|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| blu88 wrote:
si eu sunt la fel , chiar imi curge si putin sange cand suflu , asa am avut si la prima sarcina si mi-a spus ca este rinita in sarcina si va trece dupa ...
Si eu am avut problema asta in sarcina......nasul înfundat...cand suflam mai era si sânge ?i înca am nasul înfundat pu?in, chiar daca am minunea lânga mine Noi, tot la spital suntem ...speram sa ne dea drumul maine acasa. Icterul asta.... Si n aveam 2500 ca sa poata sa ne faca vaccinul.... Azi noapte, la 23.20, mi au adus o . A dormit cu mine.... suntem foarte cuminte...a mâncat pe la 1-1.30 si pana pe la 6 dimineata...am dormit si eu pe langa ea. Ii super daca ne seamana....Pt ca am fost cuminte, vecinii, nici nu ?tiau ca mami are copil mic în bloc si stam la etajul 3 ... Si logodnicul meu a zis ca a fost si el cuminte cand era mic ... Sarcini usoare pt cele care mai au pu?in . O seara buna sa aveti toate. |

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Bella_Tm wrote:Laura cum e cu bebelusa ta? V-a externat? Ai reusit sa alaptezi?
Nu. Înca am doar colostru si n are forta saracuta sa traga....Asa ca ii dau lapte praf de la ei deocamdata. Sarcina usoara in continuare |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/11/2017 Mesaje: 477
| Buna, Eu am avut control azi, toate bune, dar mi a zis doctorul ca bebele nu s a intors inca, e cu fundul in jos si ca pana pe la 32 de sapt ar trebui sa se intoarca. Daca nu se intoarce, cezariana. Dar eu zic xa are timp destul sa se intoarca sunt abia in saptamana 31.. mai are o luna jumate sa faca asta |

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| La multi ani mamici si viitoare mamici!! sa aveti o sarcina usoara in continuare ,iar cele care trebuie sa nasca curând nastere usoara |

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| La multi ani feteleor! Eu is putin intre panicata si trista. Am placenta anterior inserata, o simt pe bebelina ff ligh si destul de rar. I am zis medicului si cica e normal, ca actioneaza ca un tampon placenta... Eu obisnuita cu meciurile de la primele 2 fete acum ma si sperii uneori ca nu o simt deloc mai am si de asteptat o groaza pana pe 27.03 la morfo 2,sper sa fie totul bine desi mi as dori sa dea un sut mai puternic cand si cand sa mi "zica" hei paranoia aici sunnt si sunnt bine A inceput iar prb cu tranzitul,nesuferita rau constipatia asta, nici duphalactul nu o rezolva :( uneori simt ca mi explodeaza intestinele. Laura felicitari pt mandra, refacere rapida si putere multa. Colostru e aur pt bebe, incearca sa i dai cat de putin, e cel mai important acum la inceput de drum. Cele care luati euthyrox... Am o intrebare, eu de ceva timp tot uit sa l iau cand trebuie. Beau cafeaua apoi imi adic aminte de el.. Dar las paiza de 1h intre el si cafea si dupa el inca 1h pana mananc, oare e ok? E de 25 daca are vreo relevanta... V-am pupat! |
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Mirela, multumesc
Alina, si la mine dpdv ecografic 14 sept ar fi termenul
Laura, ma bucur ca sunteti bine.
Si eu as vrea sa nasc natural, daca este posibil. Dar pana atunci sper ca sarcina sa decurga in continuare bine
La multi ani tuturor |

