Gravidutele noastre dragi - 50
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Tuesday, April 2, 2019 1:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Casuta anterioara o gasiti aici.

coeur Gravidutzele noastre dragi! coeur

1. Cata123

2. Alle.p
img

3. Iulia13

4. Irinan

5. Diana1489

6. RalukM

7. Blu88

8. Mirela.t83

9. Alina89

10. Adina_Mariana

Sarcina usoara tuturor burticilor!

Ultima actualizare: 02.04.2019
Andreea06
Scris: Tuesday, April 2, 2019 1:24 PM
Nivel

Bun venit in casuta noua! Pana maine o sa termin de comparat listele si updatat, azi suntem pe drum cu masina si nu o sa apuc pe telefon sa iau tickerele, trebuie laptop. Deci putina rabdare sa aveti cu mine Crazy
Astept cu drag sugestii cu ce trebuie modificat.

Sarcini frumoasa!
blu88
Scris: Tuesday, April 2, 2019 1:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/22/2018
Andreea06 wrote:
Bun venit in casuta noua! Pana maine o sa termin de comparat listele si updatat, azi suntem pe drum cu masina si nu o sa apuc pe telefon sa iau tickerele, trebuie laptop. Deci putina rabdare sa aveti cu mine Crazy

Sarcini frumoasa!

multumim Hilar
Andreea06
Scris: Tuesday, April 2, 2019 1:32 PM
Nivel

Simmo, A Wish, voi o sa vreti pe lista acum? :)
Irinan
Scris: Tuesday, April 2, 2019 2:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Andreea06 wrote:

Sarcini frumoasa!

Multumim de casuta nouaDistanceKiss
Adina Mariana
Scris: Tuesday, April 2, 2019 2:10 PM
Nivel

Inregistrat: 8/16/2017
Multumim pt.casuca noua Andreea.Hai fetelor ca de cand am intrat eu se umple mai repede casuca..eu cu problemele mele,cred ca v-am zapacit de cap destul sa nu va suparati pe mineHilar

Andreea Simmo are tiket deja.Ella30 are tiket.A wish nu am obs.sa scrie vreodata de cand sunt eu aici.Mai sunt fetele noi Anka si Anitta daca doresc pe listuta fetelor faceti-va tiketmajoreta
Iulia13
Scris: Tuesday, April 2, 2019 2:11 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Da Cata stiu ce zici ,asa mi-a zis mie la 28 de sapt cand am fost ca ar fi trebuit sa se întoarca, dar mai este timp. Eu sper totusi sa se fi întors..am multe gravidute in jurul meu ,unele chiar si deodata cu mine si deja li s-au întors ( la una chiar de la 4 luni sta cu capul in jos Lol ). Dupa ii va fi mai greu sa se intoarca caci va creste si nu vreau sa ma trezesc ca ma prinde 36s-37s cu ea stând cu funduletul jos ..Dar maine aflu daca e asa cum m-am gândit eu ca s-a întors în ziua cand am simtit eu atunci niste mi?cari mai dureroase.Hands
Iulia13
Scris: Tuesday, April 2, 2019 2:14 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Irina si eu simt niste mi?cari mult mai pronun?ate si mai tari ca intensitate ,eu zic ca s-a întors dar maine vedem sigur Hilar La tine e nazdravana tare cea mica daca ajunge sa te loveasca asa tare Crazy
Andreea06
Scris: Tuesday, April 2, 2019 2:17 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Multumim pt.casuca noua Andreea.Hai fetelor ca de cand am intrat eu se umple mai repede casuca..eu cu problemele mele,cred ca v-am zapacit de cap destul sa nu va suparati pe mineHilar

Andreea Simmo are tiket deja.Ella30 are tiket.A wish nu am obs.sa scrie vreodata de cand sunt eu aici.Mai sunt fetele noi Anka si Anitta daca doresc pe listuta fetelor faceti-va tiketmajoreta

Abia astept sa ajungi si la mamici, sa ne ‘zapacesti’ hihi. grup
Adina Mariana
Scris: Tuesday, April 2, 2019 2:19 PM
Nivel

