Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| Adina Mariana wrote: Ce bine.Bravo.Si eu am un mic hematom si sper sa scap de el.Abia astept si eu ziua cand o sa imi spuna ca nu mai am nevoie de progesteron
am avut un hematom de 0.57 eu , o sa treaca ai sa vezi |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Blu, va ?ine în suspans mogaldeata voastra Irina, ma bucur ca bebe creste si situatia e mai buna cu colul. Poate si noroc si se ridica si placenta. Cum ai nascut cei 2 copila?i? Natural? Si eu sunt pe utrogestan 2/zi, de?i nu am probleme cu colul, dar a spus ca o data început la vârsta înaintata de sarcina, trebuie sa îl iau pana nasc. Mi-a spus si de ce dar nu am retinut la tine e mai greu cu statul la pat, având 2 copii, dar încet încet va apropiati de termen. Tie iti face injectiile cu dexametazona? Primavara frumoasa si voua, dragi burtici |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Primavara frumoasa tuturor! |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Alle.p wrote:Blu, va ?ine în suspans mogaldeata voastra Irina, ma bucur ca bebe creste si situatia e mai buna cu colul. Poate si noroc si se ridica si placenta. Cum ai nascut cei 2 copila?i? Natural? Si eu sunt pe utrogestan 2/zi, de?i nu am probleme cu colul, dar a spus ca o data început la vârsta înaintata de sarcina, trebuie sa îl iau pana nasc. Mi-a spus si de ce dar nu am retinut  la tine e mai greu cu statul la pat, având 2 copii, dar încet încet va apropiati de termen. Tie iti face injectiile cu dexametazona? Primavara frumoasa si voua, dragi burtici Natural am nascut la amandoua sarcinele.. doar ca cu baietelul mi s a rupt apa si nu aveam contractii..l am nascut si de 4.050 kg. mi s a provocat cu oxitocina daca nu mergea ma baga in operatie. Doar ca ce n a vazut nimeni, avea cordonul la gat destul de strans. Mi a luat nota 7 la nastere. Multumesc lui Dzeu ca n a avut urmari.. cat despre statul la pat am noroc cu fetita ca e marisoara si ma ajuta cu asta mic plus ca mai am pecineva care vine si ma ajuta cu treburile casei.. Nu imi face injectii cu dexametazona. Mi s a spus ca atat timp cat stationeaza colul si nu se mai scurteaza ar trebui sa fie ok. Cat despre progesteron mi s a spus pana in saptamana 34. Dupa, nu stiu, acum stau cu emotii sa se ridice placenta ,dar d na doctor parea destul de increzatoare ca are tot timpul sa se ridice |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Primavara este anotimpul renasterii, al învierii la viata. Va doresc sa aveti o primavara minunata, plina de dragoste si realizari.. Sarcini usoare mai departe burtici |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
| Multumesc pentru incurajari fetelor! Inseamna mult pt mine!  Adina mie mi se vedea burtica de la 3 luni chiar bine, mie chiar mi se parea ca e foarte mare deja (cel putin eu asa o vedeam), mai ales dimineata si ginecologul mi-a spus ca se datoreaza in mare parte si din cauza gazelor si a progesteronului (parca), iar pana seara nu mai era chiar asa mare. Uite o evolutie a burticii la mine (acum parca a mai crescut putin).
https://ibb.co/3kmTS20
Fetelor va doresc o primavara frumoasa, plina cu vesti bune si numai bucurii! |
|

Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
| Nu pot sa atasez, e prea mare poza. Care era site-ul ala pe care tot l-ati folosit voi pt incarcat poze? Imi scapa acum numele..
L.E. Am atasat in commentul anterior. Multumesc Laura! |
|

Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| La multi ani de Martisor fetelor! 1 Martie Fericit! O primavara frumoasa! |
|

Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Ralu, imi pare rau..umbla virusii astia! Sanatate la amandoua! Off, si eu m a chinui cu nas infundat.
Blu m a bucur pentru tine, ai scapat de grija hematomului! Bucurate de burtica!
Irina, sarcina usoara, poate se va ridica placenta! Nu te descuraja, e timp!
Laura stai cuminte cu 300 km aia! Asteptam vesti bune!
Cine spunea de progesteron: eu abia astept sa scap de el. La 16 sapt gata! Asa am recomandare. M a imbalonez grozav de la el, seara zici ca am 5 luni. Burtica mea se vede fata de la Denis, nu exagerat dar se vede. Probabil pt ca am avut deja o sarcina. Maine dimi vreau sa ma cantaresc. Acum 4 sapt aveam 2kg in plus. Bine, sotul chiar zice ca poate sarcina asta imi lasa in plus cateva kg ca sa nu mai ma fluture vantu. 46 kg inainte de Denis. 46 kg inainte de sarcina de acum. |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Bella_Tm wrote:Nu pot sa atasez, e prea mare poza. Care era site-ul ala pe care tot l-ati folosit voi pt incarcat poze? Imi scapa acum numele..
https://imgbb.com/ sarcina usoara in continuare. eu deja am holterul pe mine de azidimineata, o sa l tin pana maine la 11. e oarecum ok doar ca odata, l am auzt piuind de 3 ori si lasand deoparte ca de cate ori se umfla pe mana, sa mi ia tensiunea....ma doare si se invineteste mana...m am uitat si era 165 . am luat o iara dupa 5 min, cum mi a zis dr cardiolog si era 137 , scazuse singura. din jumate in jumate de ora se ia tensiunea pe zi si asistenta care mi l a pius, mi a pus ca dupa ora 23, o sa ia din ora n ora.... hmmmmm.....mi e ca o sa dorm mai mult nu ....dar n am ce face. sper dsa mi ajunga rezultatul de la analize pt ac sa i l duc la cardioloaga sa l vada. si luni la 16 avem programare la gine ....sa mi vad maimutica deabia astept se invarte toata ziua,cand jos cand stanga , cand dreapta.... ce frumos a fost cand a venit sora mea la mine si cu nepotica cea mare,care pupa burtica si vorbea cu ea ....tot insistam sa vedem ceva miscare si sora mea a plecat sa ia ceva de la bucatarie si atunci , eu si nepotica mea, am vazut o bula de aer, ca un val de la mare,asa parea, s a miscat maimutica mea ce senzatie ..... acuma sunt singura acasa, al meu a pleact la petrosani .....as fi vrut sa ma duc si eu dar n am riscat nimika. gine mi a raspuns aseara pe mail zicandu mi ca ar fi indicat sa raman in imprejurimi pana se pricepe ce i cu tensiunea mea...., de asta cand am iesit de la cariolog, dupa ce mi a pus holterul,al meu ma intreaba: no ce o zis?poti sa mergi sau nu? ....is totusi 300 km si cam 3 ore de stat in masina.... si i am zis sec: nu am intrebat pt ca nu era dna dr, ear doar asistenta... n am vrut sa mai imi spuna inca odata ca nu pot ,adica pot sa merg dar imi asum riscul si am preferat sa raman acasa singura pana maine seara sau cand o veni el inapoi...
|
|

| [quote=Mirela.t83]
Laura stai cuminte cu 300 km aia! Asteptam vesti bune!
buna iubita, m as fi dus sincer dar .......... nu vreauv sa ma inec ca tiganul la mal sunt sigura acasa si i am dat o lumanare sa o duca maine la tati si sa i spuna ca n am putut veni... pt bobo ca sa fiu eu impacata...mai bine am preferat sa stau acasa ca cine stie pe unde ma apuca si nu vreau sa patesc eu ceva sau bobita mea. mersi mult ca te ai gandit la mine
|
|

