvk
Mi-a? fi dorit ceva cu partea sport detasabila, dar având în vedere ca l-am luat la numai 40 lire si arata impecabil, ma multumesc cu el.
alina89
Scris: Wednesday, April 3, 2019 1:53 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Multumesc pt incurajari fetelor, eu nu cred deloc ca e asa cum spun ei. Mai ales partea ca sunt baieti si uita de tine. Sunt crescuti de noi 100% cu toata dragostea noastra fara pic de ajutor si iubiti infinit, chiar daca o sa uite momentele noastre astea raman in suflet si iubirea fata de noi la fel. Dar cum cei care spun asta nici nu si-au crescut ei copii, iar cand au crescut numai cuvinte urate le-au spus si descurajari si critci, e normal.. noi nu suntem asa si in plus tati este 100% implicat si stie sa ii faca orice i-as face si eu. Eu chiar o sa ma rasfat printre baietii mei love

Raluca si noi ne dorim 3 copii, dar tot ce citesc pe net despre a 3a cezariana ma descurajeaza mult, dar imi aduc apoi aminte de tine si parca mai las o portita deschisa pt viitor ca nu stim ce ne va rezerva ras intre ale tale ce diferente de varsta sunt?
ank90
Scris: Wednesday, April 3, 2019 2:08 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/29/2018
Cata123 wrote:

Se pare ca numai eu i-am amenajat propria camera Big Laugh

Chiar daca imi va fi mai greu sa ma duc dintr-un dormitor in altul, eu cred ca e mai bine si pt el si pt noi sa se obisnuiasca singur in patutul si camera lui. Eu de mica muream de drag sa stau singura, inclusiv in casa :))
Am luat un patut alb din lemn, din acela ce se poate folosi pana la 4 ani, are 3 nivele pt saltea si cand mai creste se dau lateralele jos. Are si sertar jos si a costat parca 700 lei.

Si eu optez tot pentru camera ei singurica. Cand ma apuc de amenajat, ii voi cumpara patut si voi lua un pat mai mare pt mine ca sa dorm cu ea in camera la inceput, iar apoi sa ramana doar ea. Sper sa reusesc sa o obisnuiesc singuraras
RalukM
Scris: Wednesday, April 3, 2019 2:12 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Intre primele doua e diferenta de 1an10, intre cea mica si ultima nascuta va fi dif 2ani5l. Am nasterile im 2015,2017,2019Lol Lol
blu88
Scris: Wednesday, April 3, 2019 2:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/22/2018
Alle.p wrote:
Noi avem caruciorul asta 3 în 1. Sper sa ne descurcam cu el.
https://youtu.be/H1wAj2zmhvk
Mi-a? fi dorit ceva cu partea sport detasabila, dar având în vedere ca l-am luat la numai 40 lire si arata impecabil, ma multumesc cu el.

este foarte dragut coeur
AlexandraRr
Scris: Wednesday, April 3, 2019 2:27 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Si noi i-am facut camera ei, acum acolo doarme dar la inceput am tinut-o cu noi, teoretic e ok sa te ridici de fiecare data cand ii e foame noaptea practic pentru mine a fost mai greu :)) asa ca ne-am adaptat in asa fel incat sa fim cu totii cat se poate de odihniti, nici acum nu sta singura mereu, uneori cand simte ca nu mai sunt langa ea incepe sa planga asa ca am pus o canapea in camera ei langa patut si mai dorm acolo cand e asa, altfel din 30 in 30 de minute se trezeste :)) vedeti cum va fi si bebe, cum va simtiti voi, mie tare mult mi-a placut sa alegem culoarea varului, sa desenam peretii, draperii etc asta e o parte tare frumoasa in sarcina :)
Mirela.t83
Scris: Wednesday, April 3, 2019 2:58 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
De dormit o sa doarma in camera cu noi. Cred ca la Denis tot asa am procedat patutul lui lg patu nostru si ne am descurcat f bine.
Scoica musai trebuie ca nu poti scoate copilu din spital fara scoica. Asa e politica aici. Adica clar, nu pleci cu copilu daca n ai scoica chiar si daca pleci cu taxiu gen.
Carut ma zapacit mama ca imi ia ea. Dar nu sunt decisa, ca unde sa ma plimb pe ploaie aici. Adica nu se merita. Scoica o sa fie sfanta.
Baby nest aici e diferit e ca un cos. Cred ca ala sigur o sa imi foloseasca gen sa il iau dormind cu mine dintr-o camera in alta. E f util.
Dar inca nu iau nimic.
Si nici nu imi doresc sa cheltuim aiurea si pe lucuri f scumpe. Adica sa zic ca bugetul ar fi maxim 250-300 lire pt patut, scoica si cosulet.
Si sa mai discut cu mama de carut.

