Gravidutele noastre dragi - 49
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alle.p
Scris: Sunday, February 17, 2019 10:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2018
Adina Mariana wrote:
Multumesc pt.raspuns.O sa am si eu grija.Azi am baut o cana de pofta dar o sa ma abtin ca ce e sigur e sigur.Ti-a rsp dna.U?mie mi-a rsp ieri.

Mi-a raspuns astazi. A spus sa maresc doza de aspenter la 2/ zi.
Astazi am avut o scurgere mai abundenta, m-am udat si pe pantaloni cam 3cm^2. M-am speriat tare si am mai pus un absorbant test pt lichid, si atat mie cât ?i so?ului ni s-a parut ca a aparut o pata cu usoara tenta de verde. Pe prospect zice ca petele verzi sus albastre sunt lichid. Acum ori suntem noi paranoici, ori...l-am sunat si pe medic si a zis sa stau cumintica în pat si ne vedem maine. Nu am dureri sau altceva, dar Gandul ca as putea avea membranele fisurate ma ingrozeste pt ca consecin?ele pot fi foarte grave la vârsta asta de sarcina , este destul de dificil de identificat si solutii în caz de, nu prea existauff
Iulia13
Scris: Monday, February 18, 2019 7:02 AM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
M2m2m2 wrote:

Da 2 pe z ..!
Azi numai in pat am stat , dimi o sa merg la beta apoi astept in pat !

M2 stai linistita, fara stres . Asteptam valoarea la beta coeur hai sa iti zic eu un caz recent la mine in in familie ..tocmai ce aflu ca a mea cumnata e gravida ,merge la beta1 valoarea e de 32000 Si ceva ..merge la beta2 valoarea e surpriza: 28000 si ceva. Iti dai seama ca toti ne-am gândit ca a pierdut sarcina , pana si doctorul i-a zis asa prin mesaj. A doua zi cand ajunge la el la eco ce sa vezi? Bebe e bine ,ii bate inimioara. Bucurie mare . Cum? De ce? Nici doctorul nu stie de ce valoarea nu a crescut daramite sa se dubleze. Si ea a sangerat,inainte sa faca primul beta..Deci stai calma ca totul va fi bine . hearts
Iulia13
Scris: Monday, February 18, 2019 7:07 AM
Nivel

Alle.p wrote:

Mi-a raspuns astazi. A spus sa maresc doza de aspenter la 2/ zi.
Astazi am avut o scurgere mai abundenta, m-am udat si pe pantaloni cam 3cm^2. M-am speriat tare si am mai pus un absorbant test pt lichid, si atat mie cât ?i so?ului ni s-a parut ca a aparut o pata cu usoara tenta de verde. Pe prospect zice ca petele verzi sus albastre sunt lichid. Acum ori suntem noi paranoici, ori...l-am sunat si pe medic si a zis sa stau cumintica în pat si ne vedem maine. Nu am dureri sau altceva, dar Gandul ca as putea avea membranele fisurate ma ingrozeste pt ca consecin?ele pot fi foarte grave la vârsta asta de sarcina , este destul de dificil de identificat si solutii în caz de, nu prea existauff

Ale ,nici nu vreau sa ma gandesc daca as fi in locul tau cum as reactiona..la noi era bine cu lichidul si eu am scurgeri apoase însa ff redus cantitativ ..deobicei cand am vreo nevoie la baie de urgen?a . Iti doresc sa fie totul bine acolo jos si sa nu fie de la membrane..te astept cu vesti
simmo
Scris: Monday, February 18, 2019 8:18 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Laura, eu ii zic paps la papanicolau.
LAURA0202
Scris: Monday, February 18, 2019 9:58 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
simmo wrote:
Laura, eu ii zic paps la papanicolau.

