Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
|
Multumesc de raspuns Laura! Momentan vad ca m-a ajutat gavisconul, nu am mai avut probleme de miercuri. Sarcina usoara in continuare |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Iulia13 wrote:Multumesc de raspuns Laura! Momentan vad ca m-a ajutat gavisconul, nu am mai avut probleme de miercuri. Sarcina usoara in continuare
mersi la fel si tie sarcina usoara in continuare
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 244
| Elena7 wrote:Chiar astazi am fost la control si cica nu sunt semne clare inca..fetita are 3,600gr e destul de maricica..iar baiatul este incantat si mereu ma intreaba cand vine surioara Se mangaie si el pe burtica si zice ca are bebe acolo. Hahaha Fetita ta ce spune? Si fetita mea e incantata si abia asteapta sa vina surioara. Cand mergem la cumparaturi tot timpul vrea sa cumpere ceva si pentru surioara ei, sper sa nu se schimbe prea tare dupa ce apare bebe in peisaj. Abia astept sa ne povestesti experienta voastra. Am comandat 2 tricouri pentru o sedinta foto dupa ce vine bebe... abia astept sa le vad imbracate cu ele Incerc sa atasez poza, sper sa nu fie prea mare ivoreth attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| ivoreth wrote:Si fetita mea e incantata si abia asteapta sa vina surioara. Cand mergem la cumparaturi tot timpul vrea sa cumpere ceva si pentru surioara ei, sper sa nu se schimbe prea tare dupa ce apare bebe in peisaj. Abia astept sa ne povestesti experienta voastra. Am comandat 2 tricouri pentru o sedinta foto dupa ce vine bebe... abia astept sa le vad imbracate cu ele  Incerc sa atasez poza, sper sa nu fie prea mare
Ce frumooooase sunt |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| ivoreth wrote:Si fetita mea e incantata si abia asteapta sa vina surioara. Cand mergem la cumparaturi tot timpul vrea sa cumpere ceva si pentru surioara ei, sper sa nu se schimbe prea tare dupa ce apare bebe in peisaj. Abia astept sa ne povestesti experienta voastra. Am comandat 2 tricouri pentru o sedinta foto dupa ce vine bebe... abia astept sa le vad imbracate cu ele  Incerc sa atasez poza, sper sa nu fie prea mare
Ce dragute sunt!
Denis al meu e mai mare dar e asa copilaros mereu imi cere sa ii arat burta. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| ivoreth wrote:Si fetita mea e incantata si abia asteapta sa vina surioara. Cand mergem la cumparaturi tot timpul vrea sa cumpere ceva si pentru surioara ei, sper sa nu se schimbe prea tare dupa ce apare bebe in peisaj. Abia astept sa ne povestesti experienta voastra. Am comandat 2 tricouri pentru o sedinta foto dupa ce vine bebe... abia astept sa le vad imbracate cu ele  Incerc sa atasez poza, sper sa nu fie prea mare Ce dragut! |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Mirela.t83 wrote:Ce dragute sunt! Denis al meu e mai mare dar e asa copilaros mereu imi cere sa ii arat burta.
Mirela,am si eu o cumnata cu acelasi nume si are un baietel Denis...aveti povestile atat de asemanatoare,dar ca ea nu a mai avut SOE. Si acum e insarcinata in 5 sapt si Denis e la fel ca al tau...ii pupa burtica non stop,a facut lista de invitati pt botez..e atat de incantat ca o sa aiba o surioara sau un fratior...desi el.vrea fratior. |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
superbe. sora mea, are 2 fetite si cam tot timpul la amandoua la fel, doar ca e cam marisoara diferenta dintre ele, una aproape 4 si cealalta 11.... dar cam reuseste mai ai putin ivoreth- multa bafta !!! |
|

| oanatm wrote:
Mirela,am si eu o cumnata cu acelasi nume si are un baietel Denis...aveti povestile atat de asemanatoare,dar ca ea nu a mai avut SOE. Si acum e insarcinata in 5 sapt si Denis e la fel ca al tau...ii pupa burtica non stop,a facut lista de invitati pt botez..e atat de incantat ca o sa aiba o surioara sau un fratior...desi el.vrea fratior.
Ce tare! Sunt f incantati indiferent de varsta. Al meu tanjea de la 6 ani. Ori acum e f incantat de verisoara lui primara. Fetita fratelui meu care e o minune de pisicuta frumoasa are 7 luni asa ca suntem topiti toti in fam dupa ea, incat Denis de Craciun a specificat ca vrea o surioara in lista de la Mosu. Nici nu credeam ca o sa fie asa. Sa raman gravida in per sarbatorilor. Dar s a intamplat.
|
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Buna burtici. Din pacate am ajuns la spital azi noapte cu contractii.. acolo, surpriza, col intredeschis. Acum sunt sub perfuzie cu gynipral si ne rugam sa fie bine |
|

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| Irinan wrote:Buna burtici. Din pacate am ajuns la spital azi noapte cu contractii.. acolo, surpriza, col intredeschis. Acum sunt sub perfuzie cu gynipral si ne rugam sa fie bine
Multa sanatatea, sa mai stea bebe cuminte. Doamne ajuta sa fie bine |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Irina pt tine si bebe. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Irinan wrote:Buna burtici. Din pacate am ajuns la spital azi noapte cu contractii.. acolo, surpriza, col intredeschis. Acum sunt sub perfuzie cu gynipral si ne rugam sa fie bine
Doamne ajuta sa fie totul bine! |
|

Buna Irina. Sa stea bebe cuminte! Doamne ajuta! |
|

| Alina cum esti?
Maria, ce faceti voi? Ati ajuns acasa cu bebelina? |
|
|