Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Andreea06 wrote:Cred ca nu, ultima casuta a fost in oct parca, nu se discuta asa mult aici Te rog sa citesti la aspirici ca au o rugaminte fetele la tine.
n am observat daca era ceva special pt mine. o sa recites iara, daca nu , te rog, sa mi scri tu ce trebuie sa vad-mersi. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| simmo wrote:Alina, sincer nu stiu de ce au scris asa. Sangerari nu am avut, colul este inchis. Probabil cum a zis si Alle sa aiba ei acoperire. Poate intr-un fel, scrisoarea lor medicala ma va ajuta la medicul de familie, in caz ca mai am nevoie de repaus. M2, DD este si el ok. Asa l-am avut si eu in z36 (in parametrii), insa ulterior a crescut usor, dar am inteles ca e ok. Adina Personal iti spun ca atunci cand au inceput greturile mai intens si varsat, mi-a fost greu si am stat acasa. Nu e deloc placut sa scoti niste sunete si te aud toti colegii , e obositor. Cu somnul eu sunt decalata rau. Dorm in reprize, ma trezesc peste noapte, iar adorm etc. Daca vreau sa fac ticker trebuie sa imi fac cont pe aplicatie, am vazut bine ? Am intrat pe unul si m-a redirectionat. Sunt convinsa ca nu este placut mai ales ca eu sunt ft.retrasa de felul meu si daca ma apuca vomitatul nu stiu cum fug eu la baie de 20 si ceva copii cat am ca ei vin dupa mine ce stiu ei?de aceea spun ca mai stau sa vad daca voi avea simtome ma bag in medical daca nu...o mai intind asa pt.ca imi face bine decat sa stau acasa singura.Cu somnul si eu sunt la fel.Dorm extrem de rau mai ales noaptea.Acum as mai dormi unpic dar nu stiu daca voi mai putea Cat despre tiket da,trebuie sa faci cont dupa care urmezi pasii,iti introduci datele,salvezi tiketul si pui linkul de la Bbcode in semnatura. |
|
| LAURA0202 wrote: n am observat daca era ceva special pt mine. o sa recites iara, daca nu , te rog, sa mi scri tu ce trebuie sa vad-mersi. Laura se refereau fetele sa nu mai scri detalii atat de amanuntite la aspirante despre sarcina ta pt.ca pe unele le deranjeaza.Acolo scri doar daca dai un sfat in conceptie iar despre sarcina scri aici cu detalii unde este locul tau iar cine vrea sa te citeasca o va face si aici nu la aspirante |
|
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Adina Mariana wrote: Laura se refereau fetele sa nu mai scri detalii atat de amanuntite la aspirante despre sarcina ta pt.ca pe unele le deranjeaza.Acolo scri doar daca dai un sfat in conceptie iar despre sarcina scri aici cu detalii unde este locul tau iar cine vrea sa te citeasca o va face si aici nu la aspirante
am vazut, mi am cerut scuze si nu se va mai intampla.nun mi am dat seama pt ca eu una , ma bucuram pe vremea cand venea cate o gravidutza sa ne mai spuna cate ceva dar nu face nimika. sarcina usoara in continuare. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| Bella_Tm wrote:Uuuu ce am avansat Elena, Florentina, Diana, cum sunteti? Referitor la timpii de coagulare, eu nu am facut aceasta analiza, doar D-dimeri si anti factor Xa lunar. Pe baza acestor doua analize + greutatea mea imi doza hematologul Clexane. Eu cred ca fetita mea vrea sa fie punctuala si sa vina exact la termen Am presiune mare in pelvin, contractii pregatitoare foarte serioase si cam atat. Sunt in asteptare... |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 244
| Elena7 wrote:Eu cred ca fetita mea vrea sa fie punctuala si sa vina exact la termen Am presiune mare in pelvin, contractii pregatitoare foarte serioase si cam atat. Sunt in asteptare... Sa ne tii la curent |
|
