Gravidutele noastre dragi - 49
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mirela.t83
Scris: Monday, March 25, 2019 5:18 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
blu88 wrote:

asa ma cearta si pe mine al meu ca mereu caut sa fac sa fie bine la munca, nu stiu unde esti tu dar la mine a venit de la medicina muncii am facut o foaie iar aia cu o cerere am depus-o la itm ( eu lucrez pe hr ) dar nu merg eu sa vad ca este gravida se aduce o adevrinta si impreuna cu restul actelor le-am depus

Mda e diferit aici in strainatate. HR e separat e o firma angajata de firma noastra care se ocupa si de pensii si de tot. De asta zic ca urmeaza sa vina cineva sa ma vada si probabil urmeaza sa completez de la ei niste acte si un fel de interviu.
Adina Mariana
Scris: Monday, March 25, 2019 5:43 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Fetelor sunt happyLove analizele pt.glanda toate mi-au iesit super.Am fost si eu surprinsa dar ma bucur tare.Continui cu doza de 75 de Euthyrox si peste 2 luni repet doar Tsh-ul.

Adina Mariana attached the following image(s):
img_20190325_174205.jpg

Cata123
Scris: Monday, March 25, 2019 5:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/11/2017
Felicitari Adina !
Fetelor, relaxati-va !!!! Vorbiti cu medicul ginecolog pt reducerea programului la 6 ore ca nu are rost sa va chinuiti la serviciu. In cazul meu trebuia sa fac un raport in care sa ii anunt ca sunt insarcinata si doresc reducerea programului la 6 h. Apoi veneau cei de la sanatate si securitate in munca sa faca o evaluare a locului de munca si aia era. Dar nu a fost cazul, am rezistat la 8 h pana am luat prenatal. Pe mine m-au deranjat colegii de birou ca mi-au spus ca nu trebuie sa stau 2 ani acasa, pot veni mai devreme. Dar uote ca nu vreau, chiar vreau sa stau acasa cat de mult se poate ca este dreptul meu :))
La inceput si eu aveam insomnii, cate o ora jumate stateam cu ochii pe pereti noaptea, chestia e ca nu eram obosita ziua desi in perioada de greturi nici cafea nu mai puteam bea, parca avea alt gust.. dupa am reinceput sa beau cafea dar parca nu mai are niciun farmec, nu mai beau cu placere ca inainte de sarcina scratch
RalukM
Scris: Monday, March 25, 2019 7:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/24/2014
Hello, eu sunt zombi. Am petrecut o noapte la camera de garda cu febra si tot tacamul. In viata mea nu am fost asa praf. Sarcina asta am avut sistemul imunitar prafpale nu stiu de ce pt ca am avut grija mai mare ca la primele doua... Sper sa mi revin mai repede ca parca nu s eu, nu pot sta nici macar 5 min in picioare. Mai am putin pana miercuri la morfo. Aveti grija de voi fetelor, mai ales cele care lucrati cu copiii sau cu mase mari de oameni.
Abia astept sa fac analizele si eu sa vad cum mai e tsh ul, sper sa fie ok si sa nu mai iau euthyrox ca tare urat imi e sa l iau.
Adina Mariana
Scris: Monday, March 25, 2019 7:12 PM
Nivel

Cata mersi.Ca bine zici.Eu nu m-am stresat deloc cu serviciul.Am incercat sa merg 2 saptamani dar mi-a fost ft.greu.Am vb.si cu sotul meu si ma sfatuit si el sa ma bag in medical.Asa ca de la 6 saptamani eu nu am mai mers la lucru.Sunt platita 75% din salar dar sunt linistita si in siguranta acasa.Am avut multe ganduri si eu ca ce o sa ma fac singura acasa toata ziua pana vine sotul de la lucru dar am realizat ca e inspre binele meu.Cat despre somn eu la inceput abia dormeam ceva noaptea,cred ca de la stres.Acum de cateva zile dorm ft.bine.Am mai incercat sa ma mai detasez,sa fac tot felul sa uit iar seara stau pana imi e somn tare ca sa nu apuc sa ma gandesc la tot felul.Ma trezesc cand ma intorc pe o parte,sau sa merg la wc.dar adorm destul de repede inapoi.Sper sa fie la fel in continuare.Acum ma tot gandesc ca urmeaza morfo si dublu test dar ma rog sa fie totul bine si sa treaca cu bine.
Adina Mariana
Scris: Monday, March 25, 2019 7:24 PM
Nivel

