Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Adina Mariana wrote:Fetelor care ati luat sau luati progesteron nu ati avut disconfort in zona vaginala?Eu iau 400 Arefam pe zi bagate vaginal amandoua seara.In timpul zilei imi tot curge secretii de la progesteron.Am renuntat la protejslip si pun servetele sa absoarba mai bine si sa nu fiu mereu uda dar de cateva zile am inceput sa simt putin disconfort si parca usoare mancarimi.Mie teama sa nu se agraveze dar nu mai stiu cum sa fac.Ma spal odata pe zi cu apa curata dar tot uda sunt toata ziua.M-am gandit sa schimb cu Utrogestan dar de renuntat nu pot ca mi-a spus ginecologul sa iau neaparat progesteron ca am un cheag de sange/hematom micut sub saculet si sa nu se intample ceva.Nu mai suport secretiile astea care stiu sigur ca imi provoaca si acest disconfort.
Eu am luat utrogestan si la fel m am simtit..cum au zis si fetele, ma schimbam foarte des, la 30min-o ora..cum simteam umezeala ma schimbam. Pt spalat eu folosesc lactacyd antibacterian, e conceput pt noi, gravidutele, si mi se pare foarte bun . M am luptat cu candida aproape un an si m a ajutat mult si solutia asta. Iti recomand protej slipuri din bumbac pur, scrie pe cutie care contine asa ceva..sunt mai naturale, si in plus eu m am simtit parca mai putin uda |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Adina Mariana wrote: Asa am sa fac.Iti multumesc
Te pup si sarcina usoara in continuare |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Eu am progesteron dar se numeste Cyclogest aici. E de 400mg dar pun si dimi si seara. Asa mi a recomandat. Tu pui 2 x400 seara? Poate e dublu si de asta te simti uda. La mine dimi la 6 pun 400 apoi mai dorm 1 ora.si nu curge mare lucru. Iar seara dupa 7 la fel, stau 1 ora in pat. Protect slip folosesc doar de la lidl. Siempre.cutia cu albastru si verde. Long. Sunt cele mai bune. Adica chiar de schimb de 2ori/zi de la progesteron tot m a simt bine.
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Mirela.t83 wrote:Eu am progesteron dar se numeste Cyclogest aici. E de 400mg dar pun si dimi si seara. Asa mi a recomandat. Tu pui 2 x400 seara? Poate e dublu si de asta te simti uda. La mine dimi la 6 pun 400 apoi mai dorm 1 ora.si nu curge mare lucru. Iar seara dupa 7 la fel, stau 1 ora in pat. Protect slip folosesc doar de la lidl. Siempre.cutia cu albastru si verde. Long. Sunt cele mai bune. Adica chiar de schimb de 2ori/zi de la progesteron tot m a simt bine.
Da.Mie mi-o spus sa pun 400 seara deci 2 de 200 ca cica se asimileaza mai bine in corp cum dorm si sunt intinsa.O sa incerc si cele de la Lild si Libress sa vad care mi se potrivesc mai bine.Multumesc pt sfat |
|

| Ella30 wrote:Eu am luat utrogestan si la fel m am simtit..cum au zis si fetele, ma schimbam foarte des, la 30min-o ora..cum simteam umezeala ma schimbam. Pt spalat eu folosesc lactacyd antibacterian, e conceput pt noi, gravidutele, si mi se pare foarte bun  . M am luptat cu candida aproape un an si m a ajutat mult si solutia asta. Iti recomand protej slipuri din bumbac pur, scrie pe cutie care contine asa ceva..sunt mai naturale, si in plus eu m am simtit parca mai putin uda Deci inseamna ca bine o zis ginecologul ca e tot una daca iau Arefam si Utrogestan.O sa ma schimb si eu mai des dar la lucru nu puteam atat de des pt.ca nu aveam cu cine sa las copiii si uite asa stateam uda si cateva ore,poate de aici si disconfortul meu.Acel antibacterian unde se gaseste sa citesc despre el putin? |
|

