Gravidutele noastre dragi - 49
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AleC
Scris: Monday, February 18, 2019 7:48 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
Cata123 wrote:

Buna, si eu iau aspenter si la fel cateodata cand suflu nasul e un picut de sange. Mie mi a zis doctorul de la prima eco sa iau un aspenter de 75 pe zi pana in sapt 35, asa preventiv zic eu din moment ce nu am facut nicio analiza. Acum la ultima eco mi a zis pana in sapt 37. Voiam sa va intreb ca vorbeau pe aici niste fete acum ceva timp legat de pana cand se ia aspenter, daca este ok asa sa iau pana spre final sau e vreun pericol de ceva. Eu oricum nu am luat chiar zilnic, mai sar si 2-3 zile cateodata cand uit :)

Eu am luat pana in saptamana 37 la recomandarea medicului. Mi-a fost teama, l-am intrebat de multe ori daca e in regula, si am ales sa merg pe mana lui, am si incredere in el ce-i drept. Nu am facut deloc injectii.
Mirela.t83
Scris: Monday, February 18, 2019 7:56 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
diana.ng wrote:
fetelor, eu voi naste joi prin inducere daca nu vine fata pana atunci...Wow

Wow Diana!
Poate vine ea singurica. N ai nici un semn?
Adina Mariana
Scris: Monday, February 18, 2019 8:15 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
diana.ng wrote:
ce emotie mare.Ii place la caldurica tare multLove
Andreea06
Scris: Monday, February 18, 2019 9:15 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Iti tinem pumnii Diana! dance E vreun motiv pt care se grabeste medicul? Parca credeam ca se asteapta pana spre 42s sa vina singurel bebe.
alina89
Scris: Monday, February 18, 2019 9:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
M2, sigur bobita ta e bine, eu sunt sigura ca extrauterina nu este pt ca beta creste prea frumos, nici prea mult nici prea putin. Iar diagnosticul de risc de avort se pune pt orice sangerare pe perioada sarcinii. Eu as mai urmarii sa nu aiba legatura cu aspenterul. Cand te-a mai chemat la eco?

Adina, eu sarcina asta am la cosuri..pe fata, spate sus, sani. Unele arata a cosuri normale altele sunt asa ca niste bobite rosii care ar vrea sa fie cosuri sau nu sunt. Astea imi par ca stau 1-2 zile si apoi se retrag.

Diana, sa ai nastere usoara. Poate fine bebe fara inducere majoreta
GeorgianaB
Scris: Monday, February 18, 2019 9:46 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
M2m2m2 wrote:
[quote=AleC]
Parca retraiesc inceputul sarcinii mele, exact aceleasi lucruri mi s-au intamplat si mie, pete si dureri, primul medic mi-a zis ca e sigur extrauterina, iar al doilea ca e in uter, dar exista risc de avort. Am stat cuminte acasa, cu no spa si progesteron, pana la urmatorul control cand i-am auzit inimioara. A fost o sarcina grea, dar acum am o minune de 1 anisor. Stai linistita, ai incredere in puiul tau, si va fi bine. computerlove

Multumesc de incurajare sper sa fim si noi bine pana la capat !
Am inceput greu dar Dumnezeu sa ne ajute pana la capat ! computerlove

La mine s-a vazut embrionul la beta 4-5mii. Cu siguranta este o sarcina incipienta. Medicul cu care am nascut le recomabda pacientelor sa faca ecografia de confirmare la 30 zile de la data in care ar fi trebuit sa vina menstruatia astfel incat sa se vada ceva.
GeorgianaB
Scris: Monday, February 18, 2019 9:55 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
diana.ng wrote:

Succes, Diana ! Sa ai travaliu usor si nastere rapida. Si eu am avut nastere provocata, a fost ok, trebuie sa fii increzatoare ca va merge totul bine, eu am fost degajata si a trecut timpul repede. Daca travaliul este mai lung sa nu te sperii, este normal, important este sa fiti bine tu si bebe.
Pentru mine nasterea a fost cel mai frumos lucru pe care l-am facut pana acum, sper sa ramai cu aceeasi impresie, sa pretuiesti fiecare moment. computerlove
M2m2m2
Scris: Monday, February 18, 2019 10:35 PM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
GeorgianaB wrote:

La mine s-a vazut embrionul la beta 4-5mii. Cu siguranta este o sarcina incipienta. Medicul cu care am nascut le recomabda pacientelor sa faca ecografia de confirmare la 30 zile de la data in care ar fi trebuit sa vina menstruatia astfel incat sa se vada ceva.

Azi sunt 32 de zile si se vede ca e un uter ..mi-a incercuit ea unde e , peste 2 z se vede bine sacul , nu e problema acum de embrion, problema era sangerarile !

M2m2m2 attached the following image(s):
20190218_223752.jpg

M2m2m2
Scris: Monday, February 18, 2019 11:31 PM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
alina89 wrote:
M2, sigur bobita ta e bine, eu sunt sigura ca extrauterina nu este pt ca beta creste prea frumos, nici prea mult nici prea putin. Iar diagnosticul de risc de avort se pune pt orice sangerare pe perioada sarcinii. Eu as mai urmarii sa nu aiba legatura cu aspenterul. Cand te-a mai chemat la eco?

