Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Mirela.t83 wrote:Buna fetelor. Dintr un scan de 1 min: o sa avem baietel! :copilas: O sa fiu soacra cu 2 nurori hihihi Tura asta a fost un scan pe fuga. Depinde ce medic iti ia dosarul. Mda, nu prea mi a placut de el-era barbat si cam pe fuga. Denis in schimb e f incantat de fratior. Cum si banuiam. F fascinat ca a vazut bebe la eco si inimoara cum bate. Practic mai mult am discutat cu medicul hematolog tura asta. Sotul rade continuu de cd a aflat. Si el crede ca dr a fost prea indecis. Ne a si spus doctorul ca cel mai bine la 20 sapt se vede, nu stiu care e treaba aici cu 20 sapt e cel mai important scan pt ei: anomaly scan se numeste. Dar era gen: pare a fi baiat dar nu era sigur. Probabil aflati la 20 sapt sigur ce este! Lumea aksa le am naruit sperantele ca o sa am si eu o fata. Haha, fratemiu m a sunat si cica nu stie de ce are o presimtire ca eu fac doar baieti si el o sa aibe doar fete. El deja are fetita de 8 luni. Hehe,felicitari Mirela pt.baietel.Denis o sa fie ft.fericit ca va avea partener de joaca chiar auzisem un reportaj cum ca in 80% din cazuri ce e primul e si al doilea si intradevar si la gradi la mine ce copii am avut cu frati toti erau de acelasi sex.Doar 2 copii am avut cu frate opus.Eh,dar nu conteaza asta.Sanatosi sa fie ca ne obisnuim noi cu ei.A inceput si mie lumea sa imi spuna ca presimt ca o sa am baiat poate aflu luni daca nu se ascunde |
|
| Anitta76 wrote:Adina cum pot face tiket? Anitta trebuie sa iti faci cont.Dai click pe unul din tiketele noastre,urmezi pasii,faci cont.Iti alegi modelul care te reprezinta,iti introduci datele dupa care dai pe salvare.Dupa ce so facut tiketul este o rubrica cu linkuri/coduri.Acolo cauti linkul unde scrie bbCode.Ala il copiezi si il lipesti in semnatura. |
|
| Irinan wrote:Sarcina e toata o experinta Asa este,ai dreptate.Totul e nou pt.mine |
|
| alina89 wrote:Mirela, felicitari si tie pt baietel! eu asa tare ma bucur ca va avea piticul meu un fratior chiar daca ne-am fi dorit si o fetita, tati cel mai mult, dar sunt asa de incantata pt el. Deja ii vorbesc intruna cum va avea un fratior bebe mic si vor face nazbatii impreuna si ii spun sa il iubeasca mult. Probabil ca nu intelege nimic din ce ii spun fiind asa micut, dar are un bebe mic cu care se tot joaca si imi e tare drag. Imi e frica ca toata lumea ma sperie ca e ft greu cu 2 baieti si astia pleaca de acasa si uita de parinti, deh..vorbeste lumea care nu are alta grija... Eh Alina..lumea vorbeste cam mult si prost uneori.Stii vorba aceea.Gura lumii nu o astupa nimeni asa ca nu baga de seama.Eu spun ca tine de educatie.Daca ii educi ok,sa se iubeasca intre ei si sa va iubeasca si pe voi o sa aiba respectul fata de voi si o sa va mandriti cu doi baieti mandri si cucuieti Ps: tot vroiam sa iti spun.Nepotelul meu,baietelul fratelui meu are 1 an si 5 luni.E deodata cu baiatul tau.E un scump.Si azi toata ziua am fost cu el in parc si cumnata.Mereu ma inveseleste |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| alina89 wrote:Mirela, felicitari si tie pt baietel! eu asa tare ma bucur ca va avea piticul meu un fratior chiar daca ne-am fi dorit si o fetita, tati cel mai mult, dar sunt asa de incantata pt el. Deja ii vorbesc intruna cum va avea un fratior bebe mic si vor face nazbatii impreuna si ii spun sa il iubeasca mult. Probabil ca nu intelege nimic din ce ii spun fiind asa micut, dar are un bebe mic cu care se tot joaca si imi e tare drag. Imi e frica ca toata lumea ma sperie ca e ft greu cu 2 baieti si astia pleaca de acasa si uita de parinti, deh..vorbeste lumea care nu are alta grija...
