Gravidutele noastre dragi - 49
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adina Mariana
Scris: Monday, April 1, 2019 1:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Irinan wrote:

Doamne ajuta pe mai departeDistanceKiss
Multumesc la fel draga meapupici
Adina Mariana
Scris: Monday, April 1, 2019 1:56 PM
Nivel

RalukM wrote:
Hello,

Adina inca putin si bye bye trim 1, ai trecut de hopul mare ca sa zic asa. Referitor la epilat, eu ma fax cu epilatorul cat pot si restul la cosmetica cu ceara, nu ma complic acasa :) Primele 2 sarcini am prins toamna iarna cu burta mare, acum prind sezonul cald, sper sa nu ma simt ca o balena esuataLol

Asa este...chiar imi spunea pe aplicatia care o folosesc pt.gravidute ca dupa 12 sapt.riscul de avort menstrual este ft.rar intalnit.Deci ma simt mai in siguranta sa spun asa.Cat despre epilat eu nu rezist la durere.Am fost o singura data la salon si am crezut ca mor.Imi curgea sangele pur si simplu si 2 sapt.am umblat cracita asa iritata eram.Pe cand mi-am revenit a inceput parul sa creasca asa ca m-am inervat si nu am mai mers.Sunt ft.sensibila la piele..cu epilator iarasi simt fiecare fir cum iese,nu rezist.
Adina Mariana
Scris: Monday, April 1, 2019 2:02 PM
Nivel

Anitta76 wrote:
Buna fetelor! Intru si eu timida inca in grupul vostru...imi pare bine ca am gasit fete cu care am mai povestit si ne-am încurajat la aspirante si o sa fiu foarte fericita cand o sa vina si celelalte aspirici. Eu sunt in ziua 18 dpo...momentan nu stiu cum se calculeaza saptamânile de sarcinaras am avut test pozitiv sâmbata iar maine as vrea sa merg sa fac beta, urmând sa o dozez, pentru siguran?a mea mai mult...Problema pe care o am si care ma macina sunt durerile pm pe care le am din cand in cand, iar de când am luat utrogestan s-au mai diminuat...acum am vazut ca mai sunt fete in aceeasi situatie însa stau cu teama pana ajung la doctor peste 2 saptamâni. Voi dupa cat timp ati mers la eco? Va pup
Bine ai venit si sarcina usoara dusa pana la termen iti doresc.Iti calculezi sarcina intotdeauna dupa ultimul ciclu menstrual.Sunt aplicatii de telefon care dupa ce iti introduci ultima data de ciclu iti calculeaza cate saptamani ai.Poti incerca.Referitor la dureri eu si acuma am ca la ciclu.Pt.ele iau nospa de 40 si magne B6 de 2 ori pe zi.La inceput luam de 3 ori pe zi.Ajuta la dureri.Nu e voie sa stai cu dureri de burta.Eu iau progesteron de 400 pe zi.Durerile de burta sunt de la cum creste uterul si sunt normale.Pana si unele pete de sange in prima luna unii medici spun ca sunt normale ca se fixeaza sarcina.Eu am fost la control la 5 sapt si 5 zile prima data ca sa vada daca sarcina este localizata unde trebuie adica in uter.Am vazut doar saculetul.Ma chemat dupa la 7 saptamani unde am auzit si inimioara si de atunci merg tot odata la 3 saptamani.
ank90
Scris: Monday, April 1, 2019 2:07 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/29/2018
Buna fetelor. Nu am mai scris de ceva zile bune. Nu ma lasa starile de voma, dar asta este, mergem mai departe. Am intrat in trim 2, azi 13 sapt. Si in cateva ore merg la morfologia de trim 1. Am emotii mari, sper sa fie bine, sa fi crescut cum trebuie si sa se arate, sa nu fie timid si sa nu ne tina in suspans.
Irinan
Scris: Monday, April 1, 2019 2:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Anitta76 wrote:
Buna fetelor! Intru si eu timida inca in grupul vostru...imi pare bine ca am gasit fete cu care am mai povestit si ne-am încurajat la aspirante si o sa fiu foarte fericita cand o sa vina si celelalte aspirici. Eu sunt in ziua 18 dpo...momentan nu stiu cum se calculeaza saptamânile de sarcinaras am avut test pozitiv sâmbata iar maine as vrea sa merg sa fac beta, urmând sa o dozez, pentru siguran?a mea mai mult...Problema pe care o am si care ma macina sunt durerile pm pe care le am din cand in cand, iar de când am luat utrogestan s-au mai diminuat...acum am vazut ca mai sunt fete in aceeasi situatie însa stau cu teama pana ajung la doctor peste 2 saptamâni. Voi dupa cat timp ati mers la eco? Va pup

