Gravidutele noastre dragi - 49
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adina Mariana
Scris: Friday, March 1, 2019 11:37 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Bella_Tm wrote:
Multumesc pentru incurajari fetelor! Inseamna mult pt mine! computerlove
Adina mie mi se vedea burtica de la 3 luni chiar bine, mie chiar mi se parea ca e foarte mare deja (cel putin eu asa o vedeam), mai ales dimineata Lol si ginecologul mi-a spus ca se datoreaza in mare parte si din cauza gazelor si a progesteronului (parca), iar pana seara nu mai era chiar asa mare.
Uite o evolutie a burticii la mine Love (acum parca a mai crescut putin).

https://ibb.co/3kmTS20

Fetelor va doresc o primavara frumoasa, plina cu vesti bune si numai bucurii! iloveyou
Ce frumoasa burtica.Abia astept si eu sa creasca.O sa imi fie asa de dragacoeur
Adina Mariana
Scris: Friday, March 1, 2019 11:39 PM
Nivel

RalukM wrote:
Hello,
Am reusit sa racesc, am virusat o si pe cea mica Cray sper sa scape cea mare... Noi zacem impreuna, nu am mai fost asa praf din tinerete :)) ma ustura sinusurile, lcarimez de zici ca plang, am nasul infundat si behai ca un magar. Cea mica la fel+febra, minunat, ce sa mai... Sper sa ne treaca repede ca tare aiurea e. Legat de disconfortul de la ovule, vedeti sa nu fie de la protejslip, eu de la ala ma iritam groaznic pana le am schimbat si am trecut la carefree. La mine tot ce e cu suprafata sintetica si mentine umezeala acolo, declanseaza iritatii si disconfort.
Hei Ralu,sanatate multa iti doresc.Referitor la protejslipuri si eu le tot schimb acum sa gasesc firma care mi se potriveste sa nu ma mai iritBuddy1
Adina Mariana
Scris: Friday, March 1, 2019 11:43 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Mul?umesc mult. O astept pe sora mea sa ma duca la spital. Macar stau linistita dupa aia.
Hey Laura sa ai bafta si nastere usoara daca nasti.E bine ca ai mers la spital sa fi linistita ca nu e nimic grav.Te asteptam cu vesti bune.Tin pumnii sa fie totul binecomputerlove DistanceKiss
Ella30
Scris: Saturday, March 2, 2019 12:00 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2019
Adina Mariana wrote:
Sunt mult mai bine de cand folosesc protejslipurile.Inca nu am citit despre solutie dar urmeaza.Am avut o sapt.ft.grea dar gata...de maine sunt in concediu si ma bucur ca am putut sa rezolvLove

bounce ce fain! Ma bucur ca ai obtinut codance
Adina Mariana
Scris: Saturday, March 2, 2019 12:03 AM
Nivel

Ella30 wrote:

bounce ce fain! Ma bucur ca ai obtinut codance
Si eu sincer.Astea 2 sapt.au fost ft.grele pt.mine.Abia am facut fatza si ii multumesc lui Dumnezeu ca bebe este bine la cat efort am depus cu cei mici.
Ella30
Scris: Saturday, March 2, 2019 12:13 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Adina Mariana wrote:
Si eu sincer.Astea 2 sapt.au fost ft.grele pt.mine.Abia am facut fatza si ii multumesc lui Dumnezeu ca bebe este bine la cat efort am depus cu cei mici.

Este puternic ca mamica luiCheek Kiss o sa fie bine pana la final, o sa vezi bounce meriti din plin DistanceKiss
ivoreth
Scris: Saturday, March 2, 2019 1:24 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/17/2017
Laura iti tin pumnii sa fie totul bine. Si nastere usoara daca s-a hotarat bebe sa vina!majoreta
LAURA0202
Scris: Saturday, March 2, 2019 3:06 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Adina Mariana wrote:
Hey Laura sa ai bafta si nastere usoara daca nasti.E bine ca ai mers la spital sa fi linistita ca nu e nimic grav.Te asteptam cu vesti bune.Tin pumnii sa fie totul binecomputerlove DistanceKiss

Cheek Kiss multumesc mult de sus?inere. Is la spital... M au si internat deja. Is in sala pretravaliu. Eram 4 dilatata deja . Mi au luat sânge ?i acuma is monitorizata.... bebe e micu?
...la ecograful ce mi l a facut la urgen?a, avea 2500 gr cica. Dureri mari înca nu am . Mai pot zâmbi înca dar nu se ?tie pt cat timp. De la 4, pana la 10 ....e strada lunga...cine stie cum va fi. Va ?in l curent cat mai pot. computerlove campfire
maria2013
Scris: Saturday, March 2, 2019 3:20 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Laura, nastere usoara sa ai! Tinem pumnii!
LAURA0202
Scris: Saturday, March 2, 2019 3:28 AM
Nivel

ivoreth wrote:
Laura iti tin pumnii sa fie totul bine. Si nastere usoara daca s-a hotarat bebe sa vina!majoreta

Mul?umesc mult. Pe cat am fost de zâmbitoare.... acum imi vine sa o iau la fuga...hohot
Eram 4 dilatata...Acuma cica ii foarte bine ca .....capusorul e jos...dilatatie 6
....Dureri hmmm înca suportabile dar nu faza cu verificarea dilatarii Bye2 campfire
LAURA0202
Scris: Saturday, March 2, 2019 3:30 AM
Nivel

maria2013 wrote:
Laura, nastere usoara sa ai! Tinem pumnii!

Mul?umesc. Sper sa pot suporta totul... Is cam dezamagita pt ca e mic bobo...2500 gr ....computerlove campfire
Mirela.t83
Scris: Saturday, March 2, 2019 4:07 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Laura nastere usoara!
Iti tin pumnii sa fie ok!
Bobo o sa fie bine! newclap Cheek Kiss
maria2013
Scris: Saturday, March 2, 2019 5:56 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
LAURA0202 wrote:

Mul?umesc. Sper sa pot suporta totul... Is cam dezamagita pt ca e mic bobo...2500 gr ....computerlove campfire

Bobo va creste si va recupera! E normal sa fie micuta, din moment ce vine în pic mai devreme, dar va recupera rapid greutatea, vei vedea! Tati a venit?
Iulia13
Scris: Saturday, March 2, 2019 6:22 AM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
LAURA0202 wrote:

Cheek Kiss multumesc mult de sus?inere. Is la spital... M au si internat deja. Is in sala pretravaliu. Eram 4 dilatata deja . Mi au luat sânge ?i acuma is monitorizata.... bebe e micu?
...la ecograful ce mi l a facut la urgen?a, avea 2500 gr cica. Dureri mari înca nu am . Mai pot zâmbi înca dar nu se ?tie pt cat timp. De la 4, pana la 10 ....e strada lunga...cine stie cum va fi. Va ?in l curent cat mai pot. computerlove campfire

Laura nastere usoara si multa sanatate !! Asteptam ve?ti de la tine hearts
GeorgianaB
Scris: Saturday, March 2, 2019 6:24 AM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
LAURA0202 wrote:

Laura, nu trebuie sa fii dezamagita, o sa creasca bebe.
Nastere usoara in cazul in care nu ai nascut. Cand eram in sala de travaliu tin minte ca si eu eram destul de relaxata sau cel putin asa paream :)) le scriam prietenelor si la tineam la curent cu evolutia. Iti era frica de durere din cate tin minte si uite cat de rapid a fost totul pana ultima data cand ai scris.
Va tinem pumnii, multa sanatate amandurora computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.