Alina draga, lumea vorbeste ca sa nu taca
Cand auzeam ca e mai bine sa ai baiat, ca fata cand creste iti vine acasa cu burta la gura sau ca e mai bine sa ai fata ca baietii is obraznici si isi bat joc de parinti etc... ma durea mintea. Chiar nu am sa mai continui vreodata discutii de genul asta cu nimeni care va incerca sa ma convinga de asemenea idei
Va fi minunat cu 2 baieti si voi veti fi parintii perfecti pentru ei :) Atata timp cat le insuflati dragoste neconditionata in familie si ii invatati sa aiba grija unul de altul, totul va fi bine
In general spun chestii de genul ala oamenii care fac copii ca sa aiba cine ii ingriji la batranete sau care le scot ochii mereu ca i-au facut si s-au sacrificat pentru ei si cumva ii fa datori. Normal ca nici nu mai vor sa mai auda de parinti daca simt presiunea asta pe umeri. Dar intr-o familie echilibrata unde copiii sunt crescuti cu dragoste, nu se va intampla asa ceva |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/29/2018 Mesaje: 36
| Adina Mariana wrote:Multumim pt.casuca noua Andreea.Hai fetelor ca de cand am intrat eu se umple mai repede casuca..eu cu problemele mele,cred ca v-am zapacit de cap destul sa nu va suparati pe mine Andreea Simmo are tiket deja.Ella30 are tiket.A wish nu am obs.sa scrie vreodata de cand sunt eu aici.Mai sunt fetele noi Anka si Anitta daca doresc pe listuta fetelor faceti-va tiket
Gata, am facut si eu ticket |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| alina89 wrote:Mirela, felicitari si tie pt baietel! eu asa tare ma bucur ca va avea piticul meu un fratior chiar daca ne-am fi dorit si o fetita, tati cel mai mult, dar sunt asa de incantata pt el. Deja ii vorbesc intruna cum va avea un fratior bebe mic si vor face nazbatii impreuna si ii spun sa il iubeasca mult. Probabil ca nu intelege nimic din ce ii spun fiind asa micut, dar are un bebe mic cu care se tot joaca si imi e tare drag. Imi e frica ca toata lumea ma sperie ca e ft greu cu 2 baieti si astia pleaca de acasa si uita de parinti, deh..vorbeste lumea care nu are alta grija...
lasa grijile,,, si noi tot 2 baieti vom avea, daca stam sa ne gandim si o fata pleaca la un moment dat de acasa ... avem timp destul pana vom ajunge acolo |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| fetelor... voi v-ati gandit la ce carucior veti lua si patut? |
|
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Vai nu cred astea cu 2 baieti si pleaca de acasa. Matusa mea are 2 baieti la 20 si ceva...si amandoi sunt 2 mamosi. Au conditii si inca stau la ai lor. Si nu ii vad plecand pe niciunu de acolo. Asa ca Alina mai bine spui ca o sa fim rasfatatele casei cu baietii nostri!
|
|
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Fetelor in afara de no spa ce pot lua pt durerea de spate? Oare gel am voie?
Aseara mi am pus o sticla cu apa calda la spate.
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Mirela.t83 wrote:Fetelor in afara de no spa ce pot lua pt durerea de spate? Oare gel am voie?
Mai poti lua paracetamol simplu, gelurile contin antiinflamator si nu-s indicate in sarcina :( |
|
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| blu88 wrote:fetelor... voi v-ati gandit la ce carucior veti lua si patut?
Carucior voi lua unul 3 in 1 ,iar patutul il fac la comanda din lemn caci cele de pe net au dimensiuni clasice si nu încape din pacate lânga patul nostru .. |
|
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Mirela.t83 wrote:Fetelor in afara de no spa ce pot lua pt durerea de spate? Oare gel am voie?
Eu iau no-spa sau un paracetamol simplu daca durerea e prea mare (însa mai rar) si il mai pun pe so? sa imi faca masaj la spate (de fiecare data a func?ionat si mi-a trecut durerea ) ..am avut si eu luni o durere groaznica care m-a ?inut de la amiaza pana a doua zi plus ca durerea se ducea pe fesieri si coapse de nu puteam sta nici in pat mult .. |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Neata fetele cochetele,
Alina nu mai pleca urechea la ce zic altii, ignore them, cate mi am auzit si eu... Cum doamna 3 copii? Da cu ce i cresteti? Le ziceam ca i trimit la cersit pe rand, da sunteti pocaiti? Ati inebunit? Da cine ii cres e? deci numai aberatii de la persoane care nici macar nu ma cunosc.Nu mai plec urechea la nimic si daca se mai trezeste vreun desptept aa comenteze imediat i-o retez. E greu si nu e greu cu 2 copii indif ce sunt, fete sau baieti,depinde cum te setezi, dar si fericirea si iubirea e dubla. Nu ti pot explica in cuvinte, o sa ajungi acolo si o sa vezi cum e. Blu88 de data asta eu nu mai cumpar carut, voi folosi doar sist de purtare, patut am de la fete din lemn masiv la care am dar o laterala jos si l am lipit de patul nostru. Daca vrei carut nu ti rec 3in 1 pt ca scoicile de pe carucioarele astea nu s tocmai ok, nu au nici un test de siguranta auto in afara de norma ECE... Asta doar daca nj investesti intr un carucior gen stoke sau altele, dar nu se merita sa dai 3500 lei+ pe un carut. Ia 2 in 1 landou+parte sport si scoica pt transport auto separat, sa fie una care are macar ADAC trecut cu bine. |
|
| ank90 wrote:Gata, am facut si eu ticket Super.Si sa ne mai si scri cum esti |
|
|