| fetele, am nevoie de o parere dea voastra. va pun cam ce i am explicat la gine a mea cand i am trimis mail ul si innca astept raspuns de la ea. sa va explic ce mi se intampla mai excat. acum jumate de ora sau poate mai mult, ma simteam uda\umeda,(eu purtand protejslipul zilnic din cauza secretiilor vaginale) ajung la baie si mi se parea ca ii secretie de aia,ok, ma spal,ma schimb si dau sa merg in camera. la catva timp, iara simt ca s uda....fuga la baie iara....facusem putin pe mine, nu mai retin exact daca era a doua sau a treia oara dar a trebuit sa ma schimb total,adica , s a udat protejslipul, chilotul si a trecut prin pantaloni .... nu mi venea sa ma mai ridic de pe wc de frica sa nu fac pe mine. am mai stat putin , a mai curs lichid\urina sau ce o fi fost...habar n am si m am ridicat , m am spalat\schimbat si am venit sa va scriu si dvs ca sa vad ce ma sfatuiti sau se poate sa fie o alarma falsa????n am mai trecut prin faze din astea si de aia, vreau parerea dvs. sunt singura acasa. recunosc ca faceam ceva prin casa,nu i ca stateam linistita, imi pregateam bagajul de spital daca ii cumva nevoie sa chem ambulanta. de durut, n am nici o durere,bobita mea am simtit o si azi si in seara asta si chiar nu stiu daca nu cumva vrea sa vina mai repede.sper sa mai ajung luni, avand programare la dvs la laborator ca sa vedem situatia cum ii . astept raspunsul dvs.multumesc. o seara buna va doresc. oare se poate sa se fi rupt apa? sa nasc? fara sa am dureri? ceva pareri sau experiente personale, mi ar fi de ajutor. macar, intre timp,cat nu fac pe mine si nu ma duc la baie sa ma spal si sa ma schimb, am reusit de mi am pregatit o plasuta cu camasa de noapt,pijama,halat,papuci de casa, cana,lingura,furcuita si obiecte de igiena intima , ca sa le am in cazul in care o sa trebuiasca sa chem salvarea si sigur ma vor duce la Arad la spital,nu la Timisoara,cum vroiam eu normal dar ii zicala aia ca planul de acasa,nu se potriveste niciodata cu cel din targ |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Bella_Tm wrote:Multumesc pentru incurajari fetelor! Inseamna mult pt mine!  Adina mie mi se vedea burtica de la 3 luni chiar bine, mie chiar mi se parea ca e foarte mare deja (cel putin eu asa o vedeam), mai ales dimineata  si ginecologul mi-a spus ca se datoreaza in mare parte si din cauza gazelor si a progesteronului (parca), iar pana seara nu mai era chiar asa mare. Uite o evolutie a burticii la mine  (acum parca a mai crescut putin). https://ibb.co/3kmTS20Fetelor va doresc o primavara frumoasa, plina cu vesti bune si numai bucurii!
Ce burtica frumoasa acolo |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Laura, eu zic sa o suni pe Todorut, sau macar sa-ti trimiti un sms sa-i spui ce s-a intamplat. Ce povestesti tu suna a membrane rupte, travaliul poate sa inceapa mai tarziu sau deloc. Si cheama pe cineva la tine, nu poti sta singura in conditiile date. |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| PS: colega mea de salon nici n-a realizat ca i s-au rupt membranele, pt ca era sub dus. Doua zile mai tarziu era internata sa-i induca travaliul, dupa multe ore de perfuzii - contractii pauza, zero travaliu, cand sa-i rupa membranele vede dr ca n-are ce si a bagat-o in cezariana de urgenta. Nu stiu dc ti-a zis dr, dar din momentul in care se rupe apa anuntam dr si plecam la spital, pt ca in maxim 24 ore trebuie sa se nasca copilul, indiferent cum. Altfel e risc mare de infectii, suferinta fetala etc.
Sper sa reusesti sa vb cu dr cat mai repede si bafta sa fie totul bine, daca e sa vina bebe mai repede atunci sa decurga totul fara probleme! |
|
|