Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Bella_Tm wrote:Am inteles. Numai sa fie de acord medicul.. Multa bafta  si ti-am spus, fi optimista! Faptul ca am o nastere prematura in antecedente, deja pp ca si la aceasta am risc de nastere prematura. Daca nu vrea el, voi cauta unul care sa vrea. Din atatia medici, trebuie sa gasesc macar unul...plus ca nu stau pe banii nimanui. La cat am contribuit la sanatate... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 383
| carlita wrote:Vali, ce-ai facut la cardiologie? Am fost sa ma ia in eviden?a,pt ca am pulsul cam mare..95-100 , si sa îl tinem sub control. |
|

Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 383
| Alle.p wrote:Vali Incet si sigur creste bebele tau. Sti ce este?
Creste puiul...Si miscaceste de zor.. Nu vrem sa stim ce este...sanatos sa fie. Asta e tot ce conteaza si sa reusesc sa il nasc la termen cu bine. |
|

| valicutza wrote:
Creste puiul...Si miscaceste de zor.. Nu vrem sa stim ce este...sanatos sa fie. Asta e tot ce conteaza si sa reusesc sa il nasc la termen cu bine.
Asa am procedat si noi prima data e frumos sa fie surpriza. Sanatate la amandoi |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/5/2018 Mesaje: 18
| valicutza wrote:
Creste puiul...Si miscaceste de zor.. Nu vrem sa stim ce este...sanatos sa fie. Asta e tot ce conteaza si sa reusesc sa il nasc la termen cu bine.
Sarcina usoara in continuare. Asa ersm si noo, n am vrut sa stim ce ii, sanatos/ sanatoasa sa fie si mama pe langa el/ea, asta ii tot ce conteaza. Al meu zice ca e baiat, eu , zic ca e fetita, la fel si matusa mea si cateva femei, cica dupa forma burticii....ii fetita sanatate sa fie ca restul nu preamai conteaza. Eu, una , as fi tentata ca sa mi zica gine ce este dar al meu ....nu vrea ..... Si la mine , zilele astea simt ca are parca ora de gimnastica problema e ca si la ore tarzii, 23 , isi incepe acrobatiile Sigur ii un semn bun asta si de acuma incolo va fi si mai multa activitate ... Sarcina usoara in continuare tuturor.
Bella
Alle.p |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Lau02 wrote:Sarcina usoara in continuare. Asa ersm si noo, n am vrut sa stim ce ii, sanatos/ sanatoasa sa fie si mama pe langa el/ea, asta ii tot ce conteaza. Al meu zice ca e baiat, eu , zic ca e fetita, la fel si matusa mea si cateva femei, cica dupa forma burticii....ii fetita  sanatate sa fie ca restul nu preamai conteaza. Eu, una , as fi tentata ca sa mi zica gine ce este dar al meu ....nu vrea ..... Si la mine , zilele astea simt ca are parca ora de gimnastica  problema e ca si la ore tarzii, 23 , isi incepe acrobatiile  Sigur ii un semn bun asta si de acuma incolo va fi si mai multa activitate ... Sarcina usoara in continuare tuturor. Bella Alle.p
Uffaaaaa. De abia astept sa ajung acasa ca sa mi apara si graficul la semnatura mea
|
|

Inregistrat: 6/18/2018 Mesaje: 355
| Lau02 wrote:Sarcina usoara in continuare. Asa ersm si noo, n am vrut sa stim ce ii, sanatos/ sanatoasa sa fie si mama pe langa el/ea, asta ii tot ce conteaza. Al meu zice ca e baiat, eu , zic ca e fetita, la fel si matusa mea si cateva femei, cica dupa forma burticii....ii fetita sanatate sa fie ca restul nu preamai conteaza. Eu, una , as fi tentata ca sa mi zica gine ce este dar al meu ....nu vrea ..... Si la mine , zilele astea simt ca are parca ora de gimnastica  problema e ca si la ore tarzii, 23 , isi incepe acrobatiile  Sigur ii un semn bun asta si de acuma incolo va fi si mai multa activitate ... Sarcina usoara in continuare tuturor. Bella Alle.p Laura, am visat eu sau ai zis tu odata ca i-ai trimis un mail dr. ca sa o întrebi ce sex are bebe ?i ?i-a zic ca "din câte î?i aminte?te este fetita"? Daca gre?esc, te rog sa ma ier?i, dar eu asta mi-amintesc. Si, sa ?tii ca forma burticii nu zice nimic. Astea sunt doar povesti.
|
|

