Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| LAURA0202 wrote:Mul?umesc. Sper sa pot suporta totul... Is cam dezamagita pt ca e mic bobo...2500 gr .... y
Buna diminea?a Suntem in 2 acuma, am nascut azi noapte, la ora 05.25 o feti?a superba doar ca ...un pic cam micu?a zic eu. Dupa dr si varsta sarcinii ... spun ca e ok. 2 kg si ceva, 2500 sau mai mult.2800 sau 2580 nu sunt sigura. Erau durerile mult prea mari . Am întrebat acuma di 2580 gr
|
|
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| maria2013 wrote: Bobo va creste si va recupera! E normal sa fie micuta, din moment ce vine în pic mai devreme, dar va recupera rapid greutatea, vei vedea! Tati a venit?
Tati a venit dar nu l au lasat sa urce sus pe sec?ie.... |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 244
| LAURA0202 wrote:y Buna diminea?a Suntem in 2 acuma, am nascut azi noapte, la ora 05.25 o feti?a superba doar ca ...un pic cam micu?a zic eu. Dupa dr si varsta sarcinii ... spun ca e ok. 2 kg si ceva, 2500 sau mai mult.2800 sau 2580 nu sunt sigura. Erau durerile mult prea mari . Am întrebat acuma di 2580 gr Felicitari, Laura! Sa fiti sanatoase si sa va aduca numai bucurii! |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Felicitari Laura! E foarte bine cat are micuta acum, s-a grabit putin, dar pt cate sapt aveai e foarte bine! Recuperare usoara! |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Felicitari, Laura! Acomodare usoara! Ce nume are fetita? |
|
Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| LAURA0202 wrote:y Buna diminea?a Suntem in 2 acuma, am nascut azi noapte, la ora 05.25 o feti?a superba doar ca ...un pic cam micu?a zic eu. Dupa dr si varsta sarcinii ... spun ca e ok. 2 kg si ceva, 2500 sau mai mult.2800 sau 2580 nu sunt sigura. Erau durerile mult prea mari . Am întrebat acuma di 2580 gr
Felicitari, Laura ! Recuperare usoara si acomodare lina. Ti-a facut pe surpriza bobita ta si cand nu era tati acasa :D Va veti aduce cu drag aminte de momentele acestea |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Felicitari Laura, recuperare usoara su multa sanatate amândurora |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Laura, felicitari. Sanatate multa amandurora. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 383
| Felicitari Laura !!! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa galusca !!! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
| Felicitari, Laura! sa va traiasca fetita! Uite ca a fost pana la urma ce ti-ai dorit - o fetita Asteptam sa ne spui cum a decurs totul! Recuperare usoara! |
|
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Felicitari, Laura! Ce hotarata si curioasa e bobo a voastra, a vrut ea sa va cunoasca mai repede.
Multa sanatate si recuperare usoara! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Felicitari Laura! Am stiut ca vei naste la noapte dupa ce ai scris ca ti so rupt apa.Bine ca ai chemat-o pe sora ta sa te duca la spital si bine ca nu ai mers 300 km ca riscai sa nasti in masina cu logodnicul tau Nu stiu daca te consoleaza cu ceva dar si eu m-am nascut la 36 saptamani si am cantarit 2480 kg si acuma in viata asta mereu eram in diete ca ma vedeam prea grasuta deci crede-ma nu conteaza asta.Ea o sa recupereze mult si daca o sa o si alaptezi o sa ai un sentiment minunat si stau linistita ca se va dezvolta normal.Felicitari inca odata si asteptam poza cu minunea mica si scumpa |
|
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Felicitari Laura! Sa fiti sanatoase amandoua! E micuta dar va recupera, stai linistita! Ce frumos, ai minunea langa tine!
|
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| LAURA0202 wrote:y Buna diminea?a Suntem in 2 acuma, am nascut azi noapte, la ora 05.25 o feti?a superba doar ca ...un pic cam micu?a zic eu. Dupa dr si varsta sarcinii ... spun ca e ok. 2 kg si ceva, 2500 sau mai mult.2800 sau 2580 nu sunt sigura. Erau durerile mult prea mari . Am întrebat acuma di 2580 gr Felicitari! Sa fiti sanatoase! |
|
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Fetelor eu am avut ceva dureri de burta azi noapte. Am stat app 2 ore treaza si m am foit. Am luat no spa si un magneziu. Ieri m am cam agitat la munca cu actele ca e sf de luna si din 2 colege n a fost decat 1. Una a fost plecata sapt asta la ski in franta. Si am ramas cu cumnata ei care ieri m a zapacit cu extrase de sf de luna. Joi m am agitat cu copilu meu ca nu vroia la scoala dupa 3zile de excursie...tot de joi sun pe la spital sa aflu de programarea mea si nimic. Referinta dr de familie a fost facuta in 28 ian si de la spital mi au zis ca zilnic ei au 200 scrisori cu programari. Groaznic sistem. Ieri am sunat la clinica unde am fost sa le intreb pe ele daca actele mele sunt pe drum spre spital si sa le dea drumu mai repede ca eu n am programare. Dar n a raspuns nimeni. Si am primit ieri telefon ca m a programeaza in spital marti la 8 dimi dar sa ma vada hematologul. Dzeu stie daca tot marti fac si ecograf sau nu. Asa sunt ok acum dimi dar nu prea inteleg ce am avut...de ce am avut crampe asa. M am rugat sa nu fie nimic si bebe sa fie ok. |
|
|