Gravidutele noastre dragi - 48
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alle.p
Scris: Friday, November 9, 2018 3:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2018
Bella_Tm wrote:

Am inteles. Numai sa fie de acord medicul..
Multa bafta pupici si ti-am spus, fi optimista! SimplyLove

Faptul ca am o nastere prematura in antecedente, deja pp ca si la aceasta am risc de nastere prematura. Daca nu vrea el, voi cauta unul care sa vrea. Din atatia medici, trebuie sa gasesc macar unul...plus ca nu stau pe banii nimanui. La cat am contribuit la sanatate...alcool
valicutza
Scris: Saturday, November 10, 2018 7:35 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/11/2016
carlita wrote:
Vali, ce-ai facut la cardiologie?

Am fost sa ma ia in eviden?a,pt ca am pulsul cam mare..95-100 , si sa îl tinem sub control.
valicutza
Scris: Saturday, November 10, 2018 7:36 AM
Nivel

Inregistrat: 5/11/2016
Alle.p wrote:
Valicomputerlove
Incet si sigur creste bebele tau. Sti ce este?love

Creste puiul...Si miscaceste de zor..
Nu vrem sa stim ce este...sanatos sa fie. Asta e tot ce conteaza si sa reusesc sa il nasc la termen cu bine.
Alle.p
Scris: Saturday, November 10, 2018 8:26 AM
Nivel

valicutza wrote:

Nu vrem sa stim ce este...sanatos sa fie. Asta e tot ce conteaza si sa reusesc sa il nasc la termen cu bine.

Asa am procedat si noi prima dataLove e frumos sa fie surpriza. Sanatate la amandoiDistanceKiss
Lau02
Scris: Saturday, November 10, 2018 8:38 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/5/2018
valicutza wrote:

Sarcina usoara in continuare.
Asa ersm si noo, n am vrut sa stim ce ii, sanatos/ sanatoasa sa fie si mama pe langa el/ea, asta ii tot ce conteaza.
Al meu zice ca e baiat, eu , zic ca e fetita, la fel si matusa mea si cateva femei, cica dupa forma burticii....ii fetita Blushing sanatate sa fie ca restul nu preamai conteaza. Eu, una , as fi tentata ca sa mi zica gine ce este dar al meu ....nu vrea .....NuImiPasa
Si la mine , zilele astea simt ca are parca ora de gimnastica sic problema e ca si la ore tarzii, 23 , isi incepe acrobatiile Hilar Sigur ii un semn bun asta si de acuma incolo va fi si mai multa activitate ...Lol
Sarcina usoara in continuare tuturor.
Cheek Kiss Bella
DistanceKiss Alle.p
LAURA0202
Scris: Saturday, November 10, 2018 8:43 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Lau02 wrote:

Asa ersm si noo, n am vrut sa stim ce ii, sanatos/ sanatoasa sa fie si mama pe langa el/ea, asta ii tot ce conteaza.
Al meu zice ca e baiat, eu , zic ca e fetita, la fel si matusa mea si cateva femei, cica dupa forma burticii....ii fetita Blushing sanatate sa fie ca restul nu preamai conteaza. Eu, una , as fi tentata ca sa mi zica gine ce este dar al meu ....nu vrea .....NuImiPasa
Si la mine , zilele astea simt ca are parca ora de gimnastica sic problema e ca si la ore tarzii, 23 , isi incepe acrobatiile Hilar Sigur ii un semn bun asta si de acuma incolo va fi si mai multa activitate ...Lol
Cheek Kiss Bella
DistanceKiss Alle.p

Uffaaaaa. De abia astept sa ajung acasa ca sa mi apara si graficul la semnatura mea ras
campfire
Nela
Scris: Sunday, November 11, 2018 9:57 AM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2018
Lau02 wrote:

Al meu zice ca e baiat, eu , zic ca e fetita, la fel si matusa mea si cateva femei, cica dupa forma burticii....ii fetita Blushing
sanatate sa fie ca restul nu preamai conteaza. Eu, una , as fi tentata ca sa mi zica gine ce este dar al meu ....nu vrea .....NuImiPasa
Cheek Kiss
Bella
DistanceKiss Alle.p

Laura, am visat eu sau ai zis tu odata ca i-ai trimis un mail dr. ca sa o întrebi ce sex are bebe ?i ?i-a zic ca "din câte î?i aminte?te este fetita"? Daca gre?esc, te rog sa ma ier?i, dar eu asta mi-amintesc. Si, sa ?tii ca forma burticii nu zice nimic. Astea sunt doar povesti. sic
Cheek Kiss
Alle.p
Scris: Sunday, November 11, 2018 10:53 AM
Nivel

Nela, deja ai 25sLove ce repede trece timpulDistanceKiss cum esti?
LAURA0202
Scris: Sunday, November 11, 2018 10:55 AM
Nivel

Nela wrote:

