Gravidutele noastre dragi - 50
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mirela.t83
Scris: Tuesday, April 9, 2019 3:03 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Adina ai sa simti si tu curand! Mai ai un pic!Love

Vai fetelor am fost dimi la midwife aici la gp med de familie. Am avut programare. Mare lucru nu fac nici ele, na ...sa te cunoasca..o tensiune, urina si cea mai tareee a fost: aparatu de ascultat inimioara. Vaii cat de tare si clar se aude!coeur coeur

Era pe partea dreapta pozitionat.
E ca un ap de tensiune si cu fir o palnie cu gel pe burtica si incepi sa cauti unde e pozitionat. Vai ce emotii!

Mi a placut de ea, ea e moasa care vinesi acasa dupa ce nasti la inceput.
Adina Mariana
Scris: Tuesday, April 9, 2019 3:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
alina89 wrote:
Alle, sa stii ca U noteaza s35. Pe mine cand ma intreaba cate sapt am si am zis 16 si a notat s16. Asa noteaza ele. Mie gine mi-a zis sa iau pana la 36s si dr U pana la 33 apoi injectii, dar a zis ca mai vedem pe parcurs.

Adina, eu primul copilas mi-am dorit baietel, dar mi-am dorit si o fetita desi mereu am zis ca eu sunt mama de baietei. Eu sunt fff sensibila si suparacioasa, ma deprim usor si nu mi-am dorit asta niciodata pt un copilas. Ma gandeam ca un baietel asa puternic ca tati imi trebuie mie. Nu am avut niciun soc cand am aflat ca sunt baietei, la niciunul. E greu sa te obisnuiesti probabil, eu inca stiu asa putine despre baietei. Habar am de desenele lor, carti, glumite ca intre baieti. Dar e o legatura ataaat de frumoasa intre noi si deschisa. Este unic sentimentul. Plus ca toata lumea vrea fetite, apai cineva trebuie sa creasca si cavalerii din ziua de maine. Sa nu mai zica fetele ca toti barbatii sunt la fel, deci vom avea super cavaleri. O sa vezi ca e tare frumos si cu baietel. hearts
Exact asa sunt si eu.Sensibila la maxim,ma supar repede dar si iert si uit repede.Cred ca oricum exista o legatura intre mama si copil orice ar fi.Pana la urma nu noi hotaram asta ci Dumnezeu.E o chestie pe care nu o putem noi controla si nici nu ar fi ok sa o controlam ca nu am mai fi jumate baieti si jumate fete pe lumea asta si altfel nu ar mai functiona viata asta.Apoi se mai spune ca te alege un copil anume..pe noi ne-a ales el..stie el de ce.E chestie de obisnuinta spuncoeur
Adina Mariana
Scris: Tuesday, April 9, 2019 3:05 PM
Nivel

Iulia13 wrote:

Orice ar fi ,important e sa fie sanatos, tu la fel si sarcina pana la termen hearts
Asa este,Doamne Ajutacomputerlove
AlexandraRr
Scris: Tuesday, April 9, 2019 3:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2017
Alle.p wrote:

Nu chiar. E ca la fotbal de ex. Minutul 2 inseamna de la 1:00 pana la 1:59. Acum sunt în s33(Asa zic si aplicatiile meleLol ) care e de la 32s0z pana la 32s6z.
Conteaza cum o spui. De ex acum am 7 luni de sarcina, dar sunt în luna a 8-a. Asa am gândit mereu, sper ca nu zic prostiiLol

Poate mi se pare ciudat pentru ca mie mereu mi-a calculat dupa nr de sapt implinite medicul si am ramas asa cu socoteala ;)) eu daca am nascut la 39s0zile mi s-ar parea ciudat sa zic ca am nascut in saptamana 40. Oricum, daca eu as fi primit mesajul tau de la dr U as fi oprit aspenter cand as fi trecut de 34s6zile, asa as fi inteles :D
Alle.p
Scris: Tuesday, April 9, 2019 5:04 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Multumesc de raspunsuri grup
Voi lua aspenterul pana la eco, oricum în func?ie de asta vom decide daca trec pe injectabil sau raman fara anticuagulant pana la na?tere. Ddi sunt în parametrii.
Lili Eu
Scris: Tuesday, April 9, 2019 5:50 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Adina Mariana wrote:
Multumesc frumos.Cu siguranta o sa fie totul bineras love voi ce mai faceti,sunteti ok?
Noi ce sa facem. eu inca stau la pat...sper sa scap de operatie Hands acum fac infiltratii cu ozon si terapie Tecar...sunt un pic mai bine... misc un pic prin casa ... afara inca nu pot sa ies. Domi e afara cu mamaie...el e bn multumum lui dumnezeu computerlove
galiopiaduo@yahoo.com
Scris: Tuesday, April 9, 2019 5:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/12/2019
Crazy fetelor eu acum am ajuns acasa de la med live uniri nu au putut sa îmi faca interven?ia pentru ca este prea mare infec?ia in trompe .in tradevar am ovarele ?i trompele un pic praf dar nici urma de cancer cum ma bagat în sperie?i prima ?i a doua am avut noroc ca am fost la doctor profesor liana ple? o doamna doctor de nota 200 .Dar ia mia spus sa fac de urgen?a laparoscop ca sa poata scoate puroiul ?i sa desfunde ovarele ma a?tepta peste o saptamâna la maternitatea Bucur din Bucure?ti . Am întrebat daca trebuie sa mai iau antibiotice ?i a spus ca nu .amh a zis ca nu este bine ?i testosteron este foarte mare ?i sa merg la endocrinolog. Pe parere ave?i este de bine ??? Va mul?umesc din suflet . grup
galiopiaduo@yahoo.com
Scris: Tuesday, April 9, 2019 6:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/12/2019
Hilar îmi cer mi de scuze am gre?it trebuia sa postez la aspirante
Prafdestele
Scris: Tuesday, April 9, 2019 7:59 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/13/2018
Buna fetelor...Eu am 24 saptamani + , si burtica foarte tare incontinuu...nu se imbunatateste nimic nici cu nospa 40 mg...oricate as lua :( ieri am fost la dr. la screening II si am facut si eco vaginala sa vada daca nu cumva mi s-a scurtat colul , dar e ok 42 mm, bebelusa e bine...a zis ca nu sunt probleme sau contractii, doar ca nu ii place uterul asta asa tare si sa iau Utrogestan 200 mg pana ne vedem la 30 saptamani pentru orice eventualitate.
Am mai avut asa pe parcursul sarcinii cateva episoade, mai ales dupa ce mancam mult, dar incepe sa ma ingrijoreze si imi sta gandul doar la asta. Oare ca sunt si foarte constipata? Supozitoare cu glicerina a luat cineva ?Cray
Cata123
Scris: Tuesday, April 9, 2019 8:07 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/11/2017
Prafdestele wrote:
Buna fetelor...Eu am 24 saptamani + , si burtica foarte tare incontinuu...nu se imbunatateste nimic nici cu nospa 40 mg...oricate as lua :( ieri am fost la dr. la screening II si am facut si eco vaginala sa vada daca nu cumva mi s-a scurtat colul , dar e ok 42 mm, bebelusa e bine...a zis ca nu sunt probleme sau contractii, doar ca nu ii place uterul asta asa tare si sa iau Utrogestan 200 mg pana ne vedem la 30 saptamani pentru orice eventualitate.
Am mai avut asa pe parcursul sarcinii cateva episoade, mai ales dupa ce mancam mult, dar incepe sa ma ingrijoreze si imi sta gandul doar la asta. Oare ca sunt si foarte constipata? Supozitoare cu glicerina a luat cineva ?Cray

