Gravidutele noastre dragi - 49
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mirela.t83
Scris: Saturday, March 2, 2019 12:19 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Irinan wrote:

Important e ca au cedat si ca te simti mai bine acum..incearca sa eviti stresul si efortul fizic pe cat posibil.. cu curaj inaintepupici

Irina, mersi. Da incerc sa evit...
Stau cuminte in pat azi!
Ella30
Scris: Saturday, March 2, 2019 12:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2019
Mirela.t83 wrote:
Ella sistemu de in tara e mai ok ca te ia repede in evidenta.
Aici in afara dureaza mult. Ei te iau in evidenta cu analize si dosar de gravida la 12s.
Ma faci sa rad..unde sa sun, nici n am medic si cele de la clinica lucreaza doar de luni pana vineri. Iar pt urgente cica tot in spital.
Incerc sa ma linistesc am mai luat un nospa.
Crampe, da ca la menstruatie dar stau cuminte in pat.
Le simt asa sacaitoare.
Am noroc ca vine sotu la 12 acasa de la job. Nu cred ca sunt in stare sa fac ciorbita. O sa o faca el.

Pff..scuze, mirela, cred ca ai mai scris ca nu esti in tara dar nu am retinut..
Stai cumintica in pat,o sa cedeze pana la urmacomputerlove sa nu inceapa sa fie foarte mari sau cu sangerari, atunci stiu eu ca trebuie mers de urgenta la spital.
O sa fie bine, lasa te azi rasfatata de sot, cu ciorbita si cu ce mai aveai de facut Cheek Kiss DistanceKiss
Mirela.t83
Scris: Saturday, March 2, 2019 12:24 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Ella30 wrote:

Pff..scuze, mirela, cred ca ai mai scris ca nu esti in tara dar nu am retinut..
Stai cumintica in pat,o sa cedeze pana la urmacomputerlove sa nu inceapa sa fie foarte mari sau cu sangerari, atunci stiu eu ca trebuie mers de urgenta la spital.
O sa fie bine, lasa te azi rasfatata de sot, cu ciorbita si cu ce mai aveai de facut Cheek Kiss DistanceKiss

Mersi Ella!
Asa sper sa cedeze la un moment dat.
O zi aniversara frumoasa sa ai!
alina89
Scris: Saturday, March 2, 2019 12:53 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
La multi ani, fetelor!

Mirela noi suntem deodata cu sarcina, eu am dureri de spate de aseara de la 10 si usoare dureri as zice prin zona ovarului drept. Acum vad ca m-au lasat de vro ora. Eu am avut asa dureri si la prima sarcina, dar parca nu imi aduceam aminte de ele sa apara asa devreme. La mine sunt suportabile, nu ca la cm pt ca la mine cm e ft dureros. Nu am luat inxa nimic si nici intinsa nu am putut sa stau cu un pitic de 1a3l acasa.. poate dorm putin cu el acum. Eu zic/sper ca sunt normale.. luni am progr la doctor sa vad ce mai face. Sper sa fie totul ok..
Adina Mariana
Scris: Saturday, March 2, 2019 1:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Mirela.t83 wrote:
Fetelor eu am avut ceva dureri de burta azi noapte.
Am stat app 2 ore treaza si m am foit. Am luat no spa si un magneziu.
Ieri m am cam agitat la munca cu actele ca e sf de luna si din 2 colege n a fost decat 1. Una a fost plecata sapt asta la ski in franta. Si am ramas cu cumnata ei care ieri m a zapacit cu extrase de sf de luna.
Joi m am agitat cu copilu meu ca nu vroia la scoala dupa 3zile de excursie...tot de joi sun pe la spital sa aflu de programarea mea si nimic. Referinta dr de familie a fost facuta in 28 ian si de la spital mi au zis ca zilnic ei au 200 scrisori cu programari. Groaznic sistem.
Ieri am sunat la clinica unde am fost sa le intreb pe ele daca actele mele sunt pe drum spre spital si sa le dea drumu mai repede ca eu n am programare. Dar n a raspuns nimeni.
Si am primit ieri telefon ca m a programeaza in spital marti la 8 dimi dar sa ma vada hematologul. Dzeu stie daca tot marti fac si ecograf sau nu. Asa sunt ok acum dimi dar nu prea inteleg ce am avut...de ce am avut crampe asa. M am rugat sa nu fie nimic si bebe sa fie ok.
Mirelusha eu si acum am dureri pe sub burtica ca la menstruatie.Mereu ma ingrijoreaza.Sapt.trecuta m-au mai lasat,ieri in schimb ma durut chiar tare si am luat un nospa forte si magne b6 care oricum il iau de 3 ori pe zi si ma mai lasat.Asa imi este asa de frica sa nu se intample ceva,stau ca pe ace.Doamne greu este.Abia astept sa imi vad copilul in brate,mi se pare cel mai sigur loc.Acum ca v-am tot citit pe voi,ma gandesc ca poate zilele astea voi simti durere de burta mai accentuata pt.ca in 5,6 imi venea ciclul de 2 luni incoace si poate de aia simt asa.Oricum abia astept sa fie 18 sa merg la eco.Mult mi se pare ca mai esteuff
Adina Mariana
Scris: Saturday, March 2, 2019 1:10 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:
Cheek Kiss Buna fetelor. Mul?umesc tuturor de urarile facute. Sunt rupta de oboseala ca azi noapte n am dormit de cat 1 ora jumate. Incerc sa pun poza cu domnisoara mea. O cheama Ionela Laura . N a vrut sa aiba ziua cu a lu tati....el ii pe 1 martie si ea ii le 2. Exact ce am vrut si eu , sa aiba ziua ei personala topai
Ma pun sa dorm putin si ramân datoare cu povestirea marii întâlniri. E cam micu?a dar pt sarcina de aproape 37 saptamani e ok. Va doresc o zi buna tuturor si multumesc înca o data pt sus?inerea voastra. Sarcina usoara celor care se apropie . Sa fie oarecum ca a mea si va fi bine. Gossip
Tati ne a adus 2 crizanteme de la Petro?ani. SimplyLove

