Gravidutele noastre dragi - 49
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nela
Scris: Sunday, March 3, 2019 2:15 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/18/2018
LAURA0202 wrote:
Cheek Kiss Buna fetelor. Mul?umesc tuturor de urarile facute. Sunt rupta de oboseala ca azi noapte n am dormit de cat 1 ora jumate. Incerc sa pun poza cu domnisoara mea. O cheama Ionela Laura . N a vrut sa aiba ziua cu a lu tati....el ii pe 1 martie si ea ii le 2. Exact ce am vrut si eu , sa aiba ziua ei personala topai
Ma pun sa dorm putin si ramân datoare cu povestirea marii întâlniri. E cam micu?a dar pt sarcina de aproape 37 saptamani e ok. Va doresc o zi buna tuturor si multumesc înca o data pt sus?inerea voastra. Sarcina usoara celor care se apropie . Sa fie oarecum ca a mea si va fi bine. Gossip
Tati ne a adus 2 crizanteme de la Petro?ani. SimplyLove

https://ibb.co/nfnMM7x

Felicitari Laura! Sa fi?i sanatoase ?i ?ie recuperare rapida ?i laptic mult. Fetita o sa ia rapid în greutate acasa. În 3 saptamâni ai sa observi diferen?a. :) asa a fost ?i la mine - am adus-o acasa cu 2520 g ?i la 3 saptamâni deja luase 800 g.
Sanatate tuturor. Sarcini u?oare.
yonica
Scris: Sunday, March 3, 2019 3:48 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/1/2017
Adina Mariana wrote:
Yonicapupici pupici pupici ce bucurie ca ai scris.Ma intrebam de multe ori cum esti si speram sa scri intr-o buna zi.Ma bucur mult ca esti bine si sarcina la fel.Vezi?te-am urmat si eu cu un bebe micut in burtica asa cum imi tot spuneai si tu.Fati si tu un tiket sa te bage Andreea pe listuta in casura urm.daca doresti sa stim si noi cand se apropia clipa sa nasticoeur te imbratisezcoeur
Da, Adina, te-am urmarit cu emo?ie in momentele cu teste ?i cu dublarea beta, îmi dadeam seama cât de greu î?i este sa a?tep?i sa vezi cum creste, primul eco, am avut emo?ii ?i pentru Alle când a mai fost prin spital, ?i pentru celelalte fete care au fost in situa?ii mai pu?in placute, dar ma bucur ca sunte?i bine.Citesc ?i la aspirante pt ca sunt sigura ca o sa mai apara multe teste pozitive, ?i eu cred ca orice probleme ar fi daca una din trompe este permeabila, intr-o zi poate sa apara ?i o minune, a?a cum a fost ?i in cazul meu ?i al tau ?i al altor femeicoeur
AndreV
Scris: Sunday, March 3, 2019 3:48 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/2/2018
Felicitari Laura! E nerabdatoare fetita voastra! Lol... E o frumoasa, sa va bucurati de ea! computerlove

Sarcini usoare fetelor!
Adina Mariana
Scris: Sunday, March 3, 2019 7:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
AriaM wrote:
Atentie, cand se vorbeste de nospa de 6 ori pe zi e vorba de nospa 40, cel forte de 80 de 3 ori pe zi! - limita maxima e de 240. se ia doar la nevoie(la cea mai mica durere), un tratament zilnic doar la prescriptia medicului

Adima,ti-as recomanda sa iei nospa 40, cel forte e doza prea mare pt crampele de la inceput. risti,printre altele, sa se obisnuiasca corpul sI sa nu isi mai faca efectul.

Aria fix azi mi-a rsp si dna.Uscatescu la mail si imi spunea sa nu mai iau nospa de 80 numai cand am dureri ft.mari.Ea mi-a recomandat in fiecare seara un nospa de 40 indiferent ca ma doare sau nu burta si luat impreuna cu aspenterul.Eu luam aspenterul la amiaza,nu am stiut.Si a mai spus sa nu mai iau 3 magne b6 pe zi pt.ca e prea mult si poate da tahicardie.Sa iau unul.Ginecologul o zis 2 pe zi si daca am dureri de burta 3.Nu stiu cum sa fac,dar 3 nu mai iau.Ori 2 ori 1.Voi cum ati luat?
Adina Mariana
Scris: Sunday, March 3, 2019 7:05 PM
Nivel

