Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Casuta anterioara o gasiti aici.
Gravidutzele noastre dragi! 1. Elena7
2. Florentinna
3. Diana.ng
4. Ivoreth
5. LAURA0202
6. Bella_tm
7. Valicutza
8. Cata123
9. Alle.p
10. Iulia13
11. Irinan
12. Diana1489
13. RalukM
14. Blu88
15. Mirela.t83
16. Alina89
17. Adina_Mariana
18. M2m2m2
Sarcina usoara tuturor burticilor!
Ultima actualizare: 12.02.2019 |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
| Uuuu ce am avansat Elena, Florentina, Diana, cum sunteti? Referitor la timpii de coagulare, eu nu am facut aceasta analiza, doar D-dimeri si anti factor Xa lunar. Pe baza acestor doua analize + greutatea mea imi doza hematologul Clexane.
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/6/2018 Mesaje: 359
| Locul 2....vai ce a trecut timpul. Bebelina sta bine la caldura mie mi s-a lasat burta cam de 2 saptamani, am contractii bh mai dese si se simte o presiune in pelvis dar nu ma plâng înca. Maine avem control ?i vedem cand ne programeaza, joi sau vineri la cezariana. Fetelor mai putin |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Bella_Tm wrote:Uuuu ce am avansat Elena, Florentina, Diana, cum sunteti? Referitor la timpii de coagulare, eu nu am facut aceasta analiza, doar D-dimeri si anti factor Xa lunar. Pe baza acestor doua analize + greutatea mea imi doza hematologul Clexane. Am facut d-dimeri sunt 0.26mg/l ( 0.50) sunt ok astia , maine merg la hematolog cu toate ca ea a zis de la sarcina confirmata incepem clexan ma gandesc ca se referea confirmata ecografic dar nu am rabdare sa stau asa in suspans maine merg ! Multumesc de raspuns !
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Andreea multumim pentru casuta!
Floretina multa bafta maine la control! Asteptam sa ne spui cand facem galerie! |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Adina, apropo de lucru. Cu bilet de la medic iti poti reduce nr orelor lucrate de la 8 la 6 cu pastrarea beneficiilor salariale. Poate te ajuta asa pt inceput? |
|
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Multumim pt casuta noua. Uao ce avansare a avut, de la pozitia 14 ..........am ajuns la 5 deja , cred ca urmatoarea casuta nu ma va mai prinde pe aici bafta la toate burticile si sarcini usoare |
|
| Gata, am pus tickere unde erau, A wish si Simmo nu au.. daca vreti pe listuta dati un semn. |
|
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Multumim pt.casuta Andreea.Ce emotie sa fiu si eu acolo,doamne imi vine sa plang la cat mi-am dorit si am visat |
|
| Adina Mariana wrote:Multumim pt.casuta Andreea.Ce emotie sa fiu si eu acolo,doamne imi vine sa plang la cat mi-am dorit si am visat Sa ai sedere frumoasa aici inca 32 de sapt macar sarcina usoaraaa! |
|
| LAURA0202 wrote:Multumim pt casuta noua. Uao ce avansare a avut, de la pozitia 14 ..........am ajuns la 5 deja , cred ca urmatoarea casuta nu ma va mai prinde pe aici bafta la toate burticile si sarcini usoare Cred ca nu, ultima casuta a fost in oct parca, nu se discuta asa mult aici Te rog sa citesti la aspirici ca au o rugaminte fetele la tine. |
|
| alina89 wrote:Adina, apropo de lucru. Cu bilet de la medic iti poti reduce nr orelor lucrate de la 8 la 6 cu pastrarea beneficiilor salariale. Poate te ajuta asa pt inceput? Alina eu lucrez 5 ore pe zi.Sunt la gradinita cu program prelungit unde dorm copiii de amiaza si au 2 mese plus gustare.Programul este de la 7:30 la 17:30 si am o colega de munca.O saptamana sunt eu de dimineata si o sapt.e ea si tot asa.Cand sunt de dimineata programul este de la 7:30 la 13 si cand sunt de dupamasa de la 12:30 la 17:30.Cand sunt de dimineata este mai solicitant putin dar cand de dupamasa copiii dorm 2 ore si este mai lejer.De aceea stau si ma gandesc ce sa fac ca nici sa stau in casa sa am atatea ganduri nu e ok dar nici ft.solicitant nu este la lucru daca nu ridic copiii.In functie de simtome o sa iau o hotarare.Deocamdata nu am simtome inafara de stari de somnolenta/oboseala dar vedem dupa 6-7 sapt.cand incep cu adevarat.Daca chiar nu voi face fata o sa ma bag in concediul medical o perioada si mai vedem dupa daca ma scot cu risc sau ce fac. |
|
| Andreea06 wrote:Sa ai sedere frumoasa aici inca 32 de sapt macar sarcina usoaraaa! Multumesc mult Andreea |
|
| Andreea06 wrote:Cred ca nu, ultima casuta a fost in oct parca, nu se discuta asa mult aici Te rog sa citesti la aspirici ca au o rugaminte fetele la tine. Nu se discuta cred ca de ce se doarme mult eu zilele astea intruna am dormit eu care eram pe forum toata ziua |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Alina, sincer nu stiu de ce au scris asa. Sangerari nu am avut, colul este inchis. Probabil cum a zis si Alle sa aiba ei acoperire. Poate intr-un fel, scrisoarea lor medicala ma va ajuta la medicul de familie, in caz ca mai am nevoie de repaus.
M2, DD este si el ok. Asa l-am avut si eu in z36 (in parametrii), insa ulterior a crescut usor, dar am inteles ca e ok.
Adina Personal iti spun ca atunci cand au inceput greturile mai intens si varsat, mi-a fost greu si am stat acasa. Nu e deloc placut sa scoti niste sunete si te aud toti colegii , e obositor. Cu somnul eu sunt decalata rau. Dorm in reprize, ma trezesc peste noapte, iar adorm etc.
Daca vreau sa fac ticker trebuie sa imi fac cont pe aplicatie, am vazut bine ? Am intrat pe unul si m-a redirectionat. |
|
|