|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/11/2017 Mesaje: 477
| Bella_Tm wrote:Eu am fost azi la control. Se pare ca ne mai vedem totusi si miercuri si apoi in 25 cezariana Bebe e bine, are 3100g, deci e chiar marisor. Dr a zis ca parca si rinichiul arata putin mai bine deci sunt increzatoare ca vom rezolva problema pana la urma. Mi-a facut iar CTG ca am avut niste contractii de dimineata, dar nu erau semne ca ar urma sa nasc azi. Pupici
Iti doresc de pe acum mult succes, sa fie totul bine ! Cred ca as avea niste emotii sa stiu exact ziua in care nasc.. poate ne povestesti cum a decurs, acum spre final m-au luat emotiile si pt nastere naturala si pt cezariana |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 244
| Salut, fetelor! Nadia s-a nascut dimineata la 9.15, are 3300g, 52 cm si nota 10. Totul a mers foarte bine. Mi s-a facut putin rau de la anestezie ca mi-a scazut tensiunea f tare dar mi-am revenit in 10 minute si apoi a inceput operatia. A trecut foarte repede, ca toata lumea era foarte draguta si tot pvesteau cu mine. Acum sunt la terapie intensiva, ma simt bine, dar cred ca ma pun sa dorm puti ca azi noapte nu am prea dormit de emotii. Incerc sa atasez o poza cu fetita mea, sper sa nu fie prea mare pt ca nu am chef sa editez acum. Va pup si va multumesc de galerie ivoreth attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Bine ai venit pe lume , Nadia Recuperare usoara, Ivoreth, sa va traiasca micu?a, sa fie sanatoasa ?i sa va umple via?a de bucurii |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Bun venit bebe Nadia! Zici ca sunt cantareata in poza! Felicitari Ivoreth pentru micuta voastra! Sa fiti sanatosi si recuperare usoara! |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Bine ai venit pe lume ,Nadia!! Multa sanatate mamico si recuperare usoara |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Adina Mariana wrote:Ivoreth nastere usoara iti doresc maine si sa fie totul bine Fetelor o sa lipsesc cateva zile.Azi am aflat ca a murit bunicul meu si nu ma pot concentra la nimic.Am crescut alaturi de el si ma doare enorm.In urma cu 7 ani am pierdut-o pe mama,acum pe bunicul(tatal ei)..e greu.Duminica ii este ziua la bunica si intentionam sa merg la ei si sa le dau vestea ca sunt insarcinata.Bunicul mi-a spus de Craciun sa ii fac un stranepot.Nu am mai apucat sa ii spun...  Incerc sa fiu tare pt.bebe si sper sa treaca cu bine aceste zile ca tare sufar. Luni am eco de 10 sapt.si dupa o sa va spun cum a fost.Ma rog sa fie totul ok ca am emotii si la acest capitol.Ma simt tare rau acuma Va pup Condoleante si D zeu sa l ierte |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| ivoreth wrote:Salut, fetelor! Nadia s-a nascut dimineata la 9.15, are 3300g, 52 cm si nota 10. Totul a mers foarte bine. Mi s-a facut putin rau de la anestezie ca mi-a scazut tensiunea f tare dar mi-am revenit in 10 minute si apoi a inceput operatia. A trecut foarte repede, ca toata lumea era foarte draguta si tot pvesteau cu mine. Acum sunt la terapie intensiva, ma simt bine, dar cred ca ma pun sa dorm puti ca azi noapte nu am prea dormit de emotii. Incerc sa atasez o poza cu fetita mea, sper sa nu fie prea mare pt ca nu am chef sa editez acum. Va pup si va multumesc de galerie Sa va traiasca, sa va bucurati de.ea si recuperare usoara |
|

Inregistrat: 11/11/2017 Mesaje: 477
| ivoreth wrote:Salut, fetelor! Nadia s-a nascut dimineata la 9.15, are 3300g, 52 cm si nota 10. Totul a mers foarte bine. Mi s-a facut putin rau de la anestezie ca mi-a scazut tensiunea f tare dar mi-am revenit in 10 minute si apoi a inceput operatia. A trecut foarte repede, ca toata lumea era foarte draguta si tot pvesteau cu mine. Acum sunt la terapie intensiva, ma simt bine, dar cred ca ma pun sa dorm puti ca azi noapte nu am prea dormit de emotii. Incerc sa atasez o poza cu fetita mea, sper sa nu fie prea mare pt ca nu am chef sa editez acum. Va pup si va multumesc de galerie
Felicitari, sa fiti sanatoase !!!!
