|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 244
| Multumesc de urari, gagici! Am crezut ca fiind asa mare nu voi avea chef de ziua mea dar chiar am avut o zi draguta, dupa o mica panica legata de faptul ca nimic din dulap nu ma mai incape si ca musafirii vin in 15 minute
Laura, ai o fetita tare frumoasa! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| ivoreth wrote: Felicitari, Laura! Sa fiti sanatoase si sa va aduca numai bucurii!
Multumesc !!! |
|

| alina89 wrote:Felicitari Laura! E foarte bine cat are micuta acum, s-a grabit putin, dar pt cate sapt aveai e foarte bine! Recuperare usoara!
Mul?umesc Alina ! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/11/2017 Mesaje: 477
| La multi ani sarbatoritelor, multa sanatate si noroc !!!!! |
|

| GeorgianaB wrote:Felicitari, Laura ! Recuperare usoara si acomodare lina. Ti-a facut pe surpriza bobita ta si cand nu era tati acasa :D Va veti aduce cu drag aminte de momentele acestea
Da, asa i. Ce o fi zis ea??? Nu i tati acasa...ia sa l fac eu sa vina repede inapoi sa nu mai umble lelea Si asa a fost. Se pusese la somn cand l am anun?at ca ma duc la spital ca...credeam ca s a rupt apa ... Si ne am cam facut de cap noi doua pana a ajuns el Ne am cunoscut mai repede pu?in ?i uite cu ce se lauda el :
LAURA0202 attached the following image(s):

|
|

| Alle.p wrote:Felicitari Laura, recuperare usoara su multa sanatate amândurora
Mul?umim |
|

| simmo wrote:Laura, felicitari. Sanatate multa amandurora.
Mul?umim |
|

| valicutza wrote:Felicitari Laura !!! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa galusca !!!
Multumesc |
|

| Bella_Tm wrote: Felicitari, Laura!  sa va traiasca fetita! Uite ca a fost pana la urma ce ti-ai dorit - o fetita Asteptam sa ne spui cum a decurs totul! Recuperare usoara!
Multumesc Bella. Zilele acestea daca reusesc, o sa va povestesc, daca nu, cand ajungem acasa, si cred ca luni sau marti ne si da drumul acasa daca i totul bine . Imediat urmezi si tu ....bafta si na?tere u?oara ?i ?ie, si la Ivoreth , parca, scuze ca n am tinut cont de ordinea de pe grup....am luat-o pu?in înainte |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/11/2017 Mesaje: 477
| Astazi cam de cateva ore asa, simt o presiune sa zicem, in partea de sus a abdomenului, sub sani, o fi vorba de contractii false? Nu e o durere, simt ca si cand m ar apasa careva acolo.. Si pentru prima data am luat nospa, in ultimele 2 zile am mers pe jos, am tot facut drumuri pana in casa si afara iar, stau la et 3 si ieri si azi m a cam durut burta, jos de tot. De vreo 2 luni am senzatia asta jos, ma deranjeaza cateodata, cand ridic piciorul sa ma incalt etc. Dar acum m a deranjat mai tare, m am gandit ca de la efortul mai mare pe care l am facut. Am luat un nospa mai devreme si vad ca si a facut efectul, nu ma mai deranjeaza. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Hey! Dupa 3 no spa pe zi n am reusit sa imi revin. Asa ca am plecat la urgente in maternitate . Dupa 5 ore la urgente am primit diagnosticul de constipatie. Mi au dat un sirop. Si cand le am zis de no-spa nu au auzit de asa ceva. Ei pt pain relief dau paracetamol. O iau razna cu sistemu asta.
Intre timp cat am stat la urgente am realizat ca crampele sunt mai putine. Sunt bine, chiar nu stiu daca a fost musai constipatie sau altceva. Eco nu au facut ca oricum am programare marti, asa mi au zis. Sper sa fie totul bine! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Cata ai grija si efortul fizic poate sa fie cauza. E bun ca te a lasat durerea. Eu am stat azi ca pe ace pana la 5 si ceva seara. Cate no-spa avem voie? Stiu ca 3 pe zi...dar cum nu trec cu 3 oare ai voie mai mult? |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Mirela.t83 wrote:Hey! Dupa 3 no spa pe zi n am reusit sa imi revin. Asa ca am plecat la urgente in maternitate . Dupa 5 ore la urgente am primit diagnosticul de constipatie. Mi au dat un sirop. Si cand le am zis de no-spa nu au auzit de asa ceva. Ei pt pain relief dau paracetamol. O iau razna cu sistemu asta.
Intre timp cat am stat la urgente am realizat ca crampele sunt mai putine. Sunt bine, chiar nu stiu daca a fost musai constipatie sau altceva. Eco nu au facut ca oricum am programare marti, asa mi au zis. Sper sa fie totul bine!
Poate chiar a fost constipatie si nu ti ai dat seama important e ca tu si bebe sunteti bine acum Si paracetamolul am auzit ca ar fi recomandat in sarcina, dar doar prescris de dr Mai este putin pana marti, va fi bine ! |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Mirela.t83 wrote:Cata ai grija si efortul fizic poate sa fie cauza. E bun ca te a lasat durerea. Eu am stat azi ca pe ace pana la 5 si ceva seara. Cate no-spa avem voie? Stiu ca 3 pe zi...dar cum nu trec cu 3 oare ai voie mai mult?
Ai dreptate in legatura cu efortul, eu la munca fac efort fizic si cand exagerez ma doare. Trece insa cu odihna.
Pe prospect scrie intre 3 si 6 pe zi..acum nu stiu ce sa zic, pt sarcina mi se pare prea mult doza maxima.. |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Mirela, si eu am stat 3 zile în spital din cauza constipatiei aveam crampe si dureri de spate si ma temeam ca sunt contractii.aveam tot în jur de 11s. Acum reusesc sa deosebesc durerile. Mie medicul mi-a spus ca pot lua pana la 6 no-spa de 40mg pe zi. Nu cred ca am luat mai mult de 4 pana acum. |
|
|