Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6002
| Fetelor cine urmeaza sa nasca? Cred ca Valicutza nu?haide Vali la raport.Cum te simti,cat mai ai? La urm.casuta noua ramanem doar vreo 12 fete.Nu imi place toate aspirantele sa vina la noi |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| [quote=carlita]Laura, felicitari pt fundita! E tare scumpica bebelina! Sa va fie sanatoasa!
multumim iubita . nu e nici o fundita acolo.... in poza e un bobo mic pe tort, asa ne a asteptat matusica acasa, cu flori si tortuletul pt minunea mea; sora mea, cumnatul, si cele 2 nepotele ale mele: principesssa mea 11 ani si buburuza 3 anisori + tati- a fost o seara frunmoasa de reintoarcerea din spital acasa si prima noapte in 3 am petrecut weekendul in familie atunci, ei ramanand la noi si duminica au facut gratarul, care trebuia sa l facem de ziua logodnicului meu dar domnisorica mea.... a vrut sa l sara randul pe tati....ca venea ea pe lume sa sti ca faza cu stranutatul , am avut o si eu in sarcina. ma tineam de burta cu amandoua mainile mi se parea ca ma rup toata Carlita, poate poate se cuibareste si la tine ceva acolo -Doamne ajuta ca ar cam fi timpul Meme? Ruby?Crissy? oare ce mai fac - din fetele vechi care erau atunci cand am inceput sa folosesc eu forumul |
|

Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Adina Mariana wrote:Fetelor cine urmeaza sa nasca? Cred ca Valicutza nu?haide Vali la raport.Cum te simti,cat mai ai? La urm.casuta noua ramanem doar vreo 12 fete.Nu imi place  toate aspirantele sa vina la noi
Da, asa cred. Eu ma bucur sa am mamici proaspete la clubul mamicilor va astept pe toate, dar nu mai devreme de termen (sau pe acolo) aia e ultima oprire a traseului |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Adina Mariana wrote:Fetelor cine urmeaza sa nasca? Cred ca Valicutza nu?haide Vali la raport.Cum te simti,cat mai ai? La urm.casuta noua ramanem doar vreo 12 fete.Nu imi place  toate aspirantele sa vina la noi
Vali da! Apoi Cata..hehe nu te speria Adina...timpu nu sta pe loc! O sa vezi ca nu stam mult timp fara galerii pe aici! |
|

| RalukM ce faci? Am amnezie totala dar cd am intrat pe lista mi am adus aminte de tine ca urma sa afli ce e bebe. Ai aflat..sincer scuze dar uit lucruri |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Neata fetelor, Cele care luati aspenter, vi s-a intamplat sa sariti o zi ? Aseara dupa un episod al meu, am adormit la 18:30 (cred ca eram foarte obosita; mi s-a mai intamplat sa dorm atat dupa o perfuzie). De obicei am alarma pentru pastile, dar nu am auzit. M-am trezit azi dimineata la 6:30. |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| simmo wrote:Neata fetelor, Cele care luati aspenter, vi s-a intamplat sa sariti o zi ? Aseara dupa un episod al meu, am adormit la 18:30 (cred ca eram foarte obosita; mi s-a mai intamplat sa dorm atat dupa o perfuzie). De obicei am alarma pentru pastile, dar nu am auzit. M-am trezit azi dimineata la 6:30.
Da ,mi s-a întâmplat de vreo 2 ori ..am pa?it ca si tine, am adormit si am uitat pur si simplu . Am continuat a doua zi sa le iau cu urmatoarea pastila. |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Simo, si eu am mai uitat de vre-o 2ori. Se mai întâmpla, nu-ti fa griji. Continua diseara cu doza normala. Eu acum ma duc sa dozez ddi. Sunt curioasa cum iese. Am deja o luna jumate de cand am 2×75mg/zi +actovegin+omega3...ar trebui sa fie în limite. Am tot citit ca aspenterul nu e recomandat în ultimul trimestru, sunt fete care au luat pana au nascut? |
|

| Bela, cum sunteti? |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Alle.p wrote:Simo, si eu am mai uitat de vre-o 2ori. Se mai întâmpla, nu-ti fa griji. Continua diseara cu doza normala. Eu acum ma duc sa dozez ddi. Sunt curioasa cum iese. Am deja o luna jumate de cand am 2×75mg/zi +actovegin+omega3...ar trebui sa fie în limite. Am tot citit ca aspenterul nu e recomandat în ultimul trimestru, sunt fete care au luat pana au nascut?
Doamne ajuta sa iasa ok mie doctorul mi l-a dat sa il iau pana la 32s .. |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Iulia13 wrote:Doamne ajuta sa iasa ok  mie doctorul mi l-a dat sa il iau pana la 32s ..
Si mie la hemato mi-a zis pana la 31s. Alle, eu tot la dna Uscatescu m-am dus la a doua sarcina. La ultimul control ddi au crescut, dar nu ingrijorator. Ce i-a atras atentia dansei a fost ir-ul marit pe o artera uterina.
Am mai citit si eu pe net ca a fost gravidute ce au luat aspenter si in T3 |
|

| Neata burtici!
Simo, aspenter iau pana la 32s si eu asa mi a zis doctorul. Eu mai am 2 sapt si scap de progesteron.
Fetelor nu stiu cum sa mai scap de imbalonarea asta. Sunt mereu umflata.
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/29/2018 Mesaje: 36
| Neatza fetelor, Imi puteti spune va rog in a cata saptamana s-a vazut la ecograf sexul copilului? Multumesc |
|

| Poi si dupa 31-32s nu mai luati nici un anticuagulant? Astept rezultatul si eco si ii trimit mail dnei U. Sper sa il primesc pana miercuri, ca ziceau ca sunt foarte aglomera?i si poate dura o saptamâna. Ank, noua ne-a spus sexul la morfologia de 12s si confirmat la eco la 13s. Depinde totusi de pozi?ia copilului, de ecograf si de priceperea medicului pt a vedea asa devreme. |
|

Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6002
| ank90 wrote:Neatza fetelor, Imi puteti spune va rog in a cata saptamana s-a vazut la ecograf sexul copilului? Multumesc Buna.De la 12,13 sapt.deja se poate vedea daca e un eco bun si bebe nu sta cumva ascuns. |
|
|