Gravidutele noastre dragi - 49
Subiectul anterior · Subiectul urmator
laura513
Scris: Wednesday, March 27, 2019 3:26 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
Cata123 wrote:

La inceput si eu aveam insomnii, cate o ora jumate stateam cu ochii pe pereti noaptea, chestia e ca nu eram obosita ziua desi in perioada de greturi nici cafea nu mai puteam bea, parca avea alt gust.. dupa am reinceput sa beau cafea dar parca nu mai are niciun farmec, nu mai beau cu placere ca inainte de sarcina scratch

Cu insomniile si eu m-am luptat la inceputul sarcinii. Adormeam greu, ma foiam mult si ma trezeam din orice, chiar daca inainte de sarcina dormeam ca bolovanul si nu ma trezeai nici daca trageai cu tunul. Ajunsesem sa aud si-un fosnet de haine.Crazy
Cat despre repulsiile din sarcina, mie au inceput brusc sa nu-mi mai placa avocado, gorgonzola si crapul la cuptor pe care le adoram... si dupa ce am nascut a trecut o perioada destul de lunga, cateva luni bune, pana au inceput sa-mi placa iar. Asa ca pofta de cafea iti va reveni incetul cu incetul :*
simmo
Scris: Wednesday, March 27, 2019 5:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2018
Adina, nu stiu ce este; sotul nu s-a dat de gol Lol
Alle.p
Scris: Wednesday, March 27, 2019 9:20 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Raluca, ma bucur ca totul a iesit bine la morfologie.
Multumesc tuturor pentru incurajari.
Am facut astazi prima doza de dexametazona si mai am una maine. Pana acum totul e ok.
Tocmai ce mi-a facut un eco, astazi a iesit peste 1600g, facând o medie ma gandesc ca are pe la 1500g, ceea cd e ok. Fluxurile foarte bune, iar cantitatea de lichid a crescut pui in, a zis ca e chiar binisoryes
Singura problema, este ca am anemie destul de mare, asa ca de maine mai adaug 2 pastilute de fier pe zi.
Mi-au iesit si ddi, sunt în limite, ii voi trimite dnei U mesaj maine. Dr meu zicea sa întrerup aspenter la 33-34s. Sunt curioasa ce zice si dansa.
Sper sa nu fac complicatii dupa dexametazona, si puiul meu sa fie rabdator macar înca 6s de acum.
Iulia13
Scris: Wednesday, March 27, 2019 10:08 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
RalukM wrote:
Gata morfo 2 totul e bine, bebelina creste, are aproape 500gr. E in grafic cu totul. M am linistit. Acum stau cuminte inca 4s pana la urmatoarea ecocoeur

Super! Creste de acum si bebele tau ,imi aduc aminte ca la 22 de sapt a mea avea tot undeva la 500-600 gLol
Iulia13
Scris: Wednesday, March 27, 2019 10:10 PM
Nivel

Ale,ce a crescut si prichindelul tau ..asa cred ca are si a mea ,undeva la 1500g .Hilar abea sapt viitoare ajung iar la control. Ma bucur ca aduci ve?ti bune hearts
Ella30
Scris: Thursday, March 28, 2019 8:27 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Hey, fetelor, ce mai faceti ?? Cheek Kiss
Eu sunt la serviciu, m am saturat sincer..dar sper sa mai rezist. Am inceput sa am accese de furie, nimic nu mi mai convine si parca abia astept sa raman acasa sa ma bucur macar o luna de burtica si de bebele care creste in mine dance
Mirela.t83
Scris: Thursday, March 28, 2019 9:45 PM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
Buna Ella!
Nu mai ai mult pana la prenatal, nu? Muncesti de noapte?

Raluca, Alle m-a bucur pentru voi! Toate bune si bebici cuminiti sa avem! Cheek Kiss
Mirela.t83
Scris: Thursday, March 28, 2019 9:47 PM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
Stiam ca Blu avea azi eco!
Blu, te asteptam cu vesti! majoreta

Eu azi am dormit iar la birou..groaznic cu somnolenta asta!

