Gravidutele noastre dragi - 49
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adina Mariana
Scris: Saturday, March 23, 2019 1:43 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Bella felicitari inca odata.Ma bucur enorm ca sunteti binepupici sa aveti o viata superba impreunacoeur
Adina Mariana
Scris: Saturday, March 23, 2019 1:47 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Eu am tras o sperietura pale acuma la ora asta ca e 2 noaptea m-au trezit niste intepaturi de ovare si durere ca m-au trezit din somn.Cred ca e cum se mareste uterul sau nu stiu.Am luat un nospa de 40 si magne b6 si dupa aproape o ora m-au lasat.Asa m-am speriat,am mai patit si pe la 6 sapt si atunci au fost insotite de o zi de sangerare dar acum fara sangerare.Fetelor asa nu imi plac episoadele astea si asa frica imi este.Vreau sa treaca timpul asta,sa nasc si sa il vad aici langa mine sa ma linistesc.E greu pana ramai,dar dupa.....e groaznicplans eu una cu greu ma bucur de sarcina dar ma bucur pt.cele care reusesc sa se detaseze.Eu am incercat in multe feluri dar nu reusesc.Imi este frica mereu sa nu se intample ceva cu bebe si cred ca am si citit cam mult pt.ca stiu ca multe sarcini se pierd in primele 3 luni si m-am speriat..numai eu stiu cum trece timpul asta si e doar inceputul.Nu mai vreau episoade de genuluff
AlexandraRr
Scris: Saturday, March 23, 2019 7:22 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2017

Of, Adina, sper ca esti mai bine acum si ai reusit si sa fe odihnesti :* te inteleg perfect, a fost horror si pentru mine perioada de sarcina, parca nici nu piteam respira, eram mereu ca si tine, ma trezeam si abia asteptam sa se faca noapte sa mai treaca o zi :( trebuie sa iti gasesti ceva activitate sa iti umpli timpul ziua, sa para ca trece mai repede, este greu pentru ca stai si acasa si trebuie permanent sa faci ceva sa nu te gandesti doar la asta. Eu sincer iti spun ca asa am fost toata sarcina, in trimestru 2 , cand m-am relaxat, am zis ca a trecut perioada de probleme am avut la 14 saptamani amenintare de avort si mi-am dat seama ca poate fi oricand ceva si e greu tare sa stai in stres permanent (eu sunt dovada vie ca se poate :)) dar nu doresc nimenui asa perioada). Daca deja s-a incalzit si esti ok mai mergi la plimbare, la cumparaturi, acus vine perioada concediilor, cauta daca aveti cum locuri in care sa mergeti, ce sa vizitati, sau daca ai alte pasiuni la fel, profita de ele, eu am citit mult beletristica de exemplu. Te imbratisez cu drag si iti doresc din suflet sa nu mai ai asa probleme si sperieturi si sa fie totul bine :*
Ella30
Scris: Saturday, March 23, 2019 9:47 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Adina cum te mai simti ? Incearca sa nu gandesti negativ..o sa fie bine ! Cum a zis si alexandra, incearca sa ti ocupi timpul cu alte chestii care te relaxeaza si te detaseaza. Nu face bine stresul asta la bebitza..Cheek Kiss
Prin asta cred ca am trecut aproape toate, eu si acum is panicata dar incerc sa ma abtin pt ca stiu ca nu i face bine Hands nu mi iese mereu, dar eu ma iau cu munca ca n am incotro, e solicitanta dar asta e , ma ajuta si chestia asta in felul eiCrazy
Irinan
Scris: Saturday, March 23, 2019 10:41 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Adina Mariana wrote:
Asa timid ca al meubounce statea ca un covrigel cu mainile pe fatza de nu lo putut masura nicicum.Cred ca repede nu aflu nici eu ce este asta numai daca nu imi face o surpriza tura viitoare si se crede undeva la mare,la plajaHilar

Poate e mai relaxat tura asta si ii face o surpriza la mamiHilar
Irinan
Scris: Saturday, March 23, 2019 10:45 AM
Nivel