|
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| ivoreth wrote:Salut, fetelor! Nadia s-a nascut dimineata la 9.15, are 3300g, 52 cm si nota 10. Totul a mers foarte bine. Mi s-a facut putin rau de la anestezie ca mi-a scazut tensiunea f tare dar mi-am revenit in 10 minute si apoi a inceput operatia. A trecut foarte repede, ca toata lumea era foarte draguta si tot pvesteau cu mine. Acum sunt la terapie intensiva, ma simt bine, dar cred ca ma pun sa dorm puti ca azi noapte nu am prea dormit de emotii. Incerc sa atasez o poza cu fetita mea, sper sa nu fie prea mare pt ca nu am chef sa editez acum. Va pup si va multumesc de galerie
Draga de ea, ce suparata e ! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii ! Recuperare rapida si usoara |
|
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| ivoreth wrote:Salut, fetelor! Nadia s-a nascut dimineata la 9.15, are 3300g, 52 cm si nota 10. Totul a mers foarte bine. Mi s-a facut putin rau de la anestezie ca mi-a scazut tensiunea f tare dar mi-am revenit in 10 minute si apoi a inceput operatia. A trecut foarte repede, ca toata lumea era foarte draguta si tot pvesteau cu mine. Acum sunt la terapie intensiva, ma simt bine, dar cred ca ma pun sa dorm puti ca azi noapte nu am prea dormit de emotii. Incerc sa atasez o poza cu fetita mea, sper sa nu fie prea mare pt ca nu am chef sa editez acum. Va pup si va multumesc de galerie Bine ai venit, Nadia! Recuperare usoara Ivoreth si multa sanatate! |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Bine ai venit, Nadia! Sa ai viata frumoasa, sa fii sanatoasa ?i norocoasa! Recuperare usoara, Ivoreth! |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Ivoreth, felicitari; sa va traiasca si recuperare usoara.
Bella, mai ai putin.
Adina, condoleante. Si sa fii puternica.
Alina, eu la Fundeni ma duc mai tarziu si e mai liber, iar pentru rezultat tot timpul am revenit la pranz. Am inteles ca recolteaza pana la ora 11:00. Foarte mult nu astept.
Azi am fost si eu la hemato; mi-a marit doza de aspenter din cauza Ir-ului ridicat la una din arterele uterine; iau alternat 75/150. Mi-a zis ca daca se mentine asa si pe viitor, voi trece pe injectii. La analizele de azi am observat ca DDimerii au crescut fata de data trecuta.
Ma rog pe mai departe sa fie bine.
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Fetelor m-au sunat de la spital. Analiza la urina a iesit ca am infectia E coli..m a intrebat moasa daca am simptom dar nu am nimic..doar urinez mai des dar am zis ca na, e de la sarcina. A zis sa vin marti iar daca pot sa dau urina sa repetam...poate e gresit. Daca iese si a 2 oara imi vor da antibiotic.
|
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| simmo wrote:
Alina, eu la Fundeni ma duc mai tarziu si e mai liber, iar pentru rezultat tot timpul am revenit la pranz. Am inteles ca recolteaza pana la ora 11:00. Foarte mult nu astept.
Eu fac 1.5h dus si inca atatea intors, daca plec mai tarziu de 7 de acasa fac si mai mult si nu am cum sa revin acasa pana iese rezultatul, stau acolo pe scaun si astept sau merg la bufet si mananc un sandvis. Eu am si baietel de 1a4l acasa si il las cu sotul cat stau acolo, dar nu ma pot intinde mereu atatea ore pt ca deja are discutii la munca ca nu e mereu disponibil..vom vedea ce vom face pe viitor.. eu deja sunt pe 150 aspenter, urmatorul pas sunt injectiile, dar analizeke sunt in grafic momentan.
Ivoreth, recuperare usoara si fetita sanatoasa! Sa va acomodati usor la viata in 4! |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Mirela.t83 wrote:Fetelor m-au sunat de la spital. Analiza la urina a iesit ca am infectia E coli..m a intrebat moasa daca am simptom dar nu am nimic..doar urinez mai des dar am zis ca na, e de la sarcina. A zis sa vin marti iar daca pot sa dau urina sa repetam...poate e gresit. Daca iese si a 2 oara imi vor da antibiotic.
Imi pare rau, dar se mai intampla in sarcina sa fim mai sensibile. Chiar daca si al doilea test iese la fel, sunt antibiotice care se pot administra in sarcina. Eu zic ca o sa fie bine.
PS: la cat granisetron sau osetron mi s-a injectat mie in sarcina, nici nu vreau sa ma mai gandesc ca ma iau ganduri negre... |
|
|