Gravidutele noastre dragi - 48
Subiectul anterior · Subiectul urmator
diana.ng
Scris: Saturday, February 9, 2019 5:20 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/26/2017
Irinan wrote:
Buna burtici. Din pacate am ajuns la spital azi noapte cu contractii.. acolo, surpriza, col intredeschis. Acum sunt sub perfuzie cu gynipral si ne rugam sa fie bine

Doamne ajuta Irina, sa fie totul bine si sa stea bebe acolo! Hands Hands Hands
ElenaBezirkan9745
Scris: Saturday, February 9, 2019 5:27 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/9/2019
Buna am nascut de 5 luni feti?a mea bea lapte praf dar o mai alaptez de 2 ori pe zi azi când am mers la baie am observat pu?in sânge poate fi menstrua?ia daca înca mai alaptez ?
Irinan
Scris: Saturday, February 9, 2019 5:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Multumesc pentru gandurile bune. Eu incerc sa nu plang si sa fiu optimista, dar recunosc ca m am speriat ingrozitor. Important e ca acum contractiile s au oprit, utrogestan mi s a spus ca sunt deja la doza maxima. Sunt la repaus. Sa speram ca se inchide inapoi (am intrebat daca se mai inchide colul odata deschis si mi s a raspuns ca da, dar sunt la risc pana nasc) Momentan mi s a spus ca nu au ce sa imi mai faca, urmez tratamentul si repaus. ,toate sunt in mana Domnului acum.
Irinan
Scris: Saturday, February 9, 2019 5:33 PM
Nivel

ElenaBezirkan9745 wrote:
Buna am nascut de 5 luni feti?a mea bea lapte praf dar o mai alaptez de 2 ori pe zi azi când am mers la baie am observat pu?in sânge poate fi menstrua?ia daca înca mai alaptez ?

La baietel mi a revenit menstruatia la 4 luni de la nastere. In conditiile in care am alaptat pana la 1 an si o luna
Alle.p
Scris: Saturday, February 9, 2019 5:47 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Irina, nu au zis nimic de cerclaj sau pasar? Nu stiu exact în ce condi?ii se fac la cald. Bine ca ai ajuns in timp util la spital si s-au oprit contractiile. Cand iti mai face un eco?
ElenaBezirkan9745
Scris: Saturday, February 9, 2019 6:00 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/9/2019
Mul?umesc , deci e ceva normal MAm speriat pentru ca înainte când avea menstrua?ie aveam ni?te dureri insuportabile , dar acuma nimic NuStiu

alina89
Scris: Saturday, February 9, 2019 9:13 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Mirela.t83 wrote:
Alina cum esti?

Maria, ce faceti voi? Ati ajuns acasa cu bebelina?

Mirela, sunt bine cu exceptia greturilor care apar pe la 1-2 dupa masa si tin pana adorm, dar sunt usoare, nu am vomitat deloc. De cateva zile ma dor si sanii, pana acum erau moi si lasati ca inainte sa raman. Azi m-am speriat putin, am facut o intoarcere brusca din sold si am avut niste dureri ca un carcel pus asa in dreapta in zona ovarelor, nu stiu cum sa ii explic. In rest stau cu emotii si sunt nerabdatoare pt urmatorul control, dar abea pe 4 martie ma mai vede.. ma rog sa fie totul bine pana atunci. Miercuri merg iar la hemato pt analize. Tu cum esti? Te-ai mai linistit cu grijile?
Irinan
Scris: Saturday, February 9, 2019 9:45 PM
Nivel

Alle.p wrote:
Irina, nu au zis nimic de cerclaj sau pasar? Nu stiu exact în ce condi?ii se fac la cald. Bine ca ai ajuns in timp util la spital si s-au oprit contractiile. Cand iti mai face un eco?

Nu mi au zis nimic. Am intrebat eu si am inteles ca se face pana in saptamana 21.. luni sau marti mi au zis sa ma intorc la control sa verifice din nou starea colului
Irinan
Scris: Saturday, February 9, 2019 9:47 PM
Nivel

ElenaBezirkan9745 wrote:
Mul?umesc , deci e ceva normal MAm speriat pentru ca înainte când avea menstrua?ie aveam ni?te dureri insuportabile , dar acuma nimic NuStiu