Ella30
Scris: Thursday, March 28, 2019 10:32 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
[quote=Mirela.t83]Buna Ella!
Nu mai ai mult pana la prenatal, nu? Muncesti de noapte?

Muncesc doar de dupa amiaza , program de 6 oreCheek Kiss
Teoretic cred ca pot intra deja in prenatal..practic am zis sa lucrez pana la 32 saptamani ras asta daca rezist si daca mi da ok ul gineco, la controlul din aprilieDistanceKiss
Tot din cauza ca as fi dormit dimineata pe mine am ales sa lucrez de dupa amiaza, mai ales ca vad ca in ultimul timp insomniile ma cam bat..
Ziua dorm pe mine si noaptea sunt fresh de parca as fi dormit 12 ore Lol
laura24
Scris: Thursday, March 28, 2019 10:40 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/28/2019
buna scuzati daca ma bag sau asa dar nu prea am habar cu forumul asta ... va rog sa ma ajutati daca stiti imi doresc un bebe dar nu vine am facut analizele hormonale si mi.a iesit doar lhscazut am facut o stimulare ovariana cu clomifen 5 zile apoi am facut o injectie ovitrelle sau ceva de genu si de 5 zile imi iese testele de ovulatie doar pozitive e normal sa imi iasa atata timp pozitive?? va rog raspundeti si imi cer scuze inca odata ca m.am bagat asa.Blushing
AndreV
Scris: Thursday, March 28, 2019 11:22 PM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
laura24 wrote:
buna scuzati daca ma bag sau asa dar nu prea am habar cu forumul asta ... va rog sa ma ajutati daca stiti imi doresc un bebe dar nu vine am facut analizele hormonale si mi.a iesit doar lhscazut am facut o stimulare ovariana cu clomifen 5 zile apoi am facut o injectie ovitrelle sau ceva de genu si de 5 zile imi iese testele de ovulatie doar pozitive e normal sa imi iasa atata timp pozitive?? va rog raspundeti si imi cer scuze inca odata ca m.am bagat asa.Blushing

http://forum.7p.ro/clubul-aspirantelor---73.aspx?g=posts&t=19031&p=44.

Buna Laura. Intra pe forumul acesta. Te pot lamuri fetele si poate citesti si alte informatii utile. Suntem toate doritoare sa avem un bebe. campfire
valicutza
Scris: Friday, March 29, 2019 4:20 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/11/2016
Buna fetelor , am intrat sa va anunt ca miercuri 27.03 a venit pe lume puiul nostru scump , 2.930 grame si 52 cm. Este baietel si suntem f bine amândoi. Ne a ajutat Dumnezeu sa fie bine de data asta coeur

valicutza
Scris: Friday, March 29, 2019 4:22 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/11/2016
RalukM wrote:
Gata morfo 2 totul e bine, bebelina creste, are aproape 500gr. E in grafic cu totul. M am linistit. Acum stau cuminte inca 4s pana la urmatoarea ecocoeur

Bravo Ralu !!! Sarcina frumoasa si usoara in continuare, si sanatate multa hearts
Iulia13
Scris: Friday, March 29, 2019 6:00 AM
Nivel

Felicitari, Vali!! Recuperare usoara ,sa va traiasca si multa sanatate la amândoi hearts
Alle.p
Scris: Friday, March 29, 2019 6:46 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
valicutza wrote:
Buna fetelor , am intrat sa va anunt ca miercuri 27.03 a venit pe lume puiul nostru scump , 2.930 grame si 52 cm. Este baietel si suntem f bine amândoi. Ne a ajutat Dumnezeu sa fie bine de data asta coeur

Ce ma bucur , Valicoeur felicitari si sa va traiascaLove sa-l faceti mare si voinic newclap
Recuperare usoara DistanceKiss

Se pare ca am ajuns a doua în lista, de?i mi se pare ca mai am asa multalcool dar sper din tot sufletul ca prichindelul meu sa nu se grabeasca. Cred ca am trecut cu bine si peste injectiile cu dexametazona, poate mai imi face luni un eco rapid sa vedem cum e. În acest moment joaca fotbalLove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.