Gravidutele noastre dragi - 49
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ank90
Scris: Friday, March 22, 2019 11:30 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/29/2018
Mirela.t83 wrote:
Anca bun venit la burtici! floare2

Asa sper si eu sa aflu...dar aseara mi a confirmat alta prietena de aici ca musai doar la 20s iti spun, nu mai devreme.Eu tot sper ca pe 2 aprilie sa aflu la 16s.

Mirela la noi la 10 sapt si-a dat ginecologul cu parerea din experienta lui ca e ceva foarte mic...si acum curiozitatea e si mai mare daca se va adeveri sau nu Hilar
simmo
Scris: Friday, March 22, 2019 1:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2018
Alle, dupa 31s a zis ca existe variante si e posibil sa trec pe injectabil (heparina, parca a zis). La mine conteaza cum va evolua IR-ul arterelor uterine. Daca se vor mentine ridicat sau nu. Am inteles ca daca ramane ridicat exista riscul sa se blocheze si bebe nu se va mai hrani / nu va mai circula sange si in cele din urma se va produce decesul intrauterin. Eu sper sa nu ajung in situatia cea mai tragica, mai ales ca psihic acum imi este greu din cauza starilor de rau avute. Sunt destul de obosita si nu as rezista acum vreunei tragedii.
Ma linisteste intr-un fel gandul ca doar una din artere avea tensiunea mare.
simmo
Scris: Friday, March 22, 2019 1:18 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Ank bine ai venit printre noi
Adina Mariana
Scris: Friday, March 22, 2019 1:48 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Irinan wrote:

La 16 saptamani am aflat ce se ascunde in burtica.. depinde mult si copilul daca vrea sa arate, mai sunt.si mai timizi asa. Stau mai ascunsiLol
Asa timid ca al meubounce statea ca un covrigel cu mainile pe fatza de nu lo putut masura nicicum.Cred ca repede nu aflu nici eu ce este asta numai daca nu imi face o surpriza tura viitoare si se crede undeva la mare,la plajaHilar
alina89
Scris: Friday, March 22, 2019 2:40 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Perioada asta de cand te lasa toate simptomele pana misca bebe mi se pare oribila, nu stiu ce sa fac sa treaca mai repede si sa nu ma mai gandesc la asta. Nici nu am mai facut poza la burtica sa vad daca macar acolo s-a schimbat ceva.. off alcool
AriaM
Scris: Friday, March 22, 2019 3:09 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017

E bine ca arata ca o burta de luna a5a. Eu cand eram umflata la inceput burta arata ca o burta de bereLol

Adina Mariana wrote:
Mirela si eu am problema asta.Pur si simplu parca sunt umflata cu pompa de o sapt.Am o burta parca se vede ca is luna a 5-a.Naspa sincer,si nu cred ca avem ce face. Visez si eu la ziua cand o sa scap de progesteron dar imi e asa de teama ca dupa ce o sa il opresc sa nu se intample ceva cu bebeuff
Adina Mariana
Scris: Friday, March 22, 2019 4:47 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
AriaM wrote:

E bine ca arata ca o burta de luna a5a. Eu cand eram umflata la inceput burta arata ca o burta de bereLol

Nu credhohot hohot hohot asta o fost faza zileialcool
Cata123
Scris: Friday, March 22, 2019 5:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/11/2017
ank90 wrote:
La mine urmeaza morfologia de trim 1, o voi face in sapt 13 si eram curioasa daca exista posibilitatea sa se vada ceva ras

Mie la morfo de sem 1 mi a zis ca in proportie de 80% este baietel si asa a ramas. In ce sapt am facut, nu mai sunt sigura, in 12-13 oricum. Peste maxim 3 sapt am fost si la medicul meu si mi-a spus acelasi lucru. Deci ai sanse mari sa se vada, depinde cum sta el atunci :)
Succes !
Cata123
Scris: Friday, March 22, 2019 5:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/11/2017
simmo wrote:
Neata fetelor,
Cele care luati aspenter, vi s-a intamplat sa sariti o zi ? Aseara dupa un episod al meu, am adormit la 18:30 (cred ca eram foarte obosita; mi s-a mai intamplat sa dorm atat dupa o perfuzie). De obicei am alarma pentru pastile, dar nu am auzit. M-am trezit azi dimineata la 6:30.

