Gravidutele noastre dragi - 48
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LAURA0202
Scris: Tuesday, February 5, 2019 11:23 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2016
fluturash26 wrote:

La multi ani, tare frumos tortuletul si cu voi radiind de fericire! Asa sa ramaneti mereu si viitorul bebe care urmeaza sa vina pe lume sa va faca si mai fericiti.ras

Cheek Kiss multumesc . deabia asteptam sa vina momentul in care ne vom intalni cu minunea noastra Blushing
computerlove Gossip
diana.ng
Scris: Tuesday, February 5, 2019 12:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/26/2017
fetelor eu o singura data am avut contractii, acum vreo 2 sapt, iar de atunci nimic...maine avem si noi control, de ieri ma doare foarte tare spatele si fundul, abia merg si respir greu, burta pare a fi coborata, seara cand ma pun in pat am tot felul de intepaturi jos si prin burta si daca se mai misca si fata...e crunt Lol mai avem putin fetelor, sa dea Dumnezeu sa avem nasteri usoare si bebei sanatosi! astept vesti! va pup
blu88
Scris: Tuesday, February 5, 2019 12:36 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/22/2018
fetelor voua vi sa intamplat sa va doara burta cand stati jos?
Andreea06
Scris: Tuesday, February 5, 2019 1:04 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
blu88 wrote:

Cred ca e durerea de ligament rotund sau ca se mareste uterul..Buddy1
blu88
Scris: Tuesday, February 5, 2019 1:07 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Cred ca e durerea de ligament rotund sau ca se mareste uterul..Buddy1

multumesc, adevarul este ca ma doare la ovar ... oarecum, mi-as dori sa nu mai fiu asa panicata... dar poate cand nu va mai fi hematomul o sa ma linistesc
Andreea06
Scris: Tuesday, February 5, 2019 1:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
blu88 wrote:

multumesc, adevarul este ca ma doare la ovar ... oarecum, mi-as dori sa nu mai fiu asa panicata... dar poate cand nu va mai fi hematomul o sa ma linistesc

Fiecare control te relaxeaza cateva zile si apoi iar astepti nerabdatoare un alt control. De cand vei incepe sa il simti miscand regulat vei fi muuult mai linistita. Dar mai dureaza, prin trim II asta.
blu88
Scris: Tuesday, February 5, 2019 1:29 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Fiecare control te relaxeaza cateva zile si apoi iar astepti nerabdatoare un alt control. De cand vei incepe sa il simti miscand regulat vei fi muuult mai linistita. Dar mai dureaza, prin trim II asta.

multumesc <3 nu stiu la prima sarcina acum 8 ani ... parca nu eram asa panicata, si cu atatea frici... acum...a durat ceva pana a vrut bebe sa vina ne doream f mult sa vina mai ales Luca isi dorea si imi spunea mereu , dar nasa mea mi-a bagat in cap ca ea a pierdut 2 sarcini si sa fiu eu bine sa nu imi fac atatea sperante acum sa nu zic la nimeni etc.. incat acum am senzatia ca am devenit paranoiauff
Iulia13
Scris: Tuesday, February 5, 2019 1:38 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
blu88 wrote:

Da ,pe mine ma doare acum ..la început nu ,de pe la 15-16 s m-a luat . Dar e o durere suportabila si cred ca sigur e de la uter cum se mareste
Mirela.t83
Scris: Tuesday, February 5, 2019 2:49 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Fetelor va facem galerie? topai
Sa vina bebelusiii! Bravoo

Eu am depistat ca m a calmez seara cu lamaie, aseara am mâncat jumatate cu zahar. Lol

Andreea ai dreptate! Panica se mai instaleaza si ca suntem mici ca sarcini.
Inca nu misca.
Eu am momente cand nu simt nimic in burta. Dar sunt 10 ani, de la Denis si tot m a cuprinde panica. Atunci eram mai relaxata.
Oricum parca nu mai sunt chiar atat de panicata ca acum 2 sapt.
Incep sa prind incredere.Hands
Deci astept sa miste sa scapi si de starea de rau si sa nu mai stau cu atata teama.
maria2013
Scris: Tuesday, February 5, 2019 3:28 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Fete dragi, am avut controlul! Maine, la 8 vom fi la maternitate, iar la 9 intru în operatie! :)
AlexandraRr
Scris: Tuesday, February 5, 2019 3:58 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
maria2013 wrote:
Fete dragi, am avut controlul! Maine, la 8 vom fi la maternitate, iar la 9 intru în operatie! :)

Mult succes si recuperare usoara si rapida! majoreta majoreta
Florentinna
Scris: Tuesday, February 5, 2019 4:00 PM
Nivel

Inregistrat: 7/6/2018
maria2013 wrote:

Maria de fiecare data cand am intrat pe forum in ultimele zile si vedeam ca ai postat ma gandeam ca ne zici ca ai nascut ras. Ce emotiiyes maine vine bebelinamajoreta majoreta majoreta.
Sa ai o nastere usoara, recuperare rapida si bebelina mancacioasa.
Alle.p
Scris: Tuesday, February 5, 2019 4:20 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Mariamajoreta asteptam vesti bune mainemajoreta
Andreea-Alexandra
Scris: Tuesday, February 5, 2019 4:24 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2018
Felicitari Nela!multa sanatate tie si bebelinei.te asteptam la mamici.
Maria multa bafta.sa iasa totul bine si sa fiti sanatoase amandoua.computerlove
simmo
Scris: Tuesday, February 5, 2019 4:36 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Buna fetelor,

V-am tot citit in ultimele doua zile. Am fost azi la control si sarcina e in continuare in grafic. Ma linisteste sa stiu ca bebe are in continuare activitate cardiaca. Sper in continuare si ma rog sa se dezvolte normal si sa fie bine.

Eu am in continuare greturi. Nu ma deranzeaja atat de tare. Doar cand vomitat nu imi place. Atunci imi da stomacul peste cap. Am observat ca vomit cand am arsuri pe gat. Dar, dupa cum a zis si doctorul, vor trece (a incercat sa ma incurajeze). Mananc haotic, aproape deloc. Am impresia ca nu iau suficiente proteine, vitamine din alimente. Zici ca mamanc ca pentru subnutriti.

Blu, si eu sunt panicata la maxim. Dupa eco, stau linistita vreo doua zile, dupa care incep: "dar o mai fi bine ?!". Zici ca sunt ca pe ghimpi. Nici la noi nu stiu multe persoane de sarcina (din familie doar un membru), iar colegii mei s-au prins din cauza greturilor care le am (ma tin toata ziua, iar eu observ ca vomit seara; contrar celor ce se zice ca de regula sunt dimineata).
Nasa ta cred ca se referea sa fii mai rezervata la anuntarea vestii deoarece se spune ca vor fi persoane care se vor bucura, iar altele nu. Dar cred ca oriunde poti gasi persoane care sa nu se entuziasmeze cand dai vestea (pana la urma depinde de personalitatea fiecaruia). Insa nu ar trebui sa fie ceva care sa te îngrijoreze pe tine. Fiecare cu viata lui, pana la urma.
Nu sunt un bun exemplu, dar daca doctorul a zis ca sarcina e ok, nu ar trebui sa-ti faci gand rau.

Sarcina usoara tuturor si nasteri usoare celor ce se apropie de termen.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.