Fetelor ms frumos de raspuns. O sa iau no spa si paracetamol. Astia daca le zic ca am dureri de spate oricum paracetamol primesc. La ei, orice se trateaza cu paracetamol.
Sper sa nu ma omoare tot timpu durerea de spate. Groaznic ca eu am scolioza dorso-lombara si cifoza. Gen coloana nu e dreapta si sunt predispusa la cocoasa.
La Denis mi a zis dr poti sa ai dureri sau nu de spate la probleme tale cu coloana. Si am fost norocoasa ca nu m a durut deloc.
Acum...nu stiu, vedem! Sper sa fie gen trecatoare macar.
Iulia13
Scris: Wednesday, April 3, 2019 3:03 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Cata123 wrote:

Se pare ca numai eu i-am amenajat propria camera Big Laugh

Chiar daca imi va fi mai greu sa ma duc dintr-un dormitor in altul, eu cred ca e mai bine si pt el si pt noi sa se obisnuiasca singur in patutul si camera lui. Eu de mica muream de drag sa stau singura, inclusiv in casa :))
Am luat un patut alb din lemn, din acela ce se poate folosi pana la 4 ani, are 3 nivele pt saltea si cand mai creste se dau lateralele jos. Are si sertar jos si a costat parca 700 lei.

Eu vreau sa o am lânga mine, dupa ce va creste voi incerca sa o obi?nuiesc in camera ei Lol asa ma gandesc si eu sa imi fac pe culoare alb ,acum sper sa mi-l faca tot cu 3 nivele hearts
Iulia13
Scris: Wednesday, April 3, 2019 3:11 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Fetelor eu astazi am eco si mari emo?ii ca o vad iar pe bebelina Hilar Doamne ajuta sa fie totul binehearts
Adina Mariana
Scris: Wednesday, April 3, 2019 3:16 PM
Nivel

Inregistrat: 8/16/2017
Andreea06 wrote:
Burtici mai tre ceva la listuta completat? Simmo nu doreste sa o notez, alte burtici mai mici nu am vazut sa se fi anuntat.
Sunteti fix 10 cucuiete dance
Ella30 este cu noi de cateva saptamani si are tiket.Si azi si-a facut tiket si Ank90
Adina Mariana
Scris: Wednesday, April 3, 2019 3:20 PM
Nivel

Iulia13 wrote:
Fetelor eu astazi am eco si mari emo?ii ca o vad iar pe bebelina Hilar Doamne ajuta sa fie totul binehearts
Bafta multa Iulia.Te asteptam cu vesti bunecomputerlove coeur
Adina Mariana
Scris: Wednesday, April 3, 2019 3:30 PM
Nivel

Fetelor va multumesc pt.raspunsuri.Mi se pare greu de ales ca sunt 100 de modele.Sper sa facem alegerea potrivita.Cata am zambit la comentariul tau pt.ca si eu tot asa am de gand sa fac.Stau la etajul 3 si sincer cand e sotul meu la lucru cum iau si copilul si carutul dupa mine 3 etaje?il bag in portbagajul masinii si acolo sa stea zi de zi noapte de noaptesic
Alexandra cred ca ai dreptate.Eu la asta nu m-am gandi ca a fi frig si daca o sa mergem undeva tot cu masina va fi.Deci da...trebuie sa le pun in balanta pe toate.
Blu si tu ai dreptate in ceea ce spui.Sper sa luam deciziile corecte dar pana atunci mai este.Doar urmaresc piata acuma.
Alle este ft.fain caruciorul ala.Imi plac si rotile multLove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.