Gravidutele noastre dragi - 49
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cata123
Scris: Tuesday, February 19, 2019 10:07 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/11/2017
AlexandraRr wrote:

Nu vad de ce le-ai face din nou, eu am facut doar hemoleucograma, fier seric, sumar de urina, glicemie, anticorpi anti toxoplasma tip igm ( doar pentru ca eu nu aveam igG) dar restul pentru hepatita, hiv, sifilis nu (doar in primul trimestru),mai bine suna si intreaba medicul sa vezi ce iti spune, sa nu platesti analize inutil

Multumesc pt raspuns !!
De asta am si intrebat, ca sa nu dau banii aiurea, ca sa le fac gratuit dureaza o luna jumate cu programare, plus stat la coada cu oameni batrani si bolnavi... asa ca prefer sa le platesc dar nici asa sa le fac pe toate din prostie ca nu sunt plina de bani..
diana.ng
Scris: Tuesday, February 19, 2019 10:23 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/26/2017
Multumesc fetelor de urari si galerie! dr mea a zis ca nu se risca sa ma lase mai mult de 1 sapt peste termen, plus ca e destul de maricica deja (ieri avea la eco 3800 gr) si a zis ca va fi greu sa nasc natural daca tot creste in ritmul asta, eu fiind destul de slaba, stiu ca poate fi mai mica in realitate, ca la eco nu e f precis, dar merg pe mana ei cu Doamne ajuta! mai are timp azi si maine sa vina singurica ras ras
GeorgianaB
Scris: Tuesday, February 19, 2019 11:14 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/15/2018
diana.ng wrote:
Multumesc fetelor de urari si galerie! dr mea a zis ca nu se risca sa ma lase mai mult de 1 sapt peste termen, plus ca e destul de maricica deja (ieri avea la eco 3800 gr) si a zis ca va fi greu sa nasc natural daca tot creste in ritmul asta, eu fiind destul de slaba, stiu ca poate fi mai mica in realitate, ca la eco nu e f precis, dar merg pe mana ei cu Doamne ajuta! mai are timp azi si maine sa vina singurica ras ras

Este destul de dolofana dar sa stii ca nu este imposibil si nu este o regula ca daca esti slaba nu poti. Eu am o prietena mai solida si mult mai lata in solduri decat mine si a nascut mai greu spre deosebire de mine, bebelusii au avut aceeasi greutate. Eu cu o zi inainte sa nasc am facut sex si am mers mult pe jos, era o sambata cu soare, frumos, am iesit la plimbare prin centru apoi la restaurant si a 2a zi aveam dilatatie 1 hainoroc
diana.ng
Scris: Tuesday, February 19, 2019 11:26 AM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2017
GeorgianaB wrote:

Este destul de dolofana dar sa stii ca nu este imposibil si nu este o regula ca daca esti slaba nu poti. Eu am o prietena mai solida si mult mai lata in solduri decat mine si a nascut mai greu spre deosebire de mine, bebelusii au avut aceeasi greutate. Eu cu o zi inainte sa nasc am facut sex si am mers mult pe jos, era o sambata cu soare, frumos, am iesit la plimbare prin centru apoi la restaurant si a 2a zi aveam dilatatie 1 hainoroc

da, stiu ca nu e o regula si ca depinde foarte mult de corpul fiecareia, de plimbat ma plimb si eu destul de mult in fiecare zi, am fost activa toata sarcina, la job am fost pana vinerea trecuta inclusiv...si azi, astept sa se ridice ceata si mergem la plimbare pe deal cu cainele, parca de ieri am asa usoare dar f usoare crampe ca si cum ar trebui sa mi vina ciclu, dar nu stiu daca au vreo legatura sau sunt doar simple crampe...
RalukM
Scris: Tuesday, February 19, 2019 11:45 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Hello,

