Gravidutele noastre dragi - 49
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alle.p
Scris: Thursday, February 28, 2019 10:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2018
ivoreth wrote:
Am fost la control si totul e bine. Fetita a crescut, are aproximativ 3 kg si toate masuratorile in parametri. Ma mai duc joia viitoare la control si daca totul e ok in 15 martie imi face cezariana. Asta inseamna 2 saptamani! Abia astept sa o cunosc topai

yes înca putinmajoreta
Adina Mariana
Scris: Thursday, February 28, 2019 11:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
ivoreth wrote:
Am fost la control si totul e bine. Fetita a crescut, are aproximativ 3 kg si toate masuratorile in parametri. Ma mai duc joia viitoare la control si daca totul e ok in 15 martie imi face cezariana. Asta inseamna 2 saptamani! Abia astept sa o cunosc topai
Ce emotionant.Ma bucur ca sunteti ok.Marea intalnire imediatcoeur
LAURA0202
Scris: Thursday, February 28, 2019 11:31 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
ivoreth wrote:

Bravoo Bravoo Bravoo bravo-ma bucur ac e ok. sper sa fie totul ok in continuare si incepem galeria imediat
eu, una ma rog din suflet sa mai stea bobita mea,acolo in burtica la mami . maine merg sa mi puna holterul ala sa vedem cu tensiunea cum ii pana la urma. astept si rezultatul ultimelor analize care le am facut azi si luni,pe 4 , as avea programare la gine dar ....cine stie Blushing NuStiu
oricum bobita mea, a cam mers cu aplicatia mea de pe telefon, nu a fost mare diferenta dintre app si ecograf.
tensiunea, mi am masurat o zilele astea si a fost oarecum ok, adica n a mai depasit 150 -si aia ii bine,chiar ma bucur sincer.
maine ii 1.03 ii ziua la al meu, si pleaca pana la Petrosani ca are ceva treaba.... m as duce si eu macar pana la tati sa i aprind o lumanare dar .....nu cred ca ii indicat in starea mea sa fac 300 km , cam 3 ore de stat in masina..booo
o seara buna tuturor. pun si poza de la aplicatia mea sa o vedeti si voi, sper ca luni sa fie cat de cat la fel campfire

LAURA0202 attached the following image(s):
saptamana 37 sarcina.jpg

laura513
Scris: Thursday, February 28, 2019 11:47 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
Adina Mariana wrote:
Fetelor care ati luat sau luati progesteron nu ati avut disconfort in zona vaginala?Eu iau 400 Arefam pe zi bagate vaginal amandoua seara.In timpul zilei imi tot curge secretii de la progesteron.Am renuntat la protejslip si pun servetele sa absoarba mai bine si sa nu fiu mereu uda dar de cateva zile am inceput sa simt putin disconfort si parca usoare mancarimi.Mie teama sa nu se agraveze dar nu mai stiu cum sa fac.Ma spal odata pe zi cu apa curata dar tot uda sunt toata ziua.M-am gandit sa schimb cu Utrogestan dar de renuntat nu pot ca mi-a spus ginecologul sa iau neaparat progesteron ca am un cheag de sange/hematom micut sub saculet si sa nu se intample ceva.Nu mai suport secretiile astea care stiu sigur ca imi provoaca si acest disconfort.

Eu am avut tot asa secretii abundente si mancarimi groaznice in perioada in care imi puneam ovule cu progesteron... secretiile ma deranjau asa si asa, dar mancarimile... mai ales noaptea aveam mancarimi oribile, care se atenuau doar cu bai de sezut cu apa cu multa sare sau clatit dupa spalare cu apa foarte sarata. Am fost si sa-mi iau o proba de secretie si nu a iesit nimic, desi puteam sa jur ca am ceva. S-a dovedit a fi efect "advers" de la progesteron. Dupa ce l-am terminat, au trecut incet si mancarimile.

Burtica la mine a inceput sa se vada dupa saptamana 21. Pana atunci nimic :)
blu88
Scris: Friday, March 1, 2019 9:10 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/22/2018
fetelor am fost ieri la control si totul este bine <3 am scapat de hematom si gata am terminat cu utrogestan DistanceKiss sunt putin mai linistita acum
Alle.p
Scris: Friday, March 1, 2019 9:33 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Blu, ma bucur ca sunteti bineDistanceKiss ai aflat ce este?
Adina Mariana
Scris: Friday, March 1, 2019 9:41 AM
Nivel

blu88 wrote:
fetelor am fost ieri la control si totul este bine <3 am scapat de hematom si gata am terminat cu utrogestan DistanceKiss sunt putin mai linistita acum
Ce bine.Bravo.Si eu am un mic hematom si sper sa scap de el.Abia astept si eu ziua cand o sa imi spuna ca nu mai am nevoie de progesteronHilar
Adina Mariana
Scris: Friday, March 1, 2019 9:46 AM
Nivel

laura513 wrote:

Eu am avut tot asa secretii abundente si mancarimi groaznice in perioada in care imi puneam ovule cu progesteron... secretiile ma deranjau asa si asa, dar mancarimile... mai ales noaptea aveam mancarimi oribile, care se atenuau doar cu bai de sezut cu apa cu multa sare sau clatit dupa spalare cu apa foarte sarata. Am fost si sa-mi iau o proba de secretie si nu a iesit nimic, desi puteam sa jur ca am ceva. S-a dovedit a fi efect "advers" de la progesteron. Dupa ce l-am terminat, au trecut incet si mancarimile.