Buna, am luat eu, vreau sa zic ca dupa ce luam 1 in maaaxim 10 min trebuia sa merg la toaleta, ma lua durerea de burta instant :))) poti sa incerci, nu vad ce rau sa faca
Prafdestele
Scris: Tuesday, April 9, 2019 8:53 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/13/2018
Cata123 wrote:

Buna, am luat eu, vreau sa zic ca dupa ce luam 1 in maaaxim 10 min trebuia sa merg la toaleta, ma lua durerea de burta instant :))) poti sa incerci, nu vad ce rau sa faca

O sa incerc si eu cu ele ca am facut 100 de drumuri la toaleta si imi amortesc picioarele degeaba Haha Multumesc
Adina Mariana
Scris: Tuesday, April 9, 2019 9:52 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
Noi ce sa facem. eu inca stau la pat...sper sa scap de operatie Hands acum fac infiltratii cu ozon si terapie Tecar...sunt un pic mai bine... misc un pic prin casa ... afara inca nu pot sa ies. Domi e afara cu mamaie...el e bn multumum lui dumnezeu computerlove
Ai fost bolnava?scuza-ma dar nu stiu.Aici nu ai scris si aici citesc zilnic,la aspirante cand si cand.Sanatate multapupici ma bucur ca baiatul e bineBuddy1
Lili Eu
Scris: Tuesday, April 9, 2019 11:57 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Adina Mariana wrote:
Ai fost bolnava?scuza-ma dar nu stiu.Aici nu ai scris si aici citesc zilnic,la aspirante cand si cand.Sanatate multapupici ma bucur ca baiatul e bineBuddy1
am hernie de disc lombara .. de 2 luni stau la pat sa scap de operatie... nu am voie la efort...repaus total la pat...dar nici nu pot sa fac nimic chear de as vrea.. a fost o perioada cand nu puteam nici sa il schimb pe Domi sa il hranesc nici atat... acum cat de cat ma mai pot misca....am fost la 5 neorochirurgi 2 au zis clar ca sunt de operat. iar 3 au zis sa nu ma grabesc cu operatia pt ca se poate trata....acum incerc sa tratez ...dar recuperarea e anevoioasa ptr ca am 3 vertebre herniate L4 L5 si S1 :( si daca ma operez ma opereaza de 3 ori pt ca nu se pot corecta toate 3 odata NuImiPasa asa ca fac tot ce pot sa ma fac bine fara operatie...e greu si o durere de nedescris...dar incerc da fiu optimista ca totul va fi bn Hands computerlove
RalukM
Scris: Wednesday, April 10, 2019 7:49 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Hello,

Prafdestele fix asa am fost si eu zilele trecute de la conatipatie apareau dureri de burta/contractii. Supozitorul actioneaza local adica doar "unge" locul sa faca "trecerea mai lina Lol si da senzatia de nevoie acuta. Mie doc mi a dat duphalact care si inmoaie materia solida si nu risti hemoroizi sau fisuri sau altele. Hai ca am fost f plastica in exprimareLol Lol
Cata123
Scris: Wednesday, April 10, 2019 9:43 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/11/2017
Buna dimineata !!!
Am fost si eu la control ieri, toate bune, greutate 2300 kg +/- 300 ge, zicea doctorul ca la nastere o sa aibe in jur de 3200, ar fi bine, am stat tot timpul cu frica sa nu se apropie de 4 kg si sa ajung la cezariana si alte minuni..
Acum trebuie sa merg sapt viit, cred ca pana la final o data pe sapt o sa merg, tot sapt viit trebuie sa fac consultul preanestezic si niste analize de sange, se aduna multe acum pe final.
O zi frumoasa !!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.