Gravidutele noastre dragi - 49
Subiectul anterior · Subiectul urmator
GeorgianaB
Scris: Wednesday, February 13, 2019 11:57 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/15/2018
Elena7 wrote:

Nu mai vroiam sa apuc controlul de maine..dar daca domnisorica mea mai vrea sa stea..ce sa facem.
Cand vad capra aia ( masa ginecologica) ma apuca toate alea..hahahohot

Asa ma apucau si pe minr cand vedeam capra, dar cand a venit momentul nasterii cu impins etc stii cum m-am urcat ? Pff, am si uitat de cat de urata imi era Lol
Pe mine m-a internat la ultimul control, bafta, sa ai nastere usoara si cel mai important sa fii optimista si increzatoare ca totul va fi bine.
diana.ng
Scris: Wednesday, February 13, 2019 12:02 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/26/2017
Florentinna wrote:
Fetelor am fost la control,Bebelina sta cuminte, mi-a facut si ceva test sa vada daca e ok sa nu fie stresata si a iesit ok, contractiile mele sunt doar false si in rest nu ma plâng.
Vineri la 12 avem programata cezariana , am stat cat am putut de aproape de termen, care e in 16 dar nu ma lasa sa trecem peste. yes yes
Asa ca vineri e ziua cea marehearts
Elena, Diana bafta si voua, feti?ele noastre se lasa a?teptate.hearts
Nu am crezut ca apuc 40 de saptamani, tot am crezut ca o sa nasc mai devreme dar uite ca ea a stat cumintica.
Va pup fetelor si sarcini usoare la toatecomputerlove

majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta atunci incepem galeria pentru voi! doamne ajuta sa fie totul bine si recuperare usoara si bebelina sanatoasa!

abia astept sa vad ce mi spune si mie la control, vineri...am momente cand efectiv nu mai am rabdare Crazy
Alle.p
Scris: Wednesday, February 13, 2019 12:03 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Fetelor, sunteti asa aproape sa va întâlni?i minunilenewclap baftamajoreta sper sa va ajungem si noi restul din urma di sa ne vedem cu bine la mamicigrup
GeorgianaB
Scris: Wednesday, February 13, 2019 12:13 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Alle.p wrote:
Fetelor, ?ti?i careva daca actovegin se da compensat gravidelor? Am suna la medicul de familie si a spus ca se da doar minorilor, dar apoi am verificat lista de medicamente compensate de pe CNAS si apare în sublista c3, adica face parte din categoria medicamentelor compensate copiilor intre 0-18 ani, elevi/studen?i pana in 26 ani fara venituri si gravide/lauze pt tratamentul în ambulatoriu.
M-ar costa cam 500 lei pe luna, si chiar mi-ar prinde bine sa le iau compensate daca am acest drept.pale

Daca medicul de familie nu te poate ajuta nu poti apela la medicul ginecolog ? Mai poti intreba pe facebook pe grupul la primul bebe. Cum mai esti ? Te-a lamurit medicul ?
Florentinna
Scris: Wednesday, February 13, 2019 12:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/6/2018
Alle.p wrote:
Fetelor, sunteti asa aproape sa va întâlni?i minunilenewclap baftamajoreta sper sa va ajungem si noi restul din urma di sa ne vedem cu bine la mamicigrup

Alle cu siguranta ne vedem la mamici. O sa treaca repede, mie mi se pare ca de cand am ramas în prenatal a zburat timpul si toata lumea imi zicea ca o sa treaca greu acasa.
Sanatate multa la bebe Patrick si tie computerlove
LAURA0202
Scris: Wednesday, February 13, 2019 12:45 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Florentinna wrote:
Fetelor am fost la control,Bebelina sta cuminte, mi-a facut si ceva test sa vada daca e ok sa nu fie stresata si a iesit ok, contractiile mele sunt doar false si in rest nu ma plâng.
Vineri la 12 avem programata cezariana , am stat cat am putut de aproape de termen, care e in 16 dar nu ma lasa sa trecem peste. yes yes
Asa ca vineri e ziua cea marehearts
Elena, Diana bafta si voua, feti?ele noastre se lasa a?teptate.hearts
Nu am crezut ca apuc 40 de saptamani, tot am crezut ca o sa nasc mai devreme dar uite ca ea a stat cumintica.
Va pup fetelor si sarcini usoare la toatecomputerlove

majoreta majoreta majoreta majoreta icepem galeria wav wav wav wav wav
nastere usoara si recuperare usoara. bebic
Mirela.t83
Scris: Wednesday, February 13, 2019 1:39 PM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
Floretina, facem galerie! pupici
Ce frumos, inca 2 zile si ai minunea in brate! Love

M2, mergi la hematologie?