RalukM wrote:
Hello, eu sunt zombi. Am petrecut o noapte la camera de garda cu febra si tot tacamul. In viata mea nu am fost asa praf. Sarcina asta am avut sistemul imunitar prafpale nu stiu de ce pt ca am avut grija mai mare ca la primele doua... Sper sa mi revin mai repede ca parca nu s eu, nu pot sta nici macar 5 min in picioare. Mai am putin pana miercuri la morfo. Aveti grija de voi fetelor, mai ales cele care lucrati cu copiii sau cu mase mari de oameni.
Abia astept sa fac analizele si eu sa vad cum mai e tsh ul, sper sa fie ok si sa nu mai iau euthyrox ca tare urat imi e sa l iau.
Raluca sanatate multa.Of,imi pare rau ca te simti asa.Uite,eu iau zilnic o lingura de catina cu miere si inca nu am avut probleme.Contine vitamina C si creste imunitatea.Fara ea si eu trag niste raceli de toata frumusetea.Din cauza racelilor,virusilor,bacterilor etc.nu mai lucrez eu ca intre copii cu tot cu catina mea si se prindeau toate de mine.Sunt si tare sensibila.Legat de Tsh chiar daca iti ies analizele ok din pacate in sarcina nu poti renunta la Euthyrox ca o ia razna dupa.Eventual sa iti scada doza sau sa ramai pe cea limita de 25 depinde de valoarea ta.Cand iti ies bune analizele cum mi-au iesit azi mie ma bucur ca il pot tine sub control chiar daca trebuie sa iau tot de 75.Imi scadea doza doar daca era sub 1 valoarea.Asa fiind in paramentri raman pe aceasi doza dar nu renunt ca risc sa creasca dinou si sa zapacesc tot organismul.Aiurea in orice caz...depind de nenorocitul asta de Euthyrox ca atata mi de urat.De 3 ani il iau zi de zi.Zi de zi ma trezeac din somn la 6 sa il iau si imi fuge somnul.Uneori adorm inapoi,alteori nu.Mie urat de mor dar...pt.bebe orice.Daca il iei mai tarziu nu isi mai face efectul.
Adina Mariana
Scris: Monday, March 25, 2019 7:28 PM
Nivel

Mirela acum mi-am amintit ca Vali ne spunea ca in 30 sau 31 martie trebuie sa nasca.Sper ca bine imi amintesc.Oricum ii tinem pumnii de acum si speram ca va intra sa spuna ca e binecomputerlove
Mirela.t83
Scris: Monday, March 25, 2019 8:55 PM
Nivel

Adina felicitari! M a bucur pentru rezultate!

RalukM multa sanatate! Ai grija de tine si burtica!

Iulia13
Scris: Monday, March 25, 2019 9:12 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
RalukM wrote:

Multa sanatate Raluca si sa ai grija de tine!!
Iulia13
Scris: Monday, March 25, 2019 9:14 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Adina Mariana wrote:
Fetelor sunt happyLove analizele pt.glanda toate mi-au iesit super.Am fost si eu surprinsa dar ma bucur tare.Continui cu doza de 75 de Euthyrox si peste 2 luni repet doar Tsh-ul.

Super !!hearts Si eu am facut astazi analizele de trimestrul 3 si au ie?it ok ,mai asteptam LDH-ul pe miercuri ..tot astazi m-au sunat de la clinica ca analiza de secretie pe care mi-a luat-o gine la control a ie?it foarte binehearts yes
Adina Mariana
Scris: Monday, March 25, 2019 11:23 PM
Nivel

Iulia13 wrote:

Super !!hearts Si eu am facut astazi analizele de trimestrul 3 si au ie?it ok ,mai asteptam LDH-ul pe miercuri ..tot astazi m-au sunat de la clinica ca analiza de secretie pe care mi-a luat-o gine la control a ie?it foarte binehearts yes
Super Iulia
bravolove ma bucur pt.tine.Tot asa si mai departebounce coeur
valicutza
Scris: Tuesday, March 26, 2019 6:14 AM
Nivel

Inregistrat: 5/11/2016
Multumesc fetelor pt urari...Da...saptamana asta scoatem bebe afara , doctora mea e in concediu saptamana viitoare si nu se risca sa ma lase pana in sapt 39. Vom fi intre 37-38 , dar bebe era mai mare cu câteva zile , ea zice ca suntem de 38 sapt. Sa ne ajute Dumnezeu sa ne vedem cu bine puiul si sa fim ok. Va tin la curent. hearts
Andreea06
Scris: Tuesday, March 26, 2019 8:32 AM
Nivel

Inregistrat: 2/28/2017
valicutza wrote:
Multumesc fetelor pt urari...Da...saptamana asta scoatem bebe afara , doctora mea e in concediu saptamana viitoare si nu se risca sa ma lase pana in sapt 39. Vom fi intre 37-38 , dar bebe era mai mare cu câteva zile , ea zice ca suntem de 38 sapt. Sa ne ajute Dumnezeu sa ne vedem cu bine puiul si sa fim ok. Va tin la curent. hearts

Nastere usoara si recuperare rapida! Ce a trecut timpul, ai fost cu asa multe emotii la inceput ca nici nu indrazneai sa vorbesti prea mult de sarcina sa nu.. jinx it, si uite acum imediat nasti! hainoroc ma bucur mult ca ai reusit si curand iti tii puiul in brate!
valicutza
Scris: Tuesday, March 26, 2019 8:42 AM
Nivel

Inregistrat: 5/11/2016
Andreea06 wrote:

Nastere usoara si recuperare rapida! Ce a trecut timpul, ai fost cu asa multe emotii la inceput ca nici nu indrazneai sa vorbesti prea mult de sarcina sa nu.. jinx it, si uite acum imediat nasti! hainoroc ma bucur mult ca ai reusit si curand iti tii puiul in brate!

Sa stii ca asa a fost...toata sarcina plina de temeri si frici...Si inca le mai am...Dar macar mai e atat de putin ,si am incredere in Dumnezeu ca de data asta va fi bine. coeur
Mirela.t83
Scris: Tuesday, March 26, 2019 10:06 AM
Nivel

Vali, deci e saptamana asta?
Nastere usoara sa ai!
Ne gandim la tine! pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.