Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Buna seara fetelor!! Felicitari Maria recuperare usoara si multa sanatate. Am fost si noi astazi la eco ,bebelina creste are 600 de g si 29 cm fata de ultima oara cand am fost la morfologie
https://ibb.co/71x73ND |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Pfff Iulia cred ca cam atat ar trebui sa fie si prichindelul meu eu pe 18 am urmatoarea eco. Sper sa fie ok, ca in functie de asta dna Uscatescu imi va spune ce tratament sa urmez în continuare. De?i în limite, ddi mi-a crescut destul de mult luna asta
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| ivoreth wrote: Cum esti, Elena?
Deocamdata liniste si pace..haha. dar ma astept cat dr repede..presiunea e tot mai mare in pelvis, sa vedem cand se hotaraste...tu cum esti? |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Alle.p wrote:Pfff Iulia  cred ca cam atat ar trebui sa fie si prichindelul meu  eu pe 18 am urmatoarea eco. Sper sa fie ok, ca in functie de asta dna Uscatescu imi va spune ce tratament sa urmez în continuare. De?i în limite, ddi mi-a crescut destul de mult luna asta
Cel mai sigur tot asa e sau mai maricel Doamne ajuta sa fie totul bine si la tine |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| maria2013 wrote:Fetele mele, azi, la 9:25, a venit pe lume minunea noastra, Ana Sofia! Are 3,165 kg ?i 51,5 cm. Mami si tati sunt fermecati!
Felicitari, Mariaaa! Sa fiti sanatoase, recuperare rapida si crestere usoara! |
|

| LAURA0202 wrote:Felicitari si recuperare usoara
Laura, mai ai si tu un pic |
|

| Andreea06 wrote:
Eu m-am si trezit devreme si mi-am facut bucle sa fiu frumoasa cand ma vede piticul meu, hihi. Sa ai intalnire magica!
Andreea ce simpatica esti Eu in ziua nasterii m-am trezit cu contractii si chiar daca erau usoare si acceptabile ca nivel de durere si am mai lalait-o vreo 2 ore pe acasa, abia am nimerit de am facut un dus la ce emotii aveam Cat despre par... pfuu, in toate directiile, prins rapid intr-o coada/ coc... Ca scoasa din cutie, ce mai! Daca indraznea cineva sa faca poze cred ca-l linsam Iar Ami saraca cine stie ce reactie o fi avut: Serios, zurlia asta ciufulita ii maica-mea? Suntem cumva la camera ascunsa? Creca glumiti |
|

| blu88 wrote:
multumesc, adevarul este ca ma doare la ovar ... oarecum, mi-as dori sa nu mai fiu asa panicata... dar poate cand nu va mai fi hematomul o sa ma linistesc
Sper sa te mai calmeze experienta mea :) Si eu am avut hematom descoperit la prima ecografie la 9s. Bebe avea 2,3 cm si hematomul 2,5... deci mai mare ca bebe. M-am speriat si am stat cu stres, mi-a dat dr reteta pentru ovule cu progesteron ca sa ma ajute sa sustin sarcina, dar nu am primit interdictie de a merge la munca (si lucram barman-ospatar, 14-15-16 ore pe zi in picioare si umblat de colo-colo de simteam seara ca am ace in talpi). Asadar am facut efort in continuare. Am tinut tratamentul cu progesteron, hematomul a scazut, iar la 11s deja se micsorase. In cateva saptamani a disparut de tot si sarcina a fost bine.
Doamne ajuta sa se retraga rapid si la tine
Ah si da, si eu aveam dureri in abdomenul inferior, uneori le simteam spre ovare cum spui tu, dar sunt normale. Creste uterul |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 244
| Elena7 wrote: Deocamdata liniste si pace..haha. dar ma astept cat dr repede..presiunea e tot mai mare in pelvis, sa vedem cand se hotaraste...tu cum esti?
Pai ar cam trebui sa isi faca aparitia cat de curand, nu mai ai mult. Eu sunt bine, am avut o sperietura in weekend cu niste contractii dar au trecut pana la urma. Macar m-am motivat sa imi fac bagajul pentru spital, sa fie gata in caz de orice. Imi si imaginam ca ajung la spital si imi aduce sotul meu ulterior lucrurile si cine stie ce prostii ar pune in bagaj . Acum trebuie doar sa mai stea cuminte cel putin pana in 22 februarie cand se intoarce ginecologul meu din concediu. Piticul tau ce zice? E incantat? |
|

Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| RalukM, Iulia13 m-a bucur ca totul e bine! Sarcini usoare!
Aici nu fac morfologia. Sper sa merg in tara la 20 sapt. Fetelor ati calatorit cu Clexane asta? E ok?
Pana la ce saptamani ati facut injectia mai app de buric( 4 degete dif)? As putea sa fac spre sold? Incep sa simt ca sunt mai dureroase un pic in burta.
|
|
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| ivoreth wrote:Pai ar cam trebui sa isi faca aparitia cat de curand, nu mai ai mult. Eu sunt bine, am avut o sperietura in weekend cu niste contractii dar au trecut pana la urma. Macar m-am motivat sa imi fac bagajul pentru spital, sa fie gata in caz de orice. Imi si imaginam ca ajung la spital si imi aduce sotul meu ulterior lucrurile si cine stie ce prostii ar pune in bagaj  . Acum trebuie doar sa mai stea cuminte cel putin pana in 22 februarie cand se intoarce ginecologul meu din concediu. Piticul tau ce zice? E incantat? Chiar astazi am fost la control si cica nu sunt semne clare inca..fetita are 3,600gr e destul de maricica..iar baiatul este incantat si mereu ma intreaba cand vine surioara Se mangaie si el pe burtica si zice ca are bebe acolo. Hahaha Fetita ta ce spune? |
|

Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| laura513 wrote:Sper sa te mai calmeze experienta mea :) Si eu am avut hematom descoperit la prima ecografie la 9s. Bebe avea 2,3 cm si hematomul 2,5... deci mai mare ca bebe. M-am speriat si am stat cu stres, mi-a dat dr reteta pentru ovule cu progesteron ca sa ma ajute sa sustin sarcina, dar nu am primit interdictie de a merge la munca (si lucram barman-ospatar, 14-15-16 ore pe zi in picioare si umblat de colo-colo de simteam seara ca am ace in talpi). Asadar am facut efort in continuare. Am tinut tratamentul cu progesteron, hematomul a scazut, iar la 11s deja se micsorase. In cateva saptamani a disparut de tot si sarcina a fost bine. Doamne ajuta sa se retraga rapid si la tine Ah si da, si eu aveam dureri in abdomenul inferior, uneori le simteam spre ovare cum spui tu, dar sunt normale. Creste uterul
iti multumesc din suflet pentru ca mi-ai impartasit experienta ta , eu aveam la 5 sapt un hematom de 0.57 mi-a dat prima data sa iau un ovul seara apoi la 8 sapt fara sa imi faca eco a zis continui cu 2 ovule, saptamana care vine vreau sa ma duc la control, zilele astea am observat ca ma doare burtica cand stau jos la munca.. trebuie s ama ridic sa ma plimb putin <3 sper sa se retraga si la mine pt ca incerc sa fiu pozitiva dar tot am grija... |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| laura513 wrote:Laura, mai ai si tu un pic
mda... sincer , nici nu mi vine sa cred ca mai am putin si mi cunosc minunea...pe o parte, mi am adus aminte azi cu toata asteptarea Andiei la rezultatul beta2, de cum eram eu in momentele acelea, dadeam refresh la mail din 2 in 2 min si acum .....mai am putin si mi tin bobita n brate. ( sincer, mi e o frica de mor, de durere dar la prin cate am trecut eu pana acuma, ar trebui sa trec si peste asta, numai gandul ca o sa mi fie frica sa tin bobita n brate, sa nu mai vorbesc de schimbat\spalat\imbracat ...etc.... e foarte fragil omuletul ala mic-sufletelul nostru dar cum s au descurcat si altii ....sigur ne vom descurca si noi . |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Iulia13 wrote:Multumesc frumos de raspuns ! Doctorul a zis sa iau Gaviscon ,acum sper sa se mai amelioreze un pic..pe mine de saptamana trecuta m-au luat , însa eu mereu am avut probleme la stomac de cand ma stiu ..Am zis ca poate scap in sarcina ,dar se pare ca nu
eu , iau triferment pt arsuri ....si mi trece aproape imediat. dr mi a dat ok sa l iau. |
|

Inregistrat: 6/18/2018 Mesaje: 355
| maria2013 wrote:Fetele mele, azi, la 9:25, a venit pe lume minunea noastra, Ana Sofia! Are 3,165 kg ?i 51,5 cm. Mami si tati sunt fermecati! Felicitari mami! recuperare rapida, sa fi?i sanatoase. |
|
|