Bella_Tm wrote:
Salutari fetelor! Noi suntem bine, am fost destul de obosita si coplesita ca nu prea am avut timp si dispozitia necesara sa scriu.
Povestea nasterii in mare parte v-ati cam dat seama ca am scris atunci Lol
Pe la 09:30 am avut controlul, mi-a zis de ca e cu capul foarte jos si sa imi verifice colul. Mi-a verificat (foarteeee dureros) colul si eram deja dilatata 3-4 fara sa am contractii sau dureri si atunci mi-a zis ca ma interneaza ca voi naste. M-a intrebat daca vreau sa incercam natural si am zis ca da. A spus ca pana a doua zi daca nu nasc imi face cezariana.
Si uite asa il sun eu pe sot care tocmai ma lasase la control si mergea spre munca sa se opreasca si sa imi aduca bagajul ca eu nasc in ziua aia yes chiar ne-a luat prin surprindere Hilar
Imi face clisma, imi ia analize de sange si urina si cand ajung in sala de travaliu imi verifica iar colul si aveam deja dilatatie 7 (tot fara contractii si dureri) si atunci mi-au rupt ele apa si apoi a urmat greul.
Au inceput contractiile din ce in ce mai dureroase si mai dese, clisma si-a facut efectul intarziat Lol ca eu tot ceream la baie pt treaba mare, ei credeau ca poate e bebe si imi tot verificau colul (care ma termina de durere pt ca in acelasi timp aveam si contractii) ras.
Si la un moment dat am zis ca asta e momentul, eu nasc, nu mai pot. Abia am ajuns de dureri din sala de travaliu in sala de nasteri. Acolo nu reuseam foarte bine sa imping si ca sa ma ajute impingea si moasa pe burta ca altfel ar fi trebuit sa foloseasca forcepsul.
In final a venit si minunea noastra si a fost cel mai frumos moment cand mi l-a pus pe piept. love. Am uitat de orice durere.
Apoi dupa cateva ore m-am intalnit cu neonatologul si mi-a spus ca bebe a fost mutat la terapie intensiva pt ca am avut un travaliu precipitat si a fost pus putin pe oxigen pt ca plamanii lui inca nu erau pregatiti. Dupa cateva ore l-au scos de pe oxigen dar a ramas la terapie intensiva pana azi-dimineata. Asa ca l-am vazut tot din 3 in 3 ore.
De dimineata am fost la spitalul de copii sa il vada un chirurg pt problema lui cu rinichiul si m-a asigurat ca e bine, va trebui doar monitorizat.
Si dupa ce ne-am intors bebe a fost dus in salonul unde stau si ceilalti bebelusi. Acum urmatorul pas este sa mi-l dea si mie in salon, dar asta probabil dupa ce vedem cum stam cu alaptatul. L-am pus la san, curg cateva picaturi de colostru, deci i-au dat lapte praf si la unul din sfarcuri nu se poate atasa ca il am ombilicat si azi am luat mameloane de silicon si urmeaza sa incercam asa ( stiu in teorie ca nu sunt bune mameloanele dar pt mine important e sa reusesc asa sa alaptez si apoi le scot treptat).
Deci acum suntem bine si asteptam sa ne dea drumul acasa (mai devreme de luni cu siguranta nu).
Va pup si va doresc sarcini usoare!

Felicitari pt minunea din viata vostra si adaptare usoara
Irinan
Scris: Saturday, March 23, 2019 10:52 AM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Eu am tras o sperietura pale acuma la ora asta ca e 2 noaptea m-au trezit niste intepaturi de ovare si durere ca m-au trezit din somn.Cred ca e cum se mareste uterul sau nu stiu.Am luat un nospa de 40 si magne b6 si dupa aproape o ora m-au lasat.Asa m-am speriat,am mai patit si pe la 6 sapt si atunci au fost insotite de o zi de sangerare dar acum fara sangerare.Fetelor asa nu imi plac episoadele astea si asa frica imi este.Vreau sa treaca timpul asta,sa nasc si sa il vad aici langa mine sa ma linistesc.E greu pana ramai,dar dupa.....e groaznicplans eu una cu greu ma bucur de sarcina dar ma bucur pt.cele care reusesc sa se detaseze.Eu am incercat in multe feluri dar nu reusesc.Imi este frica mereu sa nu se intample ceva cu bebe si cred ca am si citit cam mult pt.ca stiu ca multe sarcini se pierd in primele 3 luni si m-am speriat..numai eu stiu cum trece timpul asta si e doar inceputul.Nu mai vreau episoade de genuluff

Important e ca au cedat durerile, din pacate mai sunt si episoade de genul in sarcina. Ferice de cele ce trec 9 luni de sarcina fara probleme.. incet incet ajungem si noi la termen
Mirela.t83
Scris: Saturday, March 23, 2019 11:03 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Adina sper ca esti ok acum si te a lasat durerea.
Off te inteleg perfect.
Eu nu scap de ideea ca burta mea e mica, ieri la munca am simtit intepaturi la buric si eu..nu stiu nici eu cd o sa ma relaxez total.