| Elena7 wrote:Eu cred ca fetita mea vrea sa fie punctuala si sa vina exact la termen Am presiune mare in pelvin, contractii pregatitoare foarte serioase si cam atat. Sunt in asteptare... Ii place la caldurica mititica de ea |
|
| Adina Mariana wrote: Ii place la caldurica mititica de ea Cu siguranta ii place. Asa sa ii placa si bebelului tau, ca tare bine iti sade aici la gravidute! |
|
| Nu mai vroiam sa apuc controlul de maine..dar daca domnisorica mea mai vrea sa stea..ce sa facem. Cand vad capra aia ( masa ginecologica) ma apuca toate alea..haha |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Fetelor, ?ti?i careva daca actovegin se da compensat gravidelor? Am suna la medicul de familie si a spus ca se da doar minorilor, dar apoi am verificat lista de medicamente compensate de pe CNAS si apare în sublista c3, adica face parte din categoria medicamentelor compensate copiilor intre 0-18 ani, elevi/studen?i pana in 26 ani fara venituri si gravide/lauze pt tratamentul în ambulatoriu. M-ar costa cam 500 lei pe luna, si chiar mi-ar prinde bine sa le iau compensate daca am acest drept. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| Bella_Tm wrote:Uuuu ce am avansat Elena, Florentina, Diana, cum sunteti? Referitor la timpii de coagulare, eu nu am facut aceasta analiza, doar D-dimeri si anti factor Xa lunar. Pe baza acestor doua analize + greutatea mea imi doza hematologul Clexane.
si noi suntem in asteptare, inca...vineri avem control, sambata e termenul vad ca se lasa asteptate fetitele noastre ieri ne-a ajuns si caruciorul 3 in 1, am zis ca de acuma pot sa nasc linistita |
|
Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| multumesc pt casuta .... de ceva zile greata nu imi da pace mai deloc si e foarte punctuala la pranz si seara ... incerc sa mananc... dar nu pot mai nimic.. tot de cteva zile nu ma mai doare burta ca la inceput si asta imi da sperante ca s-a dus hematomul, saptamana asta vreau sa merg la dr si sa vadem ce spune... incerc sa fiu pozitiva dar cateodata ma apuca paranoia cum spuen sotul meu |
|
Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| diana.ng wrote:si noi suntem in asteptare, inca...vineri avem control, sambata e termenul vad ca se lasa asteptate fetitele noastre ieri ne-a ajuns si caruciorul 3 in 1, am zis ca de acuma pot sa nasc linistita
ce carucior ai ales? eu ma uitam ca nu ma pot abtine si imi placeau mult cele de krausman insa am auzit ca sunt f mari si grele ... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| blu88 wrote:
ce carucior ai ales? eu ma uitam ca nu ma pot abtine si imi placeau mult cele de krausman insa am auzit ca sunt f mari si grele ...
Buna! Am ales Babymerc zippy 3 in 1, din cate m-am documentat e un carucior bun, de calitate si pret ok (15 mil jum redus de la 18 mil jum), acum l-am asamblat cu sotul si pare f usor de manevrat, e frumos si are multe chestii care se pot regla in functie de preferinte, imi place mult, abia astept sa l folosim |
|
Inregistrat: 7/6/2018 Mesaje: 359
| Fetelor am fost la control,Bebelina sta cuminte, mi-a facut si ceva test sa vada daca e ok sa nu fie stresata si a iesit ok, contractiile mele sunt doar false si in rest nu ma plâng. Vineri la 12 avem programata cezariana , am stat cat am putut de aproape de termen, care e in 16 dar nu ma lasa sa trecem peste. Asa ca vineri e ziua cea mare Elena, Diana bafta si voua, feti?ele noastre se lasa a?teptate. Nu am crezut ca apuc 40 de saptamani, tot am crezut ca o sa nasc mai devreme dar uite ca ea a stat cumintica. Va pup fetelor si sarcini usoare la toate |
|
|