https://ibb.co/nfnMM7x
ce buburuza frumoasa.Bine ai venit pe lume Ionela Laura.Sa le aduci parintilor multa bucurie.La multi ani logodnicului tau si tie recuperare rapida si sanatate multa alaturi de printesa.
Adina Mariana
Scris: Saturday, March 2, 2019 1:11 PM
Nivel

Ella30 wrote:

hainoroc dance si eu sunt nascuta pe 2 martie, si am avut 2kg si 400 sau 500dance si am crescut bine merci si uite na viitoare mamicacomputerlove
Felicitari inca o data !! computerlove topai
La multi ani Ella.Multa sanatate fericire si sarcina usoara in continuarepupici
Adina Mariana
Scris: Saturday, March 2, 2019 1:13 PM
Nivel

ivoreth wrote:

La multi ani! Si eu sunt nascuta tot pe 2 martie dar am avut 3200g la nastere ras
hey,ce sarbatoare mare e azi pe forum.La multi ani si tie Ivoreth.Multa sanatate si fericire.Sarcina usoara atata cat a mai ramas din eapupici
Ella30
Scris: Saturday, March 2, 2019 2:25 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
La multi ani Ella.Multa sanatate fericire si sarcina usoara in continuarepupici

sarbatoare DistanceKiss computerlove
Cata123
Scris: Saturday, March 2, 2019 2:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/11/2017
LAURA0202 wrote:
Cheek Kiss Buna fetelor. Mul?umesc tuturor de urarile facute. Sunt rupta de oboseala ca azi noapte n am dormit de cat 1 ora jumate. Incerc sa pun poza cu domnisoara mea. O cheama Ionela Laura . N a vrut sa aiba ziua cu a lu tati....el ii pe 1 martie si ea ii le 2. Exact ce am vrut si eu , sa aiba ziua ei personala topai
Ma pun sa dorm putin si ramân datoare cu povestirea marii întâlniri. E cam micu?a dar pt sarcina de aproape 37 saptamani e ok. Va doresc o zi buna tuturor si multumesc înca o data pt sus?inerea voastra. Sarcina usoara celor care se apropie . Sa fie oarecum ca a mea si va fi bine. Gossip

Felicitari, recuperare usoara si multa sanatate !!!!!!!
majoreta
Inawar
Scris: Saturday, March 2, 2019 4:21 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
LAURA0202 wrote:

Felicitari Laura! Domnisorica ta a vrut sa inceapa primavara la mami in brate! hearts
Ce emotie cand vad poza cu bebe mic coeur de greutate sa nu-ti faci griji, o prietena a nascut fetita cu 2300 la 38s iar la 6 luni era o grasunica :) a fost mai greu cu alaptatul la inceput, nu avea forta sa traga dar apoi a fost bine.
Multa odihna si te asteptam cu povestea cand reusesti. Stiu ca ai fost pe maini bune daca ai nascut cu sotul doamnei dr, e un om tare de treaba Cheek Kiss
Inawar
Scris: Saturday, March 2, 2019 4:23 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Ella si Ivoreth, la multi ani! Sa aveti o primavara frumoasa birthday flowers
Irinan
Scris: Saturday, March 2, 2019 4:46 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
birthday tunete Ella si Ivoreth la multi ani ,sanatate si sarcini usoare mai departefloare3 floare3
AlexandraRr
Scris: Saturday, March 2, 2019 5:35 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Felicitari, Laura! Sa va aduyca multe bucurii, recuperare usoara si rapida. Nu e problema greutatea, daca e sanatoasa e tot ce conteaza, a mea a avut la nastere 2530g si am nascut la 39 de saptamani si acum, la 4 luni are 6 kg ras
Ella30
Scris: Saturday, March 2, 2019 7:31 PM
Nivel

gravidaMultumesc, fetelor! Puuup mare !Cheek Kiss topai sarbatoare
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.