Gravidutele noastre dragi - 50
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ella30
Scris: Friday, April 12, 2019 10:33 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2019
simmo wrote:

Hey,
Am fost ieri la eco si bebe e bine, e in parametrii. Era cu capul in jos, dar a zis ca e ok.
Sunt dezamagita ca nu mi-a masurat tensiunea arterelor uterine, cu toate ca il rugasem inainte. pale
Am si eu 2 pitici pe creer: colul si Ir-ul arterelor. La col s-a uitat si era ok.
Ecografia nu a durat mult...cred ca 2 minute per ansamblu (zici ca a fost ceva de genul cum ai patit tu la ultima eco).
Urmatorul pas este morfologia de trimestru II si analizele de sange, dar abia peste o luna Big Surprise mi se pare atat de mult.

Nu am mai scris pentru ca am fost putin agitata: bunicul nu mai este printre noi. Am incercat sa nu ma consum prea tare pentru ca am observat ca mi se intareste burta si am dureri ca la menstra.
In rest, vomit in continuare, dar mai rar (cam o data / zi). De cateva zile nu pot sa retin apa in mine; o dau afara instant. Asa ca m-am pus pe baut suc. I-am zis si doctorului si mi-a zis sa nu incerc sa gasesc vreo explicatie ca asa reactioneaza corpul meu NuStiu
Ce mi se pare ciudat e ca nu ma trezesc peste noapte sa ma duc la baie sau sa mananc (foarte-foarte rar mi s-a intamplat). Sanii nu ma dor, nu sunt umflati, pe bebe eu nu il simt inca (ori sunt eu mai ne-simtita).

Ma rog in continuare sa fie bine. Hands

Simmo condoleante!
Ce suc bei ? Daca mi permiti..incearca ceva mai natural..
Eu acum ma trezesc o singura data sa merg la baie. La 18 s nu ma duceam nici eu deloc. De mancat nici nu mai spun , n am mancat niciodata noaptea. Iar sanii mei sunt la fel de mici ca la inceput..si nu ma dor deloc.
Poate bebele tau misca cand dormi, a mea asa face de multe ori..si de asta nu l simti . Oricum acum se simte foaaaaarte usor, trebuie sa fii foarte atenta sa il prinzi. Poate de asta pupici
O sa fie bine ! Cheek Kiss
Ella30
Scris: Friday, April 12, 2019 10:39 AM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Ella sper ca esti mai bine azi.Aseara nu am mai intrat pe forum ca am avut o zi grea si m-am culcat devreme.Nici eu nu imi pot imagina cum se simt contractiile cum nu imi pot imagina nici cum se simte cand incepe sa miste dar...abia asteptcoeur sa stii ca nici la mine nu isi facea inainte efectul nospa dar acum de cand am ramas ma ajuta mult sau poate e de la psihic cum stiu ca altceva nu pot lua,cine stie....

O sa vezi curand ca e cel mai frumos sentiment posibil, si inevitabil iti dau lacrimile hearts eu de obicei nu plang usor..dar am momente cand vad ca misca pe acolo cand imi dau lacrimile Blushing
Nu cred ca mi a trecut de la no spa..ca l luasem de ceva timp cand m am bagat in pat ras deci in continuare sustin ca la mine nu si face efectul .
M am invatat minte, de acum n o mai fac pe eroina si o sa o las mai moale cu efortul alcool accept cam greu partea asta urata a sarcinii..dar mergem inainte alcool
Mirela.t83
Scris: Friday, April 12, 2019 10:47 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Neata burtici!

Simmo condoleante! Imi pare rau.
Cat despre ir ul ala, poate il masoara la urmatoarea eco. Poate e inca devreme sa il simti tu pe bebe. Te pup!

Ella, sper ca esti mai bine!

