|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Ella30 wrote:Si mie mi se pare ca a zburat timpul..parca a sarit asa deodata din februarie cand v am cunoscut Adevarul e ca m am linistit mult. Mi am dat seama ca nu am ce face ca sa impiedic ceva ce ar putea merge prost, ca grijile pe care mi le fac poate sunt nefondate..voi lua totul asa cum vine, cu bune si cu rele  mai nou am observat ca nu m am mai ingrasat deloc. acum tot ce ma rog e ca ea sa fie sanatoasa, sa ia in greutate fix cat trebuie iar rinichiul sa nu ne faca probleme..  Stiu cum este ca si pe mine ma ajuta mult forumul sa privesc inainte si cand am o zi mai nasoala fetele ma incurajeaza si depasesc.Nu te intelege nimeni mai bine decat persoane care se confrunta cu probleme ca ale tale.Sunt sigura ca rinichiul la bebe este ok si nu sunt probleme,nu te speria nu dormi la ora asta?eu tot pe la 1 noaptea ma culc mai nou si dimineata numa nu ma pot trezi asta numai de cand sunt in concediu.Cand lucram la 11 dormeam deja acuma imi permit sa mai profit cat pot |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Ella30 wrote:Ooo da  Colanti eu n am purtat, de acum nici nu mai are rost sa iau  am purtat in schimb leggings, salopete si rochite..mi s asa dragi hainutele de gravide !
Leggings asa le zic si aici. Da na, colanti le zic eu.
La salopta inca nu m as baga sincer. Adica aici mai si iunie e gen vara..fara prea multe ploi, cu putin noroc faci si un pic de plaja chiar Rochita am deja una luata dar inca nu ma vad in ea. Astept sa se incalzeasca bine lunile astea 2. Apoi vad eu ca incep ploile si sa trec la salopeta. |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Adina Mariana wrote: Stiu cum este ca si pe mine ma ajuta mult forumul sa privesc inainte si cand am o zi mai nasoala fetele ma incurajeaza si depasesc.Nu te intelege nimeni mai bine decat persoane care se confrunta cu probleme ca ale tale.Sunt sigura ca rinichiul la bebe este ok si nu sunt probleme,nu te speria  nu dormi la ora asta?eu tot pe la 1 noaptea ma culc mai nou si dimineata numa nu ma pot trezi  asta numai de cand sunt in concediu.Cand lucram la 11 dormeam deja  acuma imi permit sa mai profit cat pot
Nooo, eu sunt zombie noaptea adorm la 1 si ceva , apoi ma tresesc pe la 4 (ca acum ) si mai adorm abia pe la 6..cam asa a fost ultima parte a sarcinii M am culcat mereu tarziu, doar partea cu trezitul la 4 e noua. Dar pun ceasul la 10.30 sa sune zilnic si e ok, ma trezesc odihnita |
| Mirela.t83 wrote:Leggings asa le zic si aici. Da na, colanti le zic eu. La salopta inca nu m as baga sincer. Adica aici mai si iunie e gen vara..fara prea multe ploi, cu putin noroc faci si un pic de plaja chiar Rochita am deja una luata dar inca nu ma vad in ea. Astept sa se incalzeasca bine lunile astea 2. Apoi vad eu ca incep ploile si sa trec la salopeta.
La mine salopeta a foat pt munca mai mult, ca nu ma mai incapeau pantalonii mai nou o iau mereu cand merg la control, imi e mai ok sa dau jos bretelele decat sa ridic rochia oricum nu e din aia groasa, e material subtire de vara ai merge si pe vreme mai calduroasa. Mi se pare sexy cum se vede burtica asa conturata in ea Leggingsul il iau ocazional, nu stiu de ce  |

Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Ella30 wrote:Nooo, eu sunt zombie noaptea  adorm la 1 si ceva , apoi ma tresesc pe la 4 (ca acum ) si mai adorm abia pe la 6..cam asa a fost ultima parte a sarcinii M am culcat mereu tarziu, doar partea cu trezitul la 4 e noua. Dar pun ceasul la 10.30 sa sune zilnic si e ok, ma trezesc odihnita Nu esti singura si eu mai nou ma trezesc la 5 ca acuma si stau si meditez in pat si adorm pe la 6 inapoi pana la 10-11.O sa ne fie noua dor sa dormim la ora asta cand o sa avem bebele,o sa spunem inca unpic mai dormi puiul meu |

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Ella30 wrote:Nooo, eu sunt zombie noaptea  adorm la 1 si ceva , apoi ma tresesc pe la 4 (ca acum ) si mai adorm abia pe la 6..cam asa a fost ultima parte a sarcinii M am culcat mereu tarziu, doar partea cu trezitul la 4 e noua. Dar pun ceasul la 10.30 sa sune zilnic si e ok, ma trezesc odihnita
Si eu adorm pe la 12-1 ,dupa ma trezesc din ora in ora sau in cel mai bun caz din 2 in 2 ore sa merg la baie ,iar mai apoi de pe la 7-8 dimineata numai am niciun somn sunt pasare de noapte ,cand vine bebelina cred ca deja voi fi obi?nuita |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/26/2018 Mesaje: 238
| Fetelor, azi m-am trezit cu panica..am vazut pe hartie cateva urme roz. M-am bagat inapoi in pat, am mai pus un progesteron si stau cu frica maxima, ca trebuie sa ajung la serviciu. Iar la doctor am abia la sf lunii programare. Sper sa nu se duca... |

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Georgy06 wrote:Fetelor, azi m-am trezit cu panica..am vazut pe hartie cateva urme roz. M-am bagat inapoi in pat, am mai pus un progesteron si stau cu frica maxima, ca trebuie sa ajung la serviciu. Iar la doctor am abia la sf lunii programare. Sper sa nu se duca... Georgy stai linistita in pat. daca ai posibilitatea anunta la serviciu si odihneste te azi. iti doresc sa fie bine! |

Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Continuam aici: http://forum.7p.ro/gravidutele-noastre-dragi---51.aspx?g=posts&m=1062667&goto
|
|
| Adina Mariana wrote:Nu esti singura  si eu mai nou ma trezesc la 5 ca acuma si stau si meditez in pat si adorm pe la 6 inapoi pana la 10-11.O sa ne fie noua dor sa dormim la ora asta cand o sa avem bebele,o sa spunem inca unpic mai dormi puiul meu
inseamna ca o fi ceva normal in sarcina poate oricum deja m am obisnuit cu programul |
|
|