Gravidutele noastre dragi - 49
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anitta76
Scris: Monday, April 1, 2019 6:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/11/2018
Fetelor la cat ar trebui sa ma a?tept ptr un beta hcg avand in vedere ca am 18 zile dpo? Multumesc!pupici
Iulia13
Scris: Monday, April 1, 2019 7:05 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Irinan wrote:

A mea domnisoara e cu capusorul in jos de pe la 21de saptamani, de fiecare cand am facut ecocraf e in aceeasi pozitie, doar acum cu funduletul mai pe mijlocul burtii ca a mai crescut, si o surprind des in locul unde sunt piciorusele cum impinge si cand pun mana simt cum e ceva acolo, practic se simte piciorul. A reusit sa simta si sotul de cateva ori, simti practic cum impingehearts adevarul e ca te topesti

Ce tare ! Eu tot ma gandesc de la controlul anterior daca s-a mutat ca pana acum a fost cam lene?a si nu prea o simteam ,însa de 2 sapt o simt mult mai tare ..odata am simtit ceva ciudat, un pic dureros cred ca atunci si-a schimbat pozi?ia. Sper din tot sufletul sa fie cu capul jos ,miercuri merg la control si vedem ce si cum hearts
Ella30
Scris: Monday, April 1, 2019 7:28 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Irinan wrote:

A mea domnisoara e cu capusorul in jos de pe la 21de saptamani, de fiecare cand am facut ecocraf e in aceeasi pozitie, doar acum cu funduletul mai pe mijlocul burtii ca a mai crescut, si o surprind des in locul unde sunt piciorusele cum impinge si cand pun mana simt cum e ceva acolo, practic se simte piciorul. A reusit sa simta si sotul de cateva ori, simti practic cum impingehearts adevarul e ca te topesti

La mine cand pune sotul mana se opreste bruscras a prins o si el tot asa, de vreo 2-3 ori ras
Uneori mai simt si eu cred ca si cum s ar intoarce, e o miscare mai ampla sa zic asa, dar nu e dureroasa delocCrazy la fiecare eco a avut capul spre ficatul meu si piciorusele n jos, uneori cred ca mi loveste fibroamele ca ma doare tare dar daca ii spun sa se mute se opreste Crazy
Tot asa, de 2 ori am patit sa mi traga in vezica de am zis ca fac pe mine, eram in mijlocul unui magazin si s au speriat cei de langa mine ca au crezut ca nasc, asa tare m am strans de durere Big Laugh
simmo
Scris: Tuesday, April 2, 2019 8:20 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Pentru ca nu am mai fost la eco de ceva vreme si mai am de asteptat inca vreo 10 zile, ma napadesc gandurile. Eu inca nu il simt pe bebe (nu stiu daca e normal sau nu NuStiu ) si stau si ma intreb daca totul e bine. In plus, ma gandesc ca eu inca vomit (nu la fel de mult ca inainte), iar daca inca vars, imi da sperante ca bebe se ok acolo in burtica (cu toate ca nu are fi in mod expres un parametru esential de diagnostic; am citit ca se poate intampla sa ai simptome o perioada si dupa o veste trista).

Ank, cum a fost la eco ?
ank90
Scris: Tuesday, April 2, 2019 9:07 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/29/2018
Neata fetelor. Avem o fetita dragutza si dulce foc. Este sanatoasa, nu avem nici eu si nici ea vreo problema. Totul a decurs foarte bine. Suntem in grafic love love Acum astept sa iasa analizele la sange pt a calcula riscurile, dar sunt optimista pt ca la eco a decurs totul perfect.
Iulia13
Scris: Tuesday, April 2, 2019 9:18 AM
Nivel

ank90 wrote:
Neata fetelor. Avem o fetita dragutza si dulce foc. Este sanatoasa, nu avem nici eu si nici ea vreo problema. Totul a decurs foarte bine. Suntem in grafic love love Acum astept sa iasa analizele la sange pt a calcula riscurile, dar sunt optimista pt ca la eco a decurs totul perfect.

Felicitari Ank! Sa stea cuminte acolo si tu sa ai o sarcina usoara in continuare hearts
Iulia13
Scris: Tuesday, April 2, 2019 9:21 AM
Nivel

simmo wrote:
Pentru ca nu am mai fost la eco de ceva vreme si mai am de asteptat inca vreo 10 zile, ma napadesc gandurile. Eu inca nu il simt pe bebe (nu stiu daca e normal sau nu NuStiu ) si stau si ma intreb daca totul e bine. In plus, ma gandesc ca eu inca vomit (nu la fel de mult ca inainte), iar daca inca vars, imi da sperante ca bebe se ok acolo in burtica (cu toate ca nu are fi in mod expres un parametru esential de diagnostic; am citit ca se poate intampla sa ai simptome o perioada si dupa o veste trista).