Adina mersi de info! Sper sa imi treaca pana sapt viitoare raceala.
Mirela.t83
Scris: Friday, April 12, 2019 10:49 AM
Nivel

Plec la munca dar vroiam sa zic ca eu dimi pe la 5 sau 6 il simt cum misca cand inca nu m a dau jos din pat. E asa finut!hearts
Mirela.t83
Scris: Friday, April 12, 2019 10:49 AM
Nivel

Plec la munca dar vroiam sa zic ca eu dimi pe la 5 sau 6 il simt cum misca cand inca nu m a dau jos din pat. E asa finut!hearts
eugeia
Scris: Friday, April 12, 2019 11:20 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/2/2019
Salut,
ma alatur si eu la voi deocamdata am o sarcina micu?a care sper sa creasca mare, venita dupa 7 luni de încercari :).
Am descoperit-o repede in ziua 11 dupa
dupa ovulatie, a doua zi dupa sangerarea de implantare am mers la beta.

Miercuri am mers la ginecolog dar nu a reu?it sa vada mare lucru, am primit si ovule cu progesteron de 200 cate 1 pe seara. La începutul avem niste crampe similare cu cele de la menstrua?ie care dupa ce am progesteron nu mai sunt asa intense, aproape inexistente, la fel si sanii erau tensiona?i la începutul, iar dupa progesteron nu mai erau.
Ii normal sa nu mai fie crampele alea?
Adina Mariana
Scris: Friday, April 12, 2019 12:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Ella30 wrote:

O sa vezi curand ca e cel mai frumos sentiment posibil, si inevitabil iti dau lacrimile hearts eu de obicei nu plang usor..dar am momente cand vad ca misca pe acolo cand imi dau lacrimile Blushing
Nu cred ca mi a trecut de la no spa..ca l luasem de ceva timp cand m am bagat in pat ras deci in continuare sustin ca la mine nu si face efectul .
M am invatat minte, de acum n o mai fac pe eroina si o sa o las mai moale cu efortul alcool accept cam greu partea asta urata a sarcinii..dar mergem inainte alcool
Hehe,abia asteptcomputerlove asa,foarte bine.Te rog ai grija de tine si nu exagera niciodata.Eu si cand fac treaba prin casa cand simt ca obosesc ma intind 10-15 minute si dupa fac iar.Iar de plimbat si eu ador sa ma plimb.Fac si cate 4-5 km pe zi...inca nu simt dureri de la plimbare.Mai mare simt cand fac curat prin casa.Ai grija de tine si Sofiacoeur computerlove pupici
Adina Mariana
Scris: Friday, April 12, 2019 12:16 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
eugeia wrote:
Salut,
ma alatur si eu la voi deocamdata am o sarcina micu?a care sper sa creasca mare, venita dupa 7 luni de încercari :).

Miercuri am mers la ginecolog dar nu a reu?it sa vada mare lucru, am primit si ovule cu progesteron de 200 cate 1 pe seara. La începutul avem niste crampe similare cu cele de la menstrua?ie care dupa ce am progesteron nu mai sunt asa intense, aproape inexistente, la fel si sanii erau tensiona?i la începutul, iar dupa progesteron nu mai erau.
Buna.Bine ai venit si sarcina usoara dusa pana la termen.Progesteronul este bun in sustinerea sarcinii,foarte bine ca ti-a dat.Mai multe la eco o sa vezi dupa 6 sapt.pana atunci doar saculetul.Crampe,dureri ca la ciclu sunt normale.Si eu ma confrunt cu ele.Odata nu simt,odata simt si tot asa.Se ia nospa cand simti in rest nu ai ce face..uterul creste si sunt normale.
eugeia
Scris: Friday, April 12, 2019 12:20 PM
Nivel

Mul?umesc mult Adina pentru informa?ii, durerile nu sunt asa de mari incat sa ma sa am nevoie de no spa, mai mult ca si o tensiune, jena.
Ella30
Scris: Friday, April 12, 2019 12:21 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Hehe,abia asteptcomputerlove asa,foarte bine.Te rog ai grija de tine si nu exagera niciodata.Eu si cand fac treaba prin casa cand simt ca obosesc ma intind 10-15 minute si dupa fac iar.Iar de plimbat si eu ador sa ma plimb.Fac si cate 4-5 km pe zi...inca nu simt dureri de la plimbare.Mai mare simt cand fac curat prin casa.Ai grija de tine si Sofiacoeur computerlove pupici

