Gravidutele noastre dragi - 49
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Aleahim
Scris: Monday, February 18, 2019 2:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
Alle iti tin pumnii sa fie totul bine.
Astept si eu vestile de la medci.Sa fie toate bineHands grup
Iulia13
Scris: Monday, February 18, 2019 2:34 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Mirela.t83 wrote:
Alle, sunt cu gandul la tine!Hands
Doamne ajuta sa fie bine!

M2....unde e beta?
Am vazut ca zice Alle de beta, pff m a bucur tare daca ziceti ca e crescut! Love Clap

A raspuns la aspirante ,zicea ca e peste 800 valoareayes
M2m2m2
Scris: Monday, February 18, 2019 4:30 PM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
Iulia13 wrote:

A raspuns la aspirante ,zicea ca e peste 800 valoareayes

Da e 889.2 a crescut , imi cer scuze nu am mai apucat sa scriu ca am fugit la ginecolog care a zis ca e posibil extrauterina , acum vin de la al doilea care zice ca e risc de avort a vrut sa ma interneze, e in uter cred ca avea eco mai bun ca nici eu nu am vazut-o la primul, mia dat injectabil no-spa si piafen si sa nu ma misc din pat !
Am incaruntit azi!!
AleC
Scris: Monday, February 18, 2019 4:38 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
M2m2m2 wrote:

Da e 889.2 a crescut , imi cer scuze nu am mai apucat sa scriu ca am fugit la ginecolog care a zis ca e posibil extrauterina , acum vin de la al doilea care zice ca e risc de avort a vrut sa ma interneze, e in uter cred ca avea eco mai bun ca nici eu nu am vazut-o la primul, mia dat injectabil no-spa si piafen si sa nu ma misc din pat !
Am incaruntit azi!!

Parca retraiesc inceputul sarcinii mele, exact aceleasi lucruri mi s-au intamplat si mie, pete si dureri, primul medic mi-a zis ca e sigur extrauterina, iar al doilea ca e in uter, dar exista risc de avort. Am stat cuminte acasa, cu no spa si progesteron, pana la urmatorul control cand i-am auzit inimioara. A fost o sarcina grea, dar acum am o minune de 1 anisor. Stai linistita, ai incredere in puiul tau, si va fi bine. computerlove
Adina Mariana
Scris: Monday, February 18, 2019 5:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Alle.p wrote:
Blu, uterul se mare?te ?i uneori poate provoca dureri. Daca nu doare foarte tare, sau nu au caracter regulat asemenea contractiilor, cred ca e ok. Mie dr mi-a spus ca pot sa iau pana la 6 no-spa de 40mg pe zi.
M2, felicitari pt beta. Sper sa vi cu ve?ti bune de la medic.
La 3 am si eu programare, incerc sa imi pastrez calmul pân atunci.
Bafta la control Alle sunt sigura ca este totul ok.Saraca de tine,prin cate trebuiesa treci.Te pup
Adina Mariana
Scris: Monday, February 18, 2019 5:12 PM
Nivel

Mirela.t83 wrote:
Blu nu te speria, daca poti sa stai cuminte in pat azi. Incearca si magneb6 cum zic fetele ca mai luau la dureri. Cheek Kiss

Adina, tu cum esti?
Mirela sunt bine.Am fost la lucru.M-am descurcat azi
probabil mai merg pana in martie si dupa imi scot concediu ca imi este frica de raceli dar mai vad,in functie de cum ma simt.Nu am mai sangerat deloc,simtome nu am deloc de nici un fel,dureri nu in schimb mi-au aparut niste bube de is plina pe maini si spate.Maine merg la medicul de familie sa vedem ce e de facut.Nu stiu daca e de la medicamente sau alimentatie dar ma ingrijoreaza.Sunt eruptii,bubite rosii care cand se usuca parca se transforma in cosuri.Eu nu ma scarpin deloc de frica dar vad ca zilnic ies cateva.Acum merg la medicul endocrinolog ca am reusit insfarsit sa scad Tsh..vedem daca raman pe aceasta doza sau ce fac.
Alle.p
Scris: Monday, February 18, 2019 5:24 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
M2Hands pt tine si bebicul tau.
Dr meu a spus ca nu a mai scazut lichidul de saptamana trecuta si ca e putin probabil sa am membranele fisurate. A zis ca nu e oligohidraminoza, dar e mai putin decat i-ar fi placut pt vârsta asta a sarcinii. Bebe pare mai mic, 24s2z, dar a zis ca difera de la ecograf la ecograf( tot atât avea la eco din spital mar?ea trecuta) si ca intra in eroarea aparatului. Eu stiu ca am ovulat în cd18 sau 19, deci înca nu-mi fac griji. Mai facem un eco mar?ea viitoare la medlife, acolo fiind cel mai performant eco din ora?. I-ar fi placut o a doua opinie, dar nu am de unde sa o cer aici. Daca va mai considera ca d nevoie si saptamana viitoare, atunci probabil voi face un drum de timisoara. A spus ca îmi va face si injectiile cu dexametazona, stabilim saptamana viitoare cand. A spus ca normal se fac dupa 28s, dar daca va fi nevoie, le facem mai repede.
Pana atunci, repaus la pat, ca si pana acum, de altfel. Incerc sa nu ma mai stresez asa tare, pt ca nu ii face bine lui bebe. Este o saptamana grea pt mine, vineri Alex ar fi trebuit sa faca primul anisor. Sper sa imi dea putere sa trec peste zilele astea, iar fratiorului lui sa creasca mare si sa stea in burtica pana la termenHands
Mirela.t83
Scris: Monday, February 18, 2019 5:40 PM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
Fetelor va doresc sa stati linistite. Cautati ceva sa faceti sa va placa..fiti optimiste si pozitive! Cheek Kiss
E greu dar aveti credinta si speranta sa mergem inainte! Ma rog pentru voi M2, Alle! Hands