| Nela, deja ai 25s ce repede trece timpul cum esti? |
|

| Nela wrote:Laura, am visat eu sau ai zis tu odata ca i-ai trimis un mail dr. ca sa o întrebi ce sex are bebe ?i ?i-a zic ca "din câte î?i aminte?te este fetita"? Daca gre?esc, te rog sa ma ier?i, dar eu asta mi-amintesc. Si, sa ?tii ca forma burticii nu zice nimic. Astea sunt doar povesti.
da,iubita, asa e . asa mi a raspuns dr la mail. Numai eu spre ca între timp sa nu i fi crescut putulica... Oricum, al meu , nu vrea sa stie si nici nu m am scapat, cum zicea el Doamne ajuta sa ramâna fetita ,suntem doua , nu doi si asta ma face cea mai fericita ,jur . Tu, cum esti ? Bobita mea ii mai activa si diminea?a devreme si seara târziu dar ma bucur. Sarcina usoara în continuare. Deja sunt pe locul 14, încet încet timpul trece pana la momentul întâlnirii mele cu minunea mea pt ca ....sincer ...nu ne mai asteptam nici unul dar este exact cum se spune,bine atunci când te astepti mai putin. Duminica placuta tuturor va doresc |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| LAURA0202 wrote: Deja sunt pe locul 14, încet încet timpul trece pana la momentul întâlnirii mele cu minunea mea pt ca ....sincer ...nu ne mai asteptam nici unul  dar este exact cum se spune,bine atunci când te astepti mai putin. Duminica placuta tuturor va doresc
Esti exemplul concret ca minunile exista |
|

| laura513 wrote:Esti exemplul concret ca minunile exista l
stiu iubita si toate fetele care încearca de mult timp , le sfatuiesc sa nu si piarda speranta. Doamne Doamne ne da la fiecare cand considera el ca a venit momentul. Duminica placuta tuturor va doresc !
|
|

| Alle.p wrote:Nela, deja ai 25s  ce repede trece timpul  cum esti?
Alle, am momente in care nu-mi vine sa cred ca în mine e un bebe mic. Uite, câteodata o simt ?i în partea stânga ?i în partea dreapta a abdomenului, ca ?i cum ?i-ar întinde mânu?ele ?i picioru?ele în acela?i timp ?i mi se pare atât de.... Wow. Abia a?tept sa vina data de 28 sa o vad. pupicei. Abia a?tept sa o/îl sim?i ?i tu. |
|

| LAURA0202 wrote: da,iubita, asa e .  asa mi a raspuns dr la mail. Numai eu spre ca între timp sa nu i fi crescut putulica... Oricum, al meu , nu vrea sa stie si nici nu m am scapat, cum zicea el Doamne ajuta sa ramâna fetita ,suntem doua , nu doi si asta ma face cea mai fericita ,jur . Tu, cum esti ? Bobita mea ii mai activa si diminea?a devreme si seara târziu dar ma bucur. Sarcina usoara în continuare. Deja sunt pe locul 14, încet încet timpul trece pana la momentul întâlnirii mele cu minunea mea pt ca ....sincer ...nu ne mai asteptam nici unul  dar este exact cum se spune,bine atunci când te astepti mai putin. Duminica placuta tuturor va doresc Da, trece timpul... ?i bebelu?ii no?tri se fac mai puternici. Nu ne doresc decât sanatate, la toate. Duminica placuta în continuare.
|
|

| Nela wrote: Alle, am momente in care nu-mi vine sa cred ca în mine e un bebe mic. Uite, câteodata o simt ?i în partea stânga ?i în partea dreapta a abdomenului, ca ?i cum ?i-ar întinde mânu?ele ?i picioru?ele în acela?i timp ?i mi se pare atât de.... Wow. Abia a?tept sa vina data de 28 sa o vad.  pupicei. Abia a?tept sa o/îl sim?i ?i tu. Si eu abia astept cum am citit mult toate prostiile, mai ales pe forumuri straine, vazusem ca sunt femei care au inceput sa simta bebei de la 11-12 s...asa ca fluturasii. Mi se pare super devreme, dar tot sunt atenta seara daca misca sau nu ceva acolo Poate totusi incepe sa-mi dea de veste peste 3 saptamani(si pe Alex stiu ca am inceput sa-l simt destul de devreme, dar nu mai retin la cat) Vineri ma duc ”control” doar sa vad ca ii bate inimioara, pt a nu merge degeaba la TM pt morfologie. Sper sa fie ok |
|

| Vali,
Doar daca vrei sa vb despre asta.... Vad ca ai nascut fetita la termen, dupa ce ai pierdut baietelul la 35s. Au fost ceva probleme la prima sarcina? Eu tot am senzatia ca, daca nu am reusit sa duc la termen prima sarcina, nu voi reusi nici acum... |
|
|