Gravidutele noastre dragi - 49
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ivoreth
Scris: Wednesday, March 6, 2019 6:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/17/2017
Ella30 wrote:
topai m a sunat de la clinica sa mi mute programarea la morfo de pe 12 pt ziua de maineHilar am niste emotii cat china..sper sa fie totul bine si sa nu mai gaseasca ceva rau, ca la ecografia pt amniocenteza, cand mi a zis ca vede ceva la inimioara dar nu e sigur pt ca bebelina era micutaHands
Abia astept sa o vad..nu am mai vazut o de 6 saptamani Blushing

Sa ne povestesti maine cum a fost. Iti tin pumnii sa fie totul perfect.

Si eu ma duc maine la ultimul control, teoretic, inainte de nastere. Am emotii deja. Azi mi-am terminat bagajul pentru maternitate pe care l-am inceput acum o luna, am tot adaugat lucruri pe masura ce le-am cumparat. Sper sa fie totul ok maine si sa ramana programarea din 15.
Adina Mariana
Scris: Wednesday, March 6, 2019 7:45 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Ella30 wrote:
topai m a sunat de la clinica sa mi mute programarea la morfo de pe 12 pt ziua de maineHilar am niste emotii cat china..sper sa fie totul bine si sa nu mai gaseasca ceva rau, ca la ecografia pt amniocenteza, cand mi a zis ca vede ceva la inimioara dar nu e sigur pt ca bebelina era micutaHands
Abia astept sa o vad..nu am mai vazut o de 6 saptamani Blushing
Bafta Ella sa fie totul binepupici se intampla si neplaceri de genul sa vada ceva si defapt sa nu fie nimic?doamne numai tu stii ce ai simtit in acel moment.Cred ca ai fost disperata.Sa nu mai treci prin deastea niciodatapupici
Adina Mariana
Scris: Wednesday, March 6, 2019 7:47 PM
Nivel

Fetelor in fiecare dimineata ma trezesc cu nasul infundat iar dupa ce ma pun in miscare se desfunda.Este normal nu?citisem despre congestia nazala dar va intreb si pe voi daca ati patit sau patiti.
ivoreth
Scris: Wednesday, March 6, 2019 7:54 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Fetelor in fiecare dimineata ma trezesc cu nasul infundat iar dupa ce ma pun in miscare se desfunda.Este normal nu?citisem despre congestia nazala dar va intreb si pe voi daca ati patit sau patiti.

Da, e perfect normal, si eu patesc des, mai ales daca e uscat aerul in camera. Incearca sa pui un vas cu apa pe calorifer, ajuta.
Ella30
Scris: Wednesday, March 6, 2019 8:10 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2019
Multumesc, fetelor DistanceKiss

Ivoreth , sa ne spui si noua cum a fost pupici doamne ajuta sa fie totul bine pupici ce emotionant trebuie sa fie...... Hilar

Ooo da, adina..nu i vedea osul nazal desi la 12 saptamani s a vazut , si mai vedea si ceva malformatie la inimioara..dar n a fost sigur si a zis ca vrea sa mi faca tot el morfo de trim 2, ca e "curios sa vada cum evoluez". M am simtit ca un cobai.
Acasa am analizat pozica de la ecografia lui si eu am vazut osul nazal in toata frumusetea lui.
Bebelina a fost mai desteapta decat mine si dupa ce tot l a auzit ca are ba una ba alta s a intors cu funduletul si n a mai putut sa o vadaCrazy
Ella30
Scris: Wednesday, March 6, 2019 8:12 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:

Da, e normal, e una din neplacerile sarcinii. Te ajuta si ce a spus ivoreth, si in plus eu dorm cu capul mai susbounce
Adina Mariana
Scris: Wednesday, March 6, 2019 8:19 PM
Nivel

Mersi fetelor.Bine ca e normal.Cum ma ridic in picioare cum trece dupa 5 minute.
Ella mai bine sa se intoarca toti bebelusii cu funduletul si sa nu se vada nimic decat sa se sperie cu chestie de genul si sa nu fie nimic.E crunt.
Ivoreth bafta si tie maine,sa fie totul in regulapupici
Mirela.t83
Scris: Wednesday, March 6, 2019 8:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Adina si eu m a chinui de cateva sapt bune cu nasul infundat si fara picaturi nu pot sa respir.

Ivoreth bafta maine!Asteptam vesti! Nasti cu cezariana?

Ella bafta maine la morofologie! Sigur va fi bine!
Adina Mariana
Scris: Wednesday, March 6, 2019 8:32 PM
Nivel

Mirela eu inca nu am nevoie de picaturi ca se desfunda dupa ce ma ridic dar vedem in timp.
Adina Mariana
Scris: Wednesday, March 6, 2019 8:36 PM
Nivel

Ma intrebam oare ce mai face Simmo,nu a mai scris nimic si sper ca este bineuff
Bella_Tm
Scris: Wednesday, March 6, 2019 9:31 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2018
Bafta Ivoreth si Ella pt maine! Sa veniti cu vesti bune! Cheek Kiss Love
Ella30
Scris: Thursday, March 7, 2019 8:08 AM
Nivel

Iar m au sunat ca cica s a incurcat asistenta si ramane tot pe 12. Mor de nervi......
blu88
Scris: Thursday, March 7, 2019 10:25 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/22/2018
Adina Mariana wrote:

si eu sunt la fel , chiar imi curge si putin sange cand suflu , asa am avut si la prima sarcina si mi-a spus ca este rinita in sarcina si va trece dupa ...
Bella_Tm
Scris: Thursday, March 7, 2019 10:37 AM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2018
Laura cum e cu bebelusa ta? V-a externat? Ai reusit sa alaptezi?
ivoreth
Scris: Thursday, March 7, 2019 10:46 AM
Nivel

Ella30 wrote:
Iar m au sunat ca cica s a incurcat asistenta si ramane tot pe 12. Mor de nervi......

Imi pare rau ca s-a amanat, am patit-o si eu si stiu ce rau e.

Eu am fost la control acum, de dimineata si medicul meu nu era. Are o problema de sanatate... el zice ca isi revine pana saptamana viitoare si ca ramane pe vineri 15 martie cezariana, sper sa nu intervina nimic.
M-a vazut alt medic, totul e ok cu bebelusa. Cica are aproximativ 3500g, da’ zicea ca sunt destul de inexacte masuratorile acum pe final. Si la prima nastere cu o zi inainte mi-a spus ca are 3600g si s-a nascut cu 4020g. Acum nu ma simt asa de mare, cred ca nu ajungem la 4kg pana saptamana viitoare, sau cel putin sper.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.