Gravidutele noastre dragi - 48
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alle.p
Scris: Tuesday, February 5, 2019 4:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2018
Simona, ma bucur ca sunteti binenewclap sarcina usoara în continuare, sa stea bebe cumintel pana la termen. Mie pre?urile mi-au trecut de tot pe la 18s. Acum ma lupt cu cardurile. Seara iau de obicei antiacid(maalox) pt ca nu reusesc sa dorm altfel. Nu iti faci un ticker sa vedem si noi evolu?ia sarcinii?newclap
Legat de anun?area celor din jur, eu Abia saptamana trecuta am spus familiei( unchi, matu?i, verisoare), prietenilor le-am spus de sarbatori, cei ce sunt la distan?a înca nu stiu. Dar asta pt ca am trecut prin ce am trecut, si mi-a fost foarte greu sa accept acum felicitari. Dar, si in prima sarcina am fost rezervata la început si am anun?at dupa 12-13s. E Mai bine asa ,din punctul meu de vedere. În caz ca, Doamne fereste, lucrurile merg prost, faptul ca lumea apoi se uita cu mila la tine, sau si mai rau, nu afla în timp util si te intreaba lucruri de genul "Ce face bebe, creste?" E îngrozitor. Iti rasuce?te cu?itul în rana.
alina89
Scris: Tuesday, February 5, 2019 5:00 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
maria2013 wrote:
Fete dragi, am avut controlul! Maine, la 8 vom fi la maternitate, iar la 9 intru în operatie! :)

Yupppy!!! A sosit si ziua cea mare! majoreta intalnire frumoasa sa aveti computerlove
maria2013
Scris: Tuesday, February 5, 2019 5:03 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Va multumesc, fetelor! Abia astept ziua de mâine! Sper sa stea micuta cuminte pana mâine, sa nu ne faca vreo surpriza la noapte!Lol
carlita
Scris: Tuesday, February 5, 2019 5:26 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Maria, sa fie cat mai usoara nasterea, recuperarea, dar si adaptarea! majoreta majoreta majoreta Doamne-ajuta!
Maine dam refresh la gravidute pana ne scrii cum a decurs totul! computerlove
diana.ng
Scris: Tuesday, February 5, 2019 5:55 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/26/2017
maria2013 wrote:
Fete dragi, am avut controlul! Maine, la 8 vom fi la maternitate, iar la 9 intru în operatie! :)

majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta Maria, recuperare rapida si usoara! sa fie fetita sanatoasa! asteptam, cand poti, sa ne spui cum a fost si sa o cunoastem pe minunea ta! te pup
Mirela.t83
Scris: Tuesday, February 5, 2019 6:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
maria2013 wrote:

Wow ce repede!
Gata, o sa iti vezi bebelina maine!hearts
simmo
Scris: Tuesday, February 5, 2019 6:31 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Alle, inca nu am curaj sa fac ticker. Mai astept putin. Sper sa trec cu bine de primul trimestru.
Fata de ultimul cm, am 8 saptamani si cateva zile; bebe e in grafic si are 2,20 cm. Nu stiu bcf-ul (nu a pus doppler-ul, dar se vedea ca pulsa pe ecran).
Elena7
Scris: Tuesday, February 5, 2019 6:43 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/2/2015
maria2013 wrote:
Va multumesc, fetelor! Abia astept ziua de mâine! Sper sa stea micuta cuminte pana mâine, sa nu ne faca vreo surpriza la noapte!Lol

Wow..nastere usoara! Bebe sanatos si muuult laptic!hearts
maria2013
Scris: Tuesday, February 5, 2019 8:10 PM
Nivel

Mirela.t83 wrote:

Wow ce repede!
Gata, o sa iti vezi bebelina maine!hearts

Pai...nu e chiar repede... Avem 39 saptamâni ?i 2 zile azi. Pe 10 deja era data probabila a nasterii. Nici nu speram noi sa ajungem atât de departe cu sarcina, dar uite ca am reusit! Va tin la curent, fetelor! Va multumesc pentru toate gândurile bune!
Andreea06
Scris: Tuesday, February 5, 2019 8:23 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
maria2013 wrote:

Pai...nu e chiar repede... Avem 39 saptamâni ?i 2 zile azi. Pe 10 deja era data probabila a nasterii. Nici nu speram noi sa ajungem atât de departe cu sarcina, dar uite ca am reusit! Va tin la curent, fetelor! Va multumesc pentru toate gândurile bune!

Aaa ai 39s, tickerul zicea 38 de asta zicea Mirela ce repede cred.
O sa poti dormi noaptea asta? Eu cred ca nu preeeea :))
Eu m-am si trezit devreme si mi-am facut bucle sa fiu frumoasa cand ma vede piticul meu, hihi. Sa ai intalnire magica!
Nicole2018
Scris: Tuesday, February 5, 2019 8:34 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
maria2013 wrote:

Mariaaa, ce frumoos, ce emotii!
Va doresc sa decurga totul usor si sa te bucuri de intalnirea cu puiul tau!
Te asteptam cu vesti! topai
maria2013
Scris: Tuesday, February 5, 2019 8:56 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Aaa ai 39s, tickerul zicea 38 de asta zicea Mirela ce repede cred.
O sa poti dormi noaptea asta? Eu cred ca nu preeeea :))
Eu m-am si trezit devreme si mi-am facut bucle sa fiu frumoasa cand ma vede piticul meu, hihi. Sa ai intalnire magica!

:))) Cat de tare! Eee...mie buclele nu-mi rezista nici la nunti /botezuri/cumetrii, daramite la nastere, dar oricum. Am emotii si voi cauta sa fiu draguta mâine! Mi-am pregatit un tricou pe care scrie "Enjoy this beautiful day!". Andreea, mai stii când mi-ai scris ca voi sta aici pana nasc, iar apoi vin la mamici? Uite ca am ajuns si în etapa aceasta! Pastreaza loc acolo, ca mâine vin cu ticker de bebe!
alina89
Scris: Tuesday, February 5, 2019 9:18 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Mie imi e teama ca nici nu se mai face casuta noua la ce pustiu o sa ramana Lol hai fetelor sa ne tinem de barfa sa umplem casuta ras

Abea astept sa vina si Adina si cu inca cateva aspirici dupa ea majoreta
MaryPoppins
Scris: Tuesday, February 5, 2019 9:46 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Nastere usoara, Maria! Multa sanatate amandurora si sa te recuperezi rapid computerlove ce emotii, imi amintesc cum ma simteam eu in dimineata cand am plecat spre clinica, ne simteam amandoi ca si cand am pleca intr-o vacanta :)) si pe bune ca e cea mai tare calatorie a noastra, din toate punctele de vedere hearts

Ahh, eu nu mi-am facut bucle cu o seara inainte, ci doar am facut sex :)) trecusem cu bine de duminica Pastelui, cozonacul imi priise cum trebuie iar dc chiar se declansa travaliul de la orgasm, eram deja in 10 aprilie iar ora nasterii nu ma interesa catusi de putin :))
LAURA0202
Scris: Wednesday, February 6, 2019 12:34 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
maria2013 wrote:

majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
nastere si recuperare usoara majoreta majoreta majoreta campfire
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.