Felicitari m2 sarcina usoara si la termen. Alle multa putere si ganduri bune. O sa ajungi cu bine la termen sunt sigura.
Pe mine ma omoara perioada asta in care nu prea se intampla nimic notabil:) miscarile parca le simt si nu prea, rau nu prea imi mai este, m a lovit in schimb constipatia si nu ma pot regla nici cu laxative. E tare aiurea. Pe 27 merg iar la eco, sper sa fie totul ok sa aflu ce e, data trecuta s a tot frichinitLol Ma deranjeaza si nasul, e mereu congestionat.. Dar nu mai conteaza, bb sa fie bine.
Florentinna
Scris: Tuesday, February 19, 2019 1:06 PM
Nivel

Inregistrat: 7/6/2018
Fetelor abia acum am ajuns la zi cu paginile scrise de cand am nascut.
Va urez sanatate la toate gravidutele si bebelu?i cumin?i in burtica pâna la termen.
Acuma sa va povestesc cum a decurs nastereaLol miercuri diminea?a ma duc la control pentru a stabili daca ramâne p3 joi sau vineri cezariana. Doctorul meu tot a amânat pentru ca fata ie?ea tot mai mica la eco si a spus ca e mai bine sa stam cat mai aproape de termen. Mi-a facut cu, nici o contractii, la eco tot mica ie?ea un jur de 2400-2700, placenta ok, lichid suficient doar ce ma stresa pe mine cel mai tare perimetrul cranian care ie?ea ca ar fi 30.56 cam mic, nu va închipui?i cate scenarii mi- am facut in cap si cate am mai citit pe net de perimetru cranian mic. In final imi spune sa vin vineri la 8 si la 12 aveam programata cezariana. Am plecat cu sotul acasa si am zis ca mai 2 zile doar noi doi sa profitam, el era suparat ca de ce nu vrea fata sa vina in 14 ca ar fi un cadou minunat.hearts Am ajuns acasa si am început sa facem curat, bagat la spalat, plimbat si seara pe la 6 am fost la cumparaturi si de atunci sim?eam eu ca ma doare spatele dar nu am bagat de seama. Pe la 21 am mâncat si ne-am pus la tv doar ca eu tot sim?eam un disconfort. Pe la 22 jumate am început sa ma duc la baie tot cu senzatie ca trebuie sa fac numarul 2 si de la 23 a început sa mi se întareasca burta jos sub buric si sa am crampe ca la menstruatie. Ma uit la ceas si zic ca poate mi se pare dar intr o ora am avut din 10 in 10 minute contractii cu durata de 1 min. Arunci ii zic la so? ca ar fi bine sa mergem la clinica ca mie mi se pare ca astea sunt contractii. Am ajuns in jur de 00:30 si m-au pus iar la ctg unde a iesit ca aveam contractii din 7 in 7 min, a venit medicul de garda si mi- a verificat colul ( nu a durut deloc) si aveam dilatatie 4cm,se sim?ea deja capul copilului, imi zice medicul de garda: gata na?tem, eu intreb: cand? El: Acuma. Au sunat doctorul meu si in 20 de min a ajuns la clinica unde am intrat in operatie pe repede înainte cu asistenta tot spunandu- mi sa nu impingLol nici nu am realizat ce se intampla pâna când la 3: 05 am auzit cel mai frumos urlet din viata mea, se nascuse broscuta mea draga, Amelia Elena cu 2970 g, 49 cm si cu perimetrul cranian de 33cm, perfect sanatoasa.
Recuperarea merge bine, ustura putin operatia dar e important sa te ridici din pat si sa mergi.
Duminica am ajuns acasa si începem sa ne adaptam vie?ii in 3hearts
Fetelor, toata sarcina am stat cu stresul ca e copilul mai mic decât trebuie si in final între eco facuta cu nici o zi înainte sa nasc apar diferente majore la masuratori.