yonica wrote:
Da, Adina, te-am urmarit cu emo?ie in momentele cu teste ?i cu dublarea beta, îmi dadeam seama cât de greu î?i este sa a?tep?i sa vezi cum creste, primul eco, am avut emo?ii ?i pentru Alle când a mai fost prin spital, ?i pentru celelalte fete care au fost in situa?ii mai pu?in placute, dar ma bucur ca sunte?i bine.Citesc ?i la aspirante pt ca sunt sigura ca o sa mai apara multe teste pozitive, ?i eu cred ca orice probleme ar fi daca una din trompe este permeabila, intr-o zi poate sa apara ?i o minune, a?a cum a fost ?i in cazul meu ?i al tau ?i al altor femeicoeur
Doamne Ajuta asa sa fie.Sarcina usoara in continuare si sa ne mai dai de veste ca eu una mereu te asteptpupici
Adina Mariana
Scris: Sunday, March 3, 2019 7:12 PM
Nivel

Azi a fost prima zi in care m-am simtit destul de rau.Dimineata m-am trezit foarte bine,am fost pana la soacra,ei avand musafiri,am constatat ca ma deranjeaza enorm galagia si m-am prost dispus instant.Am venit acasa iar pe scara a mirosit a ceapa calita arsa.Eu stau la etajul 3 si am crezut ca vomit inainte sa ajung in casa desi ieri am calit ceapa in casa si nu am avut nici o treaba.Nu am vomitat dar in gat mi-o stat.M-am intins pe pat si am dormit pana la 6 seara.De mancat abia am ciugulit niste cartofi pireu dimineata si de atunci nu pot nimic.Azi am fost tare varza,ieri foarte ok.Vedem maine.Bine ca am intrat in concediu.
Alle.p
Scris: Sunday, March 3, 2019 7:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2018
Yonica computerlove
Adina, mie dr mi-a spus sa iau 2 de magne b6/zi. Asa am luat la început, apoi am luat doar una o perioada buna(De capul meu) iar saptamana trecuta cand am facut inventarul pastilelor cu dr si i-am spus ca iau doar una a avut o reactieLol "Alexandra!!!!am zis 2!!!!"ras deci acum iau iar cate 2. Acum iau 12 pastile/zi+utrogestan. Sper macar sa-i fie cu folos lui bebe
Adina Mariana
Scris: Sunday, March 3, 2019 7:17 PM
Nivel

Of Da Alle.Mersi pt.rsp.O sa iau si eu 2 momentan si mai intreb ginecologul in 18 cand merg.Tu iei si nospa?
oanatm
Scris: Sunday, March 3, 2019 7:26 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
LAURA0202 wrote:
Cheek Kiss Buna fetelor. Mul?umesc tuturor de urarile facute. Sunt rupta de oboseala ca azi noapte n am dormit de cat 1 ora jumate. Incerc sa pun poza cu domnisoara mea. O cheama Ionela Laura . N a vrut sa aiba ziua cu a lu tati....el ii pe 1 martie si ea ii le 2. Exact ce am vrut si eu , sa aiba ziua ei personala topai
Ma pun sa dorm putin si ramân datoare cu povestirea marii întâlniri. E cam micu?a dar pt sarcina de aproape 37 saptamani e ok. Va doresc o zi buna tuturor si multumesc înca o data pt sus?inerea voastra. Sarcina usoara celor care se apropie . Sa fie oarecum ca a mea si va fi bine. Gossip

Felicitari Laura pentru printesa,recuperare usoara!
Mgeorgiana85
Scris: Sunday, March 3, 2019 7:35 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
LAURA0202 wrote:

Felicitari Laura! Sa creasca mare si sanatoasa, sa va bucurati de ea! coeur
alina89
Scris: Sunday, March 3, 2019 7:57 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Adina, asa stiu si eu ca aspenterul se ia seara dupa 8, cand te pui la culcare sa stai cat mai linistita dupa ce il iei si mai auzisem in discutii la spital ca daca iei euthyrox(parca asa se scria?) sa nu le iei seara pe ambele, deci euthyroxul dimineata.

Magne b6 eu in perioadele cand luam aveam 1/zi. Acum momentan iau doar aspenter, femibion si acid folic. Vedem maine cu ce continui.

