|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Ella30 wrote:Fetelor sunt speriata..aseara am avut o cearta urata cu sotul. N a fost cu tipete sau urlete..am si plans, m a afectat mult. Ideea este ca simt bebele foarte agitat de aseara..si uneori parca tresare, alteori parca tremura. Am simtit o toata noaptea, lucru pe care eu nu l am mai patit..la un moment dat ma durea din ce in ce mai tare in dreapta si cand m am ridicat sa ma uit sa vad ce e m am speriat. Era facuta ghemotoc acolo si partea aia era ff tare. Practic o putem lua in mana, asa ghemuita statea.Am mangaiat locul si s a mutat.. Nu stiu ce sa fac..stiu ca trebuie sa ma linistesc dar nu stiu cum. Incearca sa te linistesti.. certuri mai exista in orice casa, cine iti spune ca are o casnicie perfecta iti spune o minciuna..din pacate, la nervi, se mai arunca cuvinte grele.. poate nici n a crezut ce a spus. Incearca sa te gandesti la bebe si totul.va fi bine, ai sa vezi |
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/13/2018 Mesaje: 17
| Ella30 wrote:Fetelor sunt speriata..aseara am avut o cearta urata cu sotul. N a fost cu tipete sau urlete..am si plans, m a afectat mult. Ideea este ca simt bebele foarte agitat de aseara..si uneori parca tresare, alteori parca tremura. Am simtit o toata noaptea, lucru pe care eu nu l am mai patit..la un moment dat ma durea din ce in ce mai tare in dreapta si cand m am ridicat sa ma uit sa vad ce e m am speriat. Era facuta ghemotoc acolo si partea aia era ff tare. Practic o putem lua in mana, asa ghemuita statea.Am mangaiat locul si s a mutat.. Nu stiu ce sa fac..stiu ca trebuie sa ma linistesc dar nu stiu cum.
Hei linisteste-te. Si eu am patit exact la fel cand ne-am certat ... bebelusul simte ca esti suparata si agitata; bea un ceai si nu mai fi suparata, gandeste-te la el, lasa-i pe toti ceilalti. Va fi bine !! |
|
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Irinan wrote: Incearca sa te linistesti.. certuri mai exista in orice casa, cine iti spune ca are o casnicie perfecta iti spune o minciuna..din pacate, la nervi, se mai arunca cuvinte grele.. poate nici n a crezut ce a spus. Incearca sa te gandesti la bebe si totul.va fi bine, ai sa vezi
sincer..astfel de vorbe nu se spun, mai ales unei femei insarcinate..bebita mea inca se agita, deci imi impun sa ma linistesc. Promit :* |
|
|
| Prafdestele wrote:
Hei linisteste-te. Si eu am patit exact la fel cand ne-am certat ... bebelusul simte ca esti suparata si agitata; bea un ceai si nu mai fi suparata, gandeste-te la el, lasa-i pe toti ceilalti. Va fi bine !!
:* multumesc. Nici nu stiti cat e de important pt mine ca va simt alaturi |
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Ella, sunt trecatoare astfel de situatii, sper sa fii mai bine! Te imbratisez cu drag! |
|
|
| Ella30 wrote:
sincer..astfel de vorbe nu se spun, mai ales unei femei insarcinate..bebita mea inca se agita, deci imi impun sa ma linistesc. Promit :*
Adevarat, dar doar voi doi stiti ce si cum. Si cateodata si stresul de zi cu zi isi spune cuvantul..este o vorba "cu rabdare treci si marea" |
|
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Buna seara fetelor! E normal sa ma ia durerea de spate foarte repede dupa un pic de miscare? Sau daca stau într-o anumita pozitie(gen pe scaun)? Am mai avut dureri de spate dar parca asa dintr-odata sa ma ia ..nu am ridicat nimic ,nu am mers minute întregi De la ce ar putea fi? Am luat un no-spa si sper sa treaca ,daca nu ii voi da.mesaj si la ginecolog |
|
|
| Multumesc, fetelor, pt cuvinte eu ma rog sa fie bine, vom vedea cu timpul..
