Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| alina89 wrote:Bun venit, Mihaela! Sarcina usoara si la termen! La fix pt casuta noua ai aterizat! Multumesc Alina! Da, asa se pare.. |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Nella wrote:Am o curiozitate. Voi cum sta?i cu tenul? De fel nu aveam probleme decat în prejama menstrei sau a ovula?iei, faceam co?uri ori pe frunte, ori prin zona barbii. Acum am ?i pe frunte, în zona gurii, piele parca e ?i patata ?i uscata, pe piept ... Auzisem ca gravidele se bucura de un ten curat, de por?elan, dar eu parca sunt la pubertate Hormonii bata i vina |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Adina o sa fii o burticuta sexy cu siguranta, daca inca nu se vede tare . Si..dap, uterul retrovers nu prea te lasa sa simti bebele asa usor
Blu spre wrap inclin si eu dar parca ma ca n o sa stiu sa l leg
Mihaela bun venit, sarcina usoara si sedere pana la termen!
CrisM stai cumintica, fara efort si va fi bine cu siguranta. Fii optimista !
Eugeia felicitari pt rezultatul bun si .vacanta placuta ! :)
Raluka sciaticului nu prea ai ce sa faci, dar cred ca stii mai bine ca mine..incearca sa te odihnesti cand te doare, la mine a functionat mereu.
Simmo din cate stiu eu colul tau se incadreaza in normal. Sa nu faci efort, ai grija de tine. Va fi bine, o sa vezi ! Pe net gasesti multe..si eu m am ingrozit de ce am citit mereu, asa ca nu recomand..si la mine bebelina e cu capul in jos de saptamani bune, si suntem bine merci, deci asta nu e motiv de ingrijorare zic eu. Asteptam sa ne spui ce zice medicul.
Scuze pt postul lung , va pup pe toate ! |
|
| Nella wrote:Am o curiozitate. Voi cum sta?i cu tenul? De fel nu aveam probleme decat în prejama menstrei sau a ovula?iei, faceam co?uri ori pe frunte, ori prin zona barbii. Acum am ?i pe frunte, în zona gurii, piele parca e ?i patata ?i uscata, pe piept ... Auzisem ca gravidele se bucura de un ten curat, de por?elan, dar eu parca sunt la pubertate
La mine e invers. Inainte de bebe aveam probleme..mereu aveam macar un cos de ala mare pe barbie , si multe multe din alea mici pe frunte/ tample ..acum sunt curata curata In schimb mi au aparut mai multi pistrui decat de obicei, eu aveam doar cativa dar acum am mai multi si mai mari. Am auzit ca e specific mamelor de fete..dar cine stie . Macar nu i am toata fata Eu ma bucur, ai ales daca s de la minunea mea |
|
| Noi am facut azi iar ctg. Bebelina a miscat incontinuu, s a mirat si asistenta cat e de activa m am mirat, pt ca foarte multe miscari eu n am simtit. Deci mi s a confirmat ca s mai nesi asa oleaca mereu ma panicam ca nu misca..cred ca are lichid prea mult si loc sa se miste. Sapt viitoare mergem la eco..se pare ca asa va fi de acum. O sapt ctg, una eco.. |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Ella30 wrote:La mine e invers. Inainte de bebe aveam probleme..mereu aveam macar un cos de ala mare pe barbie , si multe multe din alea mici pe frunte/ tample ..acum sunt curata curata In schimb mi au aparut mai multi pistrui decat de obicei, eu aveam doar cativa dar acum am mai multi si mai mari. Am auzit ca e specific mamelor de fete..dar cine stie . Macar nu i am toata fata Eu ma bucur, ai ales daca s de la minunea mea Pe nas ?i pe buza superioara m-am patat, am câteva pete maro. De acum nu mai conteaza sanato?i sa fim cu to?ii. Abia a?tept sa aflu ce creste în burtica mea. |
|
| Nella wrote:Pe nas ?i pe buza superioara m-am patat, am câteva pete maro. De acum nu mai conteaza sanato?i sa fim cu to?ii. Abia a?tept sa aflu ce creste în burtica mea.
Asa este, prea putin conteaza niate pete, importante suntem noi si minunile din burtici Mai ai putin pana afli |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Mihaela14 wrote:Buna gravidutelor!! Dupa o sedere de un an si doua luni la aspirante, si dupa doi ani si jumatate de lupta cu infertilitatea, ma alatur timid voua burticilor!! Rez mele beta sunt: 1 351 mUI/mL 2 814 mUI/mL Sunt in al noualea cer ca am reusit sa sar gardul !!!