Azi spre seara m-a luat o durere de cap din aia de iti si vine sa vomiti. Imi este asa frica de ziua de maine si ma rog sa fie totul bine Hands
Alle.p
Scris: Sunday, March 3, 2019 8:04 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Adina Mariana wrote:
Of Da Alle.Mersi pt.rsp.O sa iau si eu 2 momentan si mai intreb ginecologul in 18 cand merg.Tu iei si nospa?

Doar cand am dureri. Azi am luat una de 40mg. Sunt zile cand nu iau deloc si zile cand iau 1-4 /zi. Important e sa nu exagerezi cu ele, dar nici sa stai cu dureri.
Aspenterul il iau seara. Acum iau 2/zi. La început il luam dimineata, pana sa imi spuna dr si apoi si dna U. Ce am observat diferit este ca luat seara, mi-a diminuat mult sindromul picioarelor grele, obosite...adica seara cand ma puneam în pat le sim?eam amortite si ca nu circula sângele bine în eleLol rar mai am problema asta de cand il iau seara.
Adina Mariana
Scris: Sunday, March 3, 2019 8:30 PM
Nivel

alina89 wrote:
Adina, asa stiu si eu ca aspenterul se ia seara dupa 8, cand te pui la culcare sa stai cat mai linistita dupa ce il iei si mai auzisem in discutii la spital ca daca iei euthyrox(parca asa se scria?) sa nu le iei seara pe ambele, deci euthyroxul dimineata.

Magne b6 eu in perioadele cand luam aveam 1/zi. Acum momentan iau doar aspenter, femibion si acid folic. Vedem maine cu ce continui.

Azi spre seara m-a luat o durere de cap din aia de iti si vine sa vomiti. Imi este asa frica de ziua de maine si ma rog sa fie totul bine Hands
Euthyroxul se ia doar intre orele 5-7 dimineata si nu mananci o jumatate de ora nimic altfel nu isi face efectul.Stiu de la endocrinolog,de aproape 3 ani iau medicamentul asta,deja is satula de el dar trebuie nu am ce face,face parte din rutina mea.De aspenter chiar nu stiam,nu mi-a spus nimeni.De azi il iau seara clar.Mie mi-o scos acidul folic cand mi-o dat femibion.Nu am luat numai vreo 20 zile.Cu siguranta o sa fie totul bine si la tine.Sa ai bafta maine si te asteptam cu vestile bunepupici
Adina Mariana
Scris: Sunday, March 3, 2019 8:34 PM
Nivel

Alle.p wrote:

Doar cand am dureri. Azi am luat una de 40mg. Sunt zile cand nu iau deloc si zile cand iau 1-4 /zi. Important e sa nu exagerezi cu ele, dar nici sa stai cu dureri.
Aspenterul il iau seara. Acum iau 2/zi. La început il luam dimineata, pana sa imi spuna dr si apoi si dna U. Ce am observat diferit este ca luat seara, mi-a diminuat mult sindromul picioarelor grele, obosite...adica seara cand ma puneam în pat le sim?eam amortite si ca nu circula sângele bine în eleLol rar mai am problema asta de cand il iau seara.
Am inteles.Asa am sa fac.Chiar nu stiam cu astenterul.De azi il iau si eu seara.Ma bucur ca te simti okpupici
LAURA0202
Scris: Sunday, March 3, 2019 11:16 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Adina Mariana wrote:
Felicitari Laura! Am stiut ca vei naste la noapte dupa ce ai scris ca ti so rupt apa.Bine ca ai chemat-o pe sora ta sa te duca la spital si bine ca nu ai mers 300 km ca riscai sa nasti in masina cu logodnicul tauHilar
Nu stiu daca te consoleaza cu ceva dar si eu m-am nascut la 36 saptamani si am cantarit 2480 kg si acuma in viata asta mereu eram in diete ca ma vedeam prea grasutahohot deci crede-ma nu conteaza asta.Ea o sa recupereze mult si daca o sa o si alaptezi o sa ai un sentiment minunat si stau linistita ca se va dezvolta normal.Felicitari inca odata si asteptam poza cu minunea mica si scumpaLove mami de fetita copilas copilas copilas copilas copilas

Cheek Kiss Mul?umesc mult iubita. Ai dreptate. campfire
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.