Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| Mirela.t83 wrote:Aa, am zis ca e primul bebe la tine! Super! Al meu baiat a zis prima data fetita ca ai mei aksa tot vb de nepotica, fetita fratelui de 8 luni. E asa dulce! Dar apoi cu timpu mi a zis ca ar vrea sa fie baiatel! Pana la urma si eu oricat mi-as dori fetita cel mai important e sa fie sanatos bebe si cum o vrea Dumnezeu! Sunt convinsa ca baietelu tau e f bucuros!
ESTE .... mor de drag cand vine si ma mangaie pe burtica si zica ca gadila bebelu |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Irinan wrote: Eu personal am ales in afara de morfologii sa nu fac absolut nici un test.. in cel.mai rau caz de vreo malformatie, fereasca sfantul, n as fi avut inima sa l dau afara. Dar repet, e strict decizia si parerea mea
Da...chiar citisem de patania ta ce ai scris azi in casuta aspirantelor.Saraca de tine,bine ca ai cerut 2 pareri altfel cine stie cum erai acum.Si mie chiar inainte sa raman insarcinata cu cateva luni mi-am facut testul pap si iesise pozitiv Asc-Us...deci cat m-am speriat si cat am plans.Am facut testul hpv si mi-a iesit pozitiva tulpina 6 cea responsabila cu candiloamele si nimic din tulpina care ducea la cancer din fericire.Si intradevar aveam 3 candiloane inghinale.Le-am tratat si au disparut dar un medic ma speriat rau de tot ca Asc ala e un posibil inceput de cancer puii mei.Ca norocul ca am luat legatura cu medicul din Iasi si ma linistit si mi-a spus ce sa fac.La fel am patit si cu chistul endometriozic ca imi spunea un medic ca nu o sa pot face copii niciodata cu boala asta si trebuie sa ma operez.Am mers la medicul specializat pe endo si mi-a spus ca is niste prostii ce a spus acel medic.Nu m-am operat si am si ramas natural cu 2 chisturi endo de peste 3 cm.
Am vazut ca ai fost la eco.Imi pare bine ca e ok fetita ta si tu si ca totul merge cum trebuie.Sarcina usoara in continuare si multa fericire alaturi de familie |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3232
| Adina Mariana wrote: Da...chiar citisem de patania ta ce ai scris azi in casuta aspirantelor.Saraca de tine,bine ca ai cerut 2 pareri altfel cine stie cum erai acum.Si mie chiar inainte sa raman insarcinata cu cateva luni mi-am facut testul pap si iesise pozitiv Asc-Us...deci cat m-am speriat si cat am plans.Am facut testul hpv si mi-a iesit pozitiva tulpina 6 cea responsabila cu candiloamele si nimic din tulpina care ducea la cancer din fericire.Si intradevar aveam 3 candiloane inghinale.Le-am tratat si au disparut dar un medic ma speriat rau de tot ca Asc ala e un posibil inceput de cancer puii mei.Ca norocul ca am luat legatura cu medicul din Iasi si ma linistit si mi-a spus ce sa fac.La fel am patit si cu chistul endometriozic ca imi spunea un medic ca nu o sa pot face copii niciodata cu boala asta si trebuie sa ma operez.Am mers la medicul specializat pe endo si mi-a spus ca is niste prostii ce a spus acel medic.Nu m-am operat si am si ramas natural cu 2 chisturi endo de peste 3 cm. Am vazut ca ai fost la eco.Imi pare bine ca e ok fetita ta si tu si ca totul merge cum trebuie.Sarcina usoara in continuare si multa fericire alaturi de familie Cu asa o usurinta se da uneori la medic cu diagnostice crunte ca ramai stana de piatra.. eu m am invatat minte si in caz de ceva niciodata nu raman la o singura parere.. atunci era si perioada cand umblam intre medici, la cel care eram inainte m a lasat o noapte acasa cu sangerare sa stau linistita in pat, sa l caut a doua zi. A doua zi am suferit avortul spontan.. am umblat putin pana am gasit doctorita unde sunt acum si sunt multumita pana in prezent, sper sa ramana asa.. Sarcina usoara si tie in continuare |
|
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Irinan wrote:Cu asa o usurinta se da uneori la medic cu diagnostice crunte ca ramai stana de piatra.. eu m am invatat minte si in caz de ceva niciodata nu raman la o singura parere.. atunci era si perioada cand umblam intre medici, la cel care eram inainte m a lasat o noapte acasa cu sangerare sa stau linistita in pat, sa l caut a doua zi. A doua zi am suferit avortul spontan.. am umblat putin pana am gasit doctorita unde sunt acum si sunt multumita pana in prezent, sper sa ramana asa.. Sarcina usoara si tie in continuare
Irina,scuze ca ma bag..voiam sa te întreb doctorul respectiv e din Sv? Parca ziceai ca esti din Radau?i si ca ai fost înainte de sarcina de acum la ginecolog in Sv ..imi pare rau prin ce ai trecut |
|
| Iulia13 wrote:
Irina,scuze ca ma bag..voiam sa te întreb doctorul respectiv e din Sv? Parca ziceai ca esti din Radau?i si ca ai fost înainte de sarcina de acum la ginecolog in Sv ..imi pare rau prin ce ai trecut
Da, e din Sv. Dr Merticaru, are cabinet pe straduta din spatele policlinicii, medicul cu pap testul din 2015. |
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Adina Mariana wrote: Ce frumos ai spus ca in toamna imi voi tine in brate bobocul.Abia astept Da,asa am avut in 6 ian.UM.Stiu ca fiecare etapa e cu stres,dupa ce nasti alt stres..sunt constienta.Toate trecem prin asta dar noroc ca mai vb.aici una cu alta si mai trece timpul asta iar uneori incurajarile chiar ajuta.Pe mine una ma ajuta. Dupa ce nasti e si mai mare stresul, apar lucruri la care nici nu te-ai fi gandit vreodata. E greu dar e frumos, acum te plangi, a doua zi o iei de la capat cu forte noi adunate peste noapte in putinele ore de somn si tot asa. Fiecare etapa are farmecul ei. |
|
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Irinan wrote: Da, e din Sv. Dr Merticaru, are cabinet pe straduta din spatele policlinicii, medicul cu pap testul din 2015.
