Gravidutele noastre dragi - 50
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaela14
Scris: Wednesday, May 15, 2019 10:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
alina89 wrote:

Bun venit, Mihaela! Sarcina usoara si la termen! La fix pt casuta noua ai aterizat! majoreta

Multumesc Alina! Da, asa se pare..sic
Irinan
Scris: Wednesday, May 15, 2019 10:29 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Nella wrote:
Am o curiozitate. Voi cum sta?i cu tenul? De fel nu aveam probleme decat în prejama menstrei sau a ovula?iei, faceam co?uri ori pe frunte, ori prin zona barbii. Acum am ?i pe frunte, în zona gurii, piele parca e ?i patata ?i uscata, pe piept ... Auzisem ca gravidele se bucura de un ten curat, de por?elan, dar eu parca sunt la pubertate Hilar

Hormonii bata i vinaLol Lol
Ella30
Scris: Wednesday, May 15, 2019 10:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Adina o sa fii o burticuta sexy cu siguranta, daca inca nu se vede tare . Si..dap, uterul retrovers nu prea te lasa sa simti bebele asa usor

Blu spre wrap inclin si eu dar parca ma ca n o sa stiu sa l leg

Mihaela bun venit, sarcina usoara si sedere pana la termen!

CrisM stai cumintica, fara efort si va fi bine cu siguranta. Fii optimista !

Eugeia felicitari pt rezultatul bun si
.vacanta placuta ! :)

Raluka sciaticului nu prea ai ce sa faci, dar cred ca stii mai bine ca mine..incearca sa te odihnesti cand te doare, la mine a functionat mereu.

Simmo din cate stiu eu colul tau se incadreaza in normal. Sa nu faci efort, ai grija de tine. Va fi bine, o sa vezi ! Pe net gasesti multe..si eu m am ingrozit de ce am citit mereu, asa ca nu recomand..si la mine bebelina e cu capul in jos de saptamani bune, si suntem bine merci, deci asta nu e motiv de ingrijorare zic eu. Asteptam sa ne spui ce zice medicul.

Scuze pt postul lung , va pup pe toate ! pupici
Ella30
Scris: Wednesday, May 15, 2019 10:53 PM
Nivel

Nella wrote:
Am o curiozitate. Voi cum sta?i cu tenul? De fel nu aveam probleme decat în prejama menstrei sau a ovula?iei, faceam co?uri ori pe frunte, ori prin zona barbii. Acum am ?i pe frunte, în zona gurii, piele parca e ?i patata ?i uscata, pe piept ... Auzisem ca gravidele se bucura de un ten curat, de por?elan, dar eu parca sunt la pubertate Hilar

La mine e invers. Inainte de bebe aveam probleme..mereu aveam macar un cos de ala mare pe barbie , si multe multe din alea mici pe frunte/ tample
..acum sunt curata curatabounce
In schimb mi au aparut mai multi pistrui decat de obicei, eu aveam doar cativa dar acum am mai multi si mai mari. Am auzit ca e specific mamelor de fete..dar cine stie . Macar nu i am toata fatabounce Eu ma bucur, ai ales daca s de la minunea mea newclap
Ella30
Scris: Wednesday, May 15, 2019 10:57 PM
Nivel

Noi am facut azi iar ctg. Bebelina a miscat incontinuu, s a mirat si asistenta cat e de activabounce m am mirat, pt ca foarte multe miscari eu n am simtit. Deci mi s a confirmat ca s mai nesi asa oleacaBoredom mereu ma panicam ca nu misca..cred ca are lichid prea mult si loc sa se miste.
Sapt viitoare mergem la eco..se pare ca asa va fi de acum. O sapt ctg, una eco..
Nella
Scris: Wednesday, May 15, 2019 11:11 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Ella30 wrote:

La mine e invers. Inainte de bebe aveam probleme..mereu aveam macar un cos de ala mare pe barbie , si multe multe din alea mici pe frunte/ tample
..acum sunt curata curatabounce
In schimb mi au aparut mai multi pistrui decat de obicei, eu aveam doar cativa dar acum am mai multi si mai mari. Am auzit ca e specific mamelor de fete..dar cine stie . Macar nu i am toata fatabounce Eu ma bucur, ai ales daca s de la minunea mea newclap

Pe nas ?i pe buza superioara m-am patat, am câteva pete maro. De acum nu mai conteaza sanato?i sa fim cu to?ii. Abia a?tept sa aflu ce creste în burtica mea. coeur
Ella30
Scris: Wednesday, May 15, 2019 11:13 PM
Nivel

Nella wrote:

Pe nas ?i pe buza superioara m-am patat, am câteva pete maro. De acum nu mai conteaza sanato?i sa fim cu to?ii. Abia a?tept sa aflu ce creste în burtica mea. coeur

