Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2502
| ank90 wrote:Neatza fetelor, Imi puteti spune va rog in a cata saptamana s-a vazut la ecograf sexul copilului? Multumesc hey!Tu ai trecut si pe la aspirante, dar nu ne-ai mai spus daca s-a produs minunea |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/29/2018 Mesaje: 36
| La mine urmeaza morfologia de trim 1, o voi face in sapt 13 si eram curioasa daca exista posibilitatea sa se vada ceva |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6003
| Mirela.t83 wrote:Neata burtici! Simo, aspenter iau pana la 32s si eu asa mi a zis doctorul. Eu mai am 2 sapt si scap de progesteron. Fetelor nu stiu cum sa mai scap de imbalonarea asta. Sunt mereu umflata. Mirela si eu am problema asta.Pur si simplu parca sunt umflata cu pompa de o sapt.Am o burta parca se vede ca is luna a 5-a.Naspa sincer,si nu cred ca avem ce face. Visez si eu la ziua cand o sa scap de progesteron dar imi e asa de teama ca dupa ce o sa il opresc sa nu se intample ceva cu bebe |
|

| Mirela.t83 wrote:Vali da! Apoi Cata..hehe nu te speria Adina...timpu nu sta pe loc! O sa vezi ca nu stam mult timp fara galerii pe aici! Ba da ma speriu ca ramanem putine si nu o sa mai fie activitate.Hai ca inca de cand am venit so umplut parca mai repede paginile.In 12 feb.a fost facuta casuta si in aprilie cred ca face Andreea alta.Doamne Ajuta sa ramana cat mai multe aspirante.Sa vina iepurasul de Paste cu barzuca |
|
| Aleahim wrote:hey!Tu ai trecut si pe la aspirante, dar nu ne-ai mai spus daca s-a produs minunea
Da, am fost o perioada scurta la aspirante, apoi am renuntat la tratamente, vizite la doctor, monitorizare ovulatie si am lasat in voia sortii. Cand ne asteptam mai putin s-a intamplat. Pentru mine este o minune de la Doamne Doamne pt ca vestea a venit intr-un moment in care nici 0.0000001% nu ma gandeam ca as putea fi insarcinata |
|

| Alle.p wrote:Poi si dupa 31-32s nu mai luati nici un anticuagulant? Astept rezultatul si eco si ii trimit mail dnei U. Sper sa il primesc pana miercuri, ca ziceau ca sunt foarte aglomera?i si poate dura o saptamâna Alle si eu ma intrebam asta oare cum o sa fie?eu iau momentan 1 aspenter pe zi si ddi erau la limita.Mi-a iesit 0,51 maxima fiind 0,50.Dna U a spus ca e acceptabil.Luni i-am lasat mail cu ce mai trebuie sa fac dar inca nu a rsp.Am obs ca de obicei rsp duminica..cel putin mie doar duminica mi-a rsp la mail.Asa ca astept si...vedem ce urmeaza si ce analize mai imi da sa fac sau cand trebuie sa repet ddi iar. |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2502
| ank90 wrote:Da, am fost o perioada scurta la aspirante, apoi am renuntat la tratamente, vizite la doctor, monitorizare ovulatie si am lasat in voia sortii. Cand ne asteptam mai putin s-a intamplat. Pentru mine este o minune de la Doamne Doamne pt ca vestea a venit intr-un moment in care nici 0.0000001% nu ma gandeam ca as putea fi insarcinata super!felicitari si sarcin usoara! |
|