La mine au trecut si 3 zile fara sa iau, de cand am luat concediu ca ma obisnuisem sa iau dimineata cand ajungeam la birou :)) si toata sarcina am mai sarit cand si cand cate o zi intentionat, ca nu am vreo problema anume ca sa iau aspenter.. mai intreba cineva pana cand se ia, prima data cand am fost la control mi a zis sa iau pana in sapt 35, iar acum vreo luna jumate mi a zis sa iau pana in sapt 37. Stiu ca ziceau pe aici fete ca nu s ar lua in sem 3, dar daca asa a zis doctorul, o stii el ceva..
Bella_Tm
Scris: Friday, March 22, 2019 5:49 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/23/2018
Salutari fetelor! Noi suntem bine, am fost destul de obosita si coplesita ca nu prea am avut timp si dispozitia necesara sa scriu.
Povestea nasterii in mare parte v-ati cam dat seama ca am scris atunci Lol
Pe la 09:30 am avut controlul, mi-a zis de ca e cu capul foarte jos si sa imi verifice colul. Mi-a verificat (foarteeee dureros) colul si eram deja dilatata 3-4 fara sa am contractii sau dureri si atunci mi-a zis ca ma interneaza ca voi naste. M-a intrebat daca vreau sa incercam natural si am zis ca da. A spus ca pana a doua zi daca nu nasc imi face cezariana.
Si uite asa il sun eu pe sot care tocmai ma lasase la control si mergea spre munca sa se opreasca si sa imi aduca bagajul ca eu nasc in ziua aia yes chiar ne-a luat prin surprindere Hilar
Imi face clisma, imi ia analize de sange si urina si cand ajung in sala de travaliu imi verifica iar colul si aveam deja dilatatie 7 (tot fara contractii si dureri) si atunci mi-au rupt ele apa si apoi a urmat greul.
Au inceput contractiile din ce in ce mai dureroase si mai dese, clisma si-a facut efectul intarziat Lol ca eu tot ceream la baie pt treaba mare, ei credeau ca poate e bebe si imi tot verificau colul (care ma termina de durere pt ca in acelasi timp aveam si contractii) ras.
Si la un moment dat am zis ca asta e momentul, eu nasc, nu mai pot. Abia am ajuns de dureri din sala de travaliu in sala de nasteri. Acolo nu reuseam foarte bine sa imping si ca sa ma ajute impingea si moasa pe burta ca altfel ar fi trebuit sa foloseasca forcepsul.
In final a venit si minunea noastra si a fost cel mai frumos moment cand mi l-a pus pe piept. love. Am uitat de orice durere.
Apoi dupa cateva ore m-am intalnit cu neonatologul si mi-a spus ca bebe a fost mutat la terapie intensiva pt ca am avut un travaliu precipitat si a fost pus putin pe oxigen pt ca plamanii lui inca nu erau pregatiti. Dupa cateva ore l-au scos de pe oxigen dar a ramas la terapie intensiva pana azi-dimineata. Asa ca l-am vazut tot din 3 in 3 ore.
De dimineata am fost la spitalul de copii sa il vada un chirurg pt problema lui cu rinichiul si m-a asigurat ca e bine, va trebui doar monitorizat.
Si dupa ce ne-am intors bebe a fost dus in salonul unde stau si ceilalti bebelusi. Acum urmatorul pas este sa mi-l dea si mie in salon, dar asta probabil dupa ce vedem cum stam cu alaptatul. L-am pus la san, curg cateva picaturi de colostru, deci i-au dat lapte praf si la unul din sfarcuri nu se poate atasa ca il am ombilicat si azi am luat mameloane de silicon si urmeaza sa incercam asa ( stiu in teorie ca nu sunt bune mameloanele dar pt mine important e sa reusesc asa sa alaptez si apoi le scot treptat).
Deci acum suntem bine si asteptam sa ne dea drumul acasa (mai devreme de luni cu siguranta nu).
Va pup si va doresc sarcini usoare!

Bella_Tm attached the following image(s):
received_1603763399767592.jpeg

AlexandraRr
Scris: Friday, March 22, 2019 6:23 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Felicitari, Bella, ma bucur ca sunteti bine. Si eu am folosita.inceput mameloane din silicon si am putut scapa de ele, important este ca bebe primeste lapte si de la.tine, recuperare rapida :*
Alle.p
Scris: Friday, March 22, 2019 7:59 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Ale, ce flacau chipe? ai tu acoloLove chiar ca a fost travaliu precipitat la tine, bine ca s-a terminat cu binenewclap
O sa vina si lapticul, si daca mameloanele te ajuta acum, nu cred ca e ceva rau, mai tarziu vezi tu ce faci cu eleBuddy1
Sa ne mai scri din cand in candcomputerlove
Mirela.t83
Scris: Friday, March 22, 2019 8:15 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Bella ce frumos doarme! Love
Emotionanta povestea! Sa fiti sanatosi si mult laptic mamico! Cheek Kiss
Ella30
Scris: Friday, March 22, 2019 8:28 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Sa creasca mare si sanatoasa minunea voastra, bella! computerlove ce serios estehearts
Inawar
Scris: Friday, March 22, 2019 11:01 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Bella, felicitari! Sa va aduca numai bucurii! Multa sanatate si recuperare rapida! hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.