Gravidutele noastre dragi - 49
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adina Mariana
Scris: Friday, March 8, 2019 10:54 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Cata123 wrote:
Buna,
Eu am avut control azi, toate bune, dar mi a zis doctorul ca bebele nu s a intors inca, e cu fundul in jos si ca pana pe la 32 de sapt ar trebui sa se intoarca. Daca nu se intoarce, cezariana. Dar eu zic xa are timp destul sa se intoarca sunt abia in saptamana 31.. mai are o luna jumate sa faca asta
Cata sper sa ti se intoarca bebe.Esti slabuta?te intreb pt.ca a mea cumnata a sperat pana in ultima clipa ca se va intoarce bebe dar din pacate nu so intors.Ea si-a dorit mult sa nasca natural dar ii so rupt apa la 38+ si au bagat-o de urgenta in cezariana.Ea a mai intrebat odata ca nu se poate natural?iar medicul ia spus ca vrea sa nasca cu picioarele bebelusului in fata?apoi ea tot spunea ca din cauza ca e slaba si a avut burtica mica nu so putut intoarce.Bebe a cantarit 2900 kg.Apoi nu stiu daca tine de asta ca esti slaba...
Adina Mariana
Scris: Friday, March 8, 2019 11:00 AM
Nivel

RalukM wrote:
La multi ani feteleor!
Eu is putin intre panicata si trista. Am placenta anterior inserata, o simt pe bebelina ff ligh si destul de rar. I am zis medicului si cica e normal, ca actioneaza ca un tampon placenta... Eu obisnuita cu meciurile de la primele 2 fete acum ma si sperii uneori ca nu o simt deloc Cray mai am si de asteptat o groaza pana pe 27.03 la morfo 2,sper sa fie totul bine desi mi as dori sa dea un sut mai puternic cand si cand sa mi "zica" hei paranoia aici sunnt si sunnt bineLol
A inceput iar prb cu tranzitul,nesuferita rau constipatia asta, nici duphalactul nu o rezolva :( uneori simt ca mi explodeaza intestinele.
Laura felicitari pt mandra, refacere rapida si putere multa. Colostru e aur pt bebe, incearca sa i dai cat de putin, e cel mai important acum la inceput de drum.
Cele care luati euthyrox... Am o intrebare, eu de ceva timp tot uit sa l iau cand trebuie. Beau cafeaua apoi imi adic aminte de el.. Dar las paiza de 1h intre el si cafea si dupa el inca 1h pana mananc, oare e ok? E de 25 daca are vreo relevanta...
V-am pupat! grup
Raluca nu stiu sa te ajut cu placenta,in schimb pot sa iti spun ca nu iei bine Euthyroxul si te sfatuiesc sa repeti o analiza de Tsh pt ca in sarcina daca este marit poate da probleme grave.Nu vreau sa te speriu dar fi atenta cu el.Al meu e mare,sunt pe doza cu 75 euthyrox dar si al tau poate creste daca nu iei medicamentul corect.Intr-o perioada il luam si eu aiurea si nu stiam de ce nu scade.Euthyroxul isi face efectul doar intre orele 5-7 dimineata luat pe stomacul gol si dupa sa nu mananci o jumatate de ora.Altfel e luat degeaba.Mie asa mi-au spus 3 medici endocrinologi si am testat si pe mine.Glanda se pune in miscare cel mai mult intre ora 6-7 dimineata.Eu in fiecare dimineata il iau la 6:40,atunci imi suna ceasul dupa care ma culc inapoi si cand ma trezesc mananc.
Adina Mariana
Scris: Friday, March 8, 2019 11:01 AM
Nivel

La multi ani gravidutelor.Sa fim sanatoase,fericite,implinite si iubitemajoreta un 8 martie minunat va dorescpupici
alina89
Scris: Friday, March 8, 2019 11:09 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
Adina Mariana wrote:
Cata sper sa ti se intoarca bebe.Esti slabuta?te intreb pt.ca a mea cumnata a sperat pana in ultima clipa ca se va intoarce bebe dar din pacate nu so intors.Ea si-a dorit mult sa nasca natural dar ii so rupt apa la 38+ si au bagat-o de urgenta in cezariana.Ea a mai intrebat odata ca nu se poate natural?iar medicul ia spus ca vrea sa nasca cu picioarele bebelusului in fata?apoi ea tot spunea ca din cauza ca e slaba si a avut burtica mica nu so putut intoarce.Bebe a cantarit 2900 kg.Apoi nu stiu daca tine de asta ca esti slaba...

