Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Bella_Tm wrote:Multumesc pentru incurajari fetelor! Inseamna mult pt mine!  Adina mie mi se vedea burtica de la 3 luni chiar bine, mie chiar mi se parea ca e foarte mare deja (cel putin eu asa o vedeam), mai ales dimineata  si ginecologul mi-a spus ca se datoreaza in mare parte si din cauza gazelor si a progesteronului (parca), iar pana seara nu mai era chiar asa mare. Uite o evolutie a burticii la mine  (acum parca a mai crescut putin). https://ibb.co/3kmTS20Fetelor va doresc o primavara frumoasa, plina cu vesti bune si numai bucurii! Ce frumoasa burtica.Abia astept si eu sa creasca.O sa imi fie asa de draga |
|

| RalukM wrote:Hello, Am reusit sa racesc, am virusat o si pe cea mica  sper sa scape cea mare... Noi zacem impreuna, nu am mai fost asa praf din tinerete :)) ma ustura sinusurile, lcarimez de zici ca plang, am nasul infundat si behai ca un magar. Cea mica la fel+febra, minunat, ce sa mai... Sper sa ne treaca repede ca tare aiurea e. Legat de disconfortul de la ovule, vedeti sa nu fie de la protejslip, eu de la ala ma iritam groaznic pana le am schimbat si am trecut la carefree. La mine tot ce e cu suprafata sintetica si mentine umezeala acolo, declanseaza iritatii si disconfort. Hei Ralu,sanatate multa iti doresc.Referitor la protejslipuri si eu le tot schimb acum sa gasesc firma care mi se potriveste sa nu ma mai irit |
|

| LAURA0202 wrote:
Mul?umesc mult. O astept pe sora mea sa ma duca la spital. Macar stau linistita dupa aia.
Hey Laura sa ai bafta si nastere usoara daca nasti.E bine ca ai mers la spital sa fi linistita ca nu e nimic grav.Te asteptam cu vesti bune.Tin pumnii sa fie totul bine |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Adina Mariana wrote: Sunt mult mai bine de cand folosesc protejslipurile.Inca nu am citit despre solutie dar urmeaza.Am avut o sapt.ft.grea dar gata...de maine sunt in concediu si ma bucur ca am putut sa rezolv
ce fain! Ma bucur ca ai obtinut co |
|

| Ella30 wrote: ce fain! Ma bucur ca ai obtinut co Si eu sincer.Astea 2 sapt.au fost ft.grele pt.mine.Abia am facut fatza si ii multumesc lui Dumnezeu ca bebe este bine la cat efort am depus cu cei mici. |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Adina Mariana wrote: Si eu sincer.Astea 2 sapt.au fost ft.grele pt.mine.Abia am facut fatza si ii multumesc lui Dumnezeu ca bebe este bine la cat efort am depus cu cei mici.
Este puternic ca mamica lui o sa fie bine pana la final, o sa vezi meriti din plin |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 244
| Laura iti tin pumnii sa fie totul bine. Si nastere usoara daca s-a hotarat bebe sa vina! |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Adina Mariana wrote: Hey Laura sa ai bafta si nastere usoara daca nasti.E bine ca ai mers la spital sa fi linistita ca nu e nimic grav.Te asteptam cu vesti bune.Tin pumnii sa fie totul bine
multumesc mult de sus?inere. Is la spital... M au si internat deja. Is in sala pretravaliu. Eram 4 dilatata deja . Mi au luat sânge ?i acuma is monitorizata.... bebe e micu? ...la ecograful ce mi l a facut la urgen?a, avea 2500 gr cica. Dureri mari înca nu am . Mai pot zâmbi înca dar nu se ?tie pt cat timp. De la 4, pana la 10 ....e strada lunga...cine stie cum va fi. Va ?in l curent cat mai pot. |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Laura, nastere usoara sa ai! Tinem pumnii! |
|

| ivoreth wrote:Laura iti tin pumnii sa fie totul bine. Si nastere usoara daca s-a hotarat bebe sa vina!
Mul?umesc mult. Pe cat am fost de zâmbitoare.... acum imi vine sa o iau la fuga... Eram 4 dilatata...Acuma cica ii foarte bine ca .....capusorul e jos...dilatatie 6 ....Dureri hmmm înca suportabile dar nu faza cu verificarea dilatarii |
|

| maria2013 wrote:Laura, nastere usoara sa ai! Tinem pumnii!
Mul?umesc. Sper sa pot suporta totul... Is cam dezamagita pt ca e mic bobo...2500 gr .... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Laura nastere usoara! Iti tin pumnii sa fie ok! Bobo o sa fie bine! |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| LAURA0202 wrote:Mul?umesc. Sper sa pot suporta totul... Is cam dezamagita pt ca e mic bobo...2500 gr .... Bobo va creste si va recupera! E normal sa fie micuta, din moment ce vine în pic mai devreme, dar va recupera rapid greutatea, vei vedea! Tati a venit? |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| LAURA0202 wrote: multumesc mult de sus?inere. Is la spital... M au si internat deja. Is in sala pretravaliu. Eram 4 dilatata deja . Mi au luat sânge ?i acuma is monitorizata.... bebe e micu? ...la ecograful ce mi l a facut la urgen?a, avea 2500 gr cica. Dureri mari înca nu am . Mai pot zâmbi înca dar nu se ?tie pt cat timp. De la 4, pana la 10 ....e strada lunga...cine stie cum va fi. Va ?in l curent cat mai pot.
Laura nastere usoara si multa sanatate !! Asteptam ve?ti de la tine |
|

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| LAURA0202 wrote:Mul?umesc. Sper sa pot suporta totul... Is cam dezamagita pt ca e mic bobo...2500 gr ....
Laura, nu trebuie sa fii dezamagita, o sa creasca bebe. Nastere usoara in cazul in care nu ai nascut. Cand eram in sala de travaliu tin minte ca si eu eram destul de relaxata sau cel putin asa paream :)) le scriam prietenelor si la tineam la curent cu evolutia. Iti era frica de durere din cate tin minte si uite cat de rapid a fost totul pana ultima data cand ai scris. Va tinem pumnii, multa sanatate amandurora |
|
|