Adina, poate ar trebui sa vezi cu bubele sa nu fie ceva boli de copilarie. Acum in per asta pot veni si copii la gradinita. Ai grija de tine!
Adina Mariana
Scris: Monday, February 18, 2019 6:29 PM
Nivel

Mirela boli nu ca am avut cand am fost mica plus ca nu este epidemie la gradi de nimic.Iar bolile copilariei nu se manifesta cum am eu ci pe tot corpul.Eu am pe palmi si pe spate jos si coaste si 2 pe picior.E ft.ciudat.Am citit si pe net si am gasit multe care fac in sarcina pe baza hormonala si cica nu afecreaza copilul deloc si trec odata cu timpul.Dar oricum o sa merg la medic sa ma asigur si chiar si la dermatologie daca imi spune medicul ca trebuie.
Mirela.t83
Scris: Monday, February 18, 2019 6:31 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Mirela boli nu ca am avut cand am fost mica plus ca nu este epidemie la gradi de nimic.Iar bolile copilariei nu se manifesta cum am eu ci pe tot corpul.Eu am pe palmi si pe spate jos si coaste si 2 pe picior.E ft.ciudat.Am citit si pe net si am gasit multe care fac in sarcina pe baza hormonala si cica nu afecreaza copilul deloc si trec odata cu timpul.Dar oricum o sa merg la medic sa ma asigur si chiar si la dermatologie daca imi spune medicul ca trebuie.

Nu cred ca afecteaza bebicu.
Asa e, e bine sa te vada un medic.
M2m2m2
Scris: Monday, February 18, 2019 7:13 PM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
[quote=AleC]
Parca retraiesc inceputul sarcinii mele, exact aceleasi lucruri mi s-au intamplat si mie, pete si dureri, primul medic mi-a zis ca e sigur extrauterina, iar al doilea ca e in uter, dar exista risc de avort. Am stat cuminte acasa, cu no spa si progesteron, pana la urmatorul control cand i-am auzit inimioara. A fost o sarcina grea, dar acum am o minune de 1 anisor. Stai linistita, ai incredere in puiul tau, si va fi bine. computerlove

Multumesc de incurajare sper sa fim si noi bine pana la capat !
Am inceput greu dar Dumnezeu sa ne ajute pana la capat ! computerlove

diana.ng
Scris: Monday, February 18, 2019 7:23 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2017
Alle si M2 Hands Hands stati linistite fara stres si fara nici un fel de efort, stiu e usor de spus, dar e tot ce puteti face voi pentru bebeii vostri. grup sa aveti grija de voi si asteptam vesti bune!
diana.ng
Scris: Monday, February 18, 2019 7:27 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2017
fetelor, eu voi naste joi prin inducere daca nu vine fata pana atunci...Wow
Cata123
Scris: Monday, February 18, 2019 7:29 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/11/2017
simmo wrote:

M2, asteptam vesti bune de la tine. Stiu ca mai sunt persoane care iau anticoagulante si pot provoca usoare sangerari. La mine de la aspenter se manifesta nazal (de fiecare data cand suflu, se vede sange pe batista). La fel am patit si anul trecut cand luam aspenter, tot nazal aveam sangerari.

Buna, si eu iau aspenter si la fel cateodata cand suflu nasul e un picut de sange. Mie mi a zis doctorul de la prima eco sa iau un aspenter de 75 pe zi pana in sapt 35, asa preventiv zic eu din moment ce nu am facut nicio analiza. Acum la ultima eco mi a zis pana in sapt 37. Voiam sa va intreb ca vorbeau pe aici niste fete acum ceva timp legat de pana cand se ia aspenter, daca este ok asa sa iau pana spre final sau e vreun pericol de ceva. Eu oricum nu am luat chiar zilnic, mai sar si 2-3 zile cateodata cand uit :)
Mirela.t83
Scris: Monday, February 18, 2019 7:42 PM
Nivel

Cata majoritatea spun ca pana la 28 sapt se ia aspenter.
Aspirina nu se administreaza in trimestrul III, dupa s28. Daca este nevoie se foloseste injectabil.
Depinde si de analizele tale.
E adevarat ca unele ghiduri il recomanda si teoretic se poate lua si dupa 28 sapt dar indicatia de trimestrul 3 e riscul de preeclampsie. Ca si reactii adverse in afara de cele "clasice" administrarea in trimestrul 3 creste riscul de astm la copil.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.