Gravidutele noastre dragi - 50
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irinan
Scris: Friday, April 5, 2019 10:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Iulia13 wrote:

Ceea ce ai zis ma pune pe gânduri ..luni am avut niste dureri de spate foarte nasoale m-au ?inut de la amiaza pana a doua zi ,nici cu 3 de no-spa nu mi-au trecut . Aseara iar a fost o încercare, nu a durut mult ,dar parca ma luau si durerile de burta . Si stateam si ma gândeam daca sa merg la spital sau nu uff

Cand am auzit doctorul la spital ce mi a zis parca mi a dat cu ceva in cap, cam asa am simtit. Si m am speriat destul de tare, nu ma mai risc. Atunci am stat cateva zile cu dureri, suportabile dar persistente.. eu am facut niste perfuzii cu gynipral pt asta ,iar acum mi a dat sa am in casa algifen si no spa injectabil. Daca nu trece cu comprimate, dac injectie, iar daca nu trece nici asa merg sa mi puna perfuzie (si iau si 3 utrogestan de 200 pe zi).. nu e de joaca
Mai bine faci un drum degeaba la ei ,dar stai linistita, decat sa ti para rau dupa
L.E. am vazut ca ai zis ca la repaus esti mai ok, si repausul e foarte important
Iulia13
Scris: Friday, April 5, 2019 10:03 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Irinan wrote:

Cand am auzit doctorul la spital ce mi a zis parca mi a dat cu ceva in cap, cam asa am simtit. Si m am speriat destul de tare, nu ma mai risc. Atunci am stat cateva zile cu dureri, suportabile dar persistente.. eu am facut niste perfuzii cu gynipral pt asta ,iar acum mi a dat sa am in casa algifen si no spa injectabil. Daca nu trece cu comprimate, dac injectie, iar daca nu trece nici asa merg sa mi puna perfuzie (si iau si 3 utrogestan de 200 pe zi).. nu e de joaca

Stiu nu e de joaca cu asta..Dar de acum sigur voi merge daca voi mai avea episoade de genul. (Chiar si ginecologul mi-a zis miercuri la eco ca daca am dureri care nu trec cu no-spa sa merg la.spital)
Adina Mariana
Scris: Saturday, April 6, 2019 12:19 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Anitta76 wrote:

Am reusit?
Nu.Ai reusit doar sa iti faci tiketul dar la semnatura nu se vede pt.ca ai pus linkul gresit.Cauta linkul cu bbcode ala lune-l in semnatura si sterge asta care il ai acum.
Adina Mariana
Scris: Saturday, April 6, 2019 12:20 AM
Nivel

Mirela.t83 wrote:

Si eu sunt bucuroasa ca am reusit sa luam biletele. Asa ne asteapta toti ca sunt Sarbatorile. N am mai fost demult de sarbatori.

Am recomandare de la hematolog sa ma plimb pe culoar in avion cat e zborul si inclusiv in aeroport sa nu stau mult nemiscata...si multa apaaa! In rest mi a zis ca sunt acoperita cu injectiile pt un zbor, nu am de ce sa imi fac probleme. Abia astept!
hehe..poate aveti o surpriza la eco din RomaniaClap o sa ai un concediu frumos.Abia astept sa ne spui cum a fostlove
Adina Mariana
Scris: Saturday, April 6, 2019 12:23 AM
Nivel

Ella30 wrote:
hehe ce fain.Cred ca abia astepti sa intri in prenatalbounce ma bucur ca esti ok.Tu o simti bine pe bebelina?misca?sau doar simti ca sta in dreapta?[/quote]

Adina o simt doar daca sunt foarte atenta si stau intinsa in pat..uneori si cand stau pe scaun.
Dar eu sunt cam activa si nu prea o simt..si de asta ma si panichez mereu.
Cand stau intinsa in pat vad burtica cum se misca , dar e atat de gingasa ca parca ma mangaie..
Aud la alte fete ca nu pot sa doarma din cauza bebelui, ca simt mereu lovituri..la mine nu e asa. si ma intreb daca a mea e cuminte sau daca e ok asa..[/quote] Poate o sa simti mai incolo mai puternice loviturile.Ai o fetita cumintica focsic important ca o simti in rest fiecare bebelus are ritmul lui,locul lui in burtica in care ii place sa stea.Abia astept sa incep si eu sa simtcoeur
Adina Mariana
Scris: Saturday, April 6, 2019 12:26 AM
Nivel

Iulia13 wrote:

Stiu nu e de joaca cu asta..Dar de acum sigur voi merge daca voi mai avea episoade de genul. (Chiar si ginecologul mi-a zis miercuri la eco ca daca am dureri care nu trec cu no-spa sa merg la.spital)
sper sa nu mai ai episoade de genul.Sa stea bebe pana la termen la calduricapupici
Ella30
Scris: Saturday, April 6, 2019 12:40 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Adina Mariana wrote:
Poate o sa simti mai incolo mai puternice loviturile.Ai o fetita cumintica focsic important ca o simti in rest fiecare bebelus are ritmul lui,locul lui in burtica in care ii place sa stea.Abia astept sa incep si eu sa simtcoeur

Acusica o sa simti , mai ai un pic pupici
Anitta76
Scris: Saturday, April 6, 2019 7:56 AM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Anitta76 wrote:

Am reusit?