E normal. Acum e posibil sa fie putin diferit pana se regleaza putin.. 2-3 cm si ar trebui sa reintre in normal. Mai sunt si norocoase care scapa mai mult de cm, nu ne numaram printre ele
Adina Mariana
Scris: Saturday, February 9, 2019 9:53 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Buna fetelor.Incetuc incerc sa ma obisnuiesc cu gandul ca bebe nu ma va parasi si ma alaturi voua aici la gravidute.Tot odata am si o intrebare daca cumva ati patit.De cand am aflat ca am ramas insarcinata nu am avut scaun adica de 4,5 zile.Sunt constipata foarte tare.Acum am incercat sa fortez dar degeaba si a inceput sa ma doara jos.Am citit de remedii naturiste si mi-am facut un pahar cu apa calduta miere si zeama de lamaie.Sper sa treaca pt.ca imi creeaza un disconfort maxim.Voi stiti si alte remedii?va multumesc.
Florentinna
Scris: Saturday, February 9, 2019 10:33 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/6/2018
Adina Mariana wrote:
Buna fetelor.Incetuc incerc sa ma obisnuiesc cu gandul ca bebe nu ma va parasi si ma alaturi voua aici la gravidute.Tot odata am si o intrebare daca cumva ati patit.De cand am aflat ca am ramas insarcinata nu am avut scaun adica de 4,5 zile.Sunt constipata foarte tare.Acum am incercat sa fortez dar degeaba si a inceput sa ma doara jos.Am citit de remedii naturiste si mi-am facut un pahar cu apa calduta miere si zeama de lamaie.Sper sa treaca pt.ca imi creeaza un disconfort maxim.Voi stiti si alte remedii?va multumesc.

Bine ai venit Adina la graviduteCheek Kiss iti urez sarcina usoara si bebe la termen.
La început de sarcina si eu am avut probleme cu constipatia si m-au ajutat prunele si caisele uscate, vreo 2-3 pe zi si era mai ok. Ce mi-a mai spus doctorul dar nu a avut efect la mine: cate o linguri?a de miere si ceai de musetel si daca chiar e grava situatia poti pune supozitor de glicerina.
Ce mai ajuta e sa bei multa apa chiar daca faci mai multe drumuri la baie.
LAURA0202
Scris: Saturday, February 9, 2019 10:47 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Adina Mariana wrote:

Cheek Kiss eu cam am avut deaface cu mersul la baie si am vb cu gine mea si iau o pastila de magnesiu si sa sti ca ma ajuta, merg la baie aproape zilnic, ceea ce inainte nu o faceam. ras
sarcina usoara in continuare iubita.computerlove campfire
Alle.p
Scris: Saturday, February 9, 2019 10:50 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Adina, în sarcina nu ai voie sa te fortezi la baie...Poate provoca contractii. Eu am stat 3 zile în spital sarcina asta din cauza constipatieiLol
Medicul meu mi-a zis sa iau dupholac sirop cand sunt constipat si sa folosesc supozitor cu glicerina. Nu las sa treaca mai mult de 1-2 zile fara scaun pt ca apoi se complica treaba. Încearca prima supozitoarele, iar daca nu e suficient poti lua lini?tita ?i sirop...doar nu lasa lucrurile asa( dupholac se mai gaseste si la pliculete în doze unice).

Irina, sa inteleg ca nu esti internata acum?
Eu stiu ca pesarul se poate pune în orice saptamana. La o cunostinta i l-a pus în 33s, a reu?it sa mai duca sarcina o saptamana, dar avea deja colul deschis.
alina89
Scris: Saturday, February 9, 2019 10:52 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Adina Mariana wrote:

La prima sarcina am avut un singur episod spre final, a durat 4 zile. Acum la sarcina asta, incerc sa am zilnic, dar e cumplit, ma chinui mult, ma doare, simt ca ma taie cineva pe interior. Eu eram ceas o singura data pe zi si nu ratez niciodata ora ca stiu ca e jale apoi pana ziua urmatoare. Constipatia e des intalnita in sarcina, nu e de ingrijorat, dar trebuie sa gasim solutii sa nu stam atat sa ajungem la dureri din cauza asta. Sper sa gasesti ceva care sa functioneze la tine.
maria2013
Scris: Saturday, February 9, 2019 11:45 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Mirela.t83 wrote:
Alina cum esti?

Maria, ce faceti voi? Ati ajuns acasa cu bebelina?

Da, suntem acasa de ieri. Azi am fost la vaccinul bcg. E minunat acasa, chiar daca e extrem de solicitant. Bine, ne a?teptam la mai greu, recunosc. Cel mai greu a fost în timpul opera?iei ?i la terapie intensiva, dar a trecut. Promit sa revin ?i sa va scriu povestea nasterii, îndata ce ne vom mai linisti. Va pup pe toate si va multumesc pentru gândurile bune ?i pt ca mi-ati fost alaturi în cele noua luni de sarcina! Sa va fie sarcinile usoare, iar întâlnirea cu bebe magica!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.