Adina, nu conteaza cate kg ai. Nu asta influenteaza daca se intoarce bebe sau nu. Nu stiu cum era pe vremuri, dar de ceva ani incoace nu am auzit doctor care sa permita sa vina bebele cu picioarele, eu stiu ca e ft periculos asa, capul e ft important sa iasa primul. Iar kg a avut ft ok nepotelul tau pt 38s, al meu a avut 2930g la 39s5z.
Alle.p
Scris: Friday, March 8, 2019 11:13 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Cata, eu stiu ca babele se poate întoarce inclusiv în timpul travaliului daca are suficient lichid. Al tau are suficient timp, asa ca inca nu te stresa cu asta. Am vazut pe youtube ca pe dincolo se practica inclusiv întoarcerea manuala daca se trece de 37-38s. O sa incerc sa gasesc iar un filmule? sa vezi. Mi se pare asa de domeniul fantasticuluiHilar
Al meu pitic e cu capul în jos de la începutul lui februarie, nu în pozi?ia de na?tere, dar pe aproape. Dar eu cum am problema cu lichidul în cantitate mica, posibil sa nu se fi putut întoarce mai tarziu. Dar nu zic hop pana nu sar gardul....ca cine stie cum face si se intoarce iarLol
Eu i-am sim?it pe amândoi cand s-au întors, a fost putin cam dureros pt mine, apoi am observat ca lovesc in alte locuri.
Cand mergi la urmatorul control?
https://m.youtube.com/watch?v=0Q8AFAKRuwU
Ella30
Scris: Friday, March 8, 2019 11:37 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
flowers La multi ani, mamici si burtici!!! wav
Cata123
Scris: Friday, March 8, 2019 11:43 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/11/2017
Adina Mariana wrote:

Inainte de sarcina, da eram slaba :))) adica la 1,72 inaltime aveam 58-60 kg. Acum am 15 kg in plus, luate mai mult la inceput, in ultima luna m-am ingrasat maxim 1 kg..am citit pe net ca ei se intorc cam cand incep sa nu mai aibe loc si daca si daca uterul este mai mare de la sarcini anterioare sau bebele e micut, nu are niciun interes sa se intoarca ca sta foarte bine si asa :)
Cata123
Scris: Friday, March 8, 2019 11:48 AM
Nivel

Alle.p wrote:
Cata, eu stiu ca babele se poate întoarce inclusiv în timpul travaliului daca are suficient lichid. Al tau are suficient timp, asa ca inca nu te stresa cu asta. Am vazut pe youtube ca pe dincolo se practica inclusiv întoarcerea manuala daca se trece de 37-38s. O sa incerc sa gasesc iar un filmule? sa vezi. Mi se pare asa de domeniul fantasticuluiHilar
Al meu pitic e cu capul în jos de la începutul lui februarie, nu în pozi?ia de na?tere, dar pe aproape. Dar eu cum am problema cu lichidul în cantitate mica, posibil sa nu se fi putut întoarce mai tarziu. Dar nu zic hop pana nu sar gardul....ca cine stie cum face si se intoarce iarLol
Eu i-am sim?it pe amândoi cand s-au întors, a fost putin cam dureros pt mine, apoi am observat ca lovesc in alte locuri.
Cand mergi la urmatorul control?
https://m.youtube.com/watch?v=0Q8AFAKRuwU