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| RalukM wrote:La multi ani feteleor! Eu is putin intre panicata si trista. Am placenta anterior inserata, o simt pe bebelina ff ligh si destul de rar. I am zis medicului si cica e normal, ca actioneaza ca un tampon placenta... Eu obisnuita cu meciurile de la primele 2 fete acum ma si sperii uneori ca nu o simt deloc  mai am si de asteptat o groaza pana pe 27.03 la morfo 2,sper sa fie totul bine desi mi as dori sa dea un sut mai puternic cand si cand sa mi "zica" hei paranoia aici sunnt si sunnt bine  A inceput iar prb cu tranzitul,nesuferita rau constipatia asta, nici duphalactul nu o rezolva :( uneori simt ca mi explodeaza intestinele. Laura felicitari pt mandra, refacere rapida si putere multa. Colostru e aur pt bebe, incearca sa i dai cat de putin, e cel mai important acum la inceput de drum. Cele care luati euthyrox... Am o intrebare, eu de ceva timp tot uit sa l iau cand trebuie. Beau cafeaua apoi imi adic aminte de el.. Dar las paiza de 1h intre el si cafea si dupa el inca 1h pana mananc, oare e ok? E de 25 daca are vreo relevanta... V-am pupat! Placenta mea a fost inserata anterior si initial ?i foarte joasa si acoperea tot colul, dar pana la 28 de saptamâni a urcat. În trimestrul trei o simteam foarte bine pe fata. E drept, nu distingeam talpite si palmute, nu îmi facea burta forme, forme, dar de simtit o simteam mai bine cu fiecare zi în care crestea! Sigur o vei simti si tu din ce în ce mai bine! |
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| 
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 244
| RalukM la fel am patit si eu. Aveam placenta anterioara si am simtit loviturile destul de tarziu, cu toate ca era a doua sarcina. Sotul meu a simtit abia pe la 22-23 de saptamani. Dar intre timp placenta a urcat si acum e la fundul uterului si chiar putin posterioara si simt foarte bine toate loviturile. Cateodata as prefera sa fie placenta tot anterioara ca sa nu ma mai trezesc noaptea din somn pt ca cineva imi da picioare in buric |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| La multi ani,viitoare mamici si mamici! |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| La multi ani, burtici! Sa aveti o zi frumoasa! |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Raluca, stai linistita, bebelina ta e înca micuta, o s-o sim?i din ce în ce mai tare cât de curand. Si eu am avut la prima placenta anterioara, dar fiind prima sarcina nu mi se parea nimic anormal în mi?cari. Acum mi se pare ciudat ca-l simt pe Patrik toata ziulica. Important este sa fie sanatoasa, creste ea mare, sa vezi atunci picioruse în burtica |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| simmo wrote:
Buna Adina,
Nu prea am avut ce sa mai zic in ultima perioada, dar v-am urmatit. Sunt in continuare cu greturi si varsaturi. In ultima vreme am fost de 2 ori pe saptamana pentru perfuzie in ambulator. Ma ajuta perfuzia ca pot sa mananc si vreo 2 zile fara sa dau afara (din pacate in continuare mananc putin; nu prea intra; mi s-a intamplat ca si apa sa o dau afara). Sunt usor deshidratata (am buzele foarte uscate; mi-a iesit un herpes, iar eu nu faceam asa ceva pana acum). Surprinzator am inceput sa am probleme cu tranzitul/scaunul (este ceva nou pentru mine, dar am inceput de azi sa iau supozitoare cu glicerina; poate ma ajuta sa nu ma mai chinui asa de mult). Azi am facut morfologia de prim trimestru. Doctora ne-a spus ca toate masuratorile sunt in parametrii. Am putut sa vedem la bebe tot: cap, creer, nas, urechi, maini, degete, picioare egale, coloana vertebrala... (a zis ca avem noroc ca sunt eu mai slabuta si se poate vedea mai bine, dar nu i-am mai zis ca am slabit...). Am vazut pe ecran si cum a inceput el sa se hraneasca; ii dadusem niste struguri inainte (cred ca ii plac pentru ca am zile cand mananc si 2 kg). Cand am facut eco mi-a aparut contractie pe ecran; i-am zis ca mai am intepaturi jos, dar ocazionale. Va trebui sa-i spun doctorului de asta, dar a notat dna in raport si a facut o poza pe care a scris mare CONTRACTIE. Cica ar mai fi posibil sa am contractii din cauza ca vars mai des si mi se contracta burta. Mi-a iesit pe artera uterina stanga indice crescut (sa vad ce imi zice la hemato de asta), dar in partea stanga era si contractia si a zis ca e posibil sa influenteze. Astept rezultatul de la testul veracity pentru cele x trisomii; testul asta ne va spune si sexul, insa eu nu vreau sa-l stiu (a fost solicitarea sotului). De azi am inceput sa dau refresh aproape tot timpul la mail ca tot astept rezultatul (au zis can dureaza 7 - 10 zile). Ma rog sa primim si la acest test un rezultat bun. Am facut pe telefon poze la ecografii si i-am zis sotului ca daca mai ajung la camera de garda si incep sa plang sa ma uit la ele si asa imi trece. :) Sarcini usoare tuturor si bebei sanatosi.
Simmo,ma bucur ca ai scris si ca bebe e bine.Imi pare rau ca tu te simti tot asa.Imi doresc mult sa vina acele zile in care imi vei spune ca ai inceput sa il simti pe bebe si tu poti sa papi si nu mai dai afara.Nu trebuie sa plangi,stiu ca este greu dar tu esti puternica si o luptatoare si o sa treci cu bine peste perioada asta critica.De ce ai facut testul veracity?asta e ca si panorama sau nifty?nu ti-a iesit bun dublu test?scuze ca intreb dar habar nu am.Tot aud multe fete ca fac aceste teste sa se asigure ca bebe nu are nimic dar daca iese dublu test ok si masuratorile ok mi se pare mult sa dai iar in jur de 3000 lei pe acest test iti doresc sarcina cat mai usoara in continuare si tie multa sanatate |
|

| ivoreth wrote:Multumesc, fetelor. Tocmai am vorbit cu medicul meu, a spus ca joia viitoare sa ma duc la clinica sa imi faca internarea si apoi vineri ma opereaza. Adina, numele fetitei va fi Nadia, dupa bunica mea Foarte frumos numele de Nadia.Imi place mult ivoreth inca putin si te cunosti cu printesica.Cred ca si surioara ei abia asteapta hehe |
|

| Laura incearca sa ii dai san si daca trage de 2 ori numai altfel o sa refuze sanul ca se obisnuieste cu laptele praf.Sper sa nu spun o prostie,sa ma corecteze fetele dar eu asa stiu.Treptat se obisnuieste plus ca laptele tau nu prea va curge daca ea nu trage sa desfunde canalele. |
|
|