| AlexandraRr wrote: Nu e nici o problema daca treci pe utrogestan insa din experienta mea iti spun ca la fel va fi, eu doar seara puneam intravaginal, dimineata si la pranz luam oral si tot curgea toata ziua :( sper sa fie doar din cauza asta discomfortul, nu cred sa fie infectie :* Ma bucur ca ai rezolvat cu medicul si stai cumintica in concediu, sigur cu repaus si progesteron va fi bine :*
Sper si eu daca nu...asta este.O sa spun medicului si vedem ce e de facut.Asa imi este frica de infectii si m-as proteja cat mai mult.Poate dupa ce voi sta acasa linistita o sa fiu mai ferita de toate.Pupici |
|

| Iulia13 wrote:Te pup si sarcina usoara in continuare Multumesc la fel si tie sarcina usoara in continuare |
|
| Adina Mariana wrote: Deci inseamna ca bine o zis ginecologul ca e tot una daca iau Arefam si Utrogestan.O sa ma schimb si eu mai des dar la lucru nu puteam atat de des pt.ca nu aveam cu cine sa las copiii si uite asa stateam uda si cateva ore,poate de aici si disconfortul meu.Acel antibacterian unde se gaseste sa citesc despre el putin? p
Cel antibacterian doar in farmacii l am gasit eu. Are mai multe sortimente, unele se gasesc si in supermarketuri. Dar cu acesta eu n am mai facut candida, deci mi se pare cel mai bun |
|

| Ella30 wrote:p Cel antibacterian doar in farmacii l am gasit eu. Are mai multe sortimente, unele se gasesc si in supermarketuri. Dar cu acesta eu n am mai facut candida, deci mi se pare cel mai bun Merci |
|
| cu mare drag |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Nea?a burtici, Simo, leucocitele erau marite în urina, dar ?i în sânge ( dar foarte putin 13 <10) . Raluca, abia în 5 martie iau restul de plata pt februarie ca sa pot vedea cu cât iau mai pu?in. In ianuarie am avut câteva zile lucrate si concediu, plus ca mi-a dat putin in plus pt ca i-am ajutat de acasa...Deci am luat mai mult. I?i spun dupa ce imi intra banii cu cât iau mai putin Are careva boli reumatologice? Eu am dureri de articulatii de cand ma stiu( cand eram mica le aveam doar la genunchi, dar de câ?iva ani s-au extins ?i ma dor inclusiv gleznele si soldurile). Chestia e ca eu am crescut cu ideea ca am reumatism mo?tenit de la mama, iar durerile le-am considerat normale. Le am din cand in cand, de obicei noaptea, mai des în sezonul rece. M-am gândit dupa ce am nascut ca am te miri ce boala si m-am uitat ce analize se fac si am vazut ca în mare sunt cele facute de dna U la Fundeni, analize care au ie?it ok. Ma gândisem în vara sa merg la un reumatolog, dar am ramas chiar în luna aia asa ca am lasat-o asa. Aseara nu am prea dormit din cauza durerilor si m-a apucat iar paranoia. M-am apucat iar de citit articole si unele sunt chiar scarry nu i-am spus pana acum medicului de durerile astea. Si daca mi-ar gasi ceva, tratamentul l-a? putea începe abia dupa na?tere, deci are rost sa ma agit si cu asta acum? Ma gandesc doar sa nu il afecteze pe bebe in vre-un fel |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 244
| Fetelor, stiti ceva de Diana.ng? Parca trebuia sa nasca saptamana trecuta... |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Adina Mariana wrote: Scumpete mica,ce frumos cresti tu  a inceput sa se vada burtica?cam de cand incepe sa se vada burtica?4,5 luni? Depinde de fiecare corp in parte... La mine acum se cunoaste daca s imbracata cu ceva mai mulat.. Daca am camasa sau rochita mai lejera nu se vede nimic. La primele 2 sarcini eram in 6l si lumea nu credea ca s gravida. Dar te rotunjesti discret in jir de 4l de la 6l in colo explodeaza burticul, creste pe zi ce trece. Eu aveam reper o pereche de blugi |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| buna fetelorrr <3 azi am si eu dublu test ... si am niste emotii nu stiu de ce amestecat cu ingrijorare, si de 2 zile tot ma doare intr-o parte oarecum la partea superioara a ovarelor .... sper sa imi dea doctora numai vesti bune |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| ivoreth wrote:Fetelor, stiti ceva de Diana.ng? Parca trebuia sa nasca saptamana trecuta... Si eu intru des sa vad daca a scris.. cel mai probabil a nascut. Asteptam vesti si de la ea. Si de la tine Ivoreth mai ai ff putin. |
|
|