Alina, asteptam vesti si de la tine!
Alle.p
Scris: Wednesday, February 13, 2019 1:39 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Mul?umesc florentina computerlove
Eu sunt mai ok, nu prea ma mai doare. Nu am apucat sa discut astazi cu medicul, a avut o zi aglomerata. Doar a trecut sa se asigure ca sunt bine. O sa il intreb maine, sper sa nu fie tot asa pe grabaLol
Nu am cont de fb ca sa intreb pe grup, dar il voi întreba si pe dr ginecolog, poate totusi stie el ceva .
alina89
Scris: Wednesday, February 13, 2019 1:48 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Mirela.t83 wrote:

Am revenit de curand de la medic. Ff aglomerat azi si in oras si la spital. Sunt de la 6 pe drumuri. Cred ca ma culc putin cu piticu la pranz.

Toate analizele sunt bune. D-dimerii sunt in crestere, dar in intervalul de referinta. Ramanem pe aspenter inca 4 sapt cand revin la analize cu morfologia facuta sa o vada si ea. Toti se mira ca nu sunt pe injectabil de la test pozitiv cu mutatiile mele, dar pe de alta parte e cea mai recomandata doctora. Vin din toata tara la ea, deci merg pe mana ei. Hands
Bella_Tm
Scris: Wednesday, February 13, 2019 1:51 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2018
M2m2m2 wrote:

Am facut d-dimeri sunt 0.26mg/l ( 0.50) sunt ok astia , maine merg la hematolog cu toate ca ea a zis de la sarcina confirmata incepem clexan ma gandesc ca se referea confirmata ecografic dar nu am rabdare sa stau asa in suspans maine merg !
Multumesc de raspuns ! hearts

M2 asa imi spusese si mie hematologul, ca de la sarcina confirmata incepen Clexane, dar eu nu am vrut sa mai astept sa se vada si ecografic, asa ca dupa ce am avut confirmatea de la beta (4sapt) am inceput injectiile, iar ulterior am ajuns si la hematolog, cam dupa 2-3 sapt. Eu chiar nu am vrut sa risc sa astept pana se vedea la ecograf pt ca eu am si mutatia PAI homozigot care afecteaza implantarea si de aceea se pierd multe sarcini incipiente.
Eu, una, sunt mult mai linistita ca fac Clexane, chiar daca asta presupune un mic efort sa imi fac injectia in fiecare seara, dar sincer prefer asa decat sa stau cu o oarecare teama ca daca tratamentul cu aspenter nu e de ajuns. Si eu nu am avut nici multe vanatai (vreo 3-4 mici vanatai pana acum care treceau dupa cateva zile),unele sunt mai dureroase, altele nu le simt deloc si eu chiar si acum inca le fac in burtica chiar daca e destul de marisoara si nu prea mai pot sa fac un pliu mare de piele, dar nu ma deranjeaza. M-am obisnuit ras
Multa bafta la control si sper din suflet ca tratamentul prescris sa fie cel corect si sa ai o sarcina usoara si la termen! Te pup
Bella_Tm
Scris: Wednesday, February 13, 2019 1:59 PM
Nivel

Mi-a ajuns si mie ieri caruciorul. Eu pe asta l-am luat:
https://magazinpentrucopii.ro/la-plimbare/carucioare/carucioare-modulare/set-carucior-malibu-4-trio-set-melange-grey
Am vazut in magazine si Baby Merc si Krausman, arata foarte fain la exterior si par calitative. Insa eu vrut un carucior care sa se plieze cat mai mult si sa intre in orice portbagaj. La al meu se pliaza inclusiv landoul si partea sport, deci pot sa le bag linistita in portbagaj, mai ales cand facem o calatorie lunga, ca sa avem si loc pt bagaj si e destul de usor si fiabil. Acum vedem cum se comporta cu un bebelus in el Lol
Am cumparat si balansoarul Tiny Love recomandat de Andreea (sau Alexandra?), chiar e super fain.
Maine am programare la hematolog (si vineri la ginecolog) si tot maine imi propun sa termin si ultimele cumparaturi pt bagajul de spital si pt bebe. Ca am cumparat si hainute, pampers, pompita de nas, ser fiziologic, comprese sterile, servetele umede, etc.
M2m2m2
Scris: Wednesday, February 13, 2019 2:01 PM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
Mirela.t83 wrote:

Acum am intrat sa va scriu raspunsul de la hematologie , ma lasat pe astenter 2/z pana la primul eco daca ginecologului nu ii place ceva sa ma reintorc la ea si ma trece pe clexane , a zis ca analizele sunt ok deocamdata !
Cum nu am luat la nici una aspenter a zis ca e posibil sa mearga bine sau sa nu mearga bine dupa un timp! Dar trebuie corelat cu eco !
Ieri am facut beta valuarea e de 89.6, a crescut fff mult nu ma asteptam de la 4 NuStiu !
Doamne ajuta sa fie bine !

