Gravidutele noastre dragi - 49
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AlexandraRr
Scris: Friday, March 8, 2019 6:57 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2017
Felicitari, Bella ras Inca putin si-ti vei tine minunea in brate, sarcina usoara cat a mai ramas si nastere usoara, Doamne ajuta sa fie totul bine cu rinichii micutului coeur
ivoreth
Scris: Friday, March 8, 2019 8:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/17/2017
Bella_Tm wrote:
La multi ani, fetelor! floare3
Am fost astazi din nou la control. Bebe e bine, nu mai sunt alte modificari la rinichi. Dr a zis ca ea spera sa treaca totusi dupa nastere si sa nu fie nevoie de vreo interventie medicala. Hands
Am stabilit si data cezarienei: 25 martie (adica la fix 39 sapt). Asta daca nu vine el mai repede ca azi an avut o contractie in timpul controlului, mi-a facut un CTG (parca asa se numeste) si mi-a zis asistenta de acolo ca se vede ceva miscare in registrul contractiilor si aia inseamna ca am sanse sa se rupa membranele candva in viitor (dar se poate totusi sa stea pana la 39 sapt).
Noi il asteptam, avem totul pregatit. hearts
Va pup! Cheek Kiss

Ce putin mai ai si tu! E foarte emotionant acum, pe final, si parca trec din ce in ce mai greu zilele. Pe mine in fiecare zi ma intreaba lumea cand nasc si cat mai am NuStiu
Ma bucur ca e totul ok cu rinichii, iti tin pumnii sa fie bine.
LAURA0202
Scris: Friday, March 8, 2019 11:25 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
floare3
Bella_Tm wrote:
Am fost astazi din nou la control. Bebe e bine, nu mai sunt alte modificari la rinichi. Dr a zis ca ea spera sa treaca totusi dupa nastere si sa nu fie nevoie de vreo interventie medicala. Hands
Am stabilit si data cezarienei: 25 martie (adica la fix 39 sapt). Asta daca nu vine el mai repede ca azi an avut o contractie in timpul controlului, mi-a facut un CTG (parca asa se numeste) si mi-a zis asistenta de acolo ca se vede ceva miscare in registrul contractiilor si aia inseamna ca am sanse sa se rupa membranele candva in viitor (dar se poate totusi sa stea pana la 39 sapt).
Va pup! Cheek Kiss

La mul?i ani fetelor floare3 flowers flower un pic mai cu intarziere dar ii bun si acuma, pt ca înca nu i 12 sarbatoare
Noi suntem tot la spital si n am avut nici un chef de nimika astazi pt ca mi a stat rau feti?a. De mar?i tot Mâine va dau drumul si tot maine....ufffaaaa
Icterul ala ciudat ....Nu vrea nicicum sa ne lase in pace si azi dimineata, a fost o alta pediatra pt ca , a noastra era în concediu pana luni. Ma bucur ca a fost o alta pt ca , la vizita de dimineata, a dezbracat o , a consultat o ...ea plângea de numa numa ...saracuta si dna doctor a cerut un set de analize ca sa vada mai exact cauza pt care nu i trece si , eu m am pus pe un plâns de numa pt ca a bagat o in perfuzie....ca sa nu mai zic ca a fost la lampa in fiecare zi, chiar si de doua ori pe zi ...
Maine, speram sa ne dea drumul, tati, a fost harnic si a zugravit toata casa, ca doar vin 2 prin?ese acasa Blushing sora mea, e la noi acasa cu nepoatele si cumnatul si cica ne a?teapta si un tortulet acasa Blushing toata lumea ne vrea acasa dar ....Nu plecam pana nu suntem 100 % bine.
Oricum, cand ajung acasa, cat doarme minunea mea, o sa va povestesc cum a fost na?terea in cazul meu, o sa radeti de numa , cand va voi povesti mai cu amanunte .
Apropo, eu cand am ?tiut ca is gravida, aveam 74 kg si am ajuns la 89, exact cat arata cântarul de la dispensar de la dr noastra. ( si eu ziceam ca nu merge cântarul bine hohot ) , m am cântari aici la spital si aveam 82, deci 7 kg s au dus deja, din care 2580 gr si restul apa banuiesc...
Am luat 15 kg-7kg =8 kg care se vor duce si alea încet încet dar nu ma preocup chiar deloc , is mândra ca am o fetita frumoasa ?i cuminte foc, exact ce mi am dorit eu si se pare ca tati meu, care in visul mamei mele i a zis ceva de o fetita abandonata, era feti?a mea, eu tot timpul l am adorat pe tati si cam tot timpul ce spunea el , se intampla, ma bucur din suflet ca nu m a dezamagit Blushing
Si daca era sa fie baie?el, sigur l as fi iubit la fel, pt ca era al meu. Având multe haine si de feti?a di de baiat, cele de baiat, le am donat o parte unei femei de aici cu cate mai povesteam eu , iar restul, le am donat la spital aici, la Bega. Erau spalate si calcate de sora mea deja pg ca n a ?tiut nimeni , ce purtam eu in burtica coeur NuStiu
Si eu aveam termenul pe 25 martie , dar deja am lânga mine minunea mea.
Sarcina usoara tuturor si na?tere u?oara pt cele care se pregatesc pt marea lor întâlnire, Ivoreth, Bella , începem galeria ? majoreta topai computerlove