Pai la urmatorul control merg peste o luna, la 35 saptamani, mai am si morfologia de sem 3 joia viitoare. Aseara am citit si eu asa cum zici, ca se pot intoarce inclusiv in timpul nasterii, dar cica pana la sapt 32 majoritatea sunt deja pozitionati cum trebuie..are timp destul sa se intoarca in urmat 4 sapt.
Doamne ce sinistru e filmuletul asta,nu m am putut uita decat pana la final :))))) pare dureros dar vad ca fata rade, deci nu o fi...
simmo
Scris: Friday, March 8, 2019 12:30 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Adina Mariana wrote:
Simmo,ma bucur ca ai scris si ca bebe e bine.Imi pare rau ca tu te simti tot asa.Imi doresc mult sa vina acele zile in care imi vei spune ca ai inceput sa il simti pe bebe si tu poti sa papi si nu mai dai afara.Nu trebuie sa plangi,stiu ca este greu dar tu esti puternica si o luptatoare si o sa treci cu bine peste perioada asta critica.De ce ai facut testul veracity?asta e ca si panorama sau nifty?nu ti-a iesit bun dublu test?scuze ca intreb dar habar nu am.Tot aud multe fete ca fac aceste teste sa se asigure ca bebe nu are nimic dar daca iese dublu test ok si masuratorile ok mi se pare mult sa dai iar in jur de 3000 lei pe acest testuff iti doresc sarcina cat mai usoara in continuare si tie multa sanatatepupici

Buna,
Ieri la masuratori nu mi-a dat nimic de inteles ca ar fi in neregula. Toate pareau in parametrii.
Veracity se aseamana cu panorama (de nifty nu am auzit, dar probabil sunt la fel). Am recoltat sange inainte sa fac ecografia morfologica , iar ieri i-am spus doamnei ca astept rezultatul si ca nu e necesar sa mai imi ia sange. Stia despre ce e vorba si a zis ca e ok pentru ca precizia e mai mare.
Eu am polita de sanatate prin firma la care lucrez, iar orice analiza daca e cu recomandare se deconteaza. Tot am combinat cheltuielile cu ce am eu, cu abonamentul sotului de la RM si cu voucherele materna. Tot ce nu am putut deconta, am apelat la polita de sanatate.
Singurele lucruri care le-am platit au fost medicamentele si perfuziile din ultima vreme de la RM (acolo daca de duci la urgente, medicatia o platesti). Mi-a fost frica sa mai merg la Giulesti din cauza stafilococului auriu (cat timp am fost internata acolo, iti dadeau cu o crema in nas de care ulterior am aflat ca are antibiotic; nici macar nu mi-au zis cu toate ca asistentele stiau ca sunt insarcinata).
Asa ca tot astept rezultatul la testul de sange...nu prea mai am rabdare; cred ca ii sun. oare
M2m2m2
Scris: Friday, March 8, 2019 1:00 PM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
flowers floare3 flower Am intrat un pic la voi , sa va spun
La multi ani mamicilor!
Un 8 martie frumos sa aveti! mami de fetita boy gravida bottle
Cata123
Scris: Friday, March 8, 2019 1:11 PM
Nivel

simmo wrote:

Buna,
Ieri la masuratori nu mi-a dat nimic de inteles ca ar fi in neregula. Toate pareau in parametrii.
Veracity se aseamana cu panorama (de nifty nu am auzit, dar probabil sunt la fel). Am recoltat sange inainte sa fac ecografia morfologica , iar ieri i-am spus doamnei ca astept rezultatul si ca nu e necesar sa mai imi ia sange. Stia despre ce e vorba si a zis ca e ok pentru ca precizia e mai mare.
Eu am polita de sanatate prin firma la care lucrez, iar orice analiza daca e cu recomandare se deconteaza. Tot am combinat cheltuielile cu ce am eu, cu abonamentul sotului de la RM si cu voucherele materna. Tot ce nu am putut deconta, am apelat la polita de sanatate.
Singurele lucruri care le-am platit au fost medicamentele si perfuziile din ultima vreme de la RM (acolo daca de duci la urgente, medicatia o platesti). Mi-a fost frica sa mai merg la Giulesti din cauza stafilococului auriu (cat timp am fost internata acolo, iti dadeau cu o crema in nas de care ulterior am aflat ca are antibiotic; nici macar nu mi-au zis cu toate ca asistentele stiau ca sunt insarcinata).
Asa ca tot astept rezultatul la testul de sange...nu prea mai am rabdare; cred ca ii sun. oare

