|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/11/2017 Mesaje: 477
| blu88 wrote:buna dimineata fetelor , va doresc o saptamana usoara  , eu abia astept sa intru in prenatal nu mai suport atmosfera de la munca de nici un fel , am citit ce ati scris si eu am inceput sa ii iau lui bebe nu am putut sa ma abtin  i-am luat baby nest imi vine maine aici nu stiu cum sa pun poze, niste body-uri  eu nasc in septembrie sper sa fie vreme frumoasa la inceput atunci , fete din Bucuresti sunt , ati facut 4d cat v-a costat ? si pt fetele cu incompatibilitate de Rh ati facut lunar analiza? si este detectie sau titrare am intrebat dr si inca nu mi-a raspuns... prima data am facut titare care m-a costat 130 lei
Buna dimineata, eco 4d te referi la cele 3 morfologii? Eu le am facut la aceeasi clinica, medici diferiti si a costat diferit de fiecare data. De ce, habar am, o fi in fnc de medic, naiba sa ii ia. La ultima am dat 420 lei. La fosta clinica matei basarab, acolo m a trimis medicul meu pt morfologii si alte analize din timpul sarcinii. |

Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| [quote=Cata123]
Buna dimineata, eco 4d te referi la cele 3 morfologii? Eu le am facut la aceeasi clinica, medici diferiti si a costat diferit de fiecare data. De ce, habar am, o fi in fnc de medic, naiba sa ii ia. La ultima am dat 420 lei. La fosta clinica matei basarab, acolo m a trimis medicul meu pt morfologii si alte analize din timpul sarcinii.[/quo
este vb de morfologia de trimestru 2... care am auzit ca este 700 lei |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
|
este vb de morfologia de trimestru 2... care am auzit ca este 700 lei [/quote]
Eu nu am dat asa mult ,cele 2 morfologii pe care le-am facut m-a costat 600 de lei amândoua, adica 300 de lei una. |

| Iulia13 wrote:
este vb de morfologia de trimestru 2... care am auzit ca este 700 lei
Eu nu am dat asa mult ,cele 2 morfologii pe care le-am facut m-a costat 600 de lei amândoua, adica 300 de lei una. [/quote]
sincer mi se pare exagerat pretul... am o cunostinta a dat 650 .. |
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Cele 3d/4d sunt scumpe.. eu am facut doar 2d. Medicul doar de 2d are nevoie pt morfologii, 3d/4d e pt parinti.. sa il vada pe bebe mai realist. La prima sarcina nu mi-a facut asa pt ca nu avea niciodata pozitie ok sa am ce vedea, sarcina asta merg la altcineva si nu stiu cum va proceda.
Eu acum cand iau hainute la pitic, iau si 1-2 lucruri pt bebe din burtica nu ma pot abtine desi are deja 80% din lucruri de la fratior |

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| alina89 wrote:Cele 3d/4d sunt scumpe.. eu am facut doar 2d. Medicul doar de 2d are nevoie pt morfologii, 3d/4d e pt parinti.. sa il vada pe bebe mai realist. La prima sarcina nu mi-a facut asa pt ca nu avea niciodata pozitie ok sa am ce vedea, sarcina asta merg la altcineva si nu stiu cum va proceda. Eu acum cand iau hainute la pitic, iau si 1-2 lucruri pt bebe din burtica  nu ma pot abtine desi are deja 80% din lucruri de la fratior
3D mi s-a facut si mie ,tocmai de asta zic ca mi se pare destul de scump 700 de lei. Este exagerat pretul. Si la eco cand merg la gine la clinica imi face 3D si tot nu dau asa mult , ba chiar mai putin decat morfologia |

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Eu am facut morfologiile la Tm si am dat 400 lei la fiecare. Pt prima am avut nevoie si de free beta hcg si papp care au costat 150 lei la bioclinica. Deci prima m-a costat în total 550 lei. 700 lei, chiar si cu analizele incluse, mi se pare exagerat. La aman2 ni l-au aratat pe bebe 4d si ne-au dat o poza 3d. Pe dr nu il costa nimic în plus sa apese un buton si sa faca imaginea din 2d în 3-4d |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/29/2018 Mesaje: 36
| Cand ati facut morfologia 2? |
|

| ank90 wrote:Cand ati facut morfologia 2? Eu am facut-o la 22s |
|

| Alle.p wrote: Eu am facut-o la 22s
chiar vroiam sa intreb si eu ca, nu mai retin cand a zis dr ca este optim |
|

| blu88 wrote:
chiar vroiam sa intreb si eu ca, nu mai retin cand a zis dr ca este optim
Mie mi-a zis de intre 20-24s . Am facut-o la 22 ca sa fie la mijlocul intervalului |
|

Inregistrat: 11/11/2017 Mesaje: 477
| blu88 wrote:
chiar vroiam sa intreb si eu ca, nu mai retin cand a zis dr ca este optim
Ar trebui doctorul tau sa iti spuna cand trebuie facut si vezi daca e nevoie de programare din timp, eu sunam cu o luna inainte si nici asa nu nimeream sa merg fox in ziua si la ora la care aveam eu chef :)
Iar de eco 3d/4d e nevoie pt a observa diferitele defecte de nastere, la inima, rinichii, artere etc. Astea nu se pot observa la 2d. |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| blu, eu morfologiile le-am facut 2D si am dat 160lei la regina maria. 3D, 4D sunt doar pentru parinti, sa vada trasaturile copilului, medicul masoara toate organele si ce e nevoie in 2D |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Morfologiile m au costat una 425 si una 525 nu stiu cat ca fi a 3a dar se pare ca tot pe acolo. La rm le am facut. Desi am abonament medicul meu e doar in sistem plata si morfo le am platit. Cate kg ati luat fetelor pana acum? Ce greutate aveti? Ca se pare ca eu nu reusesc sa raman slim fit in sarcini. In afara lor nu am prb dar in sarcini zici ca explodez, nu stiu ce am
|
|

| Raluca, eu la 25s luasem 6.8kg. Astazi m-am cântarit si se pare ca am luat fix 10kg pana acum. Cred ca voi mai lua 3-4 pana nasc. Le: folosesc calculatorul de pe acest site pt a urmari daca ma încadrez în limite sau nu https://ro.calcuworld.com/sarcina/greutate-sarcina/ |
|
|