|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| Adina Mariana wrote:Mersi pt raspuns Alle.Daca este optional nici eu nu doresc sa il fac.Voi intreba si ginecologul marti.Ma bucur ca esti ok si ca bebe Patrik este cumintel in burticuta.Doamne Ajuta cat mai mult inca...bine ca pragul critic a trecut  de data asta o sa fie bine
Nu este nici macar optional, daca sunt nereguli in ce priveste dublul test se poate recomanda, dar nu are cine stie ce relevanta triplul test, mai degraba se recomanda testul Panorama sau altele din aceeasi gama, in cazuri extreme amniocenteza care este singura cu valoare diagnostics, adica are precizie. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| GeorgianaB wrote:
Nu este nici macar optional, daca sunt nereguli in ce priveste dublul test se poate recomanda, dar nu are cine stie ce relevanta triplul test, mai degraba se recomanda testul Panorama sau altele din aceeasi gama, in cazuri extreme amniocenteza care este singura cu valoare diagnostics, adica are precizie.
Aaaaa,am inteles.La mine atunci nu este cazul pt.ca a iesit foarte bine si morfo si dublu test. |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/29/2018 Mesaje: 36
| Adina Mariana wrote:Fetelor poate ma ajutati cu un raspuns.Cand am avut primul eco am primit un buletin de analize care se fac pe trimestre.Acum ma uitam pt.trimestru 2 ce va trebui sa fac si am vazut acolo triplu test care se face intre sapt.16-18.Deci habar nu aveam ca mai exista inca un test de genul?pai la 13 sapt.am facut unul la ce sa mai fac altul?in ce consta?cu siguranta acuma la urm.eco de marti imi spune ginecologul de el si sa nu merg chiar bota va intreb prima data pe voi.E obligatoriu facut?cat costa?in ce consta?nu ajunge doar morfo de trimestrul 2?si morfo 2 la cate sapt.se face?
Eu am facut triplu test saptamana trecuta pt ca la morfo 1 mi-a iesit riscul scazut de sindrom down. Mi-a recoltat sange si m-a costat 150 lei. Saptamana viitoare astept rezultatul sa vedem ce iese. In functie de ce iese acum fac amniocenteza sau nu |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| Adina Mariana wrote: oh,ce dragutz  doamne abia astept si eu.Inca nu am simtit nimic,nimic.Nu mai stiu de o luna nimic.Noroc cu sanii si burta ca ma mai doare altfel imi faceam scenarii.Abia astept sa fie marti sa il vad.Bafta la morfo.La cate saptamani se face?
la 22 de sapt mi-a zis mie sa o fac |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| Adina Mariana wrote:Fetelor poate ma ajutati cu un raspuns.Cand am avut primul eco am primit un buletin de analize care se fac pe trimestre.Acum ma uitam pt.trimestru 2 ce va trebui sa fac si am vazut acolo triplu test care se face intre sapt.16-18.Deci habar nu aveam ca mai exista inca un test de genul?pai la 13 sapt.am facut unul la ce sa mai fac altul?in ce consta?cu siguranta acuma la urm.eco de marti imi spune ginecologul de el si sa nu merg chiar bota va intreb prima data pe voi.E obligatoriu facut?cat costa?in ce consta?nu ajunge doar morfo de trimestrul 2?si morfo 2 la cate sapt.se face?
eu la prima sarcina nu apucasem sa fac dublu test si atunci am facut triplu ... |
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
Morfo 2 se face intre sapt 20-24. Triplul test eu stiu ca e optional, daca a iesit ok dublul test nu cred ca se mai recomanda, dar depinde si de gineco in ce consta exact nu stiu sa ti spun ca eu n am facut ca nu avea rost, nu stiu ce se masoara, dar stiu ca e la fel de statistic ca si dublul test. |

| ank90 wrote:
Eu am facut triplu test saptamana trecuta pt ca la morfo 1 mi-a iesit riscul scazut de sindrom down. Mi-a recoltat sange si m-a costat 150 lei. Saptamana viitoare astept rezultatul sa vedem ce iese. In functie de ce iese acum fac amniocenteza sau nu
Riscul scazut sau crescut?ai scris scazut..banuiesc ca ti-a iesit crescut dar te-ai incurcat. |
| Alle.p wrote:Adina, morfo2 se face intre 20-24s. Triplul test stiu ca e op?ional si se face de obicei daca ceva pare în neregula la morfo1. Eu nu l-am facut. Blu, bafta Eu am fost astazi sa recoltez pt ultimele analize si am trecut si pe la medicul de familie. S-a uitat la mine ?i a zis ca in maxim 2s nasc. Nu e un guru sau altceva, dar data trecuta a avut dreptate. Acum si daca mai sta o saptamâna, eu sunt mul?umita, deja ma iau emo?iile. Cata mai are putin si ma lasa cap de lista
Ce putin mai aiiiii!! |

| blu88 wrote:
la 22 de sapt mi-a zis mie sa o fac
Mersi pt.raspuns.Cred ca fix pe la 22 sapt.o sa imi pice si mie sa il fac ca odata la luna ma duc la eco. |

| Ella30 wrote:Morfo 2 se face intre sapt 20-24. Triplul test eu stiu ca e optional, daca a iesit ok dublul test nu cred ca se mai recomanda, dar depinde si de gineco  in ce consta exact nu stiu sa ti spun ca eu n am facut ca nu avea rost, nu stiu ce se masoara, dar stiu ca e la fel de statistic ca si dublul test. Multumesc pt raspuns O sa intreb marti si ginecologul asta daca nu va spune ea singura fara sa o intreb eu |
| Adina Mariana wrote: Multumesc pt raspuns  O sa intreb marti si ginecologul asta daca nu va spune ea singura fara sa o intreb eu
|
| Oare ce mai face ella123? |
| Adina Mariana wrote: Riscul scazut sau crescut?ai scris scazut..banuiesc ca ti-a iesit crescut dar te-ai incurcat.
Nuu...scazut a iesit. La eco a iesit super ok, dar la sange a iesit un risc scazut. |
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| ank90 wrote:
Nuu...scazut a iesit. La eco a iesit super ok, dar la sange a iesit un risc scazut.
Risc scazut e f bine sa ai, deci sigur ai risc crescut. Adica de ex 1:100, cu cat e mai mica valoarea de dupa 1: cu atat e mai crescut riscul. |
|
| alina89 wrote:
Risc scazut e f bine sa ai, deci sigur ai risc crescut. Adica de ex 1:100, cu cat e mai mica valoarea de dupa 1: cu atat e mai crescut riscul.
La laboratorul unde am recoltat raportul de referinta este de 1:250, mie mi-a iesit 1:301 |
|
|