Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Inawar wrote:Felicitari si recuperare usoara! sa aveti parte de momente minunate impreuna si va asteptam la mamici!
Elena 7 felicitari si acomodare usoara.
Bella, sigur doctorul iti va spune ce ai avea de facut daca ar fi ceva mai important.
Adinutza , mie mi a facut eco pana la 8 s si dupa aceea , a fost numai pe burtica... exceptie facand la 34 s cand a trebuit sa mi ia proba pt infectii
|
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Fetelor, oficial au revenit varsaturile. Sunt treaza de la 5 si de atunci tot sunt prietena cu punga. Sper ca nu deranjeaza mesajul meu, dar imi spun si eu of-ul aici ca sa-mi fac curaj ca intr-un final va fi bine. Sanatate multa si sarcini usoare. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/11/2017 Mesaje: 477
| Mirela.t83 wrote:Neata fetelor! Simmo nu cred ca transvaginal afecteaza sarcina cumva. Depinde de doctorii si cum stiu sa fac acest eco. La clinica asta nu e capra. E un pat de spital electric si 2 chestii de suport usor pt calcai cd te urci. Iar dupa ce te asezi se ridica electric patul mai sus sa te poate vedea ecografic inauntru. Si app de puditate aici se da gravidei un cearceaf steril din hartie. Intru in toaleta m-a schimb si raman cu cearceaful ala toata procedura. Il pun de jur imprejur prins in talie. Cand termin il arunc la cos. Aici nu fac doctorii eco. Doar moasele (midwife) si chiar se pricep. Sunt f dragute fiecare. De 3 ori am fost, 3 moase diferite dar care n am avut ce sa le reprosez. Iar eco transvaginal nu mi se pare traumatizant atata timp cat e spre binele sarcinii. E putin disconfort dar stiau ele cum sa faca eco sa nu simt vreo durere. Chiar imi pare rau ca nu o sa mai merg la ele. Sotu chiar zicea ca la indicatii in intrare in clinica eu stiam pe unde sa mergem. Cica esti la tine acasa.
Foarte frumos si elegant, cum ar trebui sa fie peste tot ! Eu la orice control am avut grija sa am pe mine rochie sau fusta, ca dupa ce imi dau jos lenjeria sa raman cu ceva pe mine, daca as fi avut bluza si pantaloni, insemna sa raman in bluza si de la burta in jos sa umblu dezbracata prin cabinet, mi se pare de toata jena.. inclusiv iarna m am dus asa, cu dres gros si aia a fost, macar am stat linistita :)))) |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/11/2017 Mesaje: 477
| Elena7 wrote:Fetele, in noaptea asta la ora 4'20 a venit pe lume si fetita noastra de 3,650 gr. Nastere naturala simtita din toti rarunchii Revin cu detalii. Sarcini si nasteri usoare!
Felicitari, sa fiti sanatoase, multa sanatate !!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| simmo wrote:Fetelor, oficial au revenit varsaturile. Sunt treaza de la 5 si de atunci tot sunt prietena cu punga. Sper ca nu deranjeaza mesajul meu, dar imi spun si eu of-ul aici ca sa-mi fac curaj ca intr-un final va fi bine. Sanatate multa si sarcini usoare. Of saracuta de tine,imi imaginez cum te simti.Cum sa deranjeze mesajul tau?suntem aici sa ne fim alaturi si sa ne incurajam si ajutam.Asa ca te incurajez si eu ca o sa fie bine si chiar daca acuma este greu,momentul acela cand il vei strange in brate va fi unic si o sa uiti de chinul de acuma.Te imbratisez.Pacat ca nu ti-ai facut tiket |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Neata fetelor. Help.