Multumesc pt gandurile bune computerlove chiar faceam curat prin casa si am zis sa ma odihnesc 10 min sa nu mai patesc ca ieri , si ce sa vezi? Bebita mi a mangaiat burtica de vreo 2 orihearts as vrea sa ma bata, cum spun fetele..dar ma multumesc si asa, sa o simt doae uneori..cand ma odihnesc. e mai lenesa decat alti copilasi Lol hearts hearts
Puuup mare si o imbratisare ! computerlove pupici
Ella30
Scris: Friday, April 12, 2019 12:28 PM
Nivel

eugeia wrote:
Salut,

Bine ai venit si sarcina la termen !
Progesteronul e foarte bun, ajuta mult. Crampele sunt normale..creste uterul. Poti lua no spa in cazuri de urgenta.
Dar daca spui ca deocamdata nu le mai ai, stai linistita. Ele apar si dispar..o sa vezi cu timpul ca au anumite zile/ momente cand apar.
Despre sani nu stiu ce sa ti spun..la mine sunt la fel ca inainte de sarcina Lol
Cel mai bine se vede bebe dupa 6-7 saptamani..pana atunci cred ca se vede doar saculetul. Sarcina usoara!
ank90
Scris: Friday, April 12, 2019 12:45 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/29/2018
pupici ras
eugeia wrote:
Salut,

Bine ai venit! Sarcina usoara si la termen sa ai Cheek Kiss Eu crampe am avut cand si cand, imi recomandase dr no spa, dar daca nu m-a durut foarte tare nu am luat, am preferat sa suport. Sanii i-am avut tensionati de la inceput, inclusiv acum simt ca vor exploda ras Primul eco l-am facut la 4 saptamani si 4-5 zile si s-a vazut sacul, iar apoi la 6 sapt jumatate s-a auzit inimioara. Sincer pana la 7-8 sapt, toata lumea ma intreba cum ma simt, daca am dureri, greata-varsaturi si deja intrasem in panica pt ca nu le aveam. In afara de sanii tensionati si cate o crampa cand si cand nimic. Si de bine ce ma miram si ma panicam din saptamana 8 au inceput greturile. Abia acum o sapt am reusit sa mai scap de ele. Asa ca nu te ingrijora, fiecare organism si fiecare sarcina se manifesta in felul sau. Bucura-te de clipele astea si totul va fi bine
eugeia
Scris: Friday, April 12, 2019 1:04 PM
Nivel

Ank, asa simt si eu câteodata prea bine ca uit ca sunt însarcinata :)) si ma panichez. Sper sa fie bine :) inca e mica de tot, abia mâine trebuia sa imi vina menstrua?ia.
ank90
Scris: Friday, April 12, 2019 1:26 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/29/2018
eugeia wrote:
Ank, asa simt si eu câteodata prea bine ca uit ca sunt însarcinata :)) si ma panichez. Sper sa fie bine :) inca e mica de tot, abia mâine trebuia sa imi vina menstrua?ia.

Eu am facut primul test fix in ziua cand trebuia sa imi vina si la prima eco am fost la 4 zile dupa test. O sa fie bine :))
Alle.p
Scris: Friday, April 12, 2019 1:26 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Eugenia, bine ai venit printre burtici si ?edere pana la termen.
Legat de crampe, chiar daca nu doare tare, e bine sa iei no-spa. Dr meu a zis ca nu trebuie sa ma tavalesc de durere sa il iau, ci sa iau unul de la primele disconforturi pt ca acele dureri pot fi date si de contractii, chiar si in sarcina asa mica. Gandeste-te ca la menstruatie avem acele dureri, nu pt ca se mareste uterul ca in sarcina, ci pt ca se contracta pt a elimina ce e pe acolo dupa un ciclu.
La început uterul se poate contracta si sa respinga sarcina. Nu vreau sa te sperii, durerile astea sunt normale în sarcina, dar nu sta cu ele. Ia no-spa cand le ai, acesta fiind antispastic, ajuta uterul sa se relaxeze
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.