Aseara zic na, dureri nu sunt dar sa iau un no spa inainte de somn.
Vaii fetelor direct la chiuveta l-am varsat dupa 10 min. Am mai avut o tentativa acum 2 sapt de la pastila de magneziu...dar am scapat atunci.
Oare e posibil sa nu mai accepte organismul pastile?
Cand e vorba sa inghit pastilele m a termina psihic.
Ella30
Scris: Saturday, March 23, 2019 11:45 AM
Nivel

Mirela.t83 wrote:
Adina sper ca esti ok acum si te a lasat durerea.
Off te inteleg perfect.
Eu nu scap de ideea ca burta mea e mica, ieri la munca am simtit intepaturi la buric si eu..nu stiu nici eu cd o sa ma relaxez total.

Aseara zic na, dureri nu sunt dar sa iau un no spa inainte de somn.
Vaii fetelor direct la chiuveta l-am varsat dupa 10 min. Am mai avut o tentativa acum 2 sapt de la pastila de magneziu...dar am scapat atunci.
Oare e posibil sa nu mai accepte organismul pastile?
Cand e vorba sa inghit pastilele m a termina psihic.

Sper sa nu vb prostii, dar cred ca organismul stie ce e mai bine pt elsic
O sa treaca perioada asta, la mine a trecut pe la jumatatea trim 2??
Aveam aceeasi problema, dar de la anumite mancaruri nu prea indicate, sa spunem asa ras Crazy

Cat despre burta mica, va creste ea..o sa vezi. Sunt femei la care se vede mai greu burtica, si altele la care se contureaza de la 2 luni, ca la mine alcool iti faci griji in oricare situatie ai fi, sa stii. Ba ca e prea mare..ba ca e prea mica. Daca bebe e in grafic nu i nimic mami, esti o burtica sexy ! Clap
Ella30
Scris: Saturday, March 23, 2019 11:53 AM
Nivel

Eu incep sa mi fac griji acum ca vad ca am inceput sa am pofta de dulce..da o pofta din aia care nu trece daca nu pap ceva dulce..
Sapt trecuta mi am luat o glicemie si era 94, cu de la mine putere, ca dr nu mi a dat nimic..ma cam ingrijoreaza calmul asta al ei. A vazut pe morfo ca scrie ok si m a chemat abia peste o luna. Oare e bine asa ? Analize eu n am mai facut din trim 1, si tot citesc pe la voi ca va da ba una, ba alta..la mine nu.
Si consultatia e ceva de genul : ai dureri? Zic nu. Scurgeri? Nu. Ceva probleme ? Nu. Si mi zice ca atunci e bine, ne vedem peste o luna alcool imi vine sa mor cand aud asta Bye2
Mirela.t83
Scris: Saturday, March 23, 2019 12:06 PM
Nivel

Ella in afara de scan de 12s si analize + repetare urina in cazul meu n am facut nimic suplimentar.
Si eu am aceeasi temere ca ei aici in afara nu fac multe eco, nu fac analize multe.
La ei nu exista dublu test.
Si triplu test aici se face in cazul in care ai tu vreo problema si daca e ceva aiurea la scan de 20s abia atunci fac triplu test.

La ei aici inca se verifica in dosar un grafic. De la 20s pe ala ti l completeaza moasa masurandu te efectiv pe burta sa vada cat e de mare burta...si noteaza pe grafic. Mi se pare cam ciudata procedura cu atata tehnologie in ziua de azi.
Mirela.t83
Scris: Saturday, March 23, 2019 12:10 PM
Nivel

Ella30 wrote:

Sper sa nu vb prostii, dar cred ca organismul stie ce e mai bine pt elsic
O sa treaca perioada asta, la mine a trecut pe la jumatatea trim 2??
Aveam aceeasi problema, dar de la anumite mancaruri nu prea indicate, sa spunem asa ras Crazy

Cat despre burta mica, va creste ea..o sa vezi. Sunt femei la care se vede mai greu burtica, si altele la care se contureaza de la 2 luni, ca la mine alcool iti faci griji in oricare situatie ai fi, sa stii. Ba ca e prea mare..ba ca e prea mica. Daca bebe e in grafic nu i nimic mami, esti o burtica sexy ! Clap

Asa suntem toate cred!
Sper sa fie in grafic.

Am pantaloni de gravida dar prefer sa port tot blugi vechi cu un elastic de par prins in nasture ca sa imi dau seama ca ea creste. Lol
M a intrebat si al meu ca ai pantaloni dc te mai imbraci cu aia? I am zis ca ma simt mai bine in ei.ras
Ella30
Scris: Saturday, March 23, 2019 12:17 PM
Nivel

Mirela.t83 wrote:
Ella in afara de scan de 12s si analize + repetare urina in cazul meu n am facut nimic suplimentar.
Si eu am aceeasi temere ca ei aici in afara nu fac multe eco, nu fac analize multe.
La ei nu exista dublu test.
Si triplu test aici se face in cazul in care ai tu vreo problema si daca e ceva aiurea la scan de 20s abia atunci fac triplu test.