Asa este, prea putin conteaza niate pete, importante suntem noi si minunile din burtici computerlove
Mai ai putin pana afli coeur
Mirela.t83
Scris: Wednesday, May 15, 2019 11:32 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Mihaela14 wrote:
Buna gravidutelor!! love
Dupa o sedere de un an si doua luni la aspirante, si dupa doi ani si jumatate de lupta cu infertilitatea, ma alatur timid voua burticilor!!
Rez mele beta sunt:
1 351 mUI/mL
2 814 mUI/mL
Sunt in al noualea cer ca am reusit sa sar gardul !!!yes

Wow, ce surpriza draga mea!
Felicitari si sarcina usoara!pupici
Sa inteleg ca a venit natural minunea?
Mirela.t83
Scris: Wednesday, May 15, 2019 11:36 PM
Nivel

eugeia wrote:
Bine ai venit Mihaela! Sarcina u?oara sa stea cuminte cuibarit pana la termen.
Eu astazi am fost la ecografie si i-am auzit inimioara coeur este bine puisorul nu avem probleme putem merge in vacanta duminica :) yes

Felicitari!
Ma bucur! Sarcina usoara!
Vacanta placuta!pupici
Mirela.t83
Scris: Wednesday, May 15, 2019 11:41 PM
Nivel

CrisM sigur va fi bine! Ai incredere. Si daca ai ajutor protejeaza te mai mult in perioada asta!

Simmo, doamne ajuta sa nu fie decat o sperietura. Asa cum spun fetele care stiu, poate nu e nimic si bebe creste bine! Te pup! pupici

Noi suntem bine! Azi mi am luat 2 perechi de colanti maternity. Sunt f incantata. Aici s a incalzit, ieri am mancat si inghetata si am stat la soare.
Mirela.t83
Scris: Wednesday, May 15, 2019 11:44 PM
Nivel

Ella30 wrote:
Noi am facut azi iar ctg. Bebelina a miscat incontinuu, s a mirat si asistenta cat e de activabounce m am mirat, pt ca foarte multe miscari eu n am simtit. Deci mi s a confirmat ca s mai nesi asa oleacaBoredom mereu ma panicam ca nu misca..cred ca are lichid prea mult si loc sa se miste.
Sapt viitoare mergem la eco..se pare ca asa va fi de acum. O sapt ctg, una eco..

Bravo bebelina! topai
Intrati pe ultima suta Ella! sic
Ella30
Scris: Wednesday, May 15, 2019 11:50 PM
Nivel

Mirela.t83 wrote:

Bravo bebelina! topai
Intrati pe ultima suta Ella! sic

Ooo da newclap

Colanti eu n am purtat, de acum nici nu mai are rost sa iau Crazy am purtat in schimb leggings, salopete si rochite..mi s asa dragi hainutele de gravide ! coeur
alina89
Scris: Wednesday, May 15, 2019 11:57 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Simmo, este f ok lungimea colului tau. Masuratorile nu sunt exacte la mm. Eu am avut la prima sarcina si 3.17 si a fost ok totul cu capul in jos se intorsese la 24s (defapt atunci am avut eu eco poate era intors de mai demult). Acum la bb2 la 21s era cu capul in jos, dar inca au loc destul sa faca tumbe, la urmatoarea poate sa fie cu capul in sus, nu este relevant aspectul asta pt o nastere prematura. Eu am contractii BH destul de des, obosesc groaznic de repede, poate nu ma ajuta nici kg extra luate (~9 :(( ) si piticul de 1an si aproape 6 luni ma solicita de cad lata. Efort nu ar trebui sa fac deloc din cauza placentei si incerc sa il ridic cat pot de putin.. are 12kg. E fff mamos, dar nu ii place in brate, norocul meu.
Adina Mariana
Scris: Thursday, May 16, 2019 12:22 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Ella30 wrote:
Ma bucur ca bebelina ta este bine si tu la fel.Nu mai ai asa de mult si nasti.Pffff ce trece timpul asta.Parca acum ai intrat pe forum si aveai 24 saptamani parca.Sarcina usoara in continuarepupici
Ella30
Scris: Thursday, May 16, 2019 12:29 AM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Ma bucur ca bebelina ta este bine si tu la fel.Nu mai ai asa de mult si nasti.Pffff ce trece timpul asta.Parca acum ai intrat pe forum si aveai 24 saptamani parca.Sarcina usoara in continuarepupici

Si mie mi se pare ca a zburat timpul..parca a sarit asa deodata din februarie cand v am cunoscut computerlove
Adevarul e ca m am linistit mult. Mi am dat seama ca nu am ce face ca sa impiedic ceva ce ar putea merge prost, ca grijile pe care mi le fac poate sunt nefondate..voi lua totul asa cum vine, cu bune si cu rele Cheek Kiss mai nou am observat ca nu m am mai ingrasat deloc. acum tot ce ma rog e ca ea sa fie sanatoasa, sa ia in greutate fix cat trebuie iar rinichiul sa nu ne faca probleme..Hands
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.