Adina, eu sarcina asta am la cosuri..pe fata, spate sus, sani. Unele arata a cosuri normale altele sunt asa ca niste bobite rosii care ar vrea sa fie cosuri sau nu sunt. Astea imi par ca stau 1-2 zile si apoi se retrag.

Diana, sa ai nastere usoara. Poate fine bebe fara inducere majoreta

Alina , mi sa spus ca sangerarile sunt negre si durerile crunte ,iar beta cum zici nu creste doar asa putin nici vorba de dublare la extrauterina!
Maine stau in pat toata ziua si miercuri refac beta apoi merg la ea sa ma revada !

Sunt un pic agitata, dar incerc sa ma calmez !
AlexandraRr
Scris: Monday, February 18, 2019 11:51 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Nastere usoara, Diana :D cum de nu mai asteptati putin? :*

M2, stai cumintica in pat, este foarte greu, si eu am stat mult in repaus cu no spa, progesteron in timpul sarcinii, aveam voie sa merg la baie si atat, imi lasa sotul pe masuta langa pat mancare care sa imi ajunga pana venea el si apa ca sa nu ma ridic deloc. Succes la control, un bebe sanatos si puternic sa ai care sa vina pe lume la termen, sa nu se grabeasca :D

Alle, ma bucur ca ai gasit un medic bun si implicat si care te ajuta. Sarcina usoara si la termen, sper sa fie totul bine si Patrik sa astepte cumintel pana la termen :*
LAURA0202
Scris: Tuesday, February 19, 2019 12:18 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
simmo wrote:

M2, asteptam vesti bune de la tine. Stiu ca mai sunt persoane care iau anticoagulante si pot provoca usoare sangerari. La mine de la aspenter se manifesta nazal (de fiecare data cand suflu, se vede sange pe batista). La fel am patit si anul trecut cand luam aspenter, tot nazal aveam sangerari.

Cheek Kiss sa sti ca , daca stau sa ma gandesc bine, si eu in perioada in care luam aspenter, cand imi suflam nasul....erau si cateva firisoare de sange ....acuma de cand nu a mai fost nevoie sa le iau,nu mai am aceasta èprobblema. chiar nu ma gandisem ca aspenterul ar putae face asta NuStiu bine de stiut...chiar daca nu l mai iau acuma ras computerlove campfire
Alle.p
Scris: Tuesday, February 19, 2019 8:50 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Mul?umesc tuturor pentru vorbele bune si pentru incurajari grup
Legat de congestia nazala înso?ita de sângerare, este simptom de sarcina, nu are legatura cu aspenterul. Eu am avut si in prima sarcina, pe toata perioada ei si nu luasem nici macar un aspenter . În aceasta sarcina la fel. Plus ca acum am luat aspenter cu 3 luni inainte sa raman, si nu am avut sângerare nazala pana nu am ramas(si la mine nu erau doar firicele de sange)
Pe mine ma ia raceala de aseara. Am facut rosu in gât, si nu ma simt prea binepale ni stiu cum m-am procopsit cu ea ca nu am mai iesit de o saptamana pale
Diana, facem galerie de pe acum:027
Cata123
Scris: Tuesday, February 19, 2019 9:35 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/11/2017
Buna dimineata,
O intrebare legata de analize, acum trebuie sa refac iar analizele de sange facute prin octombrie, doctorul mi-a dat pe graba iar lista cu toate, dar printre ele e si grupa sanguina pe care clar nu o refac ca doar nu se schimba si ma gandeam daca sa o scot si pe cea pt hiv, am facut o acum 4 luni, ma gasesc ca asta nu se face asa des, voi ati repetat o pe timpul sarcinii ?
Alle.p
Scris: Tuesday, February 19, 2019 9:42 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Cata, uite ce am eu pt s28.
Cu pixul scrie GOT,GPT, toxoplasma, si inca 2 care nu le intelegras

Alle.p attached the following image(s):
20190219_094916.jpg

AlexandraRr
Scris: Tuesday, February 19, 2019 9:52 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Cata123 wrote:
Buna dimineata,
O intrebare legata de analize, acum trebuie sa refac iar analizele de sange facute prin octombrie, doctorul mi-a dat pe graba iar lista cu toate, dar printre ele e si grupa sanguina pe care clar nu o refac ca doar nu se schimba si ma gandeam daca sa o scot si pe cea pt
, am facut o acum 4 luni, ma gasesc ca asta nu se face asa des, voi ati repetat o pe timpul sarcinii ?

Nu vad de ce le-ai face din nou, eu am facut doar hemoleucograma, fier seric, sumar de urina, glicemie, anticorpi anti toxoplasma tip igm ( doar pentru ca eu nu aveam igG) dar restul pentru hepatita, hiv, sifilis nu (doar in primul trimestru),mai bine suna si intreaba medicul sa vezi ce iti spune, sa nu platesti analize inutil
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.