Mi am facut injectia ieri pe partea stanga. Deobicei nu prea o fac reusita pe stanga si mai fac vanatai. Dar cea de ieri e horror. Sunt ingrijorata. Sigur am prins vena ceva. De apucat am apucat normal cu 2 degete, nici usturimea nu a fost prea mare incat sa ma gandesc ca nu o fac cum trebuie. Dar nu e prima cand mai da sange un pic. A dat sangele si asta e. Dar la cateva ore am vazut cum se face tot mai mov si e gen coborata pe vena. Adica marita tot mai mult vanataia. Mie teama ca nu il ajuta pe bebe injectia asta ratata de mine. Acum stau cu grija. Ce pot sa fac? Sa fac alta nu cred ca e cazul. Daca e pe vena mai ajunge serul(heparina) unde trebuie..uff. |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| simmo wrote:Fetelor, oficial au revenit varsaturile. Sunt treaza de la 5 si de atunci tot sunt prietena cu punga. Sper ca nu deranjeaza mesajul meu, dar imi spun si eu of-ul aici ca sa-mi fac curaj ca intr-un final va fi bine. Sanatate multa si sarcini usoare.
Cred ca te voi urma si eu ..eu am niste arsuri pe gât ?i o aciditate la stomac de mi se întoarce tot pe dos cand e vorba de mâncare
Sanatate ?i tie ! |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Mirela.t83 wrote:Neata fetelor. Help. Mi am facut injectia ieri pe partea stanga. Deobicei nu prea o fac reusita pe stanga si mai fac vanatai. Dar cea de ieri e horror. Sunt ingrijorata. Sigur am prins vena ceva. De apucat am apucat normal cu 2 degete, nici usturimea nu a fost prea mare incat sa ma gandesc ca nu o fac cum trebuie. Dar nu e prima cand mai da sange un pic. A dat sangele si asta e. Dar la cateva ore am vazut cum se face tot mai mov si e gen coborata pe vena. Adica marita tot mai mult vanataia. Mie teama ca nu il ajuta pe bebe injectia asta ratata de mine. Acum stau cu grija. Ce pot sa fac? Sa fac alta nu cred ca e cazul. Daca e pe vena mai ajunge serul(heparina) unde trebuie..uff. Mirela, cu siguranta serul ajunge unde trebuie. Mai sunt si astfel de situatii. O vanataie azi, un nodul mâine, o zona rosie si umflata în alta zi... Important e ca, zi dupa zi, te vei apropia de termen. Relax! |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Cata123 wrote:
Foarte frumos si elegant, cum ar trebui sa fie peste tot ! Eu la orice control am avut grija sa am pe mine rochie sau fusta, ca dupa ce imi dau jos lenjeria sa raman cu ceva pe mine, daca as fi avut bluza si pantaloni, insemna sa raman in bluza si de la burta in jos sa umblu dezbracata prin cabinet, mi se pare de toata jena.. inclusiv iarna m am dus asa, cu dres gros si aia a fost, macar am stat linistita :))))
Medicul meu are un paravan langa masa de consult, iar masa e pusa chiar lânga...cabina de schimb (nu stiu cum sa o numesc...arata ca o cabina de proba). Nici când e sotul în cabinet nu te vede umblând goala pana la masa de consultatii. Mi se pare foarte ok asa. Am nimerit si în cabinete în care trebuia sa umblu în toata splendoarea...eventual sa mai intre si cate o asistenta pe usa în plin consult...harrrrr... |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| simmo wrote:Fetelor, oficial au revenit varsaturile. Sunt treaza de la 5 si de atunci tot sunt prietena cu punga. Sper ca nu deranjeaza mesajul meu, dar imi spun si eu of-ul aici ca sa-mi fac curaj ca intr-un final va fi bine. Sanatate multa si sarcini usoare.