Cheek Kiss mersi iubita.
eu stiam ca testul PAP e una si ce a facut eu acuma era alta, pt sa se vada vreo infectie daca era cumva. recoltare pt colul ..... important e ca e bine si ca n am nimika-aia ma bucura.computerlove
sarcina usoara in continuare computerlove Gossip
blu88
Scris: Monday, February 18, 2019 10:37 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/22/2018
Buna dimineata fetelor , sa aveti sa aveti o saptamana minunata
M2m2m2
Scris: Monday, February 18, 2019 10:50 AM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
Iulia13 wrote:

M2 stai linistita, fara stres . Asteptam valoarea la beta coeur hai sa iti zic eu un caz recent la mine in in familie ..tocmai ce aflu ca a mea cumnata e gravida ,merge la beta1 valoarea e de 32000 Si ceva ..merge la beta2 valoarea e surpriza: 28000 si ceva. Iti dai seama ca toti ne-am gândit ca a pierdut sarcina , pana si doctorul i-a zis asa prin mesaj. A doua zi cand ajunge la el la eco ce sa vezi? Bebe e bine ,ii bate inimioara. Bucurie mare . Cum? De ce? Nici doctorul nu stie de ce valoarea nu a crescut daramite sa se dubleze. Si ea a sangerat,inainte sa faca primul beta..Deci stai calma ca totul va fi bine . hearts

Multumesc tuturor pt incurajari, aseara dupa aspenter au inceput din nou , caramizi acum sunt maro spre negru , nu am nici o idee pe la 12 iese beta daca e ok merg la ginecolog imediat ceva poate vede de unde provin.
pale
Alle ma rog pt tine sa fie bine Hands
Iulia13
Scris: Monday, February 18, 2019 10:57 AM
Nivel

blu88 wrote:
Buna dimineata fetelor , sa aveti sa aveti o saptamana minunata

La fel si tie !!hearts
Nela
Scris: Monday, February 18, 2019 11:28 AM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2018
Elena, felicitari! Sa fi?i sanatoase ?i recuperare rapida.
Alle, sunt alaturi de tine. Din tot sufletul sper sa fi?i bine ?i sa fie înca o sperietura. Baie?elul tau o sa fie bine ?i tu la fel.
Sarcini u?oare sa ave?i, burticute. Pupici.
simmo
Scris: Monday, February 18, 2019 12:00 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
M2m2m2 wrote:

Multumesc tuturor pt incurajari, aseara dupa aspenter au inceput din nou , caramizi acum sunt maro spre negru , nu am nici o idee pe la 12 iese beta daca e ok merg la ginecolog imediat ceva poate vede de unde provin.
pale

M2, asteptam vesti bune de la tine. Stiu ca mai sunt persoane care iau anticoagulante si pot provoca usoare sangerari. La mine de la aspenter se manifesta nazal (de fiecare data cand suflu, se vede sange pe batista). La fel am patit si anul trecut cand luam aspenter, tot nazal aveam sangerari.
alina89
Scris: Monday, February 18, 2019 12:59 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
M2, si eu am auzit cazuri asa de la anticoagulante. Eu zic sa scrii ls hemato sau sa faci o vizita, poate schimba doza sau te pune sa refaci analizele. Doamne ajuta sa fie totul bine!

Alle, asteptam vesti bune si de la tine!
blu88
Scris: Monday, February 18, 2019 1:00 PM
Nivel

Inregistrat: 11/22/2018
fetelor... dr mea mi-a dat sa iau 3 no spa pe zi... insa de 2 3 zile am niste dureri ciudate.... in partile abdomenului, ba la uter... care parca nu ma mai lasa cu 3 no spa pe zi... si bineinteles ca m-a luat frica.... imi fac tot feluri de ganduri , si la doctor abia la 12 saptamani m-a programat pentru bitest... am si visat ca mi-a curs sange si acum :))) na .... voi cum scapati de gandurile astea urate Boredom
Alle.p
Scris: Monday, February 18, 2019 1:17 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Blu, uterul se mare?te ?i uneori poate provoca dureri. Daca nu doare foarte tare, sau nu au caracter regulat asemenea contractiilor, cred ca e ok. Mie dr mi-a spus ca pot sa iau pana la 6 no-spa de 40mg pe zi.
M2, felicitari pt beta. Sper sa vi cu ve?ti bune de la medic.
La 3 am si eu programare, incerc sa imi pastrez calmul pân atunci.
Mirela.t83
Scris: Monday, February 18, 2019 1:56 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Alle, sunt cu gandul la tine!Hands
Doamne ajuta sa fie bine!

M2....unde e beta?
Am vazut ca zice Alle de beta, pff m a bucur tare daca ziceti ca e crescut! Love Clap
Mirela.t83
Scris: Monday, February 18, 2019 1:58 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Blu nu te speria, daca poti sa stai cuminte in pat azi. Incearca si magneb6 cum zic fetele ca mai luau la dureri. Cheek Kiss

Adina, tu cum esti?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.