Elena felicitari pentru feti?a.
Diana nastere usoara.
Restul fetelor va urez sanatate si sarcini usoare.
LAURA0202
Scris: Tuesday, February 19, 2019 2:13 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
diana.ng wrote:

majoreta majoreta majoreta
Doamne ajuta sa vina singurica Hands Hands
Nastere usoara si sa fie bebelina sanatoasa si mancacioasa bottle bottle
computerlove Gossip
LAURA0202
Scris: Tuesday, February 19, 2019 2:20 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Florentinna wrote:
Fetelor abia acum am ajuns la zi cu paginile scrise de cand am nascut.
Va urez sanatate la toate gravidutele si bebelu?i cumin?i in burtica pâna la termen.
Acuma sa va povestesc cum a decurs nastereaLol miercuri diminea?a ma duc la control pentru a stabili daca ramâne p3 joi sau vineri cezariana. Doctorul meu tot a amânat pentru ca fata ie?ea tot mai mica la eco si a spus ca e mai bine sa stam cat mai aproape de termen. Mi-a facut cu, nici o contractii, la eco tot mica ie?ea un jur de 2400-2700, placenta ok, lichid suficient doar ce ma stresa pe mine cel mai tare perimetrul cranian care ie?ea ca ar fi 30.56 cam mic, nu va închipui?i cate scenarii mi- am facut in cap si cate am mai citit pe net de perimetru cranian mic. In final imi spune sa vin vineri la 8 si la 12 aveam programata cezariana. Am plecat cu sotul acasa si am zis ca mai 2 zile doar noi doi sa profitam, el era suparat ca de ce nu vrea fata sa vina in 14 ca ar fi un cadou minunat.hearts Am ajuns acasa si am început sa facem curat, bagat la spalat, plimbat si seara pe la 6 am fost la cumparaturi si de atunci sim?eam eu ca ma doare spatele dar nu am bagat de seama. Pe la 21 am mâncat si ne-am pus la tv doar ca eu tot sim?eam un disconfort. Pe la 22 jumate am început sa ma duc la baie tot cu senzatie ca trebuie sa fac numarul 2 si de la 23 a început sa mi se întareasca burta jos sub buric si sa am crampe ca la menstruatie. Ma uit la ceas si zic ca poate mi se pare dar intr o ora am avut din 10 in 10 minute contractii cu durata de 1 min. Arunci ii zic la so? ca ar fi bine sa mergem la clinica ca mie mi se pare ca astea sunt contractii. Am ajuns in jur de 00:30 si m-au pus iar la ctg unde a iesit ca aveam contractii din 7 in 7 min, a venit medicul de garda si mi- a verificat colul ( nu a durut deloc) si aveam dilatatie 4cm,se sim?ea deja capul copilului, imi zice medicul de garda: gata na?tem, eu intreb: cand? El: Acuma. Au sunat doctorul meu si in 20 de min a ajuns la clinica unde am intrat in operatie pe repede înainte cu asistenta tot spunandu- mi sa nu impingLol nici nu am realizat ce se intampla pâna când la 3: 05 am auzit cel mai frumos urlet din viata mea, se nascuse broscuta mea draga, Amelia Elena cu 2970 g, 49 cm si cu perimetrul cranian de 33cm, perfect sanatoasa.
Recuperarea merge bine, ustura putin operatia dar e important sa te ridici din pat si sa mergi.
Duminica am ajuns acasa si începem sa ne adaptam vie?ii in 3hearts
Fetelor, toata sarcina am stat cu stresul ca e copilul mai mic decât trebuie si in final între eco facuta cu nici o zi înainte sa nasc apar diferente majore la masuratori.

Elena felicitari pentru feti?a.
Diana nastere usoara.
Restul fetelor va urez sanatate si sarcini usoare.