https://ibb.co/Zg80Mvb

Multumesc tuturor de sustinere Cheek Kiss
V am pus poza cu minunea mea, cu ingerasul meu AngelNot
Andreea06
Scris: Friday, March 8, 2019 11:31 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Laura, nu e nimic daca sta la lmpa, asa ajuta sa se trateze icterul. La noi a aparut in penultima zi de spital, l-a tinut ziua aia si inca 1 la lampa, mi-l aducea cu lampa in patutul acela a lor, noaptea statea la ei sub lampa.. si tot a avut o luna aprope pana i-a trecut de tot. Mai toti copiii fac.

Legat de zugravit, e cam recent.. sa aerisiti bine si aspirat des ca peretii lasa mult praf acum (pe plinte o sa vezi)
simmo
Scris: Saturday, March 9, 2019 7:21 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Fetelor, am o intrebare: cum se simte atunci cand ti se mareste uterul ?
Pe mine tot ma inteapa acolo jos, mai mult pe stanga simt; ieri am luat un nospa.
Ma gandesc sa nu fie si de la scaun (tare ma mai chinui de cateva zile)...
Ella30
Scris: Saturday, March 9, 2019 9:47 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
simmo wrote:
Fetelor, am o intrebare: cum se simte atunci cand ti se mareste uterul ?
Pe mine tot ma inteapa acolo jos, mai mult pe stanga simt; ieri am luat un nospa.
Ma gandesc sa nu fie si de la scaun (tare ma mai chinui de cateva zile)...

Ai observat daca durerea se intensifica la efort (mers mult, de ex)? Sau cand te intorci in pat, sau te ridici din cada? Atunci e durerea de ligament rotund si e inofensiva pupici
Poate fi si constipatia de vina, desi daca zici ca doare doar intr o parte, nu stiu ce sa zic..incearca sa papi multe fibre. Dimineata pe stomacul gol recomand o lingurita de miere urmata de un pahar cu apa calduta. Pe mine m a ajutat
Alle.p
Scris: Saturday, March 9, 2019 10:27 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Simo, eu cand am fost internata din cauza constipatiei aveam dureri în partea stânga, migrau de la spate spre burtica si in jos pe picior. Încearca sa rezolvi cu constipatia, 1-2plicuri de dupholac ar trebui sa fie suficient si vezi daca durerile dispar. Oricum, daca nu sunt repetitive si oarecum regulate, posibil sa fie si de la marirea uterului.
simmo
Scris: Saturday, March 9, 2019 10:27 AM
Nivel