Multumesc SimplyLove
Prafdestele
Scris: Saturday, April 6, 2019 10:42 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/13/2018
Multumesc de raspunsuri...o sa vad ce imi spune luni medicul, probabil se mareste uterul...am mai fost la urgente cand era sarcina mai mica de cateva ori si era totul ok, col lung, inchis si eu aveam ceva dureri, normale pentru ca bebe creste ( asa mi s-a spus mereu), poate sunt eu prea paranoia si e normal ce simt...de asta nici nu m-am mai dus, prea multe ecografii nu-i fac bine la bebe...pupiceihearts
Adina Mariana
Scris: Saturday, April 6, 2019 11:38 AM
Nivel

Anitta76 wrote:

Multumesc SimplyLove
Cu dragCheek Kiss
Ella30
Scris: Saturday, April 6, 2019 12:35 PM
Nivel

Fetelor sunt speriata..aseara am avut o cearta urata cu sotul. N a fost cu tipete sau urlete..am si plans, m a afectat mult.
Ideea este ca simt bebele foarte agitat de aseara..si uneori parca tresare, alteori parca tremura. Am simtit o toata noaptea, lucru pe care eu nu l am mai patit..la un moment dat ma durea din ce in ce mai tare in dreapta si cand m am ridicat sa ma uit sa vad ce e m am speriat. Era facuta ghemotoc acolo si partea aia era ff tare. Practic o putem lua in mana, asa ghemuita statea.Am mangaiat locul si s a mutat..
Nu stiu ce sa fac..stiu ca trebuie sa ma linistesc dar nu stiu cum.
Cata123
Scris: Saturday, April 6, 2019 12:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/11/2017
Ella30 wrote:
Fetelor sunt speriata..aseara am avut o cearta urata cu sotul. N a fost cu tipete sau urlete..am si plans, m a afectat mult.
Ideea este ca simt bebele foarte agitat de aseara..si uneori parca tresare, alteori parca tremura. Am simtit o toata noaptea, lucru pe care eu nu l am mai patit..la un moment dat ma durea din ce in ce mai tare in dreapta si cand m am ridicat sa ma uit sa vad ce e m am speriat. Era facuta ghemotoc acolo si partea aia era ff tare. Practic o putem lua in mana, asa ghemuita statea.Am mangaiat locul si s a mutat..
Nu stiu ce sa fac..stiu ca trebuie sa ma linistesc dar nu stiu cum.

Linisteste-te ! Bebelusii simt ce simtim si noi, daca te-ai suparat fr tare e normal sa ajunga stresul asta si la el, au si ei reactii, e normal dar nu cred ca trebuie sa iti faci probleme, nu te mai gandi la cearta, plimba-te, vezi un film frumos, sau citeste, fa-ti un masaj si o sa treaca ia sa vezi. hearts
Ella30
Scris: Saturday, April 6, 2019 12:53 PM
Nivel

Cata123 wrote:

Linisteste-te ! Bebelusii simt ce simtim si noi, daca te-ai suparat fr tare e normal sa ajunga stresul asta si la el, au si ei reactii, e normal dar nu cred ca trebuie sa iti faci probleme, nu te mai gandi la cearta, plimba-te, vezi un film frumos, sau citeste, fa-ti un masaj si o sa treaca ia sa vezi. hearts

Da dar e greu , mai ales cand esti amenintata cu divortul. Si totul dintr o prostie..
Incerc sa mi revin pt binele bebelui, dar parca imi e din ce in ce mai greu.
Multumesc pt incurajari pupici
Alle.p
Scris: Saturday, April 6, 2019 12:56 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Ella, linisteste-te. Sigur e bine bebelina. Azi noapte probabil ai avut un somn superficial din cauza ceartei si de asta ai simtit-o mai mult.
Eu il simt le bebe noaptea în func?ie de cât de profund dorm.
Gandeste-te cate femei trec prin certuri si chiar batai zilnic, si au cate 5-6 copii. Sunt sigura ca doar o cearta nu a afectat-o, dar e agitata pt ca si tu esti.
De ex, saptamana trecuta cât am fost in spital imi puneau monitorul fetal zilnic , peste 20 de minute. Prima data eram agitata cand mi l-a pus, iar pulsul lui bebe era cam 170. Dupa 15 minute am reusit sa ma lini?tesc si pulsul lui bebe a scazut si el la 140.
Ella30
Scris: Saturday, April 6, 2019 1:06 PM
Nivel

Alle.p wrote:
Ella, linisteste-te. Sigur e bine bebelina. Azi noapte probabil ai avut un somn superficial din cauza ceartei si de asta ai simtit-o mai mult.
Eu il simt le bebe noaptea în func?ie de cât de profund dorm.
Gandeste-te cate femei trec prin certuri si chiar batai zilnic, si au cate 5-6 copii. Sunt sigura ca doar o cearta nu a afectat-o, dar e agitata pt ca si tu esti.
De ex, saptamana trecuta cât am fost in spital imi puneau monitorul fetal zilnic , peste 20 de minute. Prima data eram agitata cand mi l-a pus, iar pulsul lui bebe era cam 170. Dupa 15 minute am reusit sa ma lini?tesc si pulsul lui bebe a scazut si el la 140.

Incerc alle. Acum bebe e importanta, si asa va ramane cat voi trai.
Pana acum imi doream sa o simt asa tare, iar acum cand o simt , contextul e trist..
O sa mi revin eu usor usor
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.