si eu eram treaza de pe la 3 si un pic pt ca mogaldeata mea se tot invartea pe acolo sau cine stie ce facea, gimnastica? aerobica? slalom ? imi pare rau ca au revenit varsaturile, dar pe de alta parte , cica e ok cu greturi doar ca la mine, pana acuma m au evitat de cateva zile ma omoara arsurile la stomac ....ma acm omoara, am stomacul in gat si ma arde de numa, chiar daca am mancat ceva , chiar daca nu ....pt ca la inceput la aia m am gandit, ca sigur oi fi mancat eu ceva ce nu mi a cazut bine dar asta este. cred ca e normal sa ai secretii albicioase ,nu? doar ca eu nu eram obisnuita pana acuma. in fiecare zi , de 2-3 ori ma spal si ma schimb pt ca nu mi place, nu i de ajuns sa schimb absorbantul . va urez sarcini usoare tuturor. nu mi vine sa cred ca mi se apropie momentul marii intalniri cand ma uit la prima pagina de la casuta noua. astazi tinand cont ca e soare si frumos afara, mergem intr un sat mai incolo sa facem o sedinta de foto si tot aceea persoana care ni le face, daca suntem multumiti, va fi si cea care ne va face pozele la botezul nostru va doresc o duminica placuta si sarcini usoare. (sigur nu voi mai prinde alta casuta noua ) |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Elena7 wrote:Fetele, in noaptea asta la ora 4'20 a venit pe lume si fetita noastra de 3,650 gr. Nastere naturala simtita din toti rarunchii Revin cu detalii. Sarcini si nasteri usoare! Felicitari mamico! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea! Recuperare rapida |
|

| Maria, multumesc frumos. Am vb cu cumnata mea si mi a explicat ca serul tot in sange ajunge, adica unde trebuie. M-am mai linistit.
Simmo, uf draga de tine! Imi pare rau, mergi inapoi in spital?
Laura arsurile sunt si ele intalnite pe ultima perioada de sarcina. Bafta la sedinta foto!
|
|

| Cata123 wrote:
Foarte frumos si elegant, cum ar trebui sa fie peste tot ! Eu la orice control am avut grija sa am pe mine rochie sau fusta, ca dupa ce imi dau jos lenjeria sa raman cu ceva pe mine, daca as fi avut bluza si pantaloni, insemna sa raman in bluza si de la burta in jos sa umblu dezbracata prin cabinet, mi se pare de toata jena.. inclusiv iarna m am dus asa, cu dres gros si aia a fost, macar am stat linistita :))))
Cata din pacate da, se mai poarta inca sistemul asta "la vedere ". Eu am fost in clinica privata in ro, pt sterilet asta vara si inca 2 ani in urma si numai "la vedere " eram. Groaznic! |
|

| maria2013 wrote: Medicul meu are un paravan langa masa de consult, iar masa e pusa chiar lânga...cabina de schimb (nu stiu cum sa o numesc...arata ca o cabina de proba). Nici când e sotul în cabinet nu te vede umblând goala pana la masa de consultatii. Mi se pare foarte ok asa. Am nimerit si în cabinete în care trebuia sa umblu în toata splendoarea...eventual sa mai intre si cate o asistenta pe usa în plin consult...harrrrr...
Eu nu am avut inca norocul sa prind un cabinet de genul unde sa am putina intimitate.Peste tot ma plimb si imi arat splendoarea dar sunt deja cam imuna pt.ca la cati am fost mai ales la barbati am devenit una deaia "cui nu ii place sa nu se uite" important bebe sa fie bine in rest stau si in cap daca este nevoie acum cand l-am dus si pe sot la prima eco so uitat saracul cum ma dezbracam si ma invarteam pe acolo sa ma urc pe masa si numa inghitea in sec si zice cand iesim.."nu ti-a fost rusine?" Ah zic..ce e aia?poate la inceput a fost dar acum gata...sa vedeti la inseminare si verificarea trompelor ce m-au mai cracit pe acolo |
|

| Fetelor am voie sa beau lapte de casa fiert?as bea dar am o retinere.Citeam pe net ca nu prea e recomandat cel de casa ci doar cu UHT dar oare si daca e fiert tot nu este indicat?stiti cumva? |
|
|