Cheek Kiss super povestirea ta cu cele intamplate. ma bucur ca e totul ok si va urez sa va adaptati cat mai repede la viata in 3 mami de fetita sarbatoare bebic computerlove Gossip
Mirela.t83
Scris: Tuesday, February 19, 2019 2:43 PM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
RalukM rar treci pe aici!
Si eu m a chinui cu raceala asta de 2 sapt app. Stranut si am nasu infundat. Mare lucru nu e, dar nasu m a termina si nu pot sa ma odihnesc noaptea.
Acum iau vit C.
Asteptam sa ne zici ce e bebe.ras

Florentina uiii, ce la fix a fost venirea micutei! Asa pe rapid inainte! Lasa, sa fiti sanatoase amandoua! Cheek Kiss

Diana nu ai de unde stii, poate crampele sunt un semn...mai sunt 2 zile!pupici

valicutza
Scris: Tuesday, February 19, 2019 3:09 PM
Nivel

Inregistrat: 5/11/2016
Noi aseara am avut morfologia 3, oficial gata cu morfologiile. Bebe e bine, în grafic, în jur de 2 kg 2 , col 4, placenta lichid ok. Cu Dumnezeu inainte!
Iulia13
Scris: Tuesday, February 19, 2019 6:40 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Buna seara gravidute. Care dintre voi ati avut probleme cu arsurile in gât (gen refluxuri) ? Si cu ce le-a?i tratat? Eu înafara de lapte nu prea pot sa manânc altceva ..tot imi vine inapoi ,mi se opre?te în gât ?i e i senzatie tare nasoala..pale

Sarcini usoara in continuare !
simmo
Scris: Tuesday, February 19, 2019 6:52 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Iulia13 wrote:
Buna seara gravidute. Care dintre voi ati avut probleme cu arsurile in gât (gen refluxuri) ? Si cu ce le-a?i tratat? Eu înafara de lapte nu prea pot sa manânc altceva ..tot imi vine inapoi ,mi se opre?te în gât ?i e i senzatie tare nasoala..pale

Sarcini usoara in continuare !

Buna,
Eu din cauza varsaturilor frecvente, simt acelasi lucru (gen arsuri in gat; nu stiu daca ma exprim clar...). Mie doctorul mi-a spus ca pot sa iau rennie, dar sa nu exagerez (am vazut pe prospect ca se poate utiliza in sarcina).
Din ce am citit pe aici, se pot utiliza mai multe medicamente pentru reflux gastric.
Adina Mariana
Scris: Tuesday, February 19, 2019 8:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Buna fetelor.Mi-a venit rezultatul de la D-Dimeri.Este la limita.Pana o sa ii scriu dnei hematolog ce parere aveti?sunt iar panicatauff poate va fi nevoie de injectabil ..

Adina Mariana attached the following image(s):
img_20190219_200017.jpg

Mirela.t83
Scris: Tuesday, February 19, 2019 8:54 PM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
Adina Mariana wrote:
Buna fetelor.Mi-a venit rezultatul de la D-Dimeri.Este la limita.Pana o sa ii scriu dnei hematolog ce parere aveti?sunt iar panicatauff poate va fi nevoie de injectabil ..

Buna Adina. Stiu ca acestia difera in sarcina.
Uite un tabel sa te lamureasca in fct de varsta sarcinii.

img
Adina Mariana
Scris: Tuesday, February 19, 2019 9:04 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Mirela.t83 wrote:

Buna Adina. Stiu ca acestia difera in sarcina.
Uite un tabel sa te lamureasca in fct de varsta sarcinii.

img
Multumesc frumos Mirelushapupici inseamna ca inca ma incadrez.M-am mai linistit unpic.Oricum acum astept eco din 25 dupa care ii scriu la hematolog si ii trimit poza cu eco si aceasta analiza si vedem ce analize mai imi da sa fac.Daca trebuie injectabil o sa iau numai sa fie bine minunea mea scumpa si draga.Doamne cat il/o iubesc si abia a prins viata.O sa ma topesc de atata dragostecoeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.