Nastere usoara fetelor , sa vina bb pe lume sanatosi! grup
Andreea06
Scris: Wednesday, February 13, 2019 2:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Bella_Tm wrote:
Mi-a ajuns si mie ieri caruciorul. Eu pe asta l-am luat:
https://magazinpentrucopii.ro/la-plimbare/carucioare/carucioare-modulare/set-carucior-malibu-4-trio-set-melange-grey
Am vazut in magazine si Baby Merc si Krausman, arata foarte fain la exterior si par calitative. Insa eu vrut un carucior care sa se plieze cat mai mult si sa intre in orice portbagaj. La al meu se pliaza inclusiv landoul si partea sport, deci pot sa le bag linistita in portbagaj, mai ales cand facem o calatorie lunga, ca sa avem si loc pt bagaj si e destul de usor si fiabil. Acum vedem cum se comporta cu un bebelus in el Lol
Am cumparat si balansoarul Tiny Love recomandat de Andreea (sau Alexandra?), chiar e super fain.
Maine am programare la hematolog (si vineri la ginecolog) si tot maine imi propun sa termin si ultimele cumparaturi pt bagajul de spital si pt bebe. Ca am cumparat si hainute, pampers, pompita de nas, ser fiziologic, comprese sterile, servetele umede, etc.

F bine ai facut cu plierea caruciorului :D noi am luat anex, 3in 1 modular asa si vaaaai ce mult spatiu ocupa. Avem masini mari amandoi si tot abia incapea, deci cadru si landou sau scaunul sport (nici ala nu se plia).. pff. Pt excursii am mai luat unul coccole (nu mai stiu daca am dublat bine litera :) ).
Tot mai practic mi-a fost sistemul, al meu copil nu a vrut sa adoarma in carut, dupa 6 luni.. nici nu prea i-a placut carutul. In sistem in schimb sta, ma bucur ca am luat unul baby+toddler ca ii vine si acum.
Mirela.t83
Scris: Wednesday, February 13, 2019 2:11 PM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
Mirela.t83 wrote:
Florentina, facem galerie! pupici

Alina m a bucur ca totul e bine! Ai incredere in dr ta!
Bella_Tm
Scris: Wednesday, February 13, 2019 2:19 PM
Nivel

alina89 wrote:

Am revenit de curand de la medic. Ff aglomerat azi si in oras si la spital. Sunt de la 6 pe drumuri. Cred ca ma culc putin cu piticu la pranz.

Toate analizele sunt bune. D-dimerii sunt in crestere, dar in intervalul de referinta. Ramanem pe aspenter inca 4 sapt cand revin la analize cu morfologia facuta sa o vada si ea. Toti se mira ca nu sunt pe injectabil de la test pozitiv cu mutatiile mele, dar pe de alta parte e cea mai recomandata doctora. Vin din toata tara la ea, deci merg pe mana ei. Hands

Da, asa este, avand in vedere ca ai fact. Leiden nici nu ma gandeam ca nu primesti Clexane, dar ea stie mai bine, banuiesc pupici
Fara sa vreau sa te sperii sau sa ai indoieli cu privire la dr Uscatescu eu iti spun doar dpmdv cum au decurs lucrurile pt ca eu nu am fost foarte multumita de ea.
Chiar in luna in care am ramas insarcinata am conversat cu ea pe mail si ii trimisesem analizele mele si i-am spus ce iau in momentul respectiv ( luam aspenter, femibion si metilfolat, din proprie initiativa dupa ce am vazut ce mutatii am si din ce ma documentasem pe forumuri si grupuri). Ea mi-a raspuns sa le opresc pe toate ca nu sunt necesare momentan si mi-a mai cerut inca o gramada de alte analize printre care si spermograma sotului si apoi mi-a zis sa vin la ea cu rezultatele cand le am si de asemenea mi-a spus ca ea nu crede ca voi avea nevoie de tratament injectabil. Intre timp m-am dus si la un hematolog din Tm care mi-a recomandat Clexane de la confirmarea sarcinii. Analizele cerute de Uscatescu nu am apucat sa le mai fac pt ca in vreo 2 sapt am avut si testul pozitiv de sarcina si astfel am inceput tratamentul de Clexane (am preferat sa ascult de hematologul din Tm si sa nu mai pierd timpul).
Asta a fost experienta mea, intr-adevar fiecare persoana e diferita si de multe ori acelasi tratament poate nu functioneaza la altcineva, insa eu doar vreau sa ai in vedere si acest lucru si sa faci ceea ce consideri ca este mai bine pentru tine si pentru bebelusul din burtica.
Sarcina usoara si la termen! Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.