Iulia e normal, si eu patesc asa. Trece daca ma intind in pat sau gasesc o alta pozitie care sa ma ajute..n am luat no spa decat o data cred..la mine nu si face efectul |
|
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Iulia, si eu am dureri de spate dupa mi?care, stat prea mult în ?ezut sau pe partea stânga în pat. Pe mine ma lasa cand ma întind pe partea dreapta(tot pe dreapta e durerea) . Asa am avut si la prima sarcina, este de la ligamente. Am zile cand sunt mai ok si zile cand sunt mai sensibila. Durerea nu cedeaza la no-spa, nefiind o durere musculara. Încearca sa iei o pauza cand apare si sa vezi daca te ajuta o anumita pozitie sa scapi de ea. O sa tot ai de acum, fiind burtica tot mai mare si acel hormon ce permite dilatarea oaselor în cantitate mai crescuta. (Nu stiu cat de bine am explicat) |
|
|

| Alle.p wrote:Iulia, si eu am dureri de spate dupa mi?care, stat prea mult în ?ezut sau pe partea stânga în pat. Pe mine ma lasa cand ma întind pe partea dreapta(tot pe dreapta e durerea) . Asa am avut si la prima sarcina, este de la ligamente. Am zile cand sunt mai ok si zile cand sunt mai sensibila. Durerea nu cedeaza la no-spa, nefiind o durere musculara. Încearca sa iei o pauza cand apare si sa vezi daca te ajuta o anumita pozitie sa scapi de ea. O sa tot ai de acum, fiind burtica tot mai mare si acel hormon ce permite dilatarea oaselor în cantitate mai crescuta. (Nu stiu cat de bine am explicat)
Azi chiar am stat mai cuminte ,am lasat treaba la o parte si am sperat sa nu ma ia vreo durere..incerc sa ma mi?c si pe stanga si pe dreapta poate totusi ma lasa |
|
|
| Iulia13 wrote:Buna seara fetelor! E normal sa ma ia durerea de spate foarte repede dupa un pic de miscare? Sau daca stau într-o anumita pozitie(gen pe scaun)? Am mai avut dureri de spate dar parca asa dintr-odata sa ma ia ..nu am ridicat nimic ,nu am mers minute întregi De la ce ar putea fi? Am luat un no-spa si sper sa treaca ,daca nu ii voi da.mesaj si la ginecolog E normal, stai linistita |
|
|

| Ella30 wrote:Multumesc, fetelor, pt cuvinte  eu ma rog sa fie bine, vom vedea cu timpul.. Iulia e normal, si eu patesc asa. Trece daca ma intind in pat sau gasesc o alta pozitie care sa ma ajute..n am luat no spa decat o data cred..la mine nu si face efectul
La mine ma ia cand stau in pat asa din senin ..Si incerc sa ma învârt pe o parte si cealalta poate trece .. |
|
|
| Iulia13 wrote:La mine ma ia cand stau in pat  asa din senin ..Si incerc sa ma învârt pe o parte si cealalta poate trece ..
Mai ai un picut de suportat |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Ella30 wrote:Fetelor sunt speriata..aseara am avut o cearta urata cu sotul. N a fost cu tipete sau urlete..am si plans, m a afectat mult. Ideea este ca simt bebele foarte agitat de aseara..si uneori parca tresare, alteori parca tremura. Am simtit o toata noaptea, lucru pe care eu nu l am mai patit..la un moment dat ma durea din ce in ce mai tare in dreapta si cand m am ridicat sa ma uit sa vad ce e m am speriat. Era facuta ghemotoc acolo si partea aia era ff tare. Practic o putem lua in mana, asa ghemuita statea.Am mangaiat locul si s a mutat.. Nu stiu ce sa fac..stiu ca trebuie sa ma linistesc dar nu stiu cum. Ella imi pare rau ca te-ai certat cu sotul.Sper ca esti mai ok acuma.Incearca sa nu te afecteze atat de mult chiar daca stiu ca este ft.greu.Incearca sa te linistesti.Cu siguranta bebelina e bine.Te-a simtit pe tine ca ai fost trista si a vrut sa iti arate ca ea misca si e bine.Nu cred sa o afecteze pe ea..sunt multe familii cu violente si tot tacamul si sunt bine copilasii.Ea e protejata in burtica ta.Tu incearca sa te impaci cu sotul si sa comunicati mult.Doar el te poate linisti.Te imbratisez si pup |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Fetelor pe mine azi toata ziua ma durut burta.M-am trezit cu durere de cap dar ma lasat dupa 2 ore fara sa iau nospa.Pe la 2 a inceput sa ma doara burta si am luat un nospa de 40 dar nu ma lasat desi de obicei ma lasa.De atunci intruna ma doare ca si cum as fi prima zi pe ciclu.Acuma am mai luat un nospa de 40 si m-am bagat in pat.Am fost si ft activa azi.Cu nepotul pana la 6 apoi am mers pana la auchan pe jos,apoi mancare si abia acuma pat.Nu am intepaturi sau sangerari doar presiune,disconfort ca si cum as fi la ciclu.Oare e normal?creste uterul?cand ar trebui sa ma ingrijorez?acum imi pare rau ca am fost asa de activa.Trebuia sa stau in pat cand am simtit ca nu ma lasa de la nospa.Mie frica |
|
|
|
|