Gravidutele noastre dragi - 49
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cata123
Scris: Sunday, March 10, 2019 7:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/11/2017
Buna, v-ati gandit daca recoltati celule stem la nastere? Eu nu stiu ce sa fac, adica daca cu adevarat folosesc la ceva, se merita banii, dar nu stiu stiu exact, o sa incep sa caut pe net, poate ma lamuresc in vreun fel..
maria2013
Scris: Sunday, March 10, 2019 9:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/29/2013
Cata123 wrote:
Buna, v-ati gandit daca recoltati celule stem la nastere? Eu nu stiu ce sa fac, adica daca cu adevarat folosesc la ceva, se merita banii, dar nu stiu stiu exact, o sa incep sa caut pe net, poate ma lamuresc in vreun fel..

Noi nu am recoltat. Am vorbit mult si cu medicul pe tema asta si tind sa cred ca e doar o strategie de marketing. parerea mea...
Ella30
Scris: Sunday, March 10, 2019 9:55 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Cata123 wrote:

Noi nu vom recolta. Si costurile sunt un motiv, dar si faptul au fost cazuri cand nu au fost utile..
Si noua ni se pare mai mult marketing.
diana.ng
Scris: Monday, March 11, 2019 8:15 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/26/2017
Buna fetelor! am nascut pe 21 febr la ora 17:56 o fetita de 3700 gr, se pare ca luase o infectie pe cale vaginala cand am nascut si a facut icter precoce, asa ca am stat 1 sapt in spital pe tratament cu antibiotic si fototerapie, pana s a facut bine, iar din 28 febr suntem acasa, ne acomodam si obisnuim cu ea, nu prea am timp sa intru ca au inceput si colicii si cu somnul e greu, dar sper sa ne obisnuim cat de repede, sper ca sunteti bine toate! va pup
Elena7
Scris: Monday, March 11, 2019 8:43 AM
Nivel

Inregistrat: 2/2/2015
diana.ng wrote:
Buna fetelor! am nascut pe 21 febr la ora 17:56 o fetita de 3700 gr, se pare ca luase o infectie pe cale vaginala cand am nascut si a facut icter precoce, asa ca am stat 1 sapt in spital pe tratament cu antibiotic si fototerapie, pana s a facut bine, iar din 28 febr suntem acasa, ne acomodam si obisnuim cu ea, nu prea am timp sa intru ca au inceput si colicii si cu somnul e greu, dar sper sa ne obisnuim cat de repede, sper ca sunteti bine toate! va pup

FELICITARI Diana, sa va traiasca si sa fie sanatoasa! Chiar asteptam vesti si de la tine. Si noi incercam sa reglam cat de cat orele de somn. Cand ai timp poate ne povestesti cum a decurs nasterea.
O zi frumoasa tuturor mamicilor si burticilor!love
Iulia13
Scris: Monday, March 11, 2019 8:48 AM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
diana.ng wrote:

Felicitari!!majoreta multa sanatate!
Alle.p
Scris: Monday, March 11, 2019 8:51 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Diana, felicitaricoeur sa va traiasca si sa fie sanatoasa coeur
Adina Mariana
Scris: Monday, March 11, 2019 9:09 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
diana.ng wrote:
Felicitari Diana.Sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii.Acomodare placuta si rapidapupici
Cata123
Scris: Monday, March 11, 2019 9:32 AM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2017
diana.ng wrote:

Felicitari !!!!!!! Sa fiti sanatoase !!!
majoreta
Mirela.t83
Scris: Monday, March 11, 2019 9:34 AM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
Felicitari Diana! majoreta
Acomodare usoara si crestere frumoasa la fetita!Cheek Kiss
Mirela.t83
Scris: Monday, March 11, 2019 9:38 AM
Nivel

Neata fetelor.
Eu azi ajung sa las o mostra de urina iar in spital ca mi au zis ca nu s-a recoltat cum trebuie.

Iar sunt dezorientata cu ganduri aiurea...imi vine sa le zic sa imi faca iar scan. Nu stiu dc ieri toata ziua mi a fugit capu numa aiurea. Si aseara si nu m-am odihnit cum trebuie. Is obosita in dimi asta. M a deranjeaza temeriile astea si ma fac anxioasa asa...si n am cui spune decat voua! Cray
Sper sa imi revin!
O saptamana usoara va doresc!
Ella30
Scris: Monday, March 11, 2019 10:06 AM
Nivel

diana.ng wrote:

Felicitari ! Sa creasca mare si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii ! dance
Ella30
Scris: Monday, March 11, 2019 10:09 AM
Nivel

Mirela.t83 wrote:
Neata fetelor.
Eu azi ajung sa las o mostra de urina iar in spital ca mi au zis ca nu s-a recoltat cum trebuie.

Iar sunt dezorientata cu ganduri aiurea...imi vine sa le zic sa imi faca iar scan. Nu stiu dc ieri toata ziua mi a fugit capu numa aiurea. Si aseara si nu m-am odihnit cum trebuie. Is obosita in dimi asta. M a deranjeaza temeriile astea si ma fac anxioasa asa...si n am cui spune decat voua! Cray
Sper sa imi revin!
O saptamana usoara va doresc!

bataus De ce ai ganduri aiurea ? pupici
Trebuie sa fii calma si linistita pt bebe, ii transmiti si lui starea.. o sa fie bine, gandeste pozitiv !
RalukM
Scris: Monday, March 11, 2019 10:40 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Neata,

Alle.p cum e pana la urma cu cm de risc, iei cu mult mai putin decat salariul normal?
Eu daca vreau sa intru in aprilie in cm de risc si din 12 mai sa continui cu prenatalul normal se poate??
Cm de risc mi l da mf sau imi trebuie ceva de la ginecolog? Help a sister in need plsLol
Va pupgrup
Mirela.t83
Scris: Monday, March 11, 2019 10:58 AM
Nivel

Ella30 wrote:

bataus De ce ai ganduri aiurea ? pupici
Trebuie sa fii calma si linistita pt bebe, ii transmiti si lui starea.. o sa fie bine, gandeste pozitiv !

Nici nu inteleg de ce ma simt asa. Tot am impresia ca nu creste burtica ca e mica..ca.nu simt nimic. Sunt zile cand nu imi e rau de nici un fel, cum a fost ieri de exemplu si m a panichez. Azi dimi am dat urina si in drum spre birou am zis ca vomit de la ce crezi: firele de par imi intrau in gura ca batea vantu. Deci sunt ciudatica si eu, recunosc!
Nu era nici nimeni acolo asa de dimi abia ajungea personalul la spital ca sa le zic de un eco..dar mi-am zis in sinea mea ca nu are ce sa nu fie bine, n-am dureri, n-am sangerari.
Ella mersi frumos de incurajari!pupici
Incerc sa ma calmez, incep munca si ma iau cu actele poate e mai bine!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.