Burtica la mine a inceput sa se vada dupa saptamana 21. Pana atunci nimic :)
Of serios?asa mare disconfort?cred ca te-ai simtit groaznic.La mine nu e chiar asa si fetele cred ca au avut dreptate.Ieri nu am mai pus servetele si parca e o idee mai bine.Continui asa sa vad daca scap.M-am uitat cu oglinda dar nu sunt rosie,nu am vazut nimic anormal dar daca pun mana ma mananca si ustura unpic..e sensibila zona.Mersi ca mi-ai spus.Macar daca nu trece sa stiu de la ce e.Cat despre burtica eu abia astept sa imi creasca dar vad ca la fiecare pers e diferit.Am o prietena care la 5 luni inca nu ii se vedea deloc,si alta care la 3 luni jumate deja ii se vedea putin.
Adina Mariana
Scris: Friday, March 1, 2019 9:51 AM
Nivel

O primavara frumoasa fetelor cu burtici sanatoase si voiase.Sarcini usoare in continuare si nasteri usoare care urmeaza sa nascapupici flowers flower floare2
Ella30
Scris: Friday, March 1, 2019 9:55 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Adina Mariana wrote:
Of serios?asa mare disconfort?cred ca te-ai simtit groaznic.La mine nu e chiar asa si fetele cred ca au avut dreptate.Ieri nu am mai pus servetele si parca e o idee mai bine.Continui asa sa vad daca scap.M-am uitat cu oglinda dar nu sunt rosie,nu am vazut nimic anormal dar daca pun mana ma mananca si ustura unpic..e sensibila zona.Mersi ca mi-ai spus.Macar daca nu trece sa stiu de la ce e.Cat despre burtica eu abia astept sa imi creasca dar vad ca la fiecare pers e diferit.Am o prietena care la 5 luni inca nu ii se vedea deloc,si alta care la 3 luni jumate deja ii se vedea putin.

Parca s eu , la 3 luni deja era conturata , acum pare de 7 luni Crazy
Ma bucur ca te simti mai bineBravoo o sa treaca si usturimea in cateva zile maximCheek Kiss ai citit despre solitia aia ? Cum ti se pare ?
Ella30
Scris: Friday, March 1, 2019 9:57 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
grup O primavara frumoasa , fetelor !! Sarcina usoara si bebici la termen DistanceKiss computerlove
RalukM
Scris: Friday, March 1, 2019 11:41 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Hello,
Am reusit sa racesc, am virusat o si pe cea mica Cray sper sa scape cea mare... Noi zacem impreuna, nu am mai fost asa praf din tinerete :)) ma ustura sinusurile, lcarimez de zici ca plang, am nasul infundat si behai ca un magar. Cea mica la fel+febra, minunat, ce sa mai... Sper sa ne treaca repede ca tare aiurea e. Legat de disconfortul de la ovule, vedeti sa nu fie de la protejslip, eu de la ala ma iritam groaznic pana le am schimbat si am trecut la carefree. La mine tot ce e cu suprafata sintetica si mentine umezeala acolo, declanseaza iritatii si disconfort.
Irinan
Scris: Friday, March 1, 2019 12:12 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Buna burtici... am scris mai rar dar v am urmarit mereu din umbra, ma bucur pt fiecare veste buna si sunt alaturi cu gandul pt fiecare ingrijorare. Felicitari celor ce au devenit mamici
. Am fost si noi iar la control, avem 570 grame. Colul nu mai e intredeschis dar nici nu s a mai scurtat. Mi a zis ca nu se mai lungeste dar e foarte ok ca stationeaza.. placenta e inserata jos, dar si aici mi a zis ca chiar daca acum e preavia se poate pune acest diagnostic abia dupa saptamana 30, pana atunci uterul se mareste si are toate sansele sa se ridice. Din pacate nu scap de utrogestan, tot 3 pe zi merg mai departe si repaus cat de mult..
Iulia13
Scris: Friday, March 1, 2019 12:28 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
O primavara frumoasa va doresc si eu fetele!! Si sa aveti sarcini usoare si fara probleme hearts coeur
blu88
Scris: Friday, March 1, 2019 12:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/22/2018
Alle.p wrote:
Blu, ma bucur ca sunteti bineDistanceKiss ai aflat ce este?

nuuu...uff as fi vrut insa... abia a reusit dr sa masoare pt dublu test ... s-a suparat si a stat numai cu spatele Hilar
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.