Nu e problema ca ti ai dat cu crema, pai sunt si picaturi la fel cu antibiotic, tot de pus in nas, dar sunt ok de luat. Acum nu stiu de ce sa iti dea asa preventiv, daca iti iesea ceva la analiza inteleg. Si cum s a simtit crema, te deranjeaza cu ceva sau nu simti nimic ?
Testul panorama l a facit si sotia unui coleg care are gemeni, nu stiu pe ce criteriu se stabileste sa il faci pe asta sau ce se face de obicei, dublu test. Nu mai stiu ce pret a zis, daca 2400 lei sau mai putin, si daca nu gresesc mi se pare ca i a putut spune si sexul unuia dintre gemeni, sper sa nu vorbesc prostii
Mirela.t83
Scris: Friday, March 8, 2019 2:57 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Cata e inca devreme. Chiar daca esti mai slaba tot se poate intoarce. Fii sigura ca kg nu influenteaza!
Eu aveam 46 kg inainte de Denis. Apoi am luat 13kg. Chiar mai putin decat tine dar la 36 sapt imi aduc aminte ca a fost ultimul eco si era intors. Tot 2900grame a avut si Denis.
Aici dupa tot istoricul cand mi au facut dosarul mi au zis ca Denis a fost small baby. Adica ca si greutate.

Vai, fetelor ce de preturi pe aici pt testele suplimentare. De ti se ridica paru in cap!uff

La multi ani tuturor mamicilor si burticilor de 8 Martie! O zi frumoasa cu soare!floare3 floare2
simmo
Scris: Friday, March 8, 2019 3:41 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Cata123 wrote:

Nu e problema ca ti ai dat cu crema, pai sunt si picaturi la fel cu antibiotic, tot de pus in nas, dar sunt ok de luat. Acum nu stiu de ce sa iti dea asa preventiv, daca iti iesea ceva la analiza inteleg. Si cum s a simtit crema, te deranjeaza cu ceva sau nu simti nimic ?
Testul panorama l a facit si sotia unui coleg care are gemeni, nu stiu pe ce criteriu se stabileste sa il faci pe asta sau ce se face de obicei, dublu test. Nu mai stiu ce pret a zis, daca 2400 lei sau mai putin, si daca nu gresesc mi se pare ca i a putut spune si sexul unuia dintre gemeni, sper sa nu vorbesc prostii

Eu eram negativ pentru stafilococ; era procedura lor interna din cauza celor intamplate anul trecut. Nu simteam nimic cand dadeau, doar ca as fi preferat sa stiu ce imi administreaza si sa fi stiut ca ok in sarcina. Stiu ca se tolereaza cateva antibiotice in sarcina, dar eu habar nu am ce mi-au dat.
Si noi aflam sexul cu acest test, insa eu nu vreau sa stiu; pentru mine cel mai important este sa fie sanatos.
Andreea06
Scris: Friday, March 8, 2019 5:51 PM
Nivel

Inregistrat: 2/28/2017
alina89 wrote:

Adina, nu conteaza cate kg ai. Nu asta influenteaza daca se intoarce bebe sau nu. Nu stiu cum era pe vremuri, dar de ceva ani incoace nu am auzit doctor care sa permita sa vina bebele cu picioarele, eu stiu ca e ft periculos asa, capul e ft important sa iasa primul. Iar kg a avut ft ok nepotelul tau pt 38s, al meu a avut 2930g la 39s5z.

Claaaar cu capusorul primul trebuie, cred ca i-a fost ironic doctorul de a intrebat-o asa. Eu stiam ca si la noi se mai incearca ceva masaje pe burtica sa faca bebele sa se intoarca dar cam atat.. daca nu vrea bebe nu vrea :) al meu de pe la 24s tot in jos era cu capul l ecografii. Daca mai jongla intre nu stiu, n-am simtit dureri ceva sa simt ca se intoarce cand era mai mare deja.
Bella_Tm
Scris: Friday, March 8, 2019 6:40 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/23/2018
La multi ani, fetelor! floare3
Am fost astazi din nou la control. Bebe e bine, nu mai sunt alte modificari la rinichi. Dr a zis ca ea spera sa treaca totusi dupa nastere si sa nu fie nevoie de vreo interventie medicala. Hands
Am stabilit si data cezarienei: 25 martie (adica la fix 39 sapt). Asta daca nu vine el mai repede ca azi an avut o contractie in timpul controlului, mi-a facut un CTG (parca asa se numeste) si mi-a zis asistenta de acolo ca se vede ceva miscare in registrul contractiilor si aia inseamna ca am sanse sa se rupa membranele candva in viitor (dar se poate totusi sa stea pana la 39 sapt).
Noi il asteptam, avem totul pregatit. hearts
Va pup! Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.