Laura, am visat eu sau ai zis tu odata ca i-ai trimis un mail dr. ca sa o întrebi ce sex are bebe ?i ?i-a zic ca "din câte î?i aminte?te este fetita"? Daca gre?esc, te rog sa ma ier?i, dar eu asta mi-amintesc. Si, sa ?tii ca forma burticii nu zice nimic. Astea sunt doar povesti. sic
Cheek Kiss

Cheek Kiss da,iubita, asa e . yes asa mi a raspuns dr la mail. Numai eu spre ca între timp sa nu i fi crescut putulica...hohot
Oricum, al meu , nu vrea sa stie si nici nu m am scapat, cum zicea el ras
Doamne ajuta sa ramâna fetita ,suntem doua , nu doi si asta ma face cea mai fericita ,jur .
Tu, cum esti ?
Bobita mea ii mai activa si diminea?a devreme si seara târziu dar ma bucur.
Sarcina usoara în continuare.
Deja sunt pe locul 14, încet încet timpul trece pana la momentul întâlnirii mele cu minunea mea pt ca ....sincer ...nu ne mai asteptam nici unul Blushing dar este exact cum se spune,bine atunci când te astepti mai putin. topai
Duminica placuta tuturor va doresc
laura513
Scris: Sunday, November 11, 2018 11:34 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
LAURA0202 wrote:

Deja sunt pe locul 14, încet încet timpul trece pana la momentul întâlnirii mele cu minunea mea pt ca ....sincer ...nu ne mai asteptam nici unul Blushing dar este exact cum se spune,bine atunci când te astepti mai putin. topai

Esti exemplul concret ca minunile exista Cheek Kiss
LAURA0202
Scris: Sunday, November 11, 2018 1:03 PM
Nivel

laura513 wrote:

Esti exemplul concret ca minunile exista Cheek Kiss
l

Cheek Kiss stiu iubita si toate fetele care încearca de mult timp , le sfatuiesc sa nu si piarda speranta.
Doamne Doamne ne da la fiecare cand considera el ca a venit momentul.
Duminica placuta tuturor va doresc !
Gossip
Nela
Scris: Sunday, November 11, 2018 1:21 PM
Nivel

Alle.p wrote:
Nela, deja ai 25sLove ce repede trece timpulDistanceKiss cum esti?

computerlove Alle, am momente in care nu-mi vine sa cred ca în mine e un bebe mic. Uite, câteodata o simt ?i în partea stânga ?i în partea dreapta a abdomenului, ca ?i cum ?i-ar întinde mânu?ele ?i picioru?ele în acela?i timp ?i mi se pare atât de.... Wow. Abia a?tept sa vina data de 28 sa o vad. coeur pupicei. Abia a?tept sa o/îl sim?i ?i tu. pupici
Nela
Scris: Sunday, November 11, 2018 1:42 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Cheek Kiss da,iubita, asa e . yes asa mi a raspuns dr la mail. Numai eu spre ca între timp sa nu i fi crescut putulica...hohot
Oricum, al meu , nu vrea sa stie si nici nu m am scapat, cum zicea el ras
Doamne ajuta sa ramâna fetita ,suntem doua , nu doi si asta ma face cea mai fericita ,jur .
Tu, cum esti ?
Bobita mea ii mai activa si diminea?a devreme si seara târziu dar ma bucur.
Sarcina usoara în continuare.

Da, trece timpul... ?i bebelu?ii no?tri se fac mai puternici. Nu ne doresc decât sanatate, la toate. Duminica placuta în continuare.
Alle.p
Scris: Monday, November 12, 2018 2:52 PM
Nivel

Nela wrote:

computerlove Alle, am momente in care nu-mi vine sa cred ca în mine e un bebe mic. Uite, câteodata o simt ?i în partea stânga ?i în partea dreapta a abdomenului, ca ?i cum ?i-ar întinde mânu?ele ?i picioru?ele în acela?i timp ?i mi se pare atât de.... Wow. Abia a?tept sa vina data de 28 sa o vad. coeur pupicei. Abia a?tept sa o/îl sim?i ?i tu. pupici

Si eu abia asteptlove cum am citit mult toate prostiile, mai ales pe forumuri straine, vazusem ca sunt femei care au inceput sa simta bebei de la 11-12 s...asa ca fluturasii. Mi se pare super devreme, dar tot sunt atenta seara daca misca sau nu ceva acoloLol Poate totusi incepe sa-mi dea de veste peste 3 saptamani(si pe Alex stiu ca am inceput sa-l simt destul de devreme, dar nu mai retin la cat)
Vineri ma duc ”control” doar sa vad ca ii bate inimioara, pt a nu merge degeaba la TM pt morfologie. Sper sa fie okHands
Alle.p
Scris: Monday, November 12, 2018 2:56 PM
Nivel

Vali,

Doar daca vrei sa vb despre asta....
Vad ca ai nascut fetita la termen, dupa ce ai pierdut baietelul la 35s. Au fost ceva probleme la prima sarcina? Eu tot am senzatia ca, daca nu am reusit sa duc la termen prima sarcina, nu voi reusi nici acum...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.