Irina ma gandeam acuma daca sunt arsuri sau un fel de greturi.Nu pot sa explic senzatia.E ca un nod in gura stomacului si il simt mereu.Ca si cum am impresia ca nu intra in stomac nimicLol doamne...experimentez lucruri noi si nu stiu de unde sa ma culeg.E totul nou pt.mine.Dar nu imi este rau deloc,mananc la fel si orice.NuStiu
Adina Mariana
Scris: Tuesday, April 2, 2019 2:23 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Abia astept sa ajungi si la mamici, sa ne ‘zapacesti’ hihi. grup
Lol Lol Lol Hilar Hilar Clap Clap pupici pupici
Ella30
Scris: Tuesday, April 2, 2019 3:01 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Adina Mariana wrote:
Irina ma gandeam acuma daca sunt arsuri sau un fel de greturi.Nu pot sa explic senzatia.E ca un nod in gura stomacului si il simt mereu.Ca si cum am impresia ca nu intra in stomac nimicLol doamne...experimentez lucruri noi si nu stiu de unde sa ma culeg.E totul nou pt.mine.Dar nu imi este rau deloc,mananc la fel si orice.NuStiu

Asa am fost si eu , fara stari de rau, foarte usoare greturi seara dar treceau aproape neobservateras n am putut manca dulce, peste si nici sa beau cafea..nu ca imi era rau de la ele ci pt ca nu simteam nevoia deloc Lol
Bucura te ca esti o burtica cu sarcina usoara topai
Mirela.t83
Scris: Tuesday, April 2, 2019 3:01 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Buna fetelor.
Dintr un scan de 1 min: o sa avem baietel! :copilas:
O sa fiu soacra cu 2 nurori hihihiLol

Tura asta a fost un scan pe fuga. Depinde ce medic iti ia dosarul. Mda, nu prea mi a placut de el-era barbat si cam pe fuga.
Denis in schimb e f incantat de fratior. Cum si banuiam. coeur love
F fascinat ca a vazut bebe la eco si inimoara cum bate.
Practic mai mult am discutat cu medicul hematolog tura asta.
Sotul rade continuu de cd a aflat. Si el crede ca dr a fost prea indecis. Ne a si spus doctorul ca cel mai bine la 20 sapt se vede, nu stiu care e treaba aici cu 20 sapt e cel mai important scan pt ei: anomaly scan se numeste. Dar era gen: pare a fi baiat dar nu era sigur. Probabil aflati la 20 sapt sigur ce este!
Lumea aksa le am naruit sperantele ca o sa am si eu o fata. Haha, fratemiu m a sunat si cica nu stie de ce are o presimtire ca eu fac doar baieti si el o sa aibe doar fete. El deja are fetita de 8 luni.
Ella30
Scris: Tuesday, April 2, 2019 3:16 PM
Nivel

Irina mie deja imi e dor de primele senzatiiuff chiar ii spuneam aseara sotului ca asa de repede a trecut.....desi n o simt des..parca n as vrea sa ramana cozonacelul la cuptor cat mai mult timoras

Fetelor la voi sotii vor lua concediul pt tatici? Ma refer la alea 10 zile care se dau dupa absolvirea cursului de puericultura.
Daca da, stiti cumva cine da atestatul ? Se plateste ?
Ella30
Scris: Tuesday, April 2, 2019 3:21 PM
Nivel

Mirela.t83 wrote:
Buna fetelor.
Dintr un scan de 1 min: o sa avem baietel! :copilas:
O sa fiu soacra cu 2 nurori hihihiLol

Tura asta a fost un scan pe fuga. Depinde ce medic iti ia dosarul. Mda, nu prea mi a placut de el-era barbat si cam pe fuga.
Denis in schimb e f incantat de fratior. Cum si banuiam. coeur love
F fascinat ca a vazut bebe la eco si inimoara cum bate.
Practic mai mult am discutat cu medicul hematolog tura asta.
Sotul rade continuu de cd a aflat. Si el crede ca dr a fost prea indecis. Ne a si spus doctorul ca cel mai bine la 20 sapt se vede, nu stiu care e treaba aici cu 20 sapt e cel mai important scan pt ei: anomaly scan se numeste. Dar era gen: pare a fi baiat dar nu era sigur. Probabil aflati la 20 sapt sigur ce este!
Lumea aksa le am naruit sperantele ca o sa am si eu o fata. Haha, fratemiu m a sunat si cica nu stie de ce are o presimtire ca eu fac doar baieti si el o sa aibe doar fete. El deja are fetita de 8 luni.

Felicitar!!topai probabil prin scan la 20 sapt ei se refera la morfo de trim 2, care intr adevar este cea mai importanta :*
Sa fie sanatos si sa stea cuminte la caldurica pana la termencomputerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.