Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Alle.p wrote:Iulia ?i eu am probleme cu arsurile. Ziua le suport si nu iau nimic pt ele, dar noaptea sunt ca pacoste pt ca nu pot dormi din cauza arsurilor si a refluxului . Asa ca in fiecare seara iau cate o lingurita de Maalox sirop. A functionat si in prima sarcina si functioneaza si acum( in prima sarcina arsurile au aparut abia pe la 28s, iar acum am deja 3-4s de cand le am  ). Doza maxima pt Maalox este de 3-4 linguri?e pe zi, iar eu iau doar una, rar 2...deci cred ca e ok. Vezi ce iti recomanda medicul tau, pt ca cel mai bine este sa nu iei ceva fara recomandarea lui. Mesele mici si dese pot ajuta, dar nu rezolva problema. Am încercat si alte trucuri naturiste, dar la mine nu prea au avut efect.
Multumesc frumos de raspuns ! Doctorul a zis sa iau Gaviscon ,acum sper sa se mai amelioreze un pic..pe mine de saptamana trecuta m-au luat , însa eu mereu am avut probleme la stomac de cand ma stiu ..Am zis ca poate scap in sarcina ,dar se pare ca nu |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Si eu am mai avut probleme cu stomacul inainte. Asa-i cand esti tânara si....m-am procopsit cu gastrita din cauza dietelor, dar am scapat de ea acum cativa ani. Am ramas în schimb cu stomacul sensibil. |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Hello fetelor, nu v am mai vizitqt de ceva vreme. Am reinceput munca dupa CIC, inca ma acomodez desi am prog redus. Ma bucur totusi ca nu stau decat pana in primvara si la 28s intru in prenatal. Am trecut cu bine de morfo1 dar abia a stat la masuratori, nu a putut sa mi zica sexul ca nu l a prins in pozitie optima. Pe 27 merg iar, sper sa stea atunci sa mi zica ce e Inca mai am stari de rau dar mult mai light, am pofte numai de junk food Incepe si la mine sa se manifeste paranoia de gravida chiar daca am ceva experienta, o am degeba se pare Va pup fetelor& sa auzim numai de bine. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Felicitari, Maria! Multa sanatate la amandoua si recuperare usoara! |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Raluca, sarcina usoara în continuare tine-ne la curent |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/11/2017 Mesaje: 477
| maria2013 wrote:Fetele mele, azi, la 9:25, a venit pe lume minunea noastra, Ana Sofia! Are 3,165 kg ?i 51,5 cm. Mami si tati sunt fermecati!
Felicitari, multa multa sanatate !!!!!!
|
|

Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 383
| maria2013 wrote:Fetele mele, azi, la 9:25, a venit pe lume minunea noastra, Ana Sofia! Are 3,165 kg ?i 51,5 cm. Mami si tati sunt fermecati!
Felicitari!!! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!!! Bun venit Ana Sofia !! |
|

Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 383
| Wow...acum am vazut...inca vreo 6 -7 gravidutze inaintea mea...Si ne vine randul...omg! Cum trece timpul... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Felicitari draga Maria! Bun venit Ana Sofia! Sa fiti sanatoase amandoua! |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| maria2013 wrote:Fetele mele, azi, la 9:25, a venit pe lume minunea noastra, Ana Sofia! Are 3,165 kg ?i 51,5 cm. Mami si tati sunt fermecati! Felicitari, Maria! multa sanatate si voua si micutei! |
|

Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| Felicitari Maria! multa sanatate! Bine ai venit pe lume Ana Sofia! cum esti, cum te simti? |
|
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| Felicitari Maria!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6003
| maria2013 wrote:Fetele mele, azi, la 9:25, a venit pe lume minunea noastra, Ana Sofia! Are 3,165 kg ?i 51,5 cm. Mami si tati sunt fermecati! Barzuca ta a ajuns la mine!Multumesc Maria ca te-ai tinut de cuvant Felicitari si bine ai venit pe lume Ana Sofia.Sa va aduca multe bucurii.O viata fericita impreuna va doresc |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 244
| Elena7 wrote:Felicitari Maria!!! Cum esti, Elena? |
|

Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Adina Mariana wrote: Barzuca ta a ajuns la mine!Multumesc Maria ca te-ai tinut de cuvant  Felicitari si bine ai venit pe lume Ana Sofia.Sa va aduca multe bucurii.O viata fericita impreuna va doresc
Bun venit Adina! Te asteptam graviduto! |
|
|