Ma gândeam eu ca el e..se aud multe despre el ,stiu multe femei care s-au plâns de d-lui. Slava Domnului ca numai este în spital! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| blu88 wrote:
ESTE .... mor de drag cand vine si ma mangaie pe burtica si zica ca gadila bebelu
Al meu vine si ma pupa pe burta. Chiar de are 10 ani. Abia astept sa il iau marti si pe Denis. |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Fetelor ma gandeam azi..si m a luat panica..oare sanii nu trebuie sa creasca in timpul sarcinii, sa fie un semn ca ai laptic? Pt ca la mine s au marit ff putin la inceput si cam atat..inca port aceeasi marime, si nu e mare deloc, ba chiar din contra.. M a luat panica sincer..am 2 prietene burtici si la amandoua au crescut |
|
| iIrinan wrote:Fetelor am fost si eu la control+ eco. Am fost insotita de tati si prichindel care se uita sa nu i faca d na doctor buba la mami era foarte haios, si a luat o pusca de acasa sa ma pazeasca Mi a verificat colul, a zis ca tine cu noi, nu s a mai scurtat.. la eco fetita creste foarte bine, cantarim 1018 gr la 27 saptamani si 1 zi(marti am fost).. continuam cu 3 utrogestan pana la 31 de saptamani cand merg iar, dupa mi a zis ca mi l scade la 2 pe zi pana la 34. Am inteles ca dupa 34 de saptamani nu si ar mai avea rostul..
Felicitari si sarcina usoara in continuare ! |
|
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Ella30 wrote:Fetelor ma gandeam azi..si m a luat panica..oare sanii nu trebuie sa creasca in timpul sarcinii, sa fie un semn ca ai laptic? Pt ca la mine s au marit ff putin la inceput si cam atat..inca port aceeasi marime, si nu e mare deloc, ba chiar din contra.. M a luat panica sincer..am 2 prietene burtici si la amandoua au crescut Nu te speria, cantitatea de lapte nu tine de dimensiunea sanilor. Mie nu mi-au crescut in sarcina, nu au fost deloc durerosi sau tensionati, au fost chiar moi de imi faceam griji pentru bebe :)), nu au curs nici o data si am avut colostru, lapte, alaptez acum deci nu iti fa griji degeaba :* |
|
| AlexandraRr wrote: Nu te speria, cantitatea de lapte nu tine de dimensiunea sanilor. Mie nu mi-au crescut in sarcina, nu au fost deloc durerosi sau tensionati, au fost chiar moi de imi faceam griji pentru bebe :)), nu au curs nici o data si am avut colostru, lapte, alaptez acum deci nu iti fa griji degeaba :*
multumesc alexandra sti cum e..paranoia e in floare, te linistesti cu o chestie si dai peste alta |
|
| Iulia13 wrote:
Ma gândeam eu ca el e..se aud multe despre el ,stiu multe femei care s-au plâns de d-lui. Slava Domnului ca numai este în spital!
Eu nu auzisem nimic de el dar cu siguranta nu mai calc la el |
|
| Ella30 wrote: i Felicitari si sarcina usoara in continuare ! |
|
| Ella30 wrote:Fetelor ma gandeam azi..si m a luat panica..oare sanii nu trebuie sa creasca in timpul sarcinii, sa fie un semn ca ai laptic? Pt ca la mine s au marit ff putin la inceput si cam atat..inca port aceeasi marime, si nu e mare deloc, ba chiar din contra.. M a luat panica sincer..am 2 prietene burtici si la amandoua au crescut Nu cred ca are legatura marimea sanilor cu cantitatea de lapte, nu suntem toate la fel. Capul sus, corpul tau va sti sa i ofere bebelusului tot ce are nevoie |
|
|