Gravidutele noastre dragi - 49
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mirela.t83
Scris: Tuesday, February 19, 2019 9:49 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Da e minunat nu?
Azi a fost ziua bebe- iar cu greata si stare de rau. Nici acum nu sunt prea fresh, dar deh..nici o sarcina nu seamana asa ca le iau ca atare.
Si eu am avut o discutie cu Denis.
Ma surprins intrebarea: ca tu ti ai mai dorit un copil? Zic da. Dc?
El:adica nu credeai ca e suficient sa fiu doar eu?
Poate era suficient sa fii doar tu, dar mami poate sa va iubeasca la fel pe amandoi. Si tu o sa il iubesti pe bebe? Zice da, il iubesc de acum.coeur

Apoi i am explicat ca poate chiar diferenta de varsta dintre el si bebe e cam mare, o sa fie o schimbare frumoasa in viata noastra si toti 3 vom avea grija de bebe...si ca am facut lucrul asta ca el sa nu fie singur.
Adina Mariana
Scris: Tuesday, February 19, 2019 10:20 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Mirela.t83 wrote:
Da e minunat nu?
Azi a fost ziua bebe- iar cu greata si stare de rau. Nici acum nu sunt prea fresh, dar deh..nici o sarcina nu seamana asa ca le iau ca atare.
Poate era suficient sa fii doar tu, dar mami poate sa va iubeasca la fel pe amandoi. Si tu o sa il iubesti pe bebe? Zice da, il iubesc de acum.coeur

Apoi i am explicat ca poate chiar diferenta de varsta dintre el si bebe e cam mare, o sa fie o schimbare frumoasa in viata noastra si toti 3 vom avea grija de bebe...si ca am facut lucrul asta ca el sa nu fie singur.
Ce frumos cred ca este mai ales ca e mare si te poti intelege cu el.Sunt siguta ca o sa fie foarte frumos si el o sa fie ft.incantat si o sa te ajute si inteleaga iar voi o sa fiti o familie ft.frumoasa si implinita.hearts imi pare rau ca te simti putin rau.Sper sa treaca repedepupici
blu88
Scris: Wednesday, February 20, 2019 8:52 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/22/2018
Mirela.t83 wrote:
Da e minunat nu?

si luca al meu si-a dorit foarte mult ... dar mi-a zis la um moment dat ca noi o sa il iubim mai mult pe el... si i-am explicat ca eu nu iubesc pe unul mai mult si pe altul mai putin doar ca el este mai mic si are nevoie sa ai grija mai multa , in schimb este foarte grijuliu cu mine sa nu ma loveasca, sa nu car, sa imi aduca ceva daca imi este rau ...<3 si eu am vrut tare mult sa nu fie singurel
ivoreth
Scris: Wednesday, February 20, 2019 9:07 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/17/2017
Adina Mariana wrote:
Buna fetelor.Mi-a venit rezultatul de la D-Dimeri.Este la limita.Pana o sa ii scriu dnei hematolog ce parere aveti?sunt iar panicatauff poate va fi nevoie de injectabil ..

Eu am avut in saptamana 8 de sarcina D-Dimeri de 3 ori valoarea normala si hematoloaga mea a spus ca e ok, poate fi din cauza sarcinii, eram racita si aveam si un ditamai hematomul in uter. Nu numai ca nu mi-a dat injectabil dar mi-a scos si aspenterul. Si hematomul s-a retras si totul a fost ok dupa. Am ajuns in sapt 35 fara nici un fel de anticoagulant.

ivoreth
Scris: Wednesday, February 20, 2019 9:09 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/17/2017
Iulia13 wrote:
Buna seara gravidute. Care dintre voi ati avut probleme cu arsurile in gât (gen refluxuri) ? Si cu ce le-a?i tratat? Eu înafara de lapte nu prea pot sa manânc altceva ..tot imi vine inapoi ,mi se opre?te în gât ?i e i senzatie tare nasoala..pale

Sarcini usoara in continuare !

