Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Simona, ma bucur ca sunteti bine sarcina usoara în continuare, sa stea bebe cumintel pana la termen. Mie pre?urile mi-au trecut de tot pe la 18s. Acum ma lupt cu cardurile. Seara iau de obicei antiacid(maalox) pt ca nu reusesc sa dorm altfel. Nu iti faci un ticker sa vedem si noi evolu?ia sarcinii? Legat de anun?area celor din jur, eu Abia saptamana trecuta am spus familiei( unchi, matu?i, verisoare), prietenilor le-am spus de sarbatori, cei ce sunt la distan?a înca nu stiu. Dar asta pt ca am trecut prin ce am trecut, si mi-a fost foarte greu sa accept acum felicitari. Dar, si in prima sarcina am fost rezervata la început si am anun?at dupa 12-13s. E Mai bine asa ,din punctul meu de vedere. În caz ca, Doamne fereste, lucrurile merg prost, faptul ca lumea apoi se uita cu mila la tine, sau si mai rau, nu afla în timp util si te intreaba lucruri de genul "Ce face bebe, creste?" E îngrozitor. Iti rasuce?te cu?itul în rana. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| maria2013 wrote:Fete dragi, am avut controlul! Maine, la 8 vom fi la maternitate, iar la 9 intru în operatie! :)
Yupppy!!! A sosit si ziua cea mare! intalnire frumoasa sa aveti |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2801
| Va multumesc, fetelor! Abia astept ziua de mâine! Sper sa stea micuta cuminte pana mâine, sa nu ne faca vreo surpriza la noapte! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Maria, sa fie cat mai usoara nasterea, recuperarea, dar si adaptarea! Doamne-ajuta! Maine dam refresh la gravidute pana ne scrii cum a decurs totul! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| maria2013 wrote:Fete dragi, am avut controlul! Maine, la 8 vom fi la maternitate, iar la 9 intru în operatie! :)
Maria, recuperare rapida si usoara! sa fie fetita sanatoasa! asteptam, cand poti, sa ne spui cum a fost si sa o cunoastem pe minunea ta! te pup
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
Wow ce repede! Gata, o sa iti vezi bebelina maine! |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Alle, inca nu am curaj sa fac ticker. Mai astept putin. Sper sa trec cu bine de primul trimestru. Fata de ultimul cm, am 8 saptamani si cateva zile; bebe e in grafic si are 2,20 cm. Nu stiu bcf-ul (nu a pus doppler-ul, dar se vedea ca pulsa pe ecran). |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| maria2013 wrote:Va multumesc, fetelor! Abia astept ziua de mâine! Sper sa stea micuta cuminte pana mâine, sa nu ne faca vreo surpriza la noapte! Wow..nastere usoara! Bebe sanatos si muuult laptic! |
|

| Mirela.t83 wrote:Wow ce repede! Gata, o sa iti vezi bebelina maine! Pai...nu e chiar repede... Avem 39 saptamâni ?i 2 zile azi. Pe 10 deja era data probabila a nasterii. Nici nu speram noi sa ajungem atât de departe cu sarcina, dar uite ca am reusit! Va tin la curent, fetelor! Va multumesc pentru toate gândurile bune! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| maria2013 wrote: Pai...nu e chiar repede... Avem 39 saptamâni ?i 2 zile azi. Pe 10 deja era data probabila a nasterii. Nici nu speram noi sa ajungem atât de departe cu sarcina, dar uite ca am reusit! Va tin la curent, fetelor! Va multumesc pentru toate gândurile bune!
Aaa ai 39s, tickerul zicea 38 de asta zicea Mirela ce repede cred. O sa poti dormi noaptea asta? Eu cred ca nu preeeea :)) Eu m-am si trezit devreme si mi-am facut bucle sa fiu frumoasa cand ma vede piticul meu, hihi. Sa ai intalnire magica! |
|

Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| maria2013 wrote: Pai...nu e chiar repede... Avem 39 saptamâni ?i 2 zile azi. Pe 10 deja era data probabila a nasterii. Nici nu speram noi sa ajungem atât de departe cu sarcina, dar uite ca am reusit! Va tin la curent, fetelor! Va multumesc pentru toate gândurile bune!
Mariaaa, ce frumoos, ce emotii! Va doresc sa decurga totul usor si sa te bucuri de intalnirea cu puiul tau! Te asteptam cu vesti! |
|

| Andreea06 wrote:
Aaa ai 39s, tickerul zicea 38 de asta zicea Mirela ce repede cred. O sa poti dormi noaptea asta? Eu cred ca nu preeeea :)) Eu m-am si trezit devreme si mi-am facut bucle sa fiu frumoasa cand ma vede piticul meu, hihi. Sa ai intalnire magica!
:))) Cat de tare! Eee...mie buclele nu-mi rezista nici la nunti /botezuri/cumetrii, daramite la nastere, dar oricum. Am emotii si voi cauta sa fiu draguta mâine! Mi-am pregatit un tricou pe care scrie "Enjoy this beautiful day!". Andreea, mai stii când mi-ai scris ca voi sta aici pana nasc, iar apoi vin la mamici? Uite ca am ajuns si în etapa aceasta! Pastreaza loc acolo, ca mâine vin cu ticker de bebe! |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Mie imi e teama ca nici nu se mai face casuta noua la ce pustiu o sa ramana hai fetelor sa ne tinem de barfa sa umplem casuta
Abea astept sa vina si Adina si cu inca cateva aspirici dupa ea |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Nastere usoara, Maria! Multa sanatate amandurora si sa te recuperezi rapid ce emotii, imi amintesc cum ma simteam eu in dimineata cand am plecat spre clinica, ne simteam amandoi ca si cand am pleca intr-o vacanta :)) si pe bune ca e cea mai tare calatorie a noastra, din toate punctele de vedere 
Ahh, eu nu mi-am facut bucle cu o seara inainte, ci doar am facut sex :)) trecusem cu bine de duminica Pastelui, cozonacul imi priise cum trebuie iar dc chiar se declansa travaliul de la orgasm, eram deja in 10 aprilie iar ora nasterii nu ma interesa catusi de putin :)) |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
nastere si recuperare usoara |
|
|