Wow, ce surpriza draga mea! Felicitari si sarcina usoara! Sa inteleg ca a venit natural minunea? |
|
| eugeia wrote:Bine ai venit Mihaela! Sarcina u?oara sa stea cuminte cuibarit pana la termen. Eu astazi am fost la ecografie si i-am auzit inimioara este bine puisorul nu avem probleme putem merge in vacanta duminica :)
Felicitari! Ma bucur! Sarcina usoara! Vacanta placuta! |
|
| CrisM sigur va fi bine! Ai incredere. Si daca ai ajutor protejeaza te mai mult in perioada asta!
Simmo, doamne ajuta sa nu fie decat o sperietura. Asa cum spun fetele care stiu, poate nu e nimic si bebe creste bine! Te pup!
Noi suntem bine! Azi mi am luat 2 perechi de colanti maternity. Sunt f incantata. Aici s a incalzit, ieri am mancat si inghetata si am stat la soare. |
|
| Ella30 wrote:Noi am facut azi iar ctg. Bebelina a miscat incontinuu, s a mirat si asistenta cat e de activa m am mirat, pt ca foarte multe miscari eu n am simtit. Deci mi s a confirmat ca s mai nesi asa oleaca mereu ma panicam ca nu misca..cred ca are lichid prea mult si loc sa se miste. Sapt viitoare mergem la eco..se pare ca asa va fi de acum. O sapt ctg, una eco..
Bravo bebelina! Intrati pe ultima suta Ella! |
|
| Mirela.t83 wrote:Bravo bebelina! Intrati pe ultima suta Ella!
Ooo da
Colanti eu n am purtat, de acum nici nu mai are rost sa iau am purtat in schimb leggings, salopete si rochite..mi s asa dragi hainutele de gravide ! |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Simmo, este f ok lungimea colului tau. Masuratorile nu sunt exacte la mm. Eu am avut la prima sarcina si 3.17 si a fost ok totul cu capul in jos se intorsese la 24s (defapt atunci am avut eu eco poate era intors de mai demult). Acum la bb2 la 21s era cu capul in jos, dar inca au loc destul sa faca tumbe, la urmatoarea poate sa fie cu capul in sus, nu este relevant aspectul asta pt o nastere prematura. Eu am contractii BH destul de des, obosesc groaznic de repede, poate nu ma ajuta nici kg extra luate (~9 :(( ) si piticul de 1an si aproape 6 luni ma solicita de cad lata. Efort nu ar trebui sa fac deloc din cauza placentei si incerc sa il ridic cat pot de putin.. are 12kg. E fff mamos, dar nu ii place in brate, norocul meu. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Ella30 wrote:Noi am facut azi iar ctg. Bebelina a miscat incontinuu, s a mirat si asistenta cat e de activa m am mirat, pt ca foarte multe miscari eu n am simtit. Deci mi s a confirmat ca s mai nesi asa oleaca mereu ma panicam ca nu misca..cred ca are lichid prea mult si loc sa se miste. Sapt viitoare mergem la eco..se pare ca asa va fi de acum. O sapt ctg, una eco.. Ma bucur ca bebelina ta este bine si tu la fel.Nu mai ai asa de mult si nasti.Pffff ce trece timpul asta.Parca acum ai intrat pe forum si aveai 24 saptamani parca.Sarcina usoara in continuare |
|
| Adina Mariana wrote: Ma bucur ca bebelina ta este bine si tu la fel.Nu mai ai asa de mult si nasti.Pffff ce trece timpul asta.Parca acum ai intrat pe forum si aveai 24 saptamani parca.Sarcina usoara in continuare
Si mie mi se pare ca a zburat timpul..parca a sarit asa deodata din februarie cand v am cunoscut Adevarul e ca m am linistit mult. Mi am dat seama ca nu am ce face ca sa impiedic ceva ce ar putea merge prost, ca grijile pe care mi le fac poate sunt nefondate..voi lua totul asa cum vine, cu bune si cu rele mai nou am observat ca nu m am mai ingrasat deloc. acum tot ce ma rog e ca ea sa fie sanatoasa, sa ia in greutate fix cat trebuie iar rinichiul sa nu ne faca probleme..
|
|
|