Ank, cum a fost la eco ?

Simmo, nu te panica ..de regula se zice ca pe bebe il simti pe la 18s cel mai sigur .Poate ca el misca atunci cand tu ai activitate si de asta nu il simti ,oricum la inceput sunt miscari usoare ,eu de regula o simteam cand eram in pat linistita . Sunt sigura ca el e bine acolo ,mai ai un pic si il vei vedea coeur
blu88
Scris: Tuesday, April 2, 2019 10:05 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/22/2018
buna dimineata , fetele cu rh negativ daca avem.. si au facut anti rh anti d... ce trebuie sa apara pe rezultat... eu stiam ca tre sa apara absent... dar imi apare alta referinta

<2 Titru si nu stiu ce inseamna
Ella30
Scris: Tuesday, April 2, 2019 10:34 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Felicitari, anka! topai se pare ca predomina fetitele acum..sau mi se pare ? mami de fetita sarbatoare

Simmo nu ti face griji, poate nu l simti inca dar el misca de zor pe acolopupici nu te mai stresa ca nu face bine, mai ai un pic pana la eco! Cheek Kiss

Blu la mine scria absent..nu ai si un tabel cu referinte ceva pe acolo ? Suna dr ca sa stai linistita
Adina Mariana
Scris: Tuesday, April 2, 2019 11:10 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Anitta76 wrote:
Fetelor la cat ar trebui sa ma a?tept ptr un beta hcg avand in vedere ca am 18 zile dpo? Multumesc!pupici
Beta poate sa difere de la o persoana la alta.Sunt care au mai putin sau care au mai mult.Eu in 18 dpo aveam beta 540.Dar stiu alte persoane care aveau mai mult sau mai putin.Depinde de cand a avut loc implantarea,la mine a avut mai tarziu.La tine daca a fost mai repede posibil si 800-1000 sa ai deja beta.Cert este ca nu conteaza cat iti iese beta.Conteaza sa se dubleze.
Adina Mariana
Scris: Tuesday, April 2, 2019 11:13 AM
Nivel

ank90 wrote:
hehe,felicitari.Sa va bucurati de eacomputerlove ma bucur ca este totul bine.Eco e cel mai important..testele astea sunt doar statistici.Cu siguranta o sa iasa bine totul in continuare.
Adina Mariana
Scris: Tuesday, April 2, 2019 11:17 AM
Nivel

Fetelor pot aparea atat de repede arsurile la stomac?cum imi dau seama cum se simt aceste arsuri?nu stiu sa fi patit vreodata dar de ieri simt ca un nod in stomac,o apasare si cand inghit saliva parca ceva ramane blocat,infundat si am impresia ca nu ajunge pana in stomac.Nu stiu sa explic.Asa ciudat se simteuff
simmo
Scris: Tuesday, April 2, 2019 11:50 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Adina Mariana wrote:
Fetelor pot aparea atat de repede arsurile la stomac?cum imi dau seama cum se simt aceste arsuri?nu stiu sa fi patit vreodata dar de ieri simt ca un nod in stomac,o apasare si cand inghit saliva parca ceva ramane blocat,infundat si am impresia ca nu ajunge pana in stomac.Nu stiu sa explic.Asa ciudat se simteuff

Eu arsurile le simt ca si cum ma arde pe gat (de la piept in sus). Si eu le-am avut devreme, dar s-au pus pe seama disgravidiei. Saliva nu pot sa o inghit: in casa stau cu paharul dupa mine, iar afara pachetul de servetele.
E posibil ca tu sa simti diferit arsurile. Nu cred ca exista un standard.
ank90
Scris: Tuesday, April 2, 2019 11:50 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/29/2018
Multumesc frumos tuturor. Doamne Ajuta sa ne fie bebelusii sanatosi si noi pe langa ei DistanceKiss
Adina Mariana
Scris: Tuesday, April 2, 2019 11:54 AM
Nivel

simmo wrote:

Eu arsurile le simt ca si cum ma arde pe gat (de la piept in sus). Si eu le-am avut devreme, dar s-au pus pe seama disgravidiei. Saliva nu pot sa o inghit: in casa stau cu paharul dupa mine, iar afara pachetul de servetele.
E posibil ca tu sa simti diferit arsurile. Nu cred ca exista un standard.
Mersi pt.rapsuns.O sa urmaresc sa vad.Speram sa imi treaca pe azi dar se pare ca nu a trecut.Daca ma tine asa toata sapt.cand merg la eco ii spun ginecologului.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.