La ei aici inca se verifica in dosar un grafic. De la 20s pe ala ti l completeaza moasa masurandu te efectiv pe burta sa vada cat e de mare burta...si noteaza pe grafic. Mi se pare cam ciudata procedura cu atata tehnologie in ziua de azi.

E cam ciudata, intr adevar. Apai daca ma masura asa eu muream de inima. O singura data medicul de fam m a masurat asa, aveam 15s si burtica era de 18s. Vai, panica, a zis ca nu i bine, ca e prea mult, ca nu stiu ce ..s.i nu mi a dat nimic sa fac sa vada daca am ceva poate :))))
La partea cu dublu test, dupa ce am trecut prin ce am trecut si la cate am mai auzit sincer ii apreciez. Scapa mamicile de un stres inutil. Poate ca afara sunt mai bune laboratoarele, nu ca la noi..dar tot ii apreciez pe cei de la tine
AlexandraRr
Scris: Saturday, March 23, 2019 12:18 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Ella30 wrote:
Eu incep sa mi fac griji acum ca vad ca am inceput sa am pofta de dulce..da o pofta din aia care nu trece daca nu pap ceva dulce..
Sapt trecuta mi am luat o glicemie si era 94, cu de la mine putere, ca dr nu mi a dat nimic..ma cam ingrijoreaza calmul asta al ei. A vazut pe morfo ca scrie ok si m a chemat abia peste o luna. Oare e bine asa ? Analize eu n am mai facut din trim 1, si tot citesc pe la voi ca va da ba una, ba alta..la mine nu.
Si consultatia e ceva de genul : ai dureri? Zic nu. Scurgeri? Nu. Ceva probleme ? Nu. Si mi zice ca atunci e bine, ne vedem peste o luna alcool imi vine sa mor cand aud asta Bye2

Daca nu e ok medicul de ce nu il schimbi? Eu sunt de acord cu faptul ca sarcina e ceva fiziologic insa nu inseamna ca mereu e totul roz. Analize eu am facut lunar toata sarcina (hemoleucograma, fier seric, glicemie, antitoxoplasma igM si suma de urina). Cand nu erau probleme tot la 1 luna ma chema la ecografie si sa vin atunci si cu analizele. Si dr mea era foarte relaxata si optimista insa nu asa ca a ta Lol , se asigura totusi ca evolueaza sarcina bine si starea de sanatate a mea si a copilului sunt in parametri normali. Eu in locul tau as merge la alt medic fara sa stau pe ganduri insa tu stii de ce ai ales medicul acesta si daca sa ai incredere in ea. In strainatate e drept ca nu se fac ecografii si controale des insa ei au si un nr mai mare de complicatii.
Sper sa iei decizia cea mai buna pentru tine si bebe Cheek Kiss
Ella30
Scris: Saturday, March 23, 2019 12:21 PM
Nivel

Haha mirela asa am purtat si eu pana mi am luat o salopeta si de atunci doar pe ea o port, zici ca n am cu ce sa ma imbrac de port zilnic acelasi lucruLol e mai comoda burtica acum si se vede parca mult mai bine cand creste , ca se umple spatiul din fata hohot toti cei de la munca , care ma vad la vro saptamana imi spun ca explodez pe zi ce trece Haha
Plus ca am observat ca atunci cand purtam blugii cu elastic prins ma durea burtica seara cand ajungeam acasa, de la salopeta n am patit asa niciodatapupici

Alexandra eu is mai timida, mergeam la ea de vreo 2 ani pt controale de rutina ce e drept..m a ajutat sa scap de o candida urata si de atunci am ramas la ea. M am invatat cu ea si cred ca de asta am ales sa ma urmareasca ea. Stii tu...rutina..
Parca ma tem sa merg la alt medic, nici nu cred ca ma ia acum cineva, la varsta asta a lui bebe..
La amnio era f relaxata, ea a zis ca e 99% convinsa ca bebe e bine, si a avut dreptate, poate si asta m a facut sa raman in continuare la ea..mi a explicat procedura cu un calm care m a facut sa cred ca nu i asa cum auzisem, i chiar asa a fost, n am avut nici o problema.
Ma gandesc uneori ca ori sunt eu paranoia si am o sarcina usoara fata de alte mamici, ori e ea prea plictisita de munca. Ce e drept, de dimineata pana seara e in cabinete, spital..e super full femeia, desi e tinerica e foarte aglomerata.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.