Salut! Si eu am problema asta, iar pe mine Rennie nu m-a ajutat prea tare. Am observat ca e important sa nu ma intind in pat chiar dupa ce mananc, iar daca totusi am arsuri iau Gaviscon sirop. E cam scarbos dar chiar isi face efectul
M2m2m2
Scris: Wednesday, February 20, 2019 9:38 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/30/2018
Neata fete, nu prea am fost buna de nimic zilele astea , astept o noua beta si un nou control imediat ce iese beta !
Sangerarile sau oprit , totusi un spotting mai e.. injectiile dor rau dar ce sa fac suport!
Speram bine si iar bine computerlove
Mirela.t83
Scris: Wednesday, February 20, 2019 10:41 AM
Nivel

Neata M2!
M a bucur ca s au oprit sangerarile.
Sigur o sa fie bine!Cheek Kiss
RalukM
Scris: Wednesday, February 20, 2019 10:57 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Hello, da mirela intru rar pt ca am reinceput serviciul si nu mai am timp nici sa respir. In putinele pauze de respiro stau cu fetele sau fac alteleLol pana intru in prenatal in mai o sa fiu la foc continuu. Ma bate gandul sa o mai scald in medicale ca deja m a ajuns oboseala, seara la 21 is lata.
alina89
Scris: Wednesday, February 20, 2019 11:24 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Buna, fetelor!

M2, azi ai repetat beta?

Eu o sa o iau razna cu simptomele astea aproape inexistente. Nu credeam ca se poate asa ceva. Am greata cand si cand, de vro 2 zile mult mai slab ca inainte. Sanii ma dor dar spre seara doar. Obosesc ff repede, dar parca nici nu mai sunt asa somboroasa cum eram. In primele sapt mancam intruna, din ora in ora, in schimb de sambata, abea mai pot sa bag ceva in gura. Nu ca imi e greata, dar parca imi ramane in gat. Ajung la nebuni pana pe 4 martie. Nu stiu alte fete cum au trecut peste stresul asta, parca mult mai linistita am fost la prima sarcina cand am zacut mult. uff e bine xa nu zac, evident ca sm un pitic care ma solicita mult.. dar sper ca intelegi voi ce vreau sa zic. Colac peste pupaza piticul e racit, cu multi muci si o usoara temperatura pale port masca toata ziua sa nu iau si eu ceva...

Mirela, tu cand ai morfologia?
M2m2m2
Scris: Wednesday, February 20, 2019 12:10 PM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
Sa oprit din evolutie pale plans
blu88
Scris: Wednesday, February 20, 2019 12:18 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/22/2018
M2m2m2 wrote:

imi pare tare rau sa aud asta pale nici nu stiu ce sa iti spun Cray
Alle.p
Scris: Wednesday, February 20, 2019 12:23 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
M2m2m2 wrote:

M2Cray imi pare asa rauCray
alina89
Scris: Wednesday, February 20, 2019 12:24 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
M2m2m2 wrote:

Imi pare tare rau! Nu cred ca e ceva ce iti putem spune care sa te consoleze pale dar ce s-a intamplat? A iesit beta sau ai fost la eco?

Mai era o aspirica care tot puerdea sarcinile asa in stare incipienta si a descoperit ca avea un polip. Cauta un doctor bun care sa te ajute sa depistezi problema pale
Mirela.t83
Scris: Wednesday, February 20, 2019 12:30 PM
Nivel

Buna Alina.
Eu zic sa stai linistita mami.
Nici o sarcina nu seamana asta nu inseamna ca e ceva in neregula...stiu cum e, fac si eu scenarii aiurea cand si cand dar incerc sa ma tin optimista si sa imi alung gandul de la chestii negative.

Eu morfologia nu stiu cand o am.
Sincer eu aici astept scrisoarea de la midwife care normal trebuie sa ma supravegheze toata sarcina. Adica sa am si eu un dosar de gravida. Sa mi se faca analize.
Astea toate vor fi facute acum la 12s.

Ce stiu ca aici e un singur test scan. Anomaly scan intre 18-21s. Deci cred ca asta e morfologia.
Acasa nu mai stiu cum se fac.
La Denis am facut la 22s morfologia.

Tu cum ar trebui sa faci?
Ce ti a zis doctorul?
Mirela.t83
Scris: Wednesday, February 20, 2019 12:32 PM
Nivel

M2m2m2 wrote:

Nu creddd.. off!Cray
Imi pare tare rau...dar ce ti au zis??
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.