Ella30 wrote:

Ai observat daca durerea se intensifica la efort (mers mult, de ex)? Sau cand te intorci in pat, sau te ridici din cada? Atunci e durerea de ligament rotund si e inofensiva pupici
Poate fi si constipatia de vina, desi daca zici ca doare doar intr o parte, nu stiu ce sa zic..incearca sa papi multe fibre. Dimineata pe stomacul gol recomand o lingurita de miere urmata de un pahar cu apa calduta. Pe mine m a ajutat

Nu prea am facut efort. De 1,5 luni stau acasa din cauza ca inca imi este rau; sper ca in trimestru II sa ma mai lase si sa pot manca mai bine. Singurele drumuri facute au fost pe la clinica/spital.
Doctorul meu a plecat in concediu si abia peste 2 saptamani ma vad cu el. Sper sa nu persiste intepaturile astea.
Ella30
Scris: Saturday, March 9, 2019 12:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
simmo wrote:

Nu prea am facut efort. De 1,5 luni stau acasa din cauza ca inca imi este rau; sper ca in trimestru II sa ma mai lase si sa pot manca mai bine. Singurele drumuri facute au fost pe la clinica/spital.
Doctorul meu a plecat in concediu si abia peste 2 saptamani ma vad cu el. Sper sa nu persiste intepaturile astea.

Atunci posibil sa fie constipatia..nu i poti da un mesaj sau sa il suni ?
Iti va recomanda cu siguranta ceva
Mirela.t83
Scris: Saturday, March 9, 2019 1:48 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Wow Bella! Ce zi importanta ati ales: 25 martie Buna Vestire! :001015:

Laura, bebita ta o sa creasca mare in curand recupereaza! Cheek Kiss

Simo, intepaturi mai am si eu dar nu persista. Se mareste uterul cred. Cand am fost constipata atunci nu ma lasau deloc...dar nu as fi sigura ca doar de la constipatie au fost...oricum mananc fructe multe gen pere, prune struguri si am sesizat ca ma ajuta castravetele verde. ras
simmo
Scris: Saturday, March 9, 2019 2:01 PM
Nivel

Ella30 wrote:

Atunci posibil sa fie constipatia..nu i poti da un mesaj sau sa il suni ?
Iti va recomanda cu siguranta ceva

Momentan supozitoare cu glicerina
valicutza
Scris: Sunday, March 10, 2019 7:34 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/11/2016
Buna fetelor, si noi am avut control sapt trecuta, bebe e bine , col ok placenta si lichid ok. In 10 zile avem controlul preanestezic si stabilim data opera?iei. Abia astept sa treaca saptamânile astea ce au mai ramas 3-4 maxim. Sa ne ajute Dumnezeu în continuare!
Iulia13
Scris: Sunday, March 10, 2019 7:38 AM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
valicutza wrote:
Buna fetelor, si noi am avut control sapt trecuta, bebe e bine , col ok placenta si lichid ok. In 10 zile avem controlul preanestezic si stabilim data opera?iei. Abia astept sa treaca saptamânile astea ce au mai ramas 3-4 maxim. Sa ne ajute Dumnezeu în continuare!

Doamne ajuta!! Multa sanatate si o nastere cat mai usoara hearts
Adina Mariana
Scris: Sunday, March 10, 2019 11:26 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Bella_Tm wrote:
Va pup! Cheek Kiss
Ma bucur mult ca sunteti ok si cu siguranta nu va fi nevoie de nici o operatie.Bebe o sa fie bine si tu pe langa el.Inca putin si iti intalnesti minuneacomputerlove coeur
Alle.p
Scris: Sunday, March 10, 2019 12:21 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Vali,Ale, înca putincomputerlove asteptam ve?tile bune si povestile frumoase despre cum v-ati cunoscut puisoriicomputerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.