Bine ai venit si sarcina usoara. Eu am avut eco de confirmare la 4s3z, doar ca atunci nu se vede mare branza, doar iti confirma ca e in uter si cam atat
Irinan
Scris: Monday, April 1, 2019 2:11 PM
Nivel

computerlove
Adina Mariana wrote:
Multumesc la fel draga meapupici
Mirela.t83
Scris: Monday, April 1, 2019 2:35 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Bun venit Anitta! Sarcina usoara!floare2

Ank multa bafta azi la eco si te asteptam cu vesti! Cheek Kiss
Ella30
Scris: Monday, April 1, 2019 2:45 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
ank90 wrote:
Buna fetelor. Nu am mai scris de ceva zile bune. Nu ma lasa starile de voma, dar asta este, mergem mai departe. Am intrat in trim 2, azi 13 sapt. Si in cateva ore merg la morfologia de trim 1. Am emotii mari, sper sa fie bine, sa fi crescut cum trebuie si sa se arate, sa nu fie timid si sa nu ne tina in suspans.

Bafta azi, sa ne spui cum a fost! pupici
Adina Mariana
Scris: Monday, April 1, 2019 2:58 PM
Nivel

ank90 wrote:
Bafta multa,te asteptam cu vesti bunecomputerlove
alina89
Scris: Monday, April 1, 2019 3:01 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Multumesc, Raluca! Tu ai primele 2 nasteri prin cezariana? Doctora din cauza ca era fix pe cicatrice parea preocupata, dar a zis si ea ca spera sa se mai ridice. Momentan eu ma simt bine, nu ma supara nimic. Doar piticul no1 ma oboseste maxim, toata ziua alerg dupa el ras
Ella30
Scris: Monday, April 1, 2019 3:02 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Bine ai venit, anita, sedere pana la termen ! Eu am vazut mormolocul meu la 7 saptamaniCrazy avea codita in loc de picioruse, mi s a parut ataaaat de frumoasa!!love

Fetelor azi am vazut si eu niste valuri mici pe burtica Hilar dar e asa finuta ca daca nu ma uitam nici nu le simteam..parca ma mangaie. Vreau si eu suturi sa sar din pat..uff oare de asta n o simt des ? coeur
Am apasat un pic de tot cu degetele si cred ca am simtit o manuta, impingea si ea dar s a retras repede cand m a simtit . M am topit toata de dragoste..coeur
blu88
Scris: Monday, April 1, 2019 4:22 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/22/2018
Anitta76 wrote:

bine ai venit si sarcina usoara. eu la prima eco aveam 5 saptamani , dureri de burtica avem si eu dar au fost ca am avut o mica problema , nu te speria fi pozitiva totul o sa fie bine coeur uterogestan am luat si eu pana in sapt 13
RalukM
Scris: Monday, April 1, 2019 4:33 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
alina89 wrote:
Multumesc, Raluca! Tu ai primele 2 nasteri prin cezariana? Doctora din cauza ca era fix pe cicatrice parea preocupata, dar a zis si ea ca spera sa se mai ridice. Momentan eu ma simt bine, nu ma supara nimic. Doar piticul no1 ma oboseste maxim, toata ziua alerg dupa el ras

Da alinq, ceza ambele. Prima pt ca placenta praevia si restul pt ca prima fu ceza:))) Placenta ta e inserata anterior pe operatie? Sau?
Anitta76
Scris: Monday, April 1, 2019 4:36 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Va multumesc din suflet fetelor pentru raspunsuri! Va doresc sarcina usoara si la termen tuturor!
Va pup si va îmbra?i?ez!
Irinan
Scris: Monday, April 1, 2019 5:34 PM
Nivel

Ella30 wrote:
Bine ai venit, anita, sedere pana la termen ! Eu am vazut mormolocul meu la 7 saptamaniCrazy avea codita in loc de picioruse, mi s a parut ataaaat de frumoasa!!love

Fetelor azi am vazut si eu niste valuri mici pe burtica Hilar dar e asa finuta ca daca nu ma uitam nici nu le simteam..parca ma mangaie. Vreau si eu suturi sa sar din pat..uff oare de asta n o simt des ? coeur
Am apasat un pic de tot cu degetele si cred ca am simtit o manuta, impingea si ea dar s a retras repede cand m a simtit . M am topit toata de dragoste..coeur

A mea domnisoara e cu capusorul in jos de pe la 21de saptamani, de fiecare cand am facut ecocraf e in aceeasi pozitie, doar acum cu funduletul mai pe mijlocul burtii ca a mai crescut, si o surprind des in locul unde sunt piciorusele cum impinge si cand pun mana simt cum e ceva acolo, practic se simte piciorul. A reusit sa simta si sotul de cateva ori, simti practic cum impingehearts adevarul e ca te topesti
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.