Gravidutele noastre dragi - 48
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Iulia13
Scris: Friday, February 8, 2019 9:16 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/8/2017
LAURA0202 wrote:

Cheek Kiss eu , iau triferment pt arsuri ....si mi trece aproape imediat. dr mi a dat ok sa l iau. Cheek Kiss campfire

Multumesc de raspuns Laura! Momentan vad ca m-a ajutat gavisconul, nu am mai avut probleme de miercuri. Sarcina usoara in continuare hearts
LAURA0202
Scris: Friday, February 8, 2019 12:17 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Iulia13 wrote:

Multumesc de raspuns Laura! Momentan vad ca m-a ajutat gavisconul, nu am mai avut probleme de miercuri. Sarcina usoara in continuare hearts

Cheek Kiss mersi la fel si tie sarcina usoara in continuare
computerlove Gossip
ivoreth
Scris: Friday, February 8, 2019 4:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/17/2017
Elena7 wrote:

Chiar astazi am fost la control si cica nu sunt semne clare inca..fetita are 3,600gr e destul de maricica..iar baiatul este incantat si mereu ma intreaba cand vine surioara hearts
Se mangaie si el pe burtica si zice ca are bebe acolo. Hahaha
Fetita ta ce spune?love

Si fetita mea e incantata si abia asteapta sa vina surioara. Cand mergem la cumparaturi tot timpul vrea sa cumpere ceva si pentru surioara ei, sper sa nu se schimbe prea tare dupa ce apare bebe in peisaj. Abia astept sa ne povestesti experienta voastra.
Am comandat 2 tricouri pentru o sedinta foto dupa ce vine bebe... abia astept sa le vad imbracate cu ele coeur Incerc sa atasez poza, sper sa nu fie prea mare

ivoreth attached the following image(s):
c4ad7047-0a9c-4d28-b6c8-33a46dbca9b3.jpeg

Andreea06
Scris: Friday, February 8, 2019 5:09 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
ivoreth wrote:

Si fetita mea e incantata si abia asteapta sa vina surioara. Cand mergem la cumparaturi tot timpul vrea sa cumpere ceva si pentru surioara ei, sper sa nu se schimbe prea tare dupa ce apare bebe in peisaj. Abia astept sa ne povestesti experienta voastra.
Am comandat 2 tricouri pentru o sedinta foto dupa ce vine bebe... abia astept sa le vad imbracate cu ele coeur Incerc sa atasez poza, sper sa nu fie prea mare

Ce frumooooase sunt hearts
Mirela.t83
Scris: Friday, February 8, 2019 6:30 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
ivoreth wrote:

Ce dragute sunt! love

Denis al meu e mai mare dar e asa copilaros mereu imi cere sa ii arat burta. Lol
Elena7
Scris: Friday, February 8, 2019 7:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/2/2015
ivoreth wrote:

Ce dragut!coeur
oanatm
Scris: Friday, February 8, 2019 8:51 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Mirela.t83 wrote:

Ce dragute sunt! love

Denis al meu e mai mare dar e asa copilaros mereu imi cere sa ii arat burta. Lol

Mirela,am si eu o cumnata cu acelasi nume si are un baietel Denis...aveti povestile atat de asemanatoare,dar ca ea nu a mai avut SOE. Si acum e insarcinata in 5 sapt si Denis e la fel ca al tau...ii pupa burtica non stop,a facut lista de invitati pt botez..e atat de incantat ca o sa aiba o surioara sau un fratior...desi el.vrea fratior.
LAURA0202
Scris: Friday, February 8, 2019 8:56 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
ivoreth wrote:

superbe. sora mea, are 2 fetite si cam tot timpul la amandoua la fel, doar ca e cam marisoara diferenta dintre ele, una aproape 4 si cealalta 11.... dar cam reuseste Blushing
mai ai putin ivoreth- multa bafta !!!computerlove campfire
Mirela.t83
Scris: Friday, February 8, 2019 9:20 PM
Nivel

oanatm wrote:

Mirela,am si eu o cumnata cu acelasi nume si are un baietel Denis...aveti povestile atat de asemanatoare,dar ca ea nu a mai avut SOE. Si acum e insarcinata in 5 sapt si Denis e la fel ca al tau...ii pupa burtica non stop,a facut lista de invitati pt botez..e atat de incantat ca o sa aiba o surioara sau un fratior...desi el.vrea fratior.

Ce tare!
Sunt f incantati indiferent de varsta.
Al meu tanjea de la 6 ani.
Ori acum e f incantat de verisoara lui primara. Fetita fratelui meu care e o minune de pisicuta frumoasa are 7 luni asa ca suntem topiti toti in fam dupa ea, incat Denis de Craciun a specificat ca vrea o surioara in lista de la Mosu. Nici nu credeam ca o sa fie asa. Sa raman gravida in per sarbatorilor. Dar s a intamplat.
Irinan
Scris: Saturday, February 9, 2019 12:24 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Buna burtici. Din pacate am ajuns la spital azi noapte cu contractii.. acolo, surpriza, col intredeschis. Acum sunt sub perfuzie cu gynipral si ne rugam sa fie bine
GeorgianaB
Scris: Saturday, February 9, 2019 12:50 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Irinan wrote:
Buna burtici. Din pacate am ajuns la spital azi noapte cu contractii.. acolo, surpriza, col intredeschis. Acum sunt sub perfuzie cu gynipral si ne rugam sa fie bine

Multa sanatatea, sa mai stea bebe cuminte. Doamne ajuta sa fie bine grup
Alle.p
Scris: Saturday, February 9, 2019 12:59 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
IrinaHands Hands Hands pt tine si bebe.
alina89
Scris: Saturday, February 9, 2019 1:31 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Irinan wrote:

Doamne ajuta sa fie totul bine!
Mirela.t83
Scris: Saturday, February 9, 2019 2:04 PM
Nivel

Irinan wrote:

Buna Irina. Sa stea bebe cuminte! Doamne ajuta! Hands
Mirela.t83
Scris: Saturday, February 9, 2019 2:05 PM
Nivel

Alina cum esti?

Maria, ce faceti voi? Ati ajuns acasa cu bebelina?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.