| ank90 wrote:Da, am fost o perioada scurta la aspirante, apoi am renuntat la tratamente, vizite la doctor, monitorizare ovulatie si am lasat in voia sortii. Cand ne asteptam mai putin s-a intamplat. Pentru mine este o minune de la Doamne Doamne pt ca vestea a venit intr-un moment in care nici 0.0000001% nu ma gandeam ca as putea fi insarcinata Anca..majoritatea femeilor care au probleme de infertilitate raman cand se asteapta mai putin.Nici eu nu credeam dar asa este...Si eu,aveam programata laparoscopia,eram ft.racita acea luna la ovulatie,abia reusisem sa am 2 contacte si desi speram luna de luna timp de 2 ani si 7 luni,atunci a fost sa fie cand spuneam ca nu are cum ca am fost ft.racita,trebuie sa merg la operatie... Bine ai venit la noi si daca iti face placere sa si ramai ne-am bucura.Cred ca suntem cam deodata.Eu in 8 am morfo si e posibil sa imi spuna ce o sa fie avand cam 12+ catre 13.Doamne Ajuta,sarcina usoara |
|
| Aleahim wrote:super!felicitari si sarcin usoara!
Multumesc. Sa dea Dumnezeu la toata lumea. Sarcina usoara, la termen si bebei sanatosi tuturor |
|
| Adina Mariana wrote: Anca..majoritatea femeilor care au probleme de infertilitate raman cand se asteapta mai putin.Nici eu nu credeam dar asa este...Si eu,aveam programata laparoscopia,eram ft.racita acea luna la ovulatie,abia reusisem sa am 2 contacte si desi speram luna de luna timp de 2 ani si 7 luni,atunci a fost sa fie cand spuneam ca nu are cum ca am fost ft.racita,trebuie sa merg la operatie... Bine ai venit la noi si daca iti face placere sa si ramai ne-am bucura.Cred ca suntem cam deodata.Eu in 8 am morfo si e posibil sa imi spuna ce o sa fie avand cam 12+ catre 13.Doamne Ajuta,sarcina usoara
Eu pe 1 aprilie la 13 sapt si o zi am morfologia. Avem cam aceeasi varsta de sarcina, dar si de ani Eu din fericire nu am avut probleme de infertilitate, dar ma panicasem gratuit ca poate as avea, de aceea ma inceput sa fac investigatii |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3109
| Alle.p wrote:Simo, si eu am mai uitat de vre-o 2ori. Se mai întâmpla, nu-ti fa griji. Continua diseara cu doza normala. Eu acum ma duc sa dozez ddi. Sunt curioasa cum iese. Am deja o luna jumate de cand am 2×75mg/zi +actovegin+omega3...ar trebui sa fie în limite. Am tot citit ca aspenterul nu e recomandat în ultimul trimestru, sunt fete care au luat pana au nascut? Mie la ultimul control mi a zis d na doctor ca trebuie sa iau pana la 34 saptamani |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3109
| ank90 wrote:Neatza fetelor, Imi puteti spune va rog in a cata saptamana s-a vazut la ecograf sexul copilului? Multumesc La 16 saptamani am aflat ce se ascunde in burtica.. depinde mult si copilul daca vrea sa arate, mai sunt.si mai timizi asa. Stau mai ascunsi |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| ank90 wrote:Neatza fetelor, Imi puteti spune va rog in a cata saptamana s-a vazut la ecograf sexul copilului? Multumesc
Anca ,mie mi s-a vazut la 13 sapt la morfologie(doctorul nu era 100% sigur) ,însa la 16 sapt mi-a confirmat ginecologul exact ce mi s-a spus la 13. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Anca bun venit la burtici!
Asa sper si eu sa aflu...dar aseara mi a confirmat alta prietena de aici ca musai doar la 20s iti spun, nu mai devreme.Eu tot sper ca pe 2 aprilie sa aflu la 16s. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| ank90 wrote:La mine urmeaza morfologia de trim 1, o voi face in sapt 13 si eram curioasa daca exista posibilitatea sa se vada ceva
LA noi abia a reusit sa il masoare pe bebe pentru ca s-a suparat si s-a intors cu spatele si nu mai vroia sa se intoarca sper si eu sapt